עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by tomz,

יש לPCH את המארז Supertalent (Chieftec OEM) Aluminium CA-601UFBK Black Tower w/Transparent Window (P/S not included) Front USB 2.0, Firewire (1394), 5 fans ! NIS 533.79 ולהוסיף לו ספק זה עוד 150 שקל של HEC 300W ול KSP יש אותו מארז רק עם ספק 500W מגיע איתו ביחד ב620 שקל עכשיו ההתלבטות היא מאיפה לקנות ה300 HEC יספיק? ולהוציא עוד 70 שקל? או להישאר עם ספק שהוא כניראה גנרי 500W תודה מראש 8)

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  2. שלום, לאחר קריאה רצופה של הנושא הנ"ל בסטיקי, וחפירה לא קלה ביוטיוב, וקריאה ממושכת על הנושא הגעתי למסקנה שאני רוצה לרכוש מקלדת מכנית. מהסברים שהבנתי לנכון, המקלדת שהכי מתאימה לצרכיי היא מכנית בעלת cherry MX blue/brown, יותר העדפה לbrown , אבל מכיוון שאין דגמים נורמליים בארץ אני אאלץ ללכת על הblue שיותר נפוץ כאן. אני מבין שהדעות לגבי black widow הן שנויות במחלוקת, אז אשמח לדעות אישיות שלכם, ומה הקטע שהBW הרגיל עולה 400 והאולטימייט עולה 730, מה ההבדל ביניהן. תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Spring,

אני חושב שאני הולך לקנות את הסופרנו (האמת שבגלל שאהבתי את המראה שלו מאוד) אבל רציתי לשאול אם הוא גם טוב בלי קשר למראה? אני מדבר על זה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2280

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. המוצר העדכני של היצרנית הסינית המפורסמת מציע מנגנוני לחיצה ייחודיים שנמצאים איפשהו באמצע הדרך בין המכאניים האיכותיים לממברנות הפשוטות - בתג מחיר שווה ערך ל-34 דולר בלבד לכתבה

5. Started by Haflo,

יש לי מישהו שזקוק לגיבוי ב DOS משהו כמו 300Mb לכל היותר, המקום שהמחשב ממוקם הוא אזור עבודה ובניקוי האחרון שהעברתי על המחשב הוצאתי ממנו "גושי" אבק.... איזה כונן חיצוני אני יכול לרכוש שיוכל לבצע גיבוי (ב DOS)?

• 6 תגובות
    • 987 צפיות
  6. Started by udi911,

מחר קונים מסך וזה יהיה LG795FT ,מצאתי כזה ב1,490 ש"ח ואם אתם יודעים איפה להשיג זול יותר תגידו. חוץ מזה אם אתם חושבים שהפלטרון הוא לא בחירה טובה לתקציב אז זה הזמן להזהיר אותי.

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  7. Started by PayneBack3251,

שלום אני רואה בפורום הזה הרבה מאוד הודעות בהם אתם מציעים ספקי כוח של חברות מוכרות וטובות אבל יקרות סביבות ה-400 שקל לספק,אבל כל החיים שלי אני הייתי עם מחשבים שפועלים עם ספקים ג'נריים ואף פעם אבל אף פעם ! לא נשרף לי המחשב לא מתוצאה של ספק ג'נרי ולא מכל סוג אחר של חומרה,והמחשב שיש לי כרגע הוא p3 עם ספק ג'נרי עם הספק של 230v ושלא תחשבו שאני לא מעמיס יש לי הארדיסק סידירום צורב (כל מה שיש בכל מחשב) + 4 מאוורים נוספים...אני לא חושב שזה מוסיף הרבה אבל עדיין... מה אתם אומרים ? באמת הספקים הג'נריים עד כדי כך הורסים ?

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  8. Started by dans41,

משהו שכבר מטריד אותי זמן מה אבל לא ידעתי למי לפנות, אני גם לא בטוח שזה הפורום המתאים לכך, אשמח עם המנהלים יעבירו אותי לפורום המתאים. יש לי רמקולים שמחוברים למחשב ללוח אם (3.5 חיבור ירוק) ואת הרמקולים של הטלוויזיה שמחוברים בHDMI, רציתי לדעת אם אני יכול להפעיל את שתיהן במקביל (אם כן איך?). הבעיה זה שאני כל פעם נכנס להחליף את זה (זה שנייה אבל אם אני יכול לחסוך את זה אז עדיף). הקטע זה שהHDMI הוא מהכרטיס מסך שלי ופה הבעיה (לפחות ממה שהבנתי), הם לא יכולים לעבוד במקביל כי הם לא על אותו חלק, יש איזה פתרון תוכנתי לזה? אפילו מתאם פיזי שיכול לחווט לי את זה כראוי (מבלי לגרוע משמעותית מהאיכות). תודה לעזורים!!

• 6 תגובות
    • 3.6k צפיות
  9. Started by elena_ash,

יש לי ביעה עם סמן או סמן כבר המון זמן. הוא "בורח" -) וזה ממש לא נוח. זאת אומרת אם עובדים איתו אז באמצע הפעולה הוא פשוט נעלם ומופיע בפינה שמאלית למעלה או פשוט כל הזמן זז. ניסיתי לשחק עם הגדרות וממש לא עזר. גם אחרי פירמוט המחשב לא ממש עזר. זאת בעיה קטנה אבל ממש מציקה P.S סליחה על שאלה בלונדינית

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  10. טוב, אז קניתי מ PCH~ (בנוסף לדברים אחרים) ספק כח כדלקמן: ATX Power Supply 450 Watt for Pentium IV וקטודה UV כדלקמן: Sunbeam UV Cold Cathode Kit w/Dual Inverter עם הקטודה אין בעיה, למרות שמתאם המתח קצת מלוכלך, על זה הבלגתי. רק אני תוהה אם ניתן לחבר את הקטודה בלי המתאם ישר לחיבור בלוח שמאפשר לחבר עוד מאוורר נוסף ב FRONT המחשב, זה יחסוך הרבה מקום של חוטים מתרוצצים במארז. http://www.intel.com/design/motherbd/bv2/pix/bv2_audio.gif אני מדבר על חיבור "i" שהתיאור שלו (באתר אינטל) הוא: Front chassis fan. יש לי ספקות לגבי הספק, אני לא כ"כ בטוח שהוא 450W אף על פי שרשום עליו במודל MODEL: MI-ATX480 לספק יש רק 4(!) יציאות כח (כמו של ה HD והCD), עוד 2 של פלופי, אחד מלבני גדול (כח ראשי ל…

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  11. Started by gnk,

האם זה בטוח לנקות אבק מכרטיסים עם מברשת? ואם כן איזה מברשת??

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. היי אני רוצה לקנות עוד עכבר של רייזר (אוהב את רייזר, לא מוכן לחשוב על דברים אחרים). העכבר יהיה יותר למשרד, והרייזר DEATH ישאר בבית (או שאחליף בינהים). בכל מקרה, מתלבט לגבי מה לקנות, האם לקנות שוב עוד DEATH אחד, או משהו אחר? הצעות בבקשה? מבחינת מחיר, לא ממש משנה, מ200 ועד 400 אין בעיה (כלומר כל עכבר של רייזר בא בחשבון)

• 6 תגובות
    • 954 צפיות
  13. Started by Crash5,

אני מחפש את הספק המתאים ביותר עבור המערכת שאני קונה. בסיס המערכת כולל: P4 1.6A GHZ @ 2.4GHZ דיסק קשיח אחד סידירום וצורב. אם החסרתי איזשהו פרט חשוב אנא ציינו זאת. בעיקרון אני מעדיף ספק שקט, אמין ובמחיר הנמוך ביותר, אך חשובה לי יותר האמינות מאשר המחיר. אני מעדיף להשקיע יותר כסף עבור ספק ששווה זאת. יש לקחת בחשבון שבחנות שבה אני מתכנן לקנות את הספק אין הספק הבא HEC (Heroichi) 300AR-T Power Supply אך יש את דגם ה ER. תודה מראש :saint:

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  14. יש לי ספק CODEGEN 300W (זה נחשב ג'נרי?) ולפני כשבועיים היו לי שתי הארד דיסקים (WD 40GB 7200 + WD 20GB 5600) בנוסף למאוורר אחד במארז, ובנוסף למפרט שאתם יכולים לראות בצד.. המחשב היה איטי ביותר אז, אז החלטתי שההארד דיסק של ה-20GB מת (על פי המלצת המוכר בחנות) והוצאתי אותו ובנוסף הוספתי עוד 256 זיכרון פנימי.. הבנתי שיכול להיות מצב שהספק לא עומד בצריכה של המערכת, האם רוב הסיכויים שהאיטיות נבעה מכך? ואני בקרוב מוסיף עוד שלושה מאווררים (SF2 + שני מאווררים ג'נריים של 60/80 מ"מ) האם הספק יוכל לעמוד בזה, וגם כשאני יוסיף מתח למעבד ב-OC הוא עדיין יחזיק? תודה.. נ.ב-כמה עולה כיום ספק זול ושל חברה טובה?

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  15. הי, אני מתלבט בין שלושה עכברים ??? והם: - LogiTech MX518 - Razer DeathAdder - Microsoft Habu כמו שציינתי בכותרת אשמח לשמוע את העצות שלכם בנושא. תודה.

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  16. Started by MasterDK,

היי לכולם, אני מחפש מעמד לאוזניות, לקניה בארץ, במחיר שפוי (עד 100 ש"ח, וגם זה בהגזמה). יש דבר כזה? הדבר היחידי שמצאתי זה זה http://www.palmnet.co.il/Product.asp?Pid=9110884&Cat2Cat1ID=3001&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he אבל הוא עולה 300 ש"ח שזה מאוד מאוד מאוד יקר לדעתי. תודה ויום נפלא!

• 6 תגובות
    • 4.6k צפיות
  17. Started by lipa,

תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by KoM,

למישהו כאן יש את המעבד הזה בבקשה ? אני צריך רגע לבדוק משהו !

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  19. Started by NuXeR,

שלום, אני מחפש את ה- Logitech Cordless Optical עכבר ומקלדת אלחוטיים והעכבר אופטי כמו שכבר הבנתם (זה בצבע שחור)... בקיצור אני רואה שלקנות בארץ זה סביבות ה-800 שקל ואני במגבלה של בערך 450 שקל... ראיתי שלקנות מחול עולה בערך 70$... הקטע שלא יהיו אותיות בעברית...(אם למישהו יש הצעות) וחוץ מזה לא eBay ולא Amazon שולחים כאלו דברים לישראל לפי מה שראיתי... האמת שלא קניתי משהו מחול ויש לי קצת פחדים מזה...אז אני מבקש המצלצות רעיונות אם למישהו יש בבקשה! תודה , NuXeR.

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  20. Started by WizMaster,

ראיתי את המדפסת הזו בפרסומת של הום סנטר שמציעים טרייד אין, על כל מדפסת ישנה. השאלה שלי, או יותר נכון השאלו הן האם המדפסת הזו שווה משהו, איך איכויות ההדפסה שלה, והאם המבצע הזה שווה? לפי המודעה בעיתון בידיעות אחרונות, היא עולה 550 ש"ח, ובתוקף המבצע היא תעלה 300 ש"ח.

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  21. לאחרונה לאחר שנים של שימוש במקלדת ועכבר פשוטים מאוד, החלו לי כאבים בכף יד ימין, והחלטתי לשדרג. בכוונה כתבתי תקציב חופשי, והוספתי את ה-800 ממש לא כסכום מנחה, אלא רק כדי שהת'רד לא ינעל במקרה. אני לא מחפש להוציא 800 שקל ומעדיף הרבה פחות, אבל אם זה הצורך... בכל מקרה, אין לי שום דרישות לשני הפריטים (לא גיימר או משהו כזה, לא משנה חוטי או אלחוטי) חוץ מאשר שיהיו נוחים ויעלימו את הכאבים. בקטגורית העכבר, רציתי לשאול אם יש חנות עם logitech revolution פתוח לבחינה. חוץ ממנו (ושוב, לאו דווקא בקטגורית המחיר שלו) מה עוד יש? מקלדת - הייתי שמח לקבל המלצות גם למקלדות ארגונומיות (לקחתי מחבר אחת לשבוע לראות אם אני מצליח להתרגל) וגם רגילות. תודה

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  22. Started by shlomi_x,

היי, מספר שאלות: האם צבע מארז מצבי על איכותו או שהעניין אסתטי פרופר? מדוע מארזים מסויימים יקרים יותר? - אני לא מדבר על הבדל בגודל. האם בקניית מחשב מבוסס AMD+GIGABYTE אני זקוק ליותר מאשר SUPER ATX 300W סטנדרטי? - (אותם קניתי היום) נ.ב שמעתי שמעבדי AMD מתחממים מאוד. האם כדאי לדאוג לתוספת קירור מעבר לסטנדרט? (המעבד הוא ATHLON XP 2000) תודה, שלומי

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  23. אני צריך המלצה לעכבר לייזר מקצועי/מדויק עבור גרפיקאי במחיר של עד 300 ש"ח אין צורך לנצל את כל הסכום - אם יש יותר בזול אשמח לשמוע ראיתי עכשיו את העכבר הבא: http://www.lamisrad.co.il/pl_product~Teac_c344~13~61.htm איך הוא? בתודה חיים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום לכולם אני מחפש מקלדת ועכבר חדשים אלחוטיים לא חייב כסט - לא לגיימר . אבל הם צריכים להיות נוחים ככל האפשר לא בצורת Wave! אין בעיה להזמין מחו"ל למרות שכנראה רק את העכבר (כי למקלדת זה כנראה שילוח יקר שלא ישתלם). מאוד חשוב שיהיה הרבה כפתורים ניתנים לקינפוג בעכבר ובמקלדת (קיצורי מקשים).ושהתוכנה תהיה אמינה (השמועה גורסת כי התוכנה של לוג'יטק מגמגמת הרבה). תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.