עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Alex89,

יש לי עכבר בעל 5 כפתורים של BELKIN כמו ברב העכברים הכפתור ה 4 וה 5 הם לזוז אחורה קדימה בדפים של האינט'. הבעיה שכשאני לוחץ אחורה או קדימה (כפתור 4 או 5) זה חוזר או הולך קדימה יותר מדף אחד, איך אני מתרן את זה?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  2. שלום לכולם הנני מחפש 2 דברים: 1.סוללה 6 תאים אורגינלית למחשב נייד טושיבה TOSHIBA A300-1LT. 2.תיק גב לנייד שיעמוד טוב בזעזועים ובגשם עד 350 שח תודה על העזרה אנשים טובים שלומי ברוך

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום! ברשותי מדפסת Lexmark Z24. הבעיה העיקרית שלה היא שאין לה דרייברים, פשוט אין. ניסיתי להתקין דרייברים של Z23, Z25, המדפסת לא עובדת. החלטתי ששווה לי להשקיע במדפסת טובה לעתיד, אך התקציב שלי מוגבל ל-400. מכיוון שיש דגמים רבים בשוק אשמח להמלצה! אני מחפש מדפסת עם ראשי דיו זולים, בעיקר. תודה רבה (:

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  4. Started by 114508534,

אלהן, יש לי בעיה כנראה הפורט של המקלדת לא עובד החלפתי מקלדות ועדיין לא עובד , בדקתי על מחשב אחר את המקלדת הבעייתי והיא עובדת מצויין מה לעשות לקנות מקלדת USB או שיש פתרון מקורי כלשהו ? תודה אשמח גם כן לקבל המלצות למקלדות USB

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  5. יש לי מקלדת על חוטית היא די מלוכלכת ...אני די מעוניין לעשות לה נקייון יש דרך לעשות זאת ...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. לא מעניין אותי HD או סאונד רק לכידת וידאו .. חשוב שתהיה כניסת RCA כדיי לחבר ממיר של הוט. תודה !

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  7. Started by vourt,

היי, מחפש סט נוח קטן קומפקטי ויעיל לשימוש בסלון של מקלדת ועכבר אלחוטיים. כל המלצה או טיפ בתקציב של עד 1000 שח יתקבלו בברכה תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  9. הזמנתי מחשב נייד מארה"ב והוא אמור להגיע אלי היום, בטיפשותי שכחתי שרשת החשמל שלהם פועלת במתח שונה, איפה אני משיג מתאם מתח טוב ויציב שלא יהרוס לי את הנייד?

• 8 תגובות
    • 8.7k צפיות
  10. רכשתי את הסט לפני כמה ימים ב 200 שקל אחרי שחיפשתי סט זול ונורמאלי. פסלתי את המועמדים העיקריים במחיר הזה (ex110 של לוגיטק ו 1000 של מיקרוסופט) אחרי שראיתי אותם בחנות והם נראו ממש זולים, כמו כן המוכר אמר לי שהטווח שלהם קצר מאוד ואם אני ירחיק אותם מהשולחן (נגיד לספה) הם לא יקלטו וסיפר לי על הפלא החדש (עלק חדש...) והוא מקלטים בתשדורת 2.4 GHZ. לצערי רק הדגמים ההיקרים של לוגיטק ומיקרוסופט תמכו בתקן הזה. אחרי חיפוש קצר מצאתי את המקלדת הזאת, שתומכת בתקן, באה מחברה מוכרת (לא TECH וכ"ו) ובמחיר סביר בהחלט. הסט כאמור מחזיק עד טווח של 10 מטר (כל מקום מהסלון הוא קולט מצויין), העכבר פשוט אבל לא מרגיש זול, סימטרי (מותאם לימניים ושמאליים) ובלי כפתורים מיוחדים, תכונה טובה היא כפתור הכי…

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  11. יש לי בעיה אתמול כל היום היתי עסוק בבעיה הזאתי ש הקניתי USB ADAPTER שמעביר אינטרנט מ הראוטר למחשב ו עשיתי את זה אלא שהוא רחוק מדי וכל פעם המחשב מתנתק מהרשת בADAPTER כי הוא רחוק מדי מהראוטר ... ורציתי לשתפ את ה PRINTER לשני מחשבים ולא הולך עשיתי הכול ...לא הולך ... שיתפתי ועדן לא הולך .. אז החלטתי ש אני רוצה לשים אינטרנט חוטי במחשב ולא אלחוטי ולא הולך ..אומר שהכרטיס רשת מיסא רשת ...אבל איזה רשת ? כי אני שיתפתי את PRINTER אבל לא עובד אלא ש אני יכול לשתפ משם לפה ומפה לשם אבל המדפסת לא עובדת ... אז מה אני יעשה ? ובגלל חשבתי אם הוא מיבא רשת וזה לא הולך אז אולי הבעיה הנובעת בחיבור הכבל היא השיתופ שבין שניהם ? מדפסת מסוג LEXMARK X8350 יש בה כרטיס רשת ? ויש בה יכולת לעשות שיתופ ?

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  12. אני רוצה לחבר מסך חיצוני + מקלדת ועכבר לנייד שלי. אידיאלית יהיה לחבר אותו ב USB או ב wireless (למרות שאין לי צורך מיוחד ב wireless ואני מניח שזה יהיה יקר יותר). חשוב לי שהוא יתאים גם למקינטוש וגם ל WIN, רצוי שהחיבור למסך יהיה DVI וגם איזה מפצל USB על ה docking station יהיו טובים. חיפשתי באינטרנט ויש מלא כאלה אבל אני מחפש המלצה ממישהו שיש לו משהו בסגנון או review מאתר שאפשר לסמוך עליו. תודה

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  13. שלום אני רוצה רמקולים קטנים כאלה ‏X-Mini Max High Quality Stereo Capsule בKSP הם עולים 195 אז אני רוצה לקנות אותם ואמרתי אולי יש לכם עצה לרמקולים יותר טובים מהם במחיר הזה או טיפה יותר יקרים גג עד 220 שקל

• 5 תגובות
    • 978 צפיות
  14. Started by pure perfection,

יש לי בעיה עם מדפסת HP משולבת .. כשאני מצלם משהו ומדפיס ישר היא מדפיסה מהר .. אבל למשל אם אני כותב משהו בWORD או שאני רוחצה להדפיס משהו מתוך המחשב אז היא נהיית ממש איטית מה זה יכול להיות?? תודהה

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  15. שלום לכולם, אני צריך המלצה למדפסת לייזר שחור\ לבן, משולבת כולל פקס, מהירה ואמינה, עד 1100 שח האופציות שנראות לי כרגע: Canon LaserBase MF3220 HP LaserJet M1522NF MFP Xerox Phaser 3100MFP אם למישהו יש ניסיון עם אחת מהן ,אשמח לקבל חוות דעת תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  16. Started by sernapo,

כרגע מחוברת למחשב שלי מקלדת PS/2, ניסיתי לחבר לו עוד מקלדת המקלדת השניה היא גם PS/2 אבל עם מתאם USB. המחשב מזהה אותה ואומר שתקינה. אבל הוא לא מגיב לשום כפתור שאני לוחץ עליה. האם יש הגבלה חומרתית לחבר 2 מקלדות PS/2 למחשב למרות שאחת עם מתאם USB? ואם לא, האם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  17. Started by sababchik,

מקס 50 ש"ח

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  18. Started by shimronfio,

אם האוזניות של חברת sensehir דגם pc131 הם אוזניות איכותית וטובות? אני רוצה לשמוע סאונד מעולה שמופק מאוזניות ושגם לא יתקלקלו לי כמו כל שאר האוזניות ב-30 אחר שבועיים http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=19044

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  19. היי ^^^ בסביבות 200,300

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  20. Started by dani007,

אני מחפש רמקולים 2.1 התקציב לי הוא 350 עם חריגה של 50 שקל ... במקסימום ... אני בעיקר שומע שירים תמליצו לי על כמה רמקולים... תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש מדפסת צבעונית למטרת פיתוח תמונות על גבי דפי פוטו , תקציב - עד 1500ש"ח מה האופציות...!?! ??? לייזר/הזרקת דיו/וכו' דרושה איכות גבוהה של התמונות.. תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  22. שלום, קניתי היום שני בקרי משחק פשוטים בחיבור usb. רציתי דרך לבדוק אם הרטט שלהם עובד (dualshock). יש איזו תוכנה חינמית שתפעיל את הרטט בXP? תודה.

• 10 תגובות
    • 972 צפיות
  23. Started by hen1235,

אני לא מצליח להיסגר איזה מהשיטות אני רוצה אצלי בבית. סה"כ אני לא מדפיס יותר מדי, 20-30 דפים בשבוע (לפעמים "מתפרע" ומדפיס 50). רוב ההדפסות הן של מסמכי וורד פשוטים בשחור לבן. הלייזר הרבה יותר יקרה במעמד הקנייה ובהמשך עם הטיונרים... מה אתם חושבים? משתמש ביתי כמוני צריך מדפסת לייזר? בתקציב של 600-700 אפשר בכלל למצוא מדפסת לייזר צבעונית איכותית?

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  24. Started by tzatza,

יש לי את המדפסת ללא כבלים לאל כלום רק חשמל לקחתי כבל USB עם צד אחד וכבל עם הראש הקטן כמו שיש במדפסות אחרות (לקחתי מהמדפסת הקודמת של HP ) וכו' חיברתי את המדפסת אך אני לא מצליח להתקין אותה, הורדתי דרייברים מהחברה וזה רושם ש לא יכול לההשלים בגלל ה printer spooler is stopped גם שאני עושה חומרה חדשה מקובץ זה רושם שלא יכול להשלים כי RCP לא עובד משהו אולי אני צריך USB רגיל ? יש בתוך המדפסת עוד חיבור כזה או שזה למצלמה בקיצור.. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. Started by coldfire92,

אז ככה לדוד שלי יש מחשב נייד והוא ביקש שאברר בשבילו על סורקים שיהיו דקים ככל האפשר וקטנים (בגודל של A4) ומכיוון שאין לי ידע בנושא פניתי לטובים ביותר כרגע הוא בחו"ל והוא אמר לי שהוא ראה את הדגמים האלה CANON LIDE בדגמים של 90,100 ו200 . איזה דגם מבינהם מומלץ? יש דגמים אחרים מומלצים? התקציב עומד על סביב 350 שקל

• 0 תגובות
    • 582 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.