עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. מחפש המלצה לסט איכותי שישמש לגיימינג, עריכת וידאו ותמונות ושימוש כללי במחיר של עד 300 ש''ח ללא חריגות, עכבר באחיזת Fingertip. תודה!

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  2. Started by PeaS,

אלה הדגמים החלטתי שאני צריך לבחור מהם, אם מישהו מתנגד, שיתנגד... ויגיד לי כמובן. MAXTOR (5T040H4) -40GB -7200 RPM - ATA 100 מחיר-642.32 (שקלים כמובן...) MAXTOR 60GB -7200 RPM - ATA 100 מחיר-1100.38 (ד"א, ההפרש בין הגמים של 30 ג'יגה ל40 ג'יגה באותה סדרה הוא פחות מ100 שקל, למה לעזאזל ההפרש בין ה40 ל60 ג'יגה הוא יותר מ400 שקל :s05: ) והדגמים האחרים SG Barracuda IV - 40 GB (ST340824A) - 7200 RPM - ATA 100 מחיר-584.41 SG Barracuda IV - 60 GB (ST360021A) - 7200 RPM - ATA 100 מחיר-805.54 אוקיי, ועשיו לשאלות. אני מעדיף כונן של 60 ג'יגה, ויש לי סיבות משלי, אבל הכוננים האלה הרבה (לא כ"כ הרבה) יותר יקרים... אז אני חושב שאני ילך על 40 בעצם גם יש לי את הכונן הישן שאני ישאיר פה (של 12…

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  3. Started by disturbia,

העכבר שיש לי כרגע גוסס ומתפרע... שירת אותי 5 שנים והגיע הזמן להחליפו אני מחפש עכשיו טוב שאוכל לגלוש איתו ולשחק איתו (שיהיה אפשר לכוון כמו שצריך), לא צריך אחד מיוחד לגיימרים שעולים מעל 200 שקל כי אני לא גיימר כבד התקציב שלי הוא 100 שקל לא יותר אם אפשר הצעות רק מTMS KSP או אפילו אייבורי תודה מראש !!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by The-Fox,

במקרה נתקלתי במקלדת חדשה של Enermax, משהו קצת שונה ומיוחד. המקלדת עשויה אלומיניום, והיא בעלת פרופיל נמוך. ישנם 2 דגמים בסדרה, אחת נקראת Aurora, היא בצבע שחור, ויש את Crystal שהיא בצבע כסף. קצת תמונות של הCrystal Aurora: מצאתי את המקלדות בחנות הזאת ניתן לראת את דף המוצר של Aurora כאן ואת ה Crystal ניתן לראות כאן יש גם Aurora בצבע כסף, ניתן לראות כאן האמת שבאתר של החנות הם מראים את אותה התמונה ל Crystal ול Aurora שבצבע כסף, ניתן להבין ע"פ זה שלמקלדות סידור מקשים שונה, אני אישית אהבתי יותר את ה Aurora כי החיצים (שמאלה, למעלה, ימינה, למטה) נמצאים במקום מבודד, בעוד ב Crystal הם צפופים ביחד עם עוד מקשים. האם מישהו נתקל במקלדות הנ"ל ? אני אישית ממש אהבתי את הרעיון…

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  5. Started by kobx,

איך הספק הזה? THERMALTAKE W0061RI 420W DUAL 12V RAILS PFC http://www.winbuy.co.il/product.asp?product=988 אני יודע שיש הסתייגות בקשר לטרמלטק בספקים אבל המחיר הוא 300 והוא נראה מספק את התמורה למחיר.. אני מחפש ספק בגג-300 ש"ח תודה מראש על העזרה

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  6. היה לי בהתחלה logitech {לא לייזר} חמש שנים לוא עשה לי בעיות ובסוף הוא נהרס בהשמתי. העכבר שיש לי עכשיו זה silver line לייזר חיבור usb והוא על הפנים אחרי חודשיים נהרס לי .אמרתי שעכשיו אני מוכן להשקיע עד 200 ש"ח לעכבר מצויין שיחזיק מעמד .אני רוצה עכבר לייזר .איזה חברה מומלצת?ואיזה סוג אם אפשר לעשות לי רשימה של עכברים שאותם מומלץ לקנות .תודה מראש

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  7. רציתי לדעת אם יש למישהו ניסיון עם העכבר הזה או טיפים כלשהם. אם מישהו מכיר איזה review עליו זה בכלל יהיה מהמם. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=794&scat=201&tcat= תודה

8. Started by Regev,

מה עובד יותר טוב עם זכרונות DDR? PENTIUM4 או AMD ATHLON XP

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  9. שלום, אחרי שה-Kana שלי שבק חיים באחד מהלחצנים וSteelSeries החליטו לשלוח בתור חלופה את אותו הדגם המיושן עם המפסקים הפגומים רק בגימור הלא הנכון במקום לשלוח את הגרסה המחודשת והעדיפה, החלטתי למצוא עכבר חדש. אני למעשה מחפש את ה Intellimouse Optical 1.1A או הWheel Mouse Optical של Microsoftרק עם DPI יותר גבוה. בשנה האחרונה השתמשתי בKana והאמת היא שהייתי מרוצה מאוד מהעכבר עד שהמפסק של אחד הלחצנים שבק חיים. נוכח שירות הלקוחות של SteelSeries אין לי שום כוונה לרכוש עכבר נוסף שלהם, אני מחפש כעת חלופה. הדרישות הן בסיסיות למדי: 1. עכבר סימטרי - ambidextrous. 2. חמישה כפתורים (אפשר יותר אבל עקרונית אין צורך). 3. ללא movement prediction/correction במידת האפשר, עכברים מודרניים כולם מכיל…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. יש מצלמה באיכות סבירה במחיר הזה? אני לא מעוניין במשהו עם איכות פיצוץ אבל משהו סביר לוידאו צ'טים ושלא יראו כהה ומגעיל...

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  11. Started by eyal00,

שלום, אני צריך המלצה למקלדת בתקציב של 100-150 ש"ח. שהמקלדת תהיה נוחה למשחקים. תודה

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  12. Started by Mafteah,

כתוב עליו MI-ATX400 לא ברור לי מה זה ואולי היתי מחליף מישהו יודע מה זה?

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  13. Started by ronigrr,

אז ככה כרגע יש לי razer naga אחלה עכבר באמת אבל הלך לי החיישן דאבל קליק וזה משגע לי את הצורה (ניסיתי לפרק ולנקות,לא עזר) אני משחק באחיזת claw grip אבל תכלס לא משחק יותר מדי משחקי mmo אבל מצד שני הייתי שמח ליותר לחצנים מעכבר רגיל לגבי המחיר,אין לי בעיה להשקיע בעכבר אבל כמובן לא להגזים (800+ =הגזמה) תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by itaysp,

שלום קיבלתי מארה"ב מתאם רשת חשמל של D-LINK AV500. החיבור הוא חיבור אמריקאי יש לי בבית מתאמים מהסוג הזה שקניתי פעם באיביי (שהם ממש זבל) ואני מפחד גם שהם יעשו קצת "ניחות" לרשת. מישהו מכיר פתרון או מתאם יותר איכותי מהזבל הזה? גם שאני מחבר את זה על התקע, הוא רק מתרחק מהשקע ונוצר יותר לחץ על המתאם הזה, והכל רגיש שם ויכול להתפרק בנגיעה כמעט. תודה

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. Started by sos!!!,

העכבר מפסיק להגיב כשאני לוחץ על משהוא שום דבר לא קורה אבל העכבר כן זז כשאני מעביר את המחשב להמתנה ואז מחזיר אותו זה מיסתדר וקורה שוב אחרי כמה זמן מישהוא יכול לעזור ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Bruce,

שלום לכולם קיבלתי עכבר G7 איזה פאד מומלץ לשדך לו למטרת גיימינג? תודה

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  17. Started by ScreameR,

דוד שלי מנהל צוות פיתוח עכשיו הוא רוצה להקים חדר עם 5 מחשבים (P 2.26) למפתחים.... המפתחים עצמם גרים בווילה ביחד... החברה קנתה להם GMC והורידו את הכיסאות מאוחורה והקימו וארגנו הכול.. הם רוצים לדעת אם הם יכןלים לחבר את המצבר של האוטו ולעשות שקעים במאחורה של הVAN... אפשר לקבל תשובה? תןדה

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  18. אנשים מה אתם אומרים על G5 וQcK ב 400 ש"ח כולל משלוח? ומה אתם אומרים על החנות גולדטופ?, האם שווה לצרוך מהם מוצר, והאם הם אמינים? תודה מראש Shoq, מצטער אם לא צייתי לחוקים בהודעה זאת.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני מחפש לקנות פה בארץ את המקלדת של הגיימרים של קראייטיב מדגם Fatal1ty Gaming Keyboard... מישהו יודע איכן ניתן לרכוש אותה בארץ????

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  20. יש לי בעכבר שני אפשרויות אפשרות usb ואפשרות רגילה לחבר לאן שכולם מחברים.לאן מומלץ.יש לי עכבר logitek 1600 dpi של גיימר

21. Started by parker8,

באתר של LOGITECH ראיתי אותה ופשוט התאהבתי.. מישהו יודע אם היא תגיע לארץ בקרוב? כי אם ה-G5 הגיע וגם ה-MX518 למה שזה דווקא לא יגיע לארץ? אם למישהו יש מידע אני ישמח לשמוע... תודה מראש

22. Started by shimronfio,

האם הפד והעכבר יעבדו טוב ביחד?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם, הית לי מדפסת Brother MFC-490CW ולפתע הדיו השחור הפסיק להדפיס, החלפתי למקורי - ללא שינוי. לקחתי למעבדה ואמרו לי משהו ממש מוזר: אם לא מדפיסים במשך כשבועיים במדפסת אזי ראש הדיו נסתם ומתייבש ואז יש צורך להחליף את הראש מה שלא כ"כ כלכלי הם אמרו לי שזו בעיה ידועה למדפות ברדר האם שמעתם משהו על זה? הייתכן? אני מחפש מדפסת משולבת -סורק, פקס, צילום וכו' שתקרא כרטיסים , אלחוטי לא קריטי. לשימוש ביתי אשמח לתגובות והערות תודה

• 6 תגובות
    • 4.2k צפיות
  24. אני יודע שזה נשמע קצת טיפשי אבל יש לי עכשיו עכבר שאני משתמש בו-משהו כזה עם אורות כחולים ואדומים (אולטרה סגול נראה לי) לא משנה פשוט זה נראה יפה לעין... הבעייה שהוא לא ממש נוח לעבודה הוא די קטן ומציק... אז אני מחפש שיהיה נוח לעבודה ושיהיה יפה מבחוץ (דומה לעכבר הקודם)... יש חיה כזאת?!?!!? המחיר עד 400 ש"ח גג.... תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  25. Started by ShahafH,

שלום. האם אתם יכולים להמליץ לי לעכבר טוב לשמאליים? אני משחק הרבה משחקי גוף ראשון ברשת(CS וכאלו). תודה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.