עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by MODI,

אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים (עדיף שהעכבר יטען) ב300 שקל, יש אפשרות לחריגה

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  2. Started by tal daniel,

אני קונה את העכבר razer deathadder אבל ההתלבטות היא שיוצא עוד מעט המחודש וקצת מבאס לקנות ישן.. וגם אני יקנה את המקלדת sidewinder X6 ככה רושמים אותה נכון? מה אתם אומרים?

3. Started by Silver Dragon,

יש לי את המקלדת כבר שנה בערך, רציתי לדעת אם מישהו כאן ניסה לחרוט על הכפתורים אותיות עבריות, מישהו ניסה את זה? + אם תשימו לב כמעט כל המקלדות שיש בעברית, אז האותיות העבריות הן מעיין מדבקות כאלו מיוחדות עם ציפוי מיוחד ששומר עליהן מודבקות בצורה איכותית, איך אני עושה או משיג את זה? אז יש לי שתי שאלות לגבי איפה משיגים ואיך: מדבקות מיוחדות לזה (כמו מקלדת מתורגמת מקורית של רוב החברות) או חריטה (איפה עושים את זה והאם מישהו ניסה?)

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  4. היי לכולם.... אני מעוניין לקנות מקלדת ועכבר חדשים. קניתי שולחן זכוכית (חלבית) חדש ואני רוצה לקנות סט של מקלדת ועכבר או לקנות מקלדת ועכבר בנפרד... אני לא רוצה לקנות פד או משהו לעכבר ולכן אני מעדיף שהוא יהיה עכבר לייזר.(יפעל על זכוכית חלבית?) אבל אני לא יודע איזה כדאי. אני אצליח בתקציב הזה לקנות סט טוב בכלל? בקיצור... אני צריך המלצה לעכבר לייזר (זה יפעל על השולחן שיש לי נכון?) והמלצה למקלדת (אם אפשר אלחוטית נורמלית בתקציב הזה יהיה טוב) וכל זה בתקציב של 400 +- תודה רבה

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  5. עד 200 ש"ח כולל חריגות של עשרות שקלים בודדות, לא יותר. כמה דגשים: *שיהיה ארגונומי (כמה שפחות ייעשה נזק לכף היד בשימוש ממושך). *נוח לתפעול *לא קטן מידי ולא גדול מידיי (שלא יהיה בגודל של העכברים השולחניים). *אלחוטי תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  6. Started by nick988,

שלום לכם כרגע יש לי בבית HP 940C. כן מדפסת מלפני 4 שנים אולי אפילו יותר(אחלה דגם). והיא מספקת אותי לגמרי. אני לא מדפיס הרבה סביבות ה 150 דפים בחודש. מה שכן אני מחפש פקס ומכונת צילום לכן חשבתי לקנות מדפסת משולבת עם כל אלה ביחד. איזה שימוש הולך להיות במכשיר מידי חודש? 150 עמודים להדפסה עד 5 פקסים ועד 30 סריקות-צילומים דרישות לסורק+ מכונת צילום בעיקר לסרוק ולצלם מסמכים כתובים ולא תמונות באיכות גבוהה. מהירות הדפסה: כן זה מעצבן לחכות הרבה זמן אבל תכלס זה ממש לא קריטי. סידר( המכשיר הזה שנותן אפשרות לעשות האזנת דפים אוטומטית)- יתרון. הדפסה דו צדדית אוטומתית - יתרון. כמו שאתם רואים אני לא הולך לחרוש עליו מה שכן עדיין הייתי שמח שהוא יהיה אמין מאוד ויחזיק מעמד כמה שנ…

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  7. Started by EAD,

אז מישהו ניסה אותו או יודע לגביו? הוא אותו מבנה כמו ה DEATH הישן וטוב, רק עם חיישן 3.5G החדש שלהם (לייזר) כמו כן, יש מקום בארץ שמוכרים אותו? ובאיזה מחיר?? ואיזה משטח הייתם משדכים לו?

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  8. Started by ArZi17,

שלום לכולם אני שמאלי ויש לי מקלדת שבא הכפתור "\" נמצא מימין לSHIFT הימני (מתחת לאנטר, במקום שיהיה כפתור אחד רצוף של SHIFT יש 2 כפתורים "\" ו "SHIFT") אני כבר שנים מחפש מקלדת במבנה הזה ללא הצלחה. יש למישהו מושג איפה אפשר למצוא כזה?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  9. Started by STRENGTH,

יש לי את המקלדת הזאת -http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_208&products_id=3905 ורציתי לדעת איך אפשר לנקות אותה,יש לי אותה כבר קרוב ל-5 שנים ומתחת למקשים יש מלא אבק ועוד הרבה שטויות כמו פרורי לחם מה שגורם למקשים להגיב פחות טוב לחיצה פחות נוחה ולפעמים אפילו המקש נתקע. יש דרך לסדר את זה? אני אשמח גם לשמוע מה אתם חושבים על המקלדת הזאת בכללי(אף פעם לא שמעתי על אף אחד שהמליץ עליה), אני לא יודע אם זה הלכלוך עושה את זה אבל המקשים של המקלדת לא מגיבים טוב

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  10. היי, המחשב שבחתימה עובר לסלון בכדי לשמש HTPC אבל אני רוצה לנצל אותו גם למשחקים שתומכים בגיימפאד אלחוטי אני צריך לחבר לפחות 2, יש כרטיס pci בשביל זה או משהו כזה? תודה.

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  11. כרגע יש לי G5 איזה 4 שנים, וזה נוח אבל השאלה אם ה Zalman Fg1000 נוח ויעיל יותר? זה גם נראה ממש כיף ומשפר את חווית המשחק, אבל אם זה לא נוח ומוריד ביצועים אז זה מחוק בשבילי.. משחק הדגל שלי זה BF2 בבקשה תתיחסו לזה... * קראתי את המאמר באתר, אני אשמח לקבל עוד ביקורות,תודה רבה!! (כרגע אל תתיחסו לזה שאם זה שווה תכסף או לא, ידוע שהדברים האלו זה חור בכיס)

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  12. שלום ותודה על העזרה, רכשתי מאייבורי מתאם BlueThooth דרך כניסת USB. המתאם זיהה את הסלולארי (N95) שלי בלי בעיה. המתאם אינו מזהה את האוזניה BlueTooth PLT510. רכשתי את המתאם לשיחות סקייפ עם האוזניה - והעסק לא עובד. אשמח לקבל עזרה. שנה טובה גמר חתימה טובה פיני

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. רוב שלומות לא מכבר רציתי להעביר תמונות מלצמנייתינו למחשב, כשלפתע נוכחתי לדעת שהוא אינו מגיב ומתעלם באדישות מעליבה. פעם, מימים ימימה, הייתי פותחת את התוכנה Kodak EasyShre ואז מחברת את המצלמה, ובאופו אוטומטי היה נפתח חלון שמעביר את התמונות. אך כעת פתע פתאום כרעם ביום בהיר כאשר הינני מחברת את הצלמנייה (בעוד התוכנה פתוחה!) הוא אינו מגיב, כניזכר לעיל. היש מה לעשות עם מחשב סורר זה? יש לציין שהעניין קצת דחוף ואשמח אם מוחכם הקודח ימהר לחשוב ולעזור לי למצוא פיתרון. יש עוד משו לציין- אין שום אות וסימן ב''המחשב שלי'' לאחר שאני מחברת את המצלמה. יש לציין את הפרטים הבאים: התוכנה: Kodak EasyShre שם המצלמה: ניצה כהנוביץ' שם החברה שייצרה את ניצה: Kodak EasyShre Z710 (Kodak E…

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  14. Started by Gil28,

נתקלתי בו ב-eBay בעודי מחפש עכבר זול לנייד שלי... http://cgi.ebay.com/Mini-3D-USB-Optical-Finger-Mouse-Mice-for-Laptop-110_W0QQitemZ190334397057QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item2c50d06a81&_trksid=p3286.c0.m14#ht_2003wt_1165 האם הוא נוח? איך משתמשים בו?

15. Started by Svensk.il,

אני לא כ"כ יודע לאיזה פורום זה קשור, אבל האות פ' שלי הפסיקה לתפקד והבעיה היא לא במקלדת. ניסיתי להחליף מקלדות ובכולן אין תגובה למקש הזה :\ מה זה יכול להיות?

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  16. Started by Rafi921,

שיהיה איכותי , נוח לכף היד (ימני), זמן תגובה סביר בשביל משחקים תודה

• 7 תגובות
    • 993 צפיות
  17. היי קניתי בשבוע שעבר את העכבר הזה ויש לי בעיה. העכבר עצמו קטן מאוד ולי יש כף יד גדולה דבר הגורם שחצי כף יד לא אוחזת בעכבר מה שגרם לכאב בגיד. אני מחפש עכבר טוב אבל שיהייה יותר גדול מה MS 5000. עד עכשיו השתמשתי בעכבר פשוט של לוגיטק או של דל והם עשו את העבודה. אם יש עכבר כזה בטכנלוגיית BT מה טוב, אם לא חוטי גם יעשה את העבודה. תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by sagioto,

שלום, קניתי את הדונגל מEBAY ועובד יופי עם VLC WMC וBLAZE עם הדונגל מגיע שלט אבל אני לא יודע להגדיר אותו באף אחת מתוכנות, אשמח אם תעזרו לי להגדיר לWMC

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אוקי אני מחפש אוזניות לרוב למוזיקה ומשחקים אוזניות שאני גם ישתמש בהם מחוץ לבית לIPOD או אמפי לא אכפת לי עם או בלי מיקרופון שיהיו יפות עדיף בקיצר אוזניות הכי טובות למחיר הזה מחנות באזור דן...... תודה.

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  20. שלום, קיבלתי מחשב חדש לפני יומיים. חיברתי את המדפסת והכל טוב ויפה. נכנסתי לאתר של HP כדי להוריד דרייברים והמערכת הפעלה שלי לא מצויינת שם. הורדתי בכל זאת את הדרייברים, כדי לנסות, וזה לא נתן לי להתקין. זה אומר שזה לא תומך במערכת ההפעלה הזאת. המדפסת לא מדפיסה. אני שולח מסמכים כדי לנסות, אבל היא לא מגיבה. האם הגיוני שיש בעיה בווינדוס 7? מה אפשר לעשות??? המדפסת היא HP All in on C4343. תודה ויום טוב...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום ושנה טובה! יש לי מכשיר משולב מדפסת לייזר + פקס + סורק של חברת Ricoh דגם Aficio FX16. לפני כחודשים, באופן דיי פתאומי הסורק התחיל להוציא תמונות מאוד מאוד בהירות. אני סורק בעזרת התוכנה של אופיס. ניסיתי לשחק ולשנות את כל ההגדרות גם במכשיר עצמו וגם בתוכנה שדרכה אני סורק, ואין שינוי, כל הסריקות יוצאות בהירות מאוד. צד אחד אפשר לראות בקושי משהו אבל בצד השני כמעט לבן לחלוטין. אם מישהו נתקל בבעיה שכזו, אני אשמח לדעת אם יש פתרון או שמדובר במותו בטרם עת של הסורק. מיותר לציין שהוא מותקן עם הדריברים המקוריים על חלונות XP עם SP3 בחיבור USB. תודה!

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  22. ראיתי שיש מקלדות מעוצבות חדשות לגיימרים כמו Logitech G13 וגם Saitek Cyborg Command Unitבשילוב עם עכבר האם מישהו התנסה עם זה?יש המלצות?עדיף מגיימפאד?

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  23. Started by ppe,

שבוע טוב http://www.facebook.com/album.php?aid=128217&id=115367964174

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  24. אני מעוניין לקנות הגה חדש למחשב וראיתי את ההגה של לוג'יטק G25. האם זה הגה טוב למשחקים כמו Need for speed shift, GRID וכו'? ואיפה הכי כדאי לקנות את זה במחיר סביר בחנות בחיפה?

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. היי, הויברציות משום מה לא עובדות בהגה, למרות שהנורה דולקת ובהגדרות במשחק זה על ON.

• 2 תגובות
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.