ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
אהלן! רכשתי את המקלדת הנהדרת הזו (Logitech Keyboard Elite) אשר מגיעה עם המון לחצנים מגניבים ו-Hotkeys וכדומה. בכל מקרה, אני מאוד מעוניין לקנפג 2 מהלחצנים המהירים על מנת להעלות ולהוריד brightness ואם אפשר גם גאמה בשניים אחרים. איך ניתן לעשות זאת ? אני משתמש בדריבר שהגיע עם הקופסא, 2.31 Logitech SetPoint בתודה מראש לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
ברשותי Logitecg G9 שהוא עכבר ממש טוב. עכשיו אני מחפש לו פאד איכותי ללא הגבלת תקציב (הבנתי שזה טיפשי שיש לי עכבר כזה טוב בלי פאד, זה נכון???). בכל מקרה החלטתי להשקיע והרצתי חיפוש בפורום וראיתי המון המלצות על משטחים לעבר. אז קודם כל - יש הבדל בין משטח לעכבר אופטי לבין משטח לעכבר לייזר? ודבר שני על איזה פאד ללכת? (ה G9 שלי לייזר..).
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי אותו ואני מצטער, מארז יפה ביותר אבל התכנון שלו ממש דפוק חבל שלא שמו את המאוורר יותר למטה, עכשיו הוא בעצם מול המאוורר של המעבד, מה עשינו בזה ? סתם דפיקה של הזרימת אוויר. ויש את הקופסא המעפנה הזאת לשים בה 2 מאווררים, שמתי בה 2, בקושי הוציאו אוויר (בגלל התריסים האלו), עכשיו שמתי אחד והדבקתי אותו עם 2 בתי אזיקונים (מן מוד שהמצאתי באותו רגע) ואני שם את היד מאחורה יוצאת הרבה יותר כמות אוויר (וזה עוד רק מאוורר אחד!) כל זה מה עושה ? מן סרקולציה מוזרה כזאת בחלק המארז העליון ומה בחלק המארז התחתון ? יש מקום למאוורר בפרונט של המארז, אבל יש לו הרבה "הפרעות" בגלל הפאנל הקדמי של הסמוראי נ.ב: הקטע הם המאוורר הצדד ישהוא על המעבד יכול להיות מצוין לאלו שרוצים לשים SONIC TOWER, עם הסונ…
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני זקוק לסט חדש והחלטתי לקנות סט אלחוטי כדי שאני יוכל להחליף בין המחשב הנייח והנייד בקלות. המחשב הנייח משמש גם לגיימניג, אז השאלה הריאשונה היא האם סט אלחוטי מתאים למטרה זאת? ראיתי תגובות החל ממה פתאום יש דיילי נוראי ועד תגובות כמו שזה קשקוש והכל עובד חלק. אחרי חיפוש ממושך אלה הם הדגמים שאני מתלבט בינהם Microsoft Wireless BlueTrack Desktop Set 3000 - עולה כ 190 ש"ח, סה"כ ביקורות טובות אבל בלא מעט מקומות קראתי שהגלגת של עכבר חופשית מידי , לא יודע עד כמה זה קריטי Logitech Wireless Desktop Set MK320 - עולה גם כ 190 ש"ח Logitech Wireless Combo Set MK520 - עולה כ 250 ש"ח ויש לה מקלדת מלאה מה שמאד מצא חן בעיני אז השאלה היא מה משלושתם כדאי לי לבחור אם בכלל, האם יש דגמים ממולצים …
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
עכשיו אני סתם שולף אותו שמעתי שיש דרך יותר בטוחה לעשות את זה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתחיל עם קצת רקע על חיבור הרמקולים לכרטיס קול (SB Live Value), יש 2 רמקולים קדמיים שמחוברים למקום המתאים בכ. קול ו-2 רמקולים אחוריים שמחוברים למקום המתאים בכ. קול. אני עובד על WinXP. עכשיו לבעיה: במשחק Red Faction למשל, שומעים סאונד רק ברמקולים הקדמיים, מה שבחרתי במאפייני שמע זה Direct Sound, כפי שאתם רואים: ב-Test גם שומעים רק ברמקולים הקדמיים. עכשיו, ב-WinAMP למשל (בתור דוגמא), גם מסומן Direct Sound, כפי שאתם רואים: אבל ב-WinAMP לעומת ה-Red Faction - שומעים סרראונד, כלומר בכל ארבעת הרמקולים. כנ"ל במשחק UT, מסומן Direct Sound ושומעים בארבעת הרמקולים, רק ב-Red Faction יש את הבעיה הזו ששומעים רק בקדמיים. אני רק רוצה לציין שלפני כמה ימים כן היה ב-Red Faction סרר…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות אוזניות גיימינג תקציב: 400(חריגה של עד 50 ש"ח) מיקרופון:כלול כרטיס קול מובנה בלוח אם אוזניות עדיפות לאטומות חול: מעדיף שלא עדיפות לקנייה בארץ
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לפני קניה ואני מתלבט בין שני העכברים הללו. אין לי בעיית תקציב, אבל אני לא מעניין סתם לשרוף כסף. האם ניתן לומר שה MX1000 היא קפיצת מדרגה או סתם אוויר חם ?
-
- 7 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מקלדת חדשה. הדברים שהכי חשובים לי בה: מתחת ל-450 ש"ח עם numpad מעט לחץ עבור לחיצה (אני מרגיש שאני צריך ללחוץ יותר מדי במקלדת הנוכחית ב-PC בהשוואה למקלדת לפטופ). תאורה אחורית עדיפות לצבע שחור ומגניב אשמח להמלצות, אם יש שאלות\בקשות אשמח לענות. תודה מראש על העזרה! נ.ב. שתי מקלדות שנתקלתי בהן בחיפושי הקצרים: Razer Deathstalker Essential Gaming Roccat Isku Illuminated Gaming Keyboard אשמח לדעות
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה ההבדל בין הרמקולים החדשים שנמכרים בארץ Creative Inspire 5.1 Digital 5300 לבין הרמקולים מדגם 880 הידועים של אלטק ? שניהם 5.1, רק שהמחיר של קרייטיב יותר נמוך. מה הקצ' פה ? פרטים כל הרמקולים של קרייטיב: http://www.americas.creative.com/products/product.asp?Product=168&MainCategory=3
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
asus v7100 geforce2 mx 32MB VS elsa 311 geforce2 mx200 32 mb מה ההבדל בינהם? ההבדל בין הציפ'? ומי יותר טוב מבינהם? ובכמה יותר טוב?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי 2 מודולים של זיכרון של חברת קינג סטון מדגם KTS7001/256 בררתי באתר ושם רשום שזה זיכרון למחשבי סאן השאלה שלי מה מהירות הזיכרונות הנ"ל והאם הם מתאימים למחשבים אחרים בייתים ויש להם 100 פינים מכל צד של הזיכרון ומן הסתם הם ארוכים וגבוהים יותר מסתם זיכרון SDRAM ואל תגידו לי לברר באתר לא מצאתי שם יותר מידי מידע בנושא הנ"ל בתודה GOLANI
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-
-
פשוט נראה לי לא הגיוני לקנות זכרון DDR ב650 שקל ! ואולי אני אשתמש בזה עד שהמחירים ירדו ואז אעביר למחשב הזה
-
- 7 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום יש לי UPS 600V אבל היום הייתה לי הפסקת חשמל והוא לא הצליח להחזיק את המחשב אפילו ל10 שניות כדי שאני אכפה אותו כמו שצריך איזה UPS ? תודה
-
- 7 תגובות
- 943 צפיות
-
-
מחפש מדפסת משולבת + פקס עד 450ש"ח מאיזורבת ים,חולון וראשל"צ
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך המארז הנ"ל http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4973 כמה מאווררים מקבלים איתו,שקטים? מרווח? שווה את הכסף? יש יותר טובה בכסף (400) תודה
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות קורא כרטיסי זיכרון שיהיה לי לפלאפון ולמצלמה!! ורציתי לדעת איך הוא מתחבר למחשב?? יש לו כניסה של כבל חשמל קטן כמו הכניסה של ה FLOPPY?? ואיך הוא מתחבר לMB?? עם כבל רחב כמו של הצורב? עם כבל רחב כמו של הכונן דיסקטים? כי אם זה כמו של הכונן דיסקטים אז תהיה לי בכיה כי יש לי רק חיבור אחד כזה במחשב!! מה עושים?? תודה לעוזרים!!
-
- 7 תגובות
- 661 צפיות
-
-
בחנות שקניתי ממנה נתנו לי בטעות ספק עם fan speed ajustable למרות שביקשתי בלי...הספק הוא enermax 350 watt מישהו יודע איפה נמצא הכפתור או מה שמשנים איתו את המהירות של המאורר? זה דיי חשוב כי הספק שלי סתם מתחממם עכשיו כי המאורר מסתובב נראה לי הכי לאט,תודה
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחר מחשב ולא ממש ברור לי מה החשיבות של לוח האם ? ועל מה זה משפיע ? מהירות ? מה עוד ? מצאתי אחלה דיל למחשב ורק אני לא יודע איזה לוח לבחור . (מדובר על בסיס של P1.6 SDRAM256 ) אמרו לי ש ASUS טובים אבל מאוד יקרים. האם 500 שקל זה מספיק ללוח אם עם SB לא הכי טוב אבל די טוב? מה איכות ה Sound Blaster בלוחות אם ? מה אתם חושבים שעדיף ? elite - p4s5a +sb pc partner - i845 sdram +sb pc chip - +sb + ln +vga +modem intel winnepeg i845+sb ---> זה הכי יקר . asus tusl2c i815ep +sb asus tuv x 4e +sb תודה על תשובה מהירה... דין
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
העכבר שלי כבר לא מתפקד, ניסיתי להחיות אותו עם ספרי ניקוי מגעים , הבעייה סודרה אבל פתחה תיבת פנדורה נוספת של בעיות. גם העכבר הקודם שלי היה של לוגיטק והוא מת טרם זמנו, לכן העכבר הבא שלי אני מעדיף שלא יהיה של לוגיטק. אחרי החפירה- אני צריך שהעכבר יהיה דומה למאפיינים שהיו ל G700: אלחוטי, עם הרבה מקשי תיכנות, ועם שמירת פרופילים. תקציב: 550 ש"ח~ (או יותר אם ממש שווה) תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי במחשב אחד Generic Softk56 Conexant ובמחשב השני ES56T-PI של Pine. עכשיו לשאלה שלי איזה מודם יותר טוב לדעתכם?
-
- 7 תגובות
- 882 צפיות
-
-
חשבתי על מקלדת כמו Razer Lycosa או יש גם את ה G15 של לוג'יטק אז מספר שאלות קודם כול איך הן לשימוש יום יומי (נניח הקלדה רגילה, תיכנות וכו') דבר שני, אין להם תמיכה בעברית, יש דרך שאפשר להוסיף? וכמובן כול דבר נוסף שיש לכם להגיד על המקלדות האלו או אחרות לGAMING, אשמח לשמוע בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
איזה מסך 17 הייתם ממליים לקנות, למחשב שלא שיעבדו עליו 3-4 שעות ביום, אבל לא מסך יקר (מעל 1500) עדיף בטווחי מחירים היותר נמוכים.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השבוע לצערי נשברו הPlantronics 780, מחפש תחליף במחיר סביר לטובת מוזיקה וקצת גיימינג וסרטים. ראיתי את זה באיביי: http://www.ebay.com/itm/2014-HOT-Brand-New-Steelseries-Siberia-V2-Stereo-Headset-white-/111448406069?pt=US_Computer_Headsets&hash=item19f2d7b835 האם אמין ב35$?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני קונה גם WINTV PVR150 כך שלא צריך אחד עם שלט. הכי זול (ולא מכוער) שמצאתי זה ה-SilverStone Lascala 10 גם Thermaltake MOZART נראה בסדר ועולה בערך אותו דבר. ספקים של SilverStone הם יקרים יחסית, אז אני צריך יעוץ לגבי אחד מאד שקט ויותר זול מ400 ש"ח (300-350W) יש חנות שבה מוצרים של סילברסטון הם זולים יחסית? באינטרנט, הזול ביותר שמצאתי זה 635 ש"ח ב - Baby.co.il (מצאו שם לחנות...) יש מארז אחר (מינימליסטי כמה שיותר אבל ATX מלא) שלא עולה המון ונחשב טוב?
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-