ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
ה-G5 שלי כנראה בתהליכי גסיסה אחרי סביבות 4 שנים, ואני מחפש עכבר עם עיצוב דומה, כפתורים לשינוי הרגישות וכפתורי אחורה+קדימה. משקולות לא כ"כ חשובות לי אבל אחריות ארוכת טווח (3+ שנים) כן. האמת היא שבהתחלה חשבתי לקנות את ה-G400 ברגע שהוא יצא אבל החלטתי שלא בגלל ה-angle snapping. הבנתי שאין יותר מדי אופציות מלבד ה-G500, אבל מה שמרתיע אותי בו זה ריבוי הכפתורים שצמודים אחד לשני - זה לא גורם ליותר מדי פספוסים בלחיצה על הכפתור הנכון?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם למישהו יצא להתנסות עם העכבר הזה ויכול להגיד האם לדעתו הוא באמת שווה 500-600 ש"ח? עד כמה הוא נוח, מדוייק ומגיב מהר? אני כרגע משתמש בG9 על DPI מקסימלי (3600) וזה די נוח לי. אבל נראה לי שאני אהנה יותר ב-5600 אחרי תקופת התרגלות קצרה. בנוסף לכך ה-G9 די קטן עבור כף היד שלי (או בערך כל כף-יד אחרת ביקום נראה לי) ואני אשמח למשהו שימלא אותה טוב יותר (עכבר עם "תחת" גדול יותר/ארוך יותר ולחצנים טיפה גבוהים יותר). בתודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם ה-MX Revolution יכול להתאים למשחקים ברור לי שלא כמו ה- G7 השאלה שלי עם באופן כללי מנסיון של משתמשים ב-MX איך הוא עונה על הדרישות תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני מתכוון לזה : http://www.artlebedev.com/everything/optimus/
-
- 9 תגובות
- 728 צפיות
-
-
ASUS V7700 DDR PURE GEFORCE 2GTS ASUS 133$ Innovision Geforce MX400 64mb+TV INNOVISION 76$ באמת שווה להשקיע 300 ש"ח נוספים ב- PURE? תקנו אותי אם אני טועה אבל אני חושב שה-MX400 יתן ביצועים טובים על רוב המשחקים והתוכנות של היום (?) מישהו בכלל ממליץ על innovision?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת מה אתם חשובים על mx-518 האם הוא מטעים לבעלי ידיים גדולות? או שעדיף את הG5 איזה עכבר עדיף למשחקים? למפרק כף היד ? והנחות כמובן... ובכלל איזה עכבר עדיף מבינהם?
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מישהו יודע כמה כל אחד שוקל - ? אני משתמש ב INTELLI שמתחיל לזייף וצריך החלפה אבל אני לא רוצה לרכוש עכבר כבד יותר... אז אני שוקל להשקיע ב RAZER שאני יודע שהוא קליל... לעומת זאת הMX הרבה יותר זמין מיידי וזול .
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום יש לי UPS של IPPON 600V האם זה מספיק למפרט שלי (ספק חזק)? אני לא צריך שיחזיק לי את המחשב הרבה זמן אחרי הפסקת חשמל - עד דקה זה יספיק לי. תודה
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
-
62-0502-001199-00101111-071595- KT133-GA7ZXE01-F האם זה מסוכן לעדכן את הביוס? אם העדכון יכול לקלקל ?האם יש דרך חזרה? תודה לכל העוזרים
-
האם הבקר של הXBOX 360 האלחוטי יכול לשמש גם כגיים פד למחשב?
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
יש לי הגה של לגוטיק והוא נקרא DEXXA בצבע אדום עים תדבשות,גיר. לא השתמשתי בו בכלל ואכשיו בא לי לשחק בו, ורציתי לדעת עים בגלל שהוא לא עבד כל כך הרבה זמן זה פגע בביצועיו??. תודה.!!(חשוב ההגה לא עבד כשנה)
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת עם שני ה GAME PADS האלה שווים קנייה: http://www.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=5013&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=31 נראה לכם שזה זול מדי לידיות אנלוגיות וזה בטח חרא של חברה וישבר מהר,או שכדי לקנות אותו? וגם הGAME PAD הזה: http://www.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=5012&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=31 איך ה GAME PAD הזה? אני לא יודעת מה שווה לי לקנות כי אולי עדיף את הזול ,כי שניהם בטח חברה חרא , אז עדיף שישבר הזול ואז לקנות אחר...? אז איך הם.. תודה ;D
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
http://www.amperel.co.il/products/187941
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב הדבר הוא כזה, יש לי מארז RAIDMAX ויש לו דלת כזאת לכוננים, רציתי להוסיף פאן באס , הבעיה היא אני חושב שזה לא יסגר כי יש שם את המפסקים העגולים. מישו יודע מה עושים? [glow=red,2,300]תודה סרגיי[/glow]
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני מדפיס כ 70 דפים לערך בחודש (סטודנט) ורק שחור לבן ברשותי כיום HP 720 השאלה השניה היא במידה והתשובה כן איזו מדפסת בסביבות 600 ש"ח אתם ממליצים חזרתי אחורה בשירשור וראיתי שמספר אנשים שאלו שאלהזו ולא זכו לתשובה אם יש מישהו שמבין שירים את הכפפה (כמו בפורום מפרטי מחשב) ב YNET היתה כתבה והמלצה אבל קשה להחליט על פי מה שנאמר http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3223197,00.html תודה
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
תנו לי את הדעה שלכם על ההגה האם הוא שווה? (ההודעה ה100 שלי)
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום אני עומד לרכוש הגה מסוג Microsoft® SideWinder® Precision Racing Wheel עכשיו אני בדילמה קטנה כי.. השולחן עבודה, אני לא בטוח שההגה יכול להתלבש עליו כמו שצריך זה גובה 4 ס"מ ובחלק התחתון יש רק 2 ס"מ עומק ואז יש עוד עיצוב מעצבן בשולחן.... הסבר בתמונה יש פה מישהו שיכול לי אם ההגה יכול להתלבש על השולחן הזה כראוי או לא ? או כל תגובה אחרת... תודה עריכת המודר: כותרת.
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
רוצה לקנות מדפסת לייזר שחור לבן עם סורק .. משנת 2014 המלצתם על מדפסת לייזר Brother DCP7055 ,האם ההמלצה עדיין בתוקף? או שמאז 2014 יש לה מתחרות חדשות בשוק? תקציב עד 500 שח.. תודה
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל... משהו יודע אולי אם גם מחירי המצלמות ירדו בעקבות הורדת מס הקניה על חלק ממוצרי החשמל? מצלמות נכללות בו ? תודה
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ראשי דיו לכל הצבעים למדפסת ip7250 של קנון הם נותנים מחיר ממש נמוך לסט שלם אבל אני לא יודע אם אני הולך להידפק אחרי זה... היתרון הברור הוא המחיר וגם כמות מוגדלת של דיו. מה דעתכם? הנה הסט http://www.xn--5dbdgbepz.co.il/Product/2806816/-סט-תואם-CLI-551pgi550-קנה-4-סטים-תואמים-קבל-סט-חמישי-חינם!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
טוב, במשך 24 שעות, כמעט, אני משתמש במחשב המשני שבניתי עם הלוח שקיבלתי מהאחריות של אקסלנט. לא היית לי שום חתיכת זכרון בבית של PC133, רק אחת של PC100 64MB. לא רציתי "לסכן" את זכרון 256 PC133 של מיקרון שיש לי, ולכן החלטתי להתקין על הלוח את חתיכת ה64MB שהתפלאתי שהיא בכלל עובדת עם הלוח הזה. המפרט: DURON 800 PC100 64MB SDRAM כ.מסך Geforce 2MX200, של חברה לא ידועה. כ.קשיח 10.1GB לוח אם ABIT KT7A-RAID לגבי גלישה באינטרנט, אני לא מרגיש שום "האטה" לעומת מחשב עם זכרון 256 ומעבד יותר מהיר(המעבד כיום לא משנה כל עוד הוא 800 ומעלה, כל שזה לא העניין). אני עובד עם לפחות 15 חלונות של אקספלורר 6 פתוחים ואין שום האטה, הכל ממשיך לעבוד חלק. לגבי משחקים, אני מצליח לשחק משחקים ב800X600 ב32 ביט, …
-
השאלה הזו צצה מכיוון שהכונן הנוכחי יישאר במחשב הנוכחי ואלו בחדש שיגיע לא מותקן אחד. השאלה אם אפשר להסתדר בלעדיו ואם הוא לא נחוץ במיוחד במקרי חרום. למשל, לפני כמה חודשים הדיסק שלי נפל ושחזרתי את החומר עם תוכנית שהותקנה על תקליטונים. אז אולי אני עונה לשאלה של עצמי שלא לדבר שמחיר כונן בטל בשישים לעומת כל המחשב אבל מעניין אותי לדעת מה דעתכם.
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. אני מתלבט אם לקנות כרטיס קול, בעבר היה לי של קראייטיב אודיג'י 2 והוא עשה לי בעיות אז זרקתי אותו. אני שוקל אם לקנות אחד חדש או שהכרטיס קול המובנה שלי על הלוח מספיק ויעשה את אותה העבודה מבחינת: 1. סאונד 2. עוצמה 3. חיבורים אחוריים. הלוח שלי הוא גיגבייט Z77X-DH3 ואם לא, אשמח אם תמליצו לי על כרטיס קול פנימי במחיר באיזור 200-300 ש"ח תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-