ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
לגבי המשטח, חשוב שיהיה ארגונומי(יש לי טיפה כאבים במפרק כף היד). חשבתי על הMX518, ובפדים אני פחות מבין, הבנתי שהרייזר טובים בתחום הזה .. תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש פד לבן איכותי למשחקים... ועם בכלל החיישן עובד טוב עם לבן?? עם אין אז מה הכי קרוב לזה??
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
תמיד רציתי לדעת מה הדבר הזה בדיוק עושה. אם יש מישהו שיודע אני אשמח לדעת גם....
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, העכבר שלי יהיה Razer DeathAdder (יש מצב שזה יתחלף ל Logitech MX518). התקציב הוא עד 200 ש"ח בלי אפשרות לחרוג. השימושים הם משחקים ועבודות משרדיות (החלוקה היא 50:50 אז שניהם חשובים באותה המידה). האיכות של הפד יותר חשובה לי מהביצועים. אלה הם הפדים שאני מתלבט בינהם: 1. Razer Destructor Mouse Pad http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=10522&affid=1492 2. Razer eXactMat Mouse Pad http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=24814 3. Razer Goliathus Standard Mouse Pad Speed http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=24819 4. Razer Mantis Professional Gaming Speed http://www.imshops.co.il/Product.asp?Pid=RZ02060100&Cat2Cat1ID=23&Ca…
-
- 4 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני מיתלבט בין G5 לrazer DA... מה יותר ממולץ?? מה ההבדל בין חיישן לייזר לאינפרה אדום??? ואיזה מישטח אתם ממליצים?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קראתי הרבה דיונים בנושא ואני לא לגמרי מבין. למשל מדפסת לייזר Xerox Phaser3117 חלק אומרים שהטונר הראשון הספיק להם ל-500 דפים, חלק אומרים 2000. פונקציה של מה זה? תוספת מחיר? החנות שהלכת אליה?
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
הי אני הולך לקנות מסך 26'' ולחבר אותו למחשב... התפקיד העיקרי שלו זה למשחקים והשני זה לסרטים (סוג של מדיה סנטר כזה, לא?) אז מה עדיף לי? סט אלחוטי או סט חוטי + שלט ואיזה דגם? הנה שלט זול... איך הוא? http://cgi.ebay.com/USB-Media-Center-Controller-PC-Computer-Remote-Control_W0QQitemZ350203358722QQcmdZViewItemQQptZPCA_Mice_Trackballs?hash=item5189bf2e02&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת להחליף את הmicrosoft multimedia keyboard הישנה שלי. אין ליצורך בסט עם עבר או אלחוטית. מבדיקה כאן בפורום ראיתי שממליצים מאוד על הWAVE שניתן להשיגה ב210 ש"ח אבל עד כמה שהבנתי אין לה אותיות עבריות (אני צריך). יש המלצה למקלדת אחרת (או לWAVE עם אותיות)?. השימוש הוא בעיקר הקלדה ומעט משחקים.
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, ראשית, שאלה: ידוע לי שיש מדפסות, בעיקר דיו, שאם הצבע נגמר, אי אפשר להמצשיך ולהדפיס רק שחור לבן. השאלה האם זה כך גם במדפסות לייזר צבעוניות, או שאפשר לרכוש מדפסת צבעונית ולקנות לה רק טונר שחור לבן? אני מתלבט בין שחור לבן פשוטה כמו BROTHER 2030/40 או ללכת על צבעונית רצינית כמו XEROX 6180 או משהו משולב כמו HP OfficeJet L7590 הצעות? השימושים הם שימושי משרד, בעיקר הדפסת שחור לבן, ולפעמים פה ושם דף בצבע.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
קניתי כרטיס טלוויזיה "easycap" שמתחבר למחשב בusb. אחרי חיברתי אותו והתקנתי נכנסתי לתוכנה שקיבלתי איתו ורואים תמונה מטושטשת מאוד בסגול וירוק. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שיהיה מהיר טוב ואיכותי, וכמובן כמה שיותר זול ככה יותר טוב. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
למחשב שלי מחובר קולט IR גנרי דרך חיבור USB. אני משתמש בשלט לוגיטק הרמוני בשביל לשלוט במחשב דרך WIN XP. הבנתי שיש אופציות BIOS להעיר/להדליק את המחשב דרך ה-USB. איך עושים את זה? הצלחתי לסדר שהוא יידלק ע"י DOUBLE CLICK של העכבר( שמחובר ע"י חיבור סטנדרטי ולא USB). עצה מישהו?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! מדובר בכמויות מסיביות של הדפסות לדוגמא 1000 פליירים בשבוע פוסטרים עשרות תמונות בגדלים שונים בשבוע עשרות הדפסות מסמכים יום יומיות מדובר בצורך פרנסתי, לכן אין לי בעיה לשקיע סכום גבוה ככל שצריך ע"מ לקבל חיסכון לטווח הארוך, בית דפוס לצערי הוא פיתרון שאינו על הפרק מהסיבה שלפעמים יהיה צורך לצלם ולהדפיס את התמונה באופן מיידי או וואטאבר אני מודע לעובדה שיכול להיות שהפתרון הזה יהיה יקר יותר מאשר בית דפוס אבל אין לי ברירה תודה מראש לכולם!!!
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
בעקרון אני מחפש גו'יסטיק שיהייה ממש כמו של ה PS2 רק בחיבור USB . השימוש בו יהייה מאוד מצומצם וישמש רק לצורך Pro Evolution Soccer מדי פעם בפעם. בגלל שהשימוש בו יהייה מאוד מצומצם ובגלל שאני מתכוון לרכוש 2 (כדי שכל אחד יתפוס גו'יסטיק) אני מעוניין להשקיע סכום קטן מאוד ולקנות משהו ג'נרי. ראיתי כמה דגמים ורציתי לדעת למה כדאי לשים לב ואם אני מכוון נכון. מה דעתכם על הדגם הזה לדוגמא ? : TOPWAY TP-U626B DOUBLE SHOCK 2 http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=3932
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות הגה למחשב שישמש אותי למשחקי NEED FOR SPEED אני אשמח אם חוץ מהמלצה על הגה תוכלו גם לתת לי המלצה לעוד משחקי מכוניות למחשב
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גיימר יחסית ותיק, אומנם לא כבד מאד אבל כן משחק הרבה ובהרבה משחקים חדשים. תמיד עד היום השתמשתי בעכבר חוטי רגיל (עלות של 50 ש"ח גג) עד שלפני כמה ימים חבר הציע לי לנסות עכבר גיימינג. אז יש לי 2 שאלות : א. האם שווה לעבור לעכבר גיימינג? האם חווית המשחק שונה כל כך מעכבר רגיל? ב. במידה וכן, איזה עכבר הייתם ממליצים לי בטווח מחירים של עד 200 ש"ח? תודה מראש לכל העונים (:
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי נגן של חברת IRIVER ואני רוצה לשפר את אכות השמע כי האוזניות שלו לא משהו. איזה אוזניות אתם ממליצים? שמתי על עין על Sennheiser CX 300 מה אתם אומרים
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
מעוניין במדפסת במחיר הנ''ל המליצו לי על מספר דגמים Lexmark X5650 HP Officejet J4580 Canon Pixma MX310 איזו הכי מומלצת מביניהם
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שמעו אני מוניין לעדכן את התוכנה שלו אבל קודם כל אחרי שהתקנתי והכל סבבה לא יודע למה אבל הדרייבר של העכבר לא מזהה את העכבר ושנית איך עושים FLASH לעדכונים שלו? מישהו יודע ומוכן להסביר?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לפד קטן לעכבר קטן (Logitech VX Revolution) שמשמש למחשב נייד, עדיפות לפד קשיח או שיכול לתפקד על כל משטח (למשל מזרון). תודה
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
-
אהלן האם יש ציוד לנקיון המחשב? להוצאת אבק, ניקוי מאווררים וכדומה. אודה על תשובה.
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כמו בכותרת, מחפש המלצה לגיימפאד עבור PC/Windows. אני מעדיף שהוא יהיה חוטי, ויהיה דומה עד כמה שאפשר לשלט המקורי של ה- PS2 (מבחינת אחיזה, כפתורים...); גם אמינות חשובה, ושלא יהיה יקר מדי. תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדובר בPhaser 3117 כשאני לוחץ על הכפתור במדפסת הוא מדפיס עמוד נסיון אבל כל מה שאני מנסה להדפיס מהמחשב לא. ניתקתי מהחשמל ואת הUSB וזה לא עזר. מה נראה לכם צריך לעשות?
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היי חבר'ה, רציתי לשאול לגבי מדפסת HP כפי שאני חושב HP היא הכי טובה בתחום אז רציתי לקבל מידע על מדפסות מומלצות למשתמשים כבדים, לבית, האם HP J6413 עונה על הצרכים? אין בעיות? יש מדפסת יותר מומלצת ממנה? והאם היא מדפסת שקטה? זה בעיקר בשבילי כי אני רוצה לקנות מדפסת מאחר ויש לנו ישנה ואיטית אז רוצים לשדרג, והשאלות האלה מופנות גם בשם המשתמשים האחרים שבטח ירצו לקנות או לשדרג את מדפסות הבית שלהם. נא עזרתכם האדיבה.. תודה, גיא.
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-