ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לדעת אם יש בארץ איזה שהן מקלדות מאלומיניום חיפשתי בכלל דגמים של מקלדות מאלומיניום ולא מצאתי הרבה, אך מהדגמים שמצאתי, ה Enermax Aurora נראה לי הכי מתאים בשבילי אך לצערי לא מצאתי את הדגם בארץ, ושום מקלדת אחרת מאלומיניום בארץ (חיפוש און ליין) אני יודע שלמקלדת שאני רוצה אין אותיות עם הדפסה בעברית אבל זה לא משנה לי, אולי בגלל זה לא מייבאים אותה? -אם אין פה את הדגם הזה או מקלדת אחרת איכותית מאלומיניום, מאיזה אתרים מחול אפשר להזמין לארץ ללא בעיות? -אילו מקלדות אחרות גם לא מאלומיניום תמליצו לי? אני רוצה משהו פשוט אך איכותי, ועדיף לי עם מקשים דקים, כמו שיש למחשבים נישאים
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני שואל את זה כי בחורף תמיד קר לי ביד ימין (היד שעובדת עם העכבר) ויד שמאל חמה ובקיץ זה ההפך .אני משאר שאיזו חברה כבר חשבה /תחשוב על זה וזה יהיה נחמד מאוד.
-
- 8 תגובות
- 834 צפיות
-
-
קיים דבר כזה בכלל? חברה שלי מעוניינת במדפסת כזאת. עדיפות ל canon/hp אבל אשמח לשמוע המלצות לעוד חברות. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרה, האם קיימת מצלמת רשת אלחוטית? כזאת המיועדת לשיחות סקייפ וכו'... פשוט המחשב ממוקם רחוק מהיכן שהמצלמה תמוקם ואני לא רוצה חוטים. לא מצאתי דבר כזה... אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כלומר אלחוטית - לשימוש בהקלדה, שניתן לחבר אליה כבל USB למשל, כדי לחבר אותה למחשב ולהשתמש בה כמקלדת חוטית - לשימוש במשחקים.
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן. יש לי עכבר אלחוטי ואני מרוצה ממנו... הייתי רוצה להוסיף גם מקלדת אלחוטית אבל כל מה שאני מוצא זה רק סטים של עכבר+מקלדת ולא יהיה לי שימוש בעכבר... האם קיימת אך ורק מקלדת? תודה לעונים, גיא.
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כנראה אני קונה מחשב השבוע מKSP הבעייה העיקרית היא המארז.. אז כנראה אני לוקח את הCOMPUCASE CI-6919 אצל KSP הוא בא עם שני מאווררים לא אחד.. הבעייה היא בספק אני כנראה לוקח זיכוי על הספק שבא עם המארז וקונה ספק ג'נרי של KSP 500W המוכר אמר לי שהספק הזה יחזיק את המערכת: Amd 64 3000+ Epox kda3J Leadtec 6800GT אני חושב שהוא דיי אמין אבל אני חושש... אם אפשר דעות והמלצות אני יודה.. הסיבה לזה שאני לא לוקח ספק כח מחנות אחרת ונותן לKSP להרכיב היא משום שגם צריך לשכנע את KSP או לשחד אותם : כי הם לא מתקינים מחשבים בלי הספק כח שלהם.. וגם בגלל שאני רוצה שכל האחריות תהיה תחת קורת גג אחת חוץ מה LEADTEC 6800GT שזה משהו מיוחד שאני לוקח מזיגזג תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
קבלו חלום http://www.thermaltake.com/xasercase/kandalf/bws/va9000bws.htm לצערי אני לא יודע לאן לשייך
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת אם יש קשר עם מקלדת אלחוטית ועכבר זה יכול להתנגש עם הרמקולים על השולחן? או שזה לא קשור? תודה
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל... אבל בכל אופן מה אתם חושבים ,יודעים ואומרים על המצלמה הנ"ל
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מדפסת3520 hp ואני מדפיס די הרבה(מחליף דיו פעם בחודש-חודשיים). הדיו למדפסת (655) מאוד יקר - 40*4 ש"ח. אני יודע שמדפסות של hp מזהות כאשר הדיו לא מקורי, ורציתי לשאול האם בחברה אחר כמו canon המצב שונה? ראיתי לדוגמה דיו למדפסת Canon PIXMA IP7250 בEBAY ב30 ש"ח: http://www.ebay.com/itm/550-551XL-Ink-6-Placement-Compatible-for-Canon-PIXMA-iP7250-MG5450-MX725-MG5550-/152459026375?hash=item237f441fc7:g:FV4AAOSwgY9XfINd תודה
-
- 11 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
האם שווה להשקיע עוד 400 שקל ולהגיע ך7000 שקל מחשב ולקחת את המארז השחור הזה של טרמלטייק? מדגם ?Thermaltake Xaser III VM-3000A midi?
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
זה המארז http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=81800 האם שווה לי לקנות אותו האם הוא טוב? ומאיפו הכי טוב לקנות עם אני רוצה לקנות מחול כי ראיתי שלקנות בארצ זה פשוט גנבה.
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מארז חדש. חשבתי בכיוון של הKANDALF המדהים של טרמלטייק. פול טאוור,עיצוב מושלם בשבילי. האם אתם ממליצים עליו למרות מחירו המוגזם? (כ1200 שקלים) או שיש מארזים טובים יותר בתמורה לפחות כסף? אשמח לדעת אם יש! תודה.....
-
- 48 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום כפי שציפיתי יצאה mx700 אם מקלדת elit בחול http://www.logitech.com/index.cfm?page=products/details&CRID=486&CONTENTID=6831&countryid=19&languageid=1 זה עולה 100 $ רציתי לקנות אבל לא היה כתוב על המקלדת בעברית אז רציתי לדעת האם שווה לקנות את המקלדת והעכבר בארץ שזה יעלה כ600 שקל כי בחול הmx700 עולה כ80 $ ובארץ 470 אז זה פי 5.8 אז המקלדת והעכבר יעלו 600 שקל או לקנות רק את העכבר בחול בזול?? נ.ב עכשיו יש לי Cordless Freedom Navigator
-
- 10 תגובות
- 978 צפיות
-
-
המלצה לרמקולים/אוזניות: (אם אתם רוצים להשוות מספר מוצרים, פרסמו אותם פה עם טופס אחד, השתמשו בסעיף הזה במקרה של חוות דעת/השוואה בלבד!) חובה לציין מה רוצים לרכוש, רמקולים או אוזניות! 1. תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית רמקולים או אוזניות): כאן ציינו מה אתם רוצים לרכוש. 250 חריגה מקסימאלית (מהו הסכום שאסור יהיה לעבור בקניית הרמקולים או האוזניות):400 2. מה השימושים של הרמקולים או האוזניות? -הרוב גיימינג, משחקי מחשב, קצת מוזיקה ובקושי סרטים בעיקר משחקים למחשב כמו BF3/CRYSIS/GTA ועוד. משחקי מחשב / סרטים / מוזיקה - סמנו באדום את השימושים וכתבו את השימושים שלכם באחוזים - 85% משחרים, 10% מוזיקה, 5% סרטים! 3. מהו כרטיס הקול שיש ברשותכם? בשביל לדעת זאת, תצטרכו להגיד לנו מהו …
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
האם שווה לקנות את העכבר והמשטח האלו: G5 ו QcK במחיר 400 ש"ח כולל משלוח מהחנות גולדטופ. והאם החנות הזאת בטוחה לקניה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
עריכת המודר: באמת שאין סיבה לפרסום, לא רק בגלל שזה חנות מסוימת.. נתת את הדגם בדף הבית של החברה. הנה אתר הבית של המוצר רציתי לשאול בכללי האם הפאנל הזה שווה משהו והאם היציאות USB שלו וה-firewire בעצם מוסיפות לו עוד יציאות למחשב בנוסף מה שיש לי על הלוח אם?
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום אני די חדש פה בפורום (באתר אני קורא כמה שנים לפחות)... ויש לי מארז די סטנדרטי, הנה לינק למארז שנראה כמו שלי: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_829&products_id=5353 אז עכשיו השאלה שלי היא האם כדאי לי להוסיף למארז הנוכחי מאווררים או לקנות מארז חדש? ואם חדש אז איזה????? כי שמתי עין על ה- Chenbro Mid Tower Xpider שכולם ממליצים עליו, ואההההה (אנחה) ה- Raidmax Scorpio 868 שהוא די נמצא אצלי בעדיפות ראשונה כי מקבלים איתו גם ספק כח אז מה דעתכם??? נ.ב אני לא ידעתי איפה לכתוב הודעה על מארזים אז כתבתי כאן, מצטער אם טעיתי, טוב לא נורא.
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
האם זה טוב גם למשחקים או שזה יכול להיות איטי ולאבד קשר ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. ברצוני לדעת האם שימוש בעכבר BT בניידים גומר את הסוללה של המחשב הנייד? אני מתכונן להזמין את העכבר הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_297_1349&products_id=19684 תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות שלט לשחק איתו פיפה, מרטל קומבט 10שיוצא וכו', כרגע יש לי שלטי אקס בוקס 360 אלחוטיים אבל הדי פאד שלהם גרוע והוא ממש חשוב לי, האם השלט פלייסטיישן יעבוד טוב כמו בפלייסטיישן רגיל עם חיבור בלוטות' למחשב? תודה
-
- 7 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות שלט רחוק לשימוש ב HTPC חשבתי שבמקום לקנות שלט בנפרד לקנות איתו כרטיס טלויזיה פשוט שאיתו מקבלים גם שלט בנוסף אני לא כלכך מכיר את הנושא של שלטים לכן אני רוצה לוודא שאפשר לעשות לשלט הסבה לשימוש כולל במחשב .... לדוגמא: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכם, השאלה שלי היא כזו. כרגע יש לי מחשב אחד שמשתמש בעכבר של לוג'יטק בתדר של 2.4GHz בעוד כמה ימים אקבל את המחשב החדש שלי שיוצב באותו חדר בקרבת המחשב הראשון, ואליו רכשתי סט אחר של לוג'יטק (מקלדת ועכבר) שעובד גם הוא באותו התדר. אפילו המשדר שלהם זהה: האם תהיה התנגשות ומערכת אחת תפריע לשנייה? למשל אני אקליד משהו במחשב אחד והוא יופיע בשני או אזיז את העכבר והוא יזוז גם במחשב השני וכו'... תודה רבה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-