ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
יש לי את העכבר הבא http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=22608&catid=924 ואני רוצה לקנות מקלדת אלחוטית של מיקרוסופט, האם על אותו הקולטן שבא במקור עם העכבר אפשר לעבוד גם עם המקלדת?
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
Hi, Is the power supply in the Logitech G25 wheel compatible with 110-220V? Its very impotent and I need answer quickly please!!! Thanks, Daniel
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות השימוש העיקרי הוא גיימינג,התקציב הוא 300-400 שקל אני לא צריך משהו מפוצץ אני יוכל להתספק גם באוזניות ב250 שיעשו את העבודה, אני רק רוצה שהמחיר יהיה שווה את הביצועים מעדיף עם מיקרופון אבל לא חייב... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום עקב המלצות בפורום קניתי את הגיימפאד של הXB360 למחשב, זה השלט הכי נוח וטוב שיצא לי להחזיק אי פעם. בהתחלה חשבתי שלא יהיה נוח כי הוא נראה טיפה קטן ויש לי כפות ידיים די גדולות, אבל הוא נוח ומסתדר מצוין ביד. האם אפשר להשתמש ביציאת האוזניות בגיימפאד גם במחשב? זה לא נראה לי גודל סטנדרטי, 2.5? תודה מראש אורי
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
למי שיש את גיליון אפריל אז בטח שם לב שצורפה מעטפה עם הודעת זכייה באוזניות חינם. הקאץ הוא שדמי טיפול ומשלוח זה 50 שקל. לא כתוב שם את דגם האוזניות, רק תמונה, והאוזניות נראות ככה: http://www.tel-dan.co.il/Product.aspx?ProductID=337 אני לא יודע אם זה אותו דגם בידיוק. מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח !! אז ככה יש לי מחשב שיושב בסלון עם שולחן מחשב מסך מקלדת ועכבר, אז חיברתי גם אותו לטלוויזיה שבסלון. והמרחק בין המחשב לסלון עצמו סביבות 3-4 מטר. רציתי לשמוע מכם המלצות לכבי סט מקלדת ועכבר אלחוטי. אופן השימוש הוא באמת יהיה אולי פעם בשבוע... לגלישה אולי באינטרנט ככה, או לאיזה משחק נחמד. אני מחפש סט לא יקר , ובעיקר שיהיה 2.4GHZ, כי להבנתי הקליטה שלהם מצויינת ולא בא לי שזה יקרטע... 1. איך דעתכם על זה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1DJV8AKB01 2. ומה אתם ממליצים, טווח מחיר עד 350 בערך... אופן השימוש באמת לא צריך משהו יקר.. 3. תודה !.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי Formula Vibration Feedback Wheel Joystick התקנתי תוכנית עדכנית מאינטרנט במשחק NEED FOR SPEED UNERCOVER הדוושת והבולמים לא עובדים מישהו יש לו רעיון
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
יש לי WHEEL של PS2 שאותו חיברתי למחשב, אני משחק GRID, לא היה לי WHEEL שנחשב מקצועי ולכן אני לא יודע להשוות. כשאני משחק GRID, השליטה די קשה, השאלה היא כזאת: האם שווה להתעסק עם הגדרות הרגישות של ה-WHEEL ולהתאמן עליו או שהוא ממש פשוט ולא יעשה את העבודה גם אם אני אכוון ואשקיע שעות אימון עליו. קישור לאתר המוצר: http://www.szdashine.com/e/product2.asp?id2=26&id=172 תודה.
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה לשלט לHTPC או מקלדת משולבת Trackball בתקציב של 250 ש"ח. אני יודע שרובם זהים, אבל תהיתי אם בכל זאת יש הבדל בין השלטים השונים ובנוסף מניסיון של אנשים רציתי לדעת מה עדיף, שלט או מקלדת? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לאחר שהמדף עם הסאבופר שלי נפל על המקלדת ושבר אותה(למזלי הוא פספס את המסך והטלפון שלי) הבנתי שזה סימן להחליף אותה אני חושב או G15 או Wave(אם יש משהו אחר תגידו) עכשיו הרצתי בפרום חיפוש וקראתי תגובות והכול אבל מה שלא הבנתי זה ההקלטה מקשים בG15 אני יכול להקליט שם רק פעולות עם המקלדת או גם עם העכבר(נגיד לעבור קבוצה בCOD או דברים כאלה)... אם זה רק עם המקלדת כנראה אני ילך על הWave... תודה לעונים...
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
היה לי את הסט Microsoft Wireless Entertainment Desktop 7000 והייתי מאד מרוצה. העכבר התקלקל ואני מחפש עכבר אחר. אני משתמש בעכבר עבור htpc ולכן צריך שיעבוד כמו שצריך ממרחק של 3 - 3.5 מטר. מחפש המלצה על עכבר. הסט שהיה לי עבד גם ממרחק של 15 מטר. אמנם לא צריך מרחק כזה אבל החשיבות של מרחק היא קריטית. כמו כן חשוב שיחזיק הרבה זמן ללא טעינה שכן הוא משמש בערך בין 6 - 8 שעות ביום. תודה לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אנשים אני מחפש לקנות מצלמת רשת בטווח מחיר של 200-350 שקל או של מייקרוסופט או לוג'יטק. מה ההמלצות שלכם?
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש סט אלחוטי ואני כרגע מתלבט בין הWAVE PRO לבין הMX5500 שאת שניהם ניתן להשיג באזור ה800 ש"ח. השימושים הם שימושים רגילים במחשב וגם משחקים (למרות שברור לי שהם לא מיועדים למשחקים אבל זה מספיק טוב בשבילי) מישהו מכיר את שניהם ויכול להמליץ לי על אחד מהם או לפחות לספר על יתרונות/חסרונות של כל אחד.
-
- 32 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי את המדפסת Samsung CLX-3175FN חיברתי אותה למחשב נייח דרך ה- USB ואני מעוניין לחבר אותה לראוטר כדי שאוכל להדפיס דרך המחשב האלחוטי שלי בלי תלות בנייח... האם זה יכול להוות בעיה (חיבור USB+LAN) ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רכשתי מקלדת מדהימה G15, אך לא מצליח להפעיל את מקש ההתחל...(בין בAlt ל- Ctrl) בעצם כל מקש שקשור לווינוס לא עובד... אולי זה קשור לדרייבר ? גירסה...? מישהו אולי מכיר ויודע איך אפשר בדיוק להפעיל את המקשים האלו ? תודה, שלומי
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אשמח לשמוע המלצות למערכות הגה + דוושות למחשב. אני לא מכיר כל כך את התחום, אז אני לא בטוח מה ההבדל בין ההגאים השונים. אשמח לשמוע איזה תכונות רצויות יכולות להיות להגאים, ואיזה הגאים מומלצים. לא ידעתי לציין מחירים, כי אני לא כל כך מכיר את המחירים בתחום. אני חושב שלא ארצה להשקיע יותר מ-500 שקל בהגה. (אבל אולי 500 שקל זה ממש מוגזם להגה, אני לא יודע)
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
את שניהם אפשר להוציא בסביבות ה60$ כולל משלוח. השימוש העיקרי זה על משטח כמו מיטה כי המחשב יחובר לLCD
-
- 8 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אהלן, כפי שהכותרת מרמזת החלק החיצוני שבעזרתו מסובבים את העינית יצא, מה עושים? אני יכול לסובב עד לצד אחד עד שזה מגיע למקסימום, ואם אני מסובב לצד השני החלק יוצא. הדגם שלי הוא teac mx-7. לחבר את החלק איכשהו? דבק? או שיש מכשיר חיצוני שיכול לסובב את העינית? בבקשה עזרה =\
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום , יש לי מדפסת חדשה כמעט חצי שנה . אני לא נוטה להפדיס\לצלם הרבה. ממש מעט . האם יש דרך לשמור על המחסנית שלא תתייבש עם הזמן בגלל אי שימוש סדיר . האם יש אפשרות דרך המדפסת לבצע תחזוקה כמו ניקוי ה-CARTRIDGE או משהו אחר . שמתי שאפשר לשים סלוטייפ על יציאת הצבע במחסנית עצמה ע"מ לימנוע ייבוש או מריחה .
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
-
מישהו יודע אם אפשר לכבס אותו במכונת כביסה? כי שלי נראה במצב ממש גרוע עם הדברים שנשפכו עליו..
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני צריך מדפסת שיהיה בה הכל כלומר מדפסת,סורק,פקס ומכונת צילום. שתיהיה מהירה ותדפיס גם צבע וגם שחור לבן. שלא תתפוס מלא מקום בשולחן.לפי מה שאני יודע הראשי דיו מדפיסים יותר מהר אז... שתיהיה איכותית גם תודה D:
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אוקיי, עכשיו אני אסביר למה אני מתכוון ומה אני רוצה: מישהו שאני מכיר אוהב לדבר עם ידיים חופשיות, אבל במקום בו הוא מרצה יש רק מיקרופון רגיל (הם לא חושבים אפילו על לקנות מדונה) הבחור, כמובן, מעביר מצגות מהמחשב הנייד שלו לכיתה. מה שאני חשבתי עליו, זה לחבר את האוזניית BT למחשב הנייד, שהוא ידבר, הסאונד יעבור למחשב הנייד וממנו ייצא דרך היציאת רמקולים, עם מינימום הפרעות/עיכוב מישהו יודע איך לסדר כזה דבר / תוכנה שמבצעת זאת בצורה טובה ללא בעיות? אודה לעזרתכם בנושא.
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
האמת שנהייה קצת מסובך לקנות מקלדת ועכבר. (פעם הכל היה פשוט ) אני מחפש המלצה למקלדת ועכבר (לא עקרוני אם זה סט או לא) אלחוטיים (4 מטר לפחות) שיהיו נוחים ושיעבדו טוב. אין לי צורך במוצרי גיימינג. רצוי עד 500, אבל לא נורא גם לחרוג... תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
ידועות לי האופציות פחות או יותר.. שתי המקלדות של רייזר.. והG15 של לוג'יטק.. אני לא מצליח להחליט איזה לבחור.. (כאמור יש לי עכשיו עכבר DA והוא הרבה יותר נוח לי מהG5.. זה אמור להעיד משהו לגבי ההשווה של המקלדות?) מישהו יכול לפרט לי על האופציות של לרייזר?
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-