ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
-
חבר שלי החליט לקנות הגה בשעה טובה, אבל הוא לא אוהב רטט (והאמת גם אני לא) הציעו לנו בכל מיני חנויות את הג'וניוס ואת מיקרוסופט המיקרוסופט עלה 299 אבל הם משום מה הפסיקו להביא אותו בטענה ש"מיקרוסופט הפסיקה את פס היצור של ההגאים" לג'יניוס יש 2 דגמים עיקריים, משהו 2 ומשהו 3 =] זה אותו משהו המשהו 2 מגיע בצבע צהוב, עם ספוג לידיים, וגירסא 3 שחורה דיי יפה לטעמי על איזה הגה אתם ממליצים? הכי חשוב שהוא יהיה בעל שליטה נוחה כי אנחנו רגילים לשחק במקלדת ואנחנו שולטים על זה טוב הוא רוצה הגה שלא יוריד לו מהביצועי משחק זאת אומרת שלא יקרה מצב שבמקלדת יותר נוח לשחק, ואז הוא יתבאס עם ההגה ולא ירצה לגעת בו..
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום אני מחפש הגה טוב שיתן התנגדות טובה ליד וגם גודל נורמלי שישב טוב שהפדלים ושאר האביזרים אם יש ישבו טוב ויהיו מספיק גדולים עם התנגדות נורמלית לרגל וכמובן שיתן תנועה אמיתית במשחקים ולא כל נגיעה יתחיל להעיף את המכונית (אם אשר שגם יתאים לסוני 2 יהיה אחלה) תודה רבה! חג שמח!
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני צריך לחבר הגה למשחקים (מכוניות מן הסתם) בתקציב של עד 400 בבקשה לא לעבור כי גם זה Too much תודה רבה!! האמת די דחוף אני עכשיו איתו בטלפון
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום! אני משחק במשחקי מירוץ ואני רוצה לקנות הגה עם פדלים. האם קיים הגה עם פדלים עם הקריטריונים הבאים: -ההגה עם רטט, ואם מטים אותו הצידה הוא חוזר אוטומטית. -ההגה צריך להיות עם "מצצנים" ולא אם תופסנים חיבור לשולחן מפני שיש לי שולחן זכוכית. -המחיר עד סביבות 220 ש"ח. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
קודם כל סליחה אם זה לא הפורום הנכון, אם טעיתי בפורום נא להעביר. התחלתי לשחק ב NEED FOR SPEED אז אני רוצה להגביר את החוויה ולהנות כמה שיותר. חבר המליץ לי לקנות מחברה בשם Thrustmaster כי הם טובים וזולים. ראיתי שיש להם שני סוגים האחד: Thrustmaster Universal Challenge 5 in 1 Racing Wheel שעולה 155 ש"ח השני: Thrustmaster Ferrari GT Experience Racing Wheel שעולה 290 ש"ח מישהו יודע מה ההבדל בינם והאם כדאי להוסיף את ההפרש לטובת ההגה היקר יותר? (כדאי= יחס עלות / תועלת) או שיש סט הגה+ פדלים טוב יותר בטווח מחירים עד 300 ש"ח?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות הגה חדש למחשב וראיתי את ההגה של לוג'יטק G25. האם זה הגה טוב למשחקים כמו Need for speed shift, GRID וכו'? ואיפה הכי כדאי לקנות את זה במחיר סביר בחנות בחיפה?
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי הגה קצת ישן עם החיבור הזה: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/r/a/n/_/m/e/i/r/2/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200401051547423727/200503081650375249/DSCN4130.JPG וכנראה שכבר אין סיכוי לחבר אותו ככה למחשב. שמעתי שיש מתאמים ל USB מישהו מכיר את החיבור הזה והאם קיים לו מתאם?
-
- 10 תגובות
- 865 צפיות
-
-
מקווה שהגה למחשב נכנס לקטגוירה של "ציוד היקפי".... שלום רב. אני מעוניין לרכוש הגה למשחקי מירוץ במחשב. שתי שאלות: 1. איזה הגה מומלץ בטווח מחיר של עד 350 ש"ח (כולל דוושות) 2. איזה משחקי מירוץ תומכים במשחק עם הזה תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
-
לא יודעת אם זה הפורום הנכון, אבל נראה לי שהגה למחשב עונה על ההגדרה "ציוד היקפי". תקנו אותי, אם אני טועה. אני מחפשת הגה למחשב, רצוי שיהיה עם הילוכים. אם יש איזשהו דגם עד, נניח, 250 ש"ח, זה יהיה מצוין. ראיתי פרסומת להגה מlogitch ב265 ש"ח. לא היה כתוב דגם. האם זה ריאלי למצוא משהו נחמד במחירים האלה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
-
מישהו יכול להמליץ לי פה על הגה למחשב לא יקר מידי אבל לא זבל אני רוצה לנהוג ולהרגיש שאני באמת נוהג ;D . משהו רוטט משהו טוב ... תודה .
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש הגה שיתאים גם למחשב וגם לפלייסטיישן 2 שלי, מתחבר לUSB כמובן, כולל פדלים, ועדיפות לכפתורים על ההגה (לא יודע ממש איך זה עובד, אבל צריך כמה כפתורים להילוכים נגיד וכל השטויות האלה לא? :\) עדיפות לחברה מוכרת סטייל לוגיטק תודה מראש=]
-
- 3 תגובות
- 9.7k צפיות
-
-
שלום אני קונה הגה למחשב וחשוב לי קריטריונים של תמיכה בהרבה משחקים כמו ניד פור ספיד ופיור ראיתי הגה מגניב של לוג'יטק-Formula Vibration Feedback Wheel מישהו התנסה איתו?יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות הגה+דוושות שיתאים גם למחשב וגם לPS2. איזה דגמים כאלה יש? מה המחירים? מה מומלץ? תודה
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום, יש לי הגה של מיקרוסופט שקניתי לפני הרבה שנים כך שאני לא חושב שאפשר למצוא אותו לקנייה. עכשיו זה הגה כוח ולכל המשחקים שאני נכנס הוא פועל עם הכוח אבל יש משחק אחד שקוראים לו TEST DRIVE ושם ההגה לפעמים עובד עם כוח ולפעמים לא.. יש לי וינדוס 7 64ביט (למרות שזה קרה גם בוינדוס XP) *שם ההגה (אני חושב שזה זה) הוא: sidewinder force feedback wheel וככה הוא נראה: מישהו יודע איך לפתור את זה? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש הגה איכותי למחשב בתקציב של 450 ש"ח. חשוב מאוד שיהיה לו Force Feedback וזווית סיבוב של יותר מ-180 מעלות. בנתיים המועמד הרציני ביותר שלי הוא SpeedLink SL-6697 http://www.imshops.co.il/pl_product~SL-6697~21~19.htm הבעיה שאני לא יודע עליו יותר מדי מבחינות איכות ואמינות, אז אשמח אם מישהו מכיר אותו ויכול להאיר את עיניי. במיוחד מטרידות אותי כל השמועות על בעיית פונציומטרים בהגאים מסוימים (MOMO לדוגמא) שגורמות למשחק לחשוב שלחצת על דוושה עד הסוף כשבעצם לחצת רק מעט. ואם יש לכם הצעות אחרות אני אשמח לשמוע (G25 ו-DFP זה יותר מדי בשבילי, אני רוצה משהו יחסית בסיסי אך איכותי)
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שאני רוצה לקנות הגה רציני למשחקי מירוצים, לכן אני זקוק להמלצה וכל חוות דעת שיש למישו לתת.. אז ככה, מאוד הייתי רוצה לקנות את הG25 של לוג'יטק שהוא ממש מושלם אבל לצערי יקר לי מדי... בנתיים שמתי עין על ההגה הזה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=379773 זה אומנם לPS2 אבל הבנתי שהוא פועל מצויין על המחשב.. אני רוצה אותו כי יש לו את האפשרות להסתובב כמו במכונית מרוץ (חצי סיבוב לכל צד) וגם כמו במכונית רגילה (2 או 3 וחצי סיבובים, 900 מעלות בערך) האופציה הזו חשובה לי... הילוכים לא ממש חשוב כי לא ראיתי הגה חוץ מG25 שיש לו קלאץ ותיבת הילוכים H אז אני פשוט יאלץ לוותר על זה... וזהו... האמת הלוגיטק מומו נראה ממש טוב אבל לצערי הוא לא יכול לדמות מספר סיבובים כמו במכונית רגילה…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה המצב ?? תראו אני מחפש ג'ויסטיק למחשב שכולל הגה,ידית הילוכים(רצוי ידנית) ושימו לב 3 דוושות כן אמרתי 3.. כי אולי מי שמכיר את המשחק LIVE FOR SPEED יש שמה משחקיות עם קלאט'ץ לכן אני רוצה עוד דוושה. אולי ייש לכן הצעות??
-
- 8 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות הגה למחשב ואני לא יודע מה המחירים אז אני מקווה שתכוונו אותי. אני לא מתכוון לחרוג מהתקציב אפילו שיהיה יותר זול, אני אישית מעדיף את חברת לוגיטק והמליצו לי על ה- LOGITECH MOMO RACING. תודה. מחכה להצעות. נ.ב האם ה-LOGITECH MOMO RACING בא עם דוושות? ואני יקנה הגה רק אם יש לו דוושות, תודה.
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
(אני מקווה שזה המקום) אני רוצה לקנות הגה למחשב, מצד אחד אני לא רוצה להשקיע עליו יותר מדי אבל מצד שני אני לא רוצה משהו לא איכותי כמה עולה הגה ברמה סבירה+ ? חשוב שתהיה דוושת קלאץ' אם זה משנה אז אני משחק בDIRT2+3(כשהוא ייצא), NFS SHIFT+SHIFT2 ואולי בהמשך גם משחקים אחרים
-
- 14 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
ממצב? (לא לענות) טוב שמעו חבר שלי היתמכר למירוצים פיתאום אז הוא אמר הוא רוצה הגה חדש אמרתי לו שיתן לי שאני אבדוק לו אז למישהו יש המלצות (לא להיתחשב במחיר) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-