ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
עכבר LogiTech G5 Laser Mouse או עכבר LogiTech MX518 אם למשל אני יכול להשיג את 2 העכברים באותו מחיר, איזה מהם עדיף למשחקים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מצלמת אינטרנט פשוטה , לחבר אותה למחשב וצפות בנעשה במחשב אחר - דרך האינטרנט , מעדיף שלא להשקיע במצמלת אי פי יש תוכנה כזאת ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
מה המצב אנשים!? זה קורה על ווינדוס ויסטה בלפטופ שלי, יש סיבה לדבר המוזר הזה? בנוסף אני אשמח אם תעזרו לי, שקיפגתי את הווינדוס אז קבעתי שהמקלדת תיהיה בעברית והווינדוס באנגלית עכשיו מה שקורה זה כשאני מחליף שפה זה לא מראה למטה בבר את השינוי שפה, זה מחליף את השפה אבל קצת מציק שזה עדיין מראש EN ולא HE, בתודה מראש, לירן
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למדפסת 4 ב-1. עדיפות ללייזר. תודה
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק לwireless usb עדיפות לhub אך גם יחיד יתקבל בשמחה ראיתי אפשרות לקנות כאלה בamazon. אך אני מעדיף לקנות מחנות בארץ כדי שאני יוכל לממש אחריות במידה ואני יצטרך. מישהו יודע איפה מוכרים דבר כזה בארץ? ויכול להמליץ לי גם על איזה דגם ללכת? תודה יואב.
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
היו הרבה שביקשו מקלדת שקטה, הרצתי חיפוש ולא ראיתי ת'רד נורמלי שעוסק בזה. אז הבקשה היא כזאת, תנו מקלדות כמה שיותר שקטות, עדיף נוחות כמובן, בטווח מחירים סביר [עד 200 ש"ח~], שמיועדות להקלדה, לא חובה גיימינג. תודה
-
- 7 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
-
יש לי את הG15 עם האולטרה הכחולה עכשיו זה לדים מנורות קטנות כאלה השאלה עם אפשר להחליף אותם למה בחצי המקלדת זה כבר התחיל להבהב ואשמח לדעת עם יש פתרון
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
חברים , אני חושב לרכוש את הסט הנ"ל ביד שניה. האם יש למישהו ויכול להעיד על הביצועים? מה שמעניין אותי זה: 1. טווח קליטה 2. התאמה למשחקים / גיימרים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך המקלדת והעכבר הבאים.. מקלדת --> Genius Ergo Media Keyboard עכבר --> Genius Ergo 525 Laser Mouse ראיתי שיש עליהם מבצעים בTMSFOX אז רציתי לדעת עליהם קצת יותר..
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות סורק כמה שיותר זול, היעוד היחידי שלו יהיה לסרוק מסמכים כגון תעודת זהות, עמודים של סיפרי לימוד וחשבונות. הסורק הולך לשמש בעיקר לגיבוי של מסמכים. אני מחפש משהוא זול(אני לא דורש ממנו את היכולת לסרוק תמנות בפירוט רב) אבל שיהיה אמין ועדיף שיהיה של חברה ידועה, כמו כן אני רוצה שהוא יתמוך בOCR בעברית. תודה מראש לעונים.
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי המלצה על הנדון - בצור סורק "מקצועי" (פידר-לא צעצוע, יכולת לסרוק שקופיות). מכירים? מומלץ? תודה
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
שלום , קניתי הגה למחשב "Logitech Formula Vibration Feedback Wheel" , הרטט בהגה כל הזמן פעיל , ז"א גם בזמן נהיגה וגם בזמן התנגשויות האם זה מצב נורמלי שהרטט כל הזמן פעיל בכל מצבי הנהיגה או שצריך לשנות משהו בהגדרות שהרטט יופעל רק בזמן התנגשויות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, היכן ניתן יכול למצוא את Xerox phaser 3428N במחיר הזול ? אודה לכם אם תפנו אותי ללינוקים של חנויות תודה !
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
יש לי מצלמת VX-5000 תודה
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מדפסת כזו אבל לא מצליח לקבל תשובה ברורה מהספקים השונים האם המדפסת יודעת לסרוק ל-PDF בעצמה או שתלויה במחשב (twain) לשם ייצור ה-PDF. שאלה נגזרת: האם ניתן לכוון בהירות/קונטרסט של הסריקה ע"ג המכשיר עצמו? אולי מישהו שיש לו מדפסת כזו יוכל להאיר את עיני?
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
בבעלותי הכוכב הבא : זאת מצלמת רשת בעלת ראש מסתובב, בצבע לבן - זהו המידע היחידי שיש לי.. דרושה עזרתכם בזיהוי המוצר בשביל הורדת דריברים בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם זו הפעם הראשונה שיהיה לי עכבר אלחוטי ובגלל זה אני שואל אתכם. איזה עכבר כדאי? עד 150 שקל, אלחוטי, חיי סוללה ארוכים יחסית (לא חובה מאד), וביצועים טובים+ למשחקים (לא יודע אם יש כזה משהו במחיר הזה). ורצוי כמובן מחברה טובה ואיכותית. אז אם מישהו מכיר משהו בסגנון שיפציץ תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין 2 דגמים 'סטים עבור מחשב שנמצא בסלון, מרחק 3-5 מטר... מחפש רק 2.4GHZ. שהטווח יהיה טוב , תודה GIGABYTE GK-KM7500 - בעלות 230 כולל משלוח. http://www.zulashops.co.il/product.asp?productid=2640&CatCode= TEAC SMX-10 בעלות של 180 באייבורי וקיאספי..אחריות ל3 שנים. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3300 תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לצורך דיגום מארז מחשב מחפש מדבקת אדמה ראו קובץ מצורף אשמח סרגיי איפה ניתן לרכוש [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מחפש מכשיר משולב מדפסת-סורק-פקס, אך שיכלול גם אפשרות לסריקת תמונות ע"י מזין אוטומטי (כפי שניתן לשלוח אוטומטית פקס בעל מספר דפים), כלומר, שאוכל להגיש למכשיר חבילה של תמונות (מפותחות, גודל 10X15 למשל), והוא יסרוק אותן אחת אחרי השניה, וישמור כל אחת בקובץ נפרד. כיום יש לי Brother MFC-425CN שעולה כ 800 ש"ח, אבל לא כולל את אופציית הסריקה האוטומטית. תודה.
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אוקיי הכותרת די אומרת הכל, האם קיים כזה ג'ויסטיק: למחשב? או אולי חיקוי מאוד טוב?
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מכיוון שהמשפחה הפילה עלי את הבקשה המוזרה לעיל... וכמובן שאין לי מושג מאיפה להתחיל ואיפה לבדוק , שיתפתי אותכם בשביל לשמוע דעות. מגבלות : ארגונומייה חשובה (בעיות פרקים) רוחב עד 1.40מ לשולחן עדיפות למשלוח (אם מדובר בחנות מחוץ לת"א). תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
הכוונה היא למקלדת שיש בה עכבר... כמו זאת: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2878 או זאת: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5149 אפשרות הראשונה גרועה! והאפשרות השניה יקרה בצורה מגעילה. מה נותר?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-