ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אם כן, כיצד הוא נקרא, כמה הוא עולה, והיכן ניתן לרכוש אותו
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, קניתי מקלדת/עכבר אלחוטיים מדגם MK250 של לוג'יטק. לפי הנתונים על האריזה, המקלדת והעכבר משדרים לטווח של 10 מ' בתדר 2.4 ג'יגה הרץ. כמה שאלות: 1. האות ייחודי לכל מקלדת? האם מישהו שרכש מקלדת מדגם זהה לשלי ונמצא בטווח השידור יוכל לקלוט את האות של המקלדת שלי? 2. אני צריך טווח של לכל היותר 5 מ'. אפשר להחליש את האות כך שיגיע לטווח זה בלבד? 3. בטווח השידור של המקלדת/עכבר יושבים אצלי טלפון ושני ראוטרים חוטיים, האם השידור יכול להפריע לאחד מהם? ובמידה ואני עובר לטלפון/ראטור אלחוטיים? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
חיפשתי בקונטרול פאנל ובאינטרנט וזה נדמה כאילו אין אפשרות לעשות את טריק ה200DPI הישן של XP על עכברי PS/2 במערכת ההפעלה החדשה, האם זה באמת כך?
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי מגבר avr 390 של דנון בעיקרון זה סראונד בגלל זה שיושבים במרכז החדר שומעים מעולה אבל המחשב למשל לא במרכז החדר הוא בצד הנגדי של הרמקולים האחוריים לכן שאני יושב על המחשב אני פחות מרגיש את הסראונד, איך אני יכול להגביר רמקולים אחוריים ואולי להנמיך קדמיים?
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
היי, יש לי UPS של 650 VA של ADVICE הוא עובד וגם התוכנה שלו עובדת הכול טוב הבעיה היא שוינדוס לא מזהה אותו, איך אני גורם לזה לעבוד ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
הורדתי TNT TUNER ואני רוצה לדעת מהן ההגדרות המהירות ליבה,זיכרון,OPENGL,וD3D תודה. כרטיס המסך שלי הוא GF2 MX 200 64 DDRAM ויש לי מערכת של פנטיום 4 1500 ו256 רדיראם אם זה עוזר.
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יש כמה (הרבה) דברים שאני לא יודע איך להגדיר בביוס, ואני מאוד מאוד רוצה לדעת איך::: ההדגרות נמצאות בביוס בadcvanced-> CHip Configuration Super Bypass function [Enabled] -> [Enabled] [Disabled] AGP Drive Strength P Ctrl [C] -> [0][1][2]...[F] AGP Drive Strenght N Ctrl[5] -> [0][1][2]...[F] AGP Data Strobe P Cntrl[F] -> [0][1][2]...[F] SDRAM CAS Latency -> [2T] [3T] SDRAM RAS Precharge Time -> [2T][3T] SDRAM RAS to CAS Delay -> [2T][3T] Delayed Transaction [Disabled] -> [Eneabled][Disabled] PCi to DRAM Prefetch [Enabled] -> [Eneabled][Disabled] AGP to DRAM Prefetch [Enabeld] -> [Eneabled][Disabled] I/O Recovery Time [Medium(8…
-
יש לי לוח אם ASUS A7V133-C ואני רוצה לשנות את הגדרות הביוס ככה שהמחשב יפעל בצורה המהירה ביותר... יש איפשהו מדריך/כתבה שמצינת מהם הגדרות הביוס הטובות ביותר? תודה!
-
- 23 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
יש לי בבית 3 בקרי משחק שונים... ויציאת גיימפורט אחת. האם קיימת תוכנה שיכולה להפעיל אותם מהרגע שאני מחבר אותם ולא צריך להסיר את ההתקן הקודם מ"לוח הבקרה" ולהגדיר מחדש את ההתקן שאני רוצה להפעיל עכשיו. זה ממש מעצבן שכל פעם שאני רוצה להפעיל משהו אחד אני חייב להסיר אותו ולהגדיר מחדש את ההתקן השני במחשב... פיתרונות?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
-
שלום, הגדרת ברירת המחדל לפס הגלילה היא לרדת שורה אחת לכל תזוזה אחת של הגלגלת. אני משנה זאת ל-3 (כלומר ירידה של שלוש שורות לתזוזה אחת של הגלגלת בעכבר) והשנוי תקף רק עד לפעם הבאה שמתבצעת הפעלה מחדש. מדובר במחשב נייד שמחובר אליו עכבר חוטי והעכבר נותר מחובר כל הזמן הזה. מה אפשר לעשות? תודה לכם.
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
היי יש לי רמקולים של Logitech 5.1 ערוצים. כאשר אני מריץ סרט במחשב הוא לא משמיע לי את המילים, לפעמים הוא משמיע קולות רקע אבל לא את המילים. ניסיתי להוריד את התוכנה ffdshow וניסיתי לשחק שם עם ההגדרות אבל ללא הצלחה. משהוא מכיר את התופעה ויכול לעזור לי? תודה רבה, ליאור
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה הכותרת אומרת הכל. אשמח אם תעזרו לי להגדיר את הגלגלת ב Mx revolution. שלדוג' היא תפתח לי טאבים חדשים בפיירפוקס במקום לשלוט על סיבוב הגלגלת. בתודה מראש, דור.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את הערכה: Micorosoft Wireless Optical Desktop 1000. התקנתי את התוכנה שהגיעה עם הערכה אבל כל פעם שאני לוחץ על הגלגלת, מוצגים לי כל החלונות הפתוחים, כדי שאבחר באיזה להיות כרגע. אני לא רוצה את זה!! עד עכשיו הייתי רגיל שאני גולש באינטרנט וכל קישור שאני רוצה להגיע אליו, אני לוחץ על הגלגלת. איך אני משנה את זה?! תודה רבה לעוזרים![br]פורסם בתאריך: 6.02.2007 בשעה 22:37:14 מישהו..?זה דיי דחוף לי זה מעצבן ממש!
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לפטופ חדש עם וינדוס 7 ואני לא מצליח להדפיס דרכו הורדתי דרייבר למדפסת אבל היא לא מגיבה כשאני שולח מסמך להדפסה. שמעתי מעוד אנשים שנתקלו בזה לאחר ששידרגו ל-7 למישהו יש פתרון?
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 מחשבים. אחד מחובר קווית והשני אלחוטית דרך ראוטר. במחשב שמחובר קוית הכל עובד מעולה. במחשב שמחובר אלחוטית אני לא מצליח להדפיס. יש לציין כי יש שיתוף תיקיות בינהם. אני מנסה להוסיף מדפסת במחשב השני ואני מזהה את המדפסת שמחוברת לראשון. מזהה, ואף מתקין. (כמובן שהמדפסת מאופשרת שיתוף). הבעיה בהדפסה. כשאני לוחץ להדפיס אז הוא לא נותן לי. יש הודעת שגיאה שלא ניתן להדפיס ואני צריך לבדוק אם המדפסת דולקת וכו'... גם שאני מנסה להדפיס דף ניסיון זה לא נותן לי. ישר הוא אומר שיש בעיה בהדפסה. מה עושים...? תודה לעונים.[br]פורסם בתאריך: 7.01.2009 בשעה 08:38:05 מישהו? *הוקפץ בהתאם לחוקי הפורום.
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת מדגם 4500 של hp עכשיו אני יודע שקיימת אפשרות להגדיר אותה כמדפסת רשת עכשיו רציתי לדעת איך מגדירים אותה כמדפסת רשת אבל אני רוצה גם שיהיה אפשר להדפיס דרכה גם כאשר המחשב שאליו היא מחוברת כבוי תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם שידרגתי את כל המחשבים בבית ל-WIN8, ומשום מה הגדרת המדפסת (HP 4500) עושה בעיות הפעם. (בעבר הגדרתי אותה על WIN7 והכל עבד כמו חמאה) ראשית, היה קשה להגדיר אותה מהרגיל, בהתחלה שאר המחשבים בכלל לא זיהו שיש מדפסת רשת, רק לאחר מספר שעות, אחרי שכבר התייאשתי מהעניין, ראיתי את המדפסת ברשת והגדרתי אותה לבסוף בהצלחה בשאר המחשבים. אבל זה לא הסוף. משום מה, החיבור איתה לא עובד חלק, פעם אחת זה עובד, ויותר מידי פעמים זה לא עובד. מספר ימים שהמדפסת פשוט בסטטוס של "לא מכוונת". כמובן שבדקתי שהמחשב המתפעל פועל ומחובר לרשת. יש לכם קצה חוט?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיברתי את הסורק שלי והוא מופיע לי בלוח בקרה אבל רציתי לדעת אם אפשר לעשות כמו ב xp שהאייקון שלו יופיע ב"מחשב שלי"??
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
יש לי קו טלפון של הוט, מדפסת hp 6500a משולבת עם פקס, ומשיבון (במכשיר נפרד) כאשר אני מגדיר את הפקס לקבל אוטומטית את הפקסים כעבור מספר מסויים של צלצולים, המשיבון מקליט את הנעשה. במדפסת יש אפשרות להגדיר צלצולים מיוחדים לפקס, ועל פי המדריך של HP, יש ליצור קשר עם המפעילה של הטלפון, ע"מ להגדיר צלצול מיוחד לפקסים. נציג בתמיכה הטכנית של הוט אמר שאינו מכיר הגדרה כזו. האם בכל זאת יש אפשרות לגרום לפקס לעבוד בנפרד מהמשיבון, כך שלא יעלו אחד על השני?
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעקבות הידיעה על העכבר החדש של OCZ הצלחתי להבין שכאשר משחקים FPS כצלף עדיף לעבור לרזולציות גבוהות (2000DPI ). אני משתמש ב MX-518 בדיוק בצורה ההפוכה בזמן שאני משחק אני נמצא ב 1600DPI ואז כל שינוי קטן ביד "מטיס את העכבר שלי" וכאשר אני רוצה לדייק בפגיעה אני יורד ל 400DPI ואז לעכבר יש תזוזות איטיות. האם אני באמת משתמש בפונקציה של שינוי רזולציה הפוך (דווקא כשאני רוצה דיוק אני אמור לעבור ל 1600DPI ? ) ??? רציתי לדעת איך אתם משחקים עם עכברים מהסוג הנ"ל והאם אתם בכלל משנים רזולוציה תוך כדי משחק?
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ZENBOOK PRO של אסוס ולו 4 רמקולים כאשר 2 מהם נימצאים מיתחת למחשב השאלה היא איך להגדיר נכון את הרמקולים ככה שאני יקבל את המקסימום מהם לבינתיים מצאתי 3 אפשרויות אם יש יותר אשמח לשמוע: stereo הרמקולים שלמטה משדרים כמו האלה שלמעלה subboofer הרמקולים שלמטה ביחד משמשים כ subboofer quadro כל רמקול עובד בניפרד האם יש עוד אפשרויות או מה להתקין או מה כדאי לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי את הדונגל מEBAY ועובד יופי עם VLC WMC וBLAZE עם הדונגל מגיע שלט אבל אני לא יודע להגדיר אותו באף אחת מתוכנות, אשמח אם תעזרו לי להגדיר לWMC
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש הגה טוב למחשב... עם כל הציוד - הילוכים, קלאץ' , ברקס גז כל התוספות... אז בבקשה להמליץ...
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
מישהו מעוניין לבצע הזמנה מרוכזת מחו"ל של הגה+פדלים ריאליסטיים מארה"ב או מאירופה ? מדובר על הדגם: Porsche 911 GT3RS wheel - Clubsport edition יש על זה ביקורות ביוטיוב בערוץ של SimRacingTonight , הנה לינק: המחיר בארה"ב לחבילה כזאת עומד על $300 ובאירופה על 300 אירו.. נשמע מטומטם בגלל הפרשי השער חליפין אבל זה מה יש. בשביל איכות משלמים. החברה היצרנית ממוקמת בגרמניה. כמו כן, מישהו פה קנה פעם במקרה PlaySeat ? (מושב מרוצים עם מתקן לחיבור להגה ודוושות)
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-