ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
נפלו לידי 100$ לקנות webcam נורמאלית יש המלצות, מה לקנות, מה לא לקנות..?? עוד משהוא, צריך שהיא תעבוד על סלרי 400 דיי צולע...(יש לו USB)
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נדפקה לי המקלדת של מיקרוסופט בת ה10+ שנים וחשבתי לעבור למקלדת מכנית, שמעתי שהן הרבה יותר טובות. מה אתם אומרים על: Corsair Vengeance K70 Cherry Red זאת מקלדת טובה? יש אלטרנטיבות טובות יותר? מה ההבדל בין קליקר אדום או נגיד חום/כחול?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התחדשתי היום בשלט חדש שיקחתי כמה משחקים עובד טוב חוץ מNBA LIVE 2008 ששם זה עובד אבל לא בתפריטים שזה משגע אני יכול לשלוט רק במשחק עצמו ולשאלה איך מכבים את השלט?? לא מצאתי שום דרך הפעלתי אותו על ידי לחיצה ארוכה על הכפתור האמצעי האור נדלק שיחקתי עכשיו אני מנסה לסגור והוא מסרב
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מקלדת חדשה לאחותי (דגש על שקט בהקלדה!!!) וחשבתי אולי על המקלדת הנ"ל. היא צריכה מקלדת פשוטה לעבודות משרדיות , אולי גם לכתוב הרבה (פסיכומטרי , אוניברסיטה) וסתם לגלישה. עכשיו יש לה את הWAVE ואני פשוט משתגע מהרעש של ההקלדה ... איך המקלדת? שקטה? אמינה? תודה מראש , והמשך לילה שקט לכולם
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שני מכשירי וידאו. אחד של טושיבה ואחד של סנסוי. איך אני יכול להקליט בינהם? (הטושיבה מחובר לממיר הדיגיטלי של ערוצי זהב)
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני רוצה ספק כח שיהיה לו את הפיצ'רים הבאים Active PFC - שישמור מעליות\ירידות מתח כדי שלא ישרף לי המחשב\הספק ATX 24pin - חיבור שמתאים ללוחות NFORCE4 עד 400 שקל, ושיהיה יחסית שקט. חשבתי על כיוון ה TT silent purepower 430W שעונה על כל הדרישות שלי ועולה רק 350 מה דעתכם עליו, או שיש הצעות אחרות?
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את ה CHIEFTEC DRAGON DA-01BLD , ניסיתי להזמין אותו משלושה אתרים (פנדה , פוינט , למיר ) כולם אמרו ש CHIEFTEC לא מייצאת מוצרים לישראל יותר, למישהו יש מושג אם זה נכון ???? , המקום היחיד שנשאר להשיג את המארז הזה הוא PCH ואני צריך לבדוק אם להם יש אותו במלאי בכל מקרה מישהו יודע משהו על המארזים של AOPEN ? :'(
-
- 6 תגובות
- 997 צפיות
-
-
סורק מדפסת ומכונת צילום(צבעוני+שחור לבן) חסכונית בדיו וקלה להפעלה. אני לא מבין במחיר אז תציעו אבל לא בשמים. תודה.
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה לג'ויסטיק חדש. יש לי אחד ממש ישן של מיקרוסופט בשם sidewinder, ולרגל יציאת IL-2 Sturmovik בסוף השבוע אני רוצה להתכונן ולהתחדש בג'ויסטיק חדש. הצלצות? (:
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי עכבר RAZER RZD-1600P-JP Diamondback Plasma Limited E שעד כמה שהבנתי אמור להיות עכבר מצויין. יש לי שאלה - אם אני לא טועה מדובר בעכבר שעובד על קרן לייזר - האם עכבר כזה זקוק לפד או שפשוט עובדים איתו ישירות על השולחן? תודה, רם
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
נראה שכל הספקים הקיימים התיישנו בין לילה
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
כרגע יש לי: עכבר MX518 אני לא מתכוון להחליף בשנה הקרובה אוזניות מדוסה 5.1 שקניתי לפני כמה ימים.. ומקלדת מייקרוסופט מלפני 3 שנים שאותה אני מת להחליף מה אתם ממליצים.. משהו חוטי אין לי בעייה של חוטים שלא יהיה יותר מידי יקר.. משהו על גבול ה500 כמה שפחות יותר טוב D:
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום רב! אני מעוניין לקבל המלצותיכם לעכבר חוטי נוח מאד לעבודה משרדית ממושכת. אני עובד על מחשב 8-9 שעות ביום וזקוק ל"עכבר נוחות". אין מדובר למטרות גיימר וכ'ו...פשוט שיהיה נוח לעבוד איתו. כיום אני משתמש ב: Microsoft Wheel Optical. טווח השקעה: עד כ-200ש"ח. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
עשיתי תשתית בכל הבית עם כבל קואקסי של RG59 ואני מעוניין לחבר אותם לDVR (מכשיר ההקלטה של מצלמות האבטחה) איך אני יכול לעשות את זה? אין לי בעיה לקנות מכשיר אם צריך העיקר שאני אוכל לצפות במצלמות אבטחה מכל נקודה בבית (8 נקודות) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
נאבד לי החלק המפריד בין הפלטה התחתית בביג טייפון לבין הלוח אם אני חייב רצועת פיויסי מאיפה אפשר להשיג?
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אל תמליצו לי על איי אם די אני יודע שהם טובים אבל ההתלבטות שלי היא בין שני אלו בלבד. הסבר קצר ותשובה יעזרו לי הרבה יותר מהמלצה על מעבד שאני לא יקנה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שלום אז ביקרתי לי בנטאקשין וראיתי לי כרטיס קול נחמד במכירת פי3וץ (מכירה קבוצתית) ;D אז הנה הכרטיס: http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=421695 הוא שווה את זה? יהיה הבדל רציני בין הקריאטיב 4.1 שיש לי על ה7VTX שלי? מה בעצם הדגם המקביל שלו פחות או יותר של קריאטיב? הוא פועל טוב על XP?
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
:bash אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה אני לא רוצה כל כך להשקיע בזה אבל רציתי לדעת מה הדעה של הרוב כאן מה יותר טוב??? pinnacles או fly video 2
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אני מחפש עכבר לעבודה של הרבה שעות על המחשב, בעיקר תכנות, לא למשחקים בכלל. התקציב עד 500 ש"ח. צריך מקשים נוספים (forward, backward), מעדיף עכבר אלחוטי, אבל לא חייב. חשבתי על לוג'יטק, אבל לא ברור לי מה ההבדל בין העכברים הבאים חוץ מהמחיר והאם שווים את הכסף: MX1100, MX REVOLUTION, MX 1000, MX620, LX8 תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום! לא ממזמן נהרסה לי המדפסת וזאת אומרת ש אני צריך לקנות עוד מדפסת. מכיוון שאין לי ממש מושג לגבי מדפסות החלטתי לפנות אליכם...המומחים. אז ככה אני צריך את המדפסת לצורכי מסמכים ולפעמים כמה תמונות לעבודות של אחותי אבל לא לצורכים גראפיים מתקדמים, מדפסת בתקציב של מקסימום 500 שקל. אבל מחיר המדפסת הוא פחות חשוב מה שיותר חשוב לי זה מדפסת שהדיו שלה יעלה כמה שפחות, אין לי בעיה לקנות מדפסת יקרה אבל שהדיו שלה יהיה זול. זה החשש העיקרי שלי כיוון שברור שההוצאה העיקרית על מדפסת זה דיו ובגלל שאני צריך לשם עבודות של בית ספר איני רוצה לבזבז כל כך הרבה כסף על דיו, אז אם אתם מכירים מדפסת טובה עם ראשי דיו זולים (אבל שלא יגמרו במהירות) בבקשה תמליצו לי. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום ... איך המארז הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1407 הוא יחזיק לי את המערכת הזאת : amd athlon 64bit 3000 + s939 VENICE gigabyte k8nf-9 samsung 400 DDRAM 512mb x2 (יענו 1g) pci-ex 6600GT 128BIT 128mb viewsonic VA712 8ms "17 LG x16 DVD NEC 3540 X16 black DVD Sony 3.5 ואני רוצה להחליף את הקירור סטוק של הכרטיס מסך שלי לקירור הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3552 אז האם המארז והספק שלו יחזיק לי את המערכת כמו שצריך ואם לא אז תנו לי הצעות למארז+ספק עד 500 ש"ח שיחזיק לי את המחשב בצורה טובה ועמידה ! תדוה .
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם... מחפש מדפסת לייזר ש/ל עם אופצייה למשולבת . אני סטודנט כך שכמות הדפים בשבוע היא דיי גדולה. מה שחשוב לי: 1. חסכונית, כמות הטונר לדפים (הבנתי שישנם סדרי גודל שנעים בין 2000-5000 תלוי בתמחור המדפסת וטונר עצמו כמובן) 2. מדפיסה דו-צדדי (לא אופציונלי!!!) 3. עד כמה ישנה חשיבות לDPI כי עדיין מדובר בש/ל אז למה לא להסתפק ב-600DPI??? תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
הי אני רוצה לקנות גיימפאד חוטי למחשב, ושני אלו הם כנראה הכי טובים שיש למחשב. איזה עדיף ולמה? (יש לי כפות ידיים די גדולות כך שאני מקווה שהם לפחות בגודל של השלט של הPS3 ואפילו קצת יותר גדולים) דרך אגב, לא מצאתי תשובה חד משמעית לגבי רטט בצ'יל סטרים, יש למישהו מושג אם יש? עוד משהו שדי גורם לי להעדיף את הצ'יל סטרים הוא שהוא דומה לXB360 גיימפאד ונאמר עליו שהוא מאוד נוח, הוא יותר זול ויש את המנגנון קירור הזה (למרות שאני בספק לגביו), אבל גם אם הוא יותר זול זה מוצר של לוג'יטק ולא סתם איזה זבל ג'נרי. אבל עדיין, הדבר הראשון החשוב הוא נוחות (אחרי הכל זה לא בדיוק אותו המבנה של הגיימפאד XB360), ככה שאשמח לשמוע דעות על הנוחות של שניהם. עריכה: חשוב לי גם דיוק ותגובה של הסטיקים האנלוגיים,…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, רכשתי מדפסת חדשה מסוג HP 6500 ולמרבה הפלא כאשר אני מדפיס בשחור לבן, האותיות לא בפוקוס- יש מין מריחה קטנה עם צל אפור מצד ימין לכל אות. התקנתי דרייברים הכי עדכניים + FIRMWIRE , עשיתי ניקוי ראשי דיו, ALIGNMENT וזה לא פתר את הבעיה. הפיתרון "פלסטר" של נציג תמיכת HP היה להוסיף התקן של מדפסת נוספת מסוג DESKJET 6940 ולהדפיס דרכה בטענה שהדרייבר חדש יותר מכיוון שהבעיה נפתרת כאשר אני מדפיס דרכה ובפועל ההדפסה יוצאת עדין מהמדפסת של ה- 6700. על המחשב שלי מותקן וינדוס 7 64 ביט, ולפני המדפסת 6700 היתה לי 6500 שמחקתי את כל הדרייברים והתקנים שלה טרם התקנתי את ה- 6700. מה ניתן לעשות ? ממה שאני מבין אין בעיה במדפסת עצמה, יש ככל בעיה בדרייברים. תודה
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-