ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אחרי שהבנתי שהעכבר שלי לא מתאים לי בכלל והוא הגורם לכאבי ידיים במשחקי FPS אז החלטתי להחליף את כל הציוד ההיקפי שלי (מופיע ב<<) אני מחפש עכבר עם אחיזת PALM ליד גדולה חשבתי על הRAT7 שנראה לי מפלצתי ויש לו תמיכה גם לאגודל וגם לזרת שלי שמפריעה לי ויוצרת את מרבית הכאבים בשימוש בעכבר מקלדת אני רוצה מכנית עם כיוון לסוויצ'ים שחורים או חומים(?) אני מחפש מקלדת שקטה עם יחס לחיצה שקצת יותר חזק מהמקלדת הקיימת שלי לא ניסיתי אף מקלדת מכנית אז אני די יורה באפלה ומשטח לעכבר כי הקיים התחיל לשנות צורה חשבתי לכיוון אלומיניום אבל אני לא נעול על כלום בינתיים אז אני ישמח להמלצות אני מעריך את הכל ביחד ב900-1000 שקל בערך להכל ואם יהיה אפשר להכניס גם אוזניות זה יהיה מעולה למרות שלא נראה לי …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר בדיקה אישית ובעזרתכם הגעתי לשני עכברים אופטיים שאני מתלבט בינהם (ואין צורך להציע משהו אחר) הראשון עכבר של רוקט http://ksp.co.il/?uin=19887 והשני של רייזר http://ksp.co.il/?uin=18418 ההבדל בינהם הוא כמעט 100 שקל אבל העכבר של רייזר נראה נוח יותר (יש לי יד יחסית גדולה) והכפתורים בצד במקום נגיש ונוח יותר ובנוסף יש לו יותר DPI מה אתם אומרים מה עדיף וגם על הדרך איזה משטח עדיף לקנות להם?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה שרציתי לשתף ולאבחן. יש לי את הפד הזה http://ksp.co.il/?uin=13917 ועכבר G700. גם בבית וגם בעבודה. אני לא יודע איך קוראים לזה, אבל התחתיות של העכבר, פשוט 'הולכות', לעכבר אחד בעבודה כבר החלפתי, בבית אני כבר מרגיש שהוא נגרר ועושה רעשים בתזוזה, כלומר התחתיות כבר 'נגמרות'. זה הפד שהמליצו לי פה לעכבר הנ"ל בשל החיישן לייזר שלו. זה הגיוני שפד עכבר 'גומר' את התחתיות של העכבר? ואם כן, איזה פד אחר מומלץ לקנות עבור העכבר? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
העכבר שלי כבר לא מתפקד, ניסיתי להחיות אותו עם ספרי ניקוי מגעים , הבעייה סודרה אבל פתחה תיבת פנדורה נוספת של בעיות. גם העכבר הקודם שלי היה של לוגיטק והוא מת טרם זמנו, לכן העכבר הבא שלי אני מעדיף שלא יהיה של לוגיטק. אחרי החפירה- אני צריך שהעכבר יהיה דומה למאפיינים שהיו ל G700: אלחוטי, עם הרבה מקשי תיכנות, ועם שמירת פרופילים. תקציב: 550 ש"ח~ (או יותר אם ממש שווה) תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אני משתמש כרגע ב-Upek Eikon Swipe, אבל Apple רכשה את החברה לא מזמן (בשביל ה-iPhone 5S), והפלא ופלא - זה לא עובד יותר! האתר נסגר, אין עדכון של דרייברים, ובעדכון האחרון של Chrome זה כבר לא נתמך, מה שהופך את הקורא שלי לחסר תועלת.. מישהו מכיר\ יש בבעלותו קורא טביעות אצבע טוב שהוא לא של Upek? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה רכשתי עכבר E-3LUE מייזר 2. באמת שהוא עכבר מעולה אבל הוא גדול משמעותית מהעכבר הקודם ומרגיש שיש לו יותר חיכוך עם שולחן העץ שיש לי. אני זקוק להמלצה למשטח לעכבר זול וטוב עם חיכוך מינמאלי. רב תודות
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מחפש מקלדת בסביבות 400 ש"ח.הסתכלתי לכיוון של Roccat Isku fx או Crosair K50 ועוד כמה מקלדות לא מכאניות ואז נזכרתי שיש לי תו בשווי של 75 ש"ח בבאג וראיתי שיש להם את הRazer BlackWidow 2013 המכאנית ב500.כלומר אני קונה ב425. מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מקלדת: מוארת , מקשים נמוכים חובה , עדיפות לתוספת מקשי קיצור - לא חובה. עכבר: אלחוטי , נוח לאחיזה מלאה , ליד ימין , מיועד לשני משתמשים (אחת עם ידים קטנות השני עם ממוצעות) . עדיפות למוצרים מעוצבים... עדיפות לרייזר , ופליז לא בK S P . תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עברתי לאינט' 100M וקבלתי נתב חדש, D-LINK N600 6850U, הצלחתי להגדיר בקלות את המדפסת ולהדפיס דרכה. האם אני יכול להגדיר גם את הסורק של המדפסת? ואם כן איך?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מקלדת ועכבר האיכותיים והנוחים ביותר לצורכי פיתוח (תכנות) וגרפיקה. תודה על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, לאחר ניסיון מר עם ה- Logitech M510 שנרכש לאחרונה (הוא פשוט לא נוח), אני שוקל לרכוש את העכבר הנ"ל. הוא עכבר Full-Size ונראה מתאים למשתמשים בעלי כפות ידיים גדולות שאוהבים להניח את כל כף היד על העכבר - ולכן אני מתעניין בו. אשמח לקבל חוות דעת עליו. כמו כן - האם ניתן להשיג בארץ את המקלדת Logitech K800? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם. כנראה שיש לי מין כישרון למצוא מקלדות מעניינות, לפני שנה מצאתי מקלדת משנות ה-80, מקלדת של IBM כמו המכאניות של היום. אז היום יצאתי לעבודה מוקדם בבוקר ובאותו המקום בדיוק מצאתי מקלדת שנחשבה פעם שיא הטכנולוגיה מקלדת מדגם G15 של לוג'יטק: הכל עובד במקלדת, הבעיה היא שמקש הרווח צנח פנימה, הוא לא פותח את כל המהלך כשהוא עולה למעלה, לפי מה שראיתי הגומי/ממברנה פשוט נשארת למטה. אחרי כמה נסיונות של הוצאה והחזרה שכללנו ניסיונות של הוספת קפיץ, קרה ששברתי את מקש הרווח לחצי \&;##:%\$%#@.. רק אחרי ששברתי אותו ראיתי סרטונים ביוטיוב שצריך לפתוח את הברגים האחוריים, לפרק את הפאנל הקדמי של המקלדת ולשחרר כל מקש מהקליפסים שלו. האם למישהו יש מושג מהיכן אני יכול להשיג כזה מקש…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מדפסת לייזר משולבת, היום יש לי מדפסת hp officejet 4500 אלחוטית והיא פשוט זוועה, הדיו יקר ונגמר מהר והדפים נתקעים תמיד. אני סטודנט שמדפיס לא מעט ולכן עלות ההדפסה מאוד חשובה לי. הדרישות שלי מהמדפסת הן בעיקר: 1. לייזר משולבת (צילום סריקה ופקס) עם מגירת דפים. 2. עלות הדפסה נמוכה, שיהיה אפשר למצוא טונרים זולים בקלות (שיהיה לה הספק דפים גדול לטונר אחד). 3. שתהיה מדפסת רשת (עדיף אלחוטית, אבל בעיקרון היא תהיה ליד ראווטר). 4. איכות הדפסה טובה (אם היא גם תהיה צבעונית עד כמה המחיר יהיה גבוה יותר?) 5. לחלק מבני המשפחה יש רק אייפד, יהיה אפשר להדפיס ממנו בקלות? (אני גם משתמש במקבוק ולכן חשוב שלא יהיו בעיות דרייברים). מבחינת מחיר אני מוכן להשקיע במדפסת אמינה שתשאר ל…
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
השבוע לצערי נשברו הPlantronics 780, מחפש תחליף במחיר סביר לטובת מוזיקה וקצת גיימינג וסרטים. ראיתי את זה באיביי: http://www.ebay.com/itm/2014-HOT-Brand-New-Steelseries-Siberia-V2-Stereo-Headset-white-/111448406069?pt=US_Computer_Headsets&hash=item19f2d7b835 האם אמין ב35$?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכם, בשבוע הבא אני עובר להתגורר במעונות של האוניברסיטה בא אני לומד. המחשב לוקח חלק מרכזי בחיי ואני מוכרח לקחת את המחשב השולחני!!! שלי איתי למעונות. מיכיוון שאני יתגורר עם שותף נוסף ואין ביניינו הפרדת חדרים אני חושש שמה על ידיו או בעזרתו או בעקבות זה שהוא ישכח את הדלת פתוחה או אפילו בלי שום קשר אליו יגיע גנב ויגנוב לי את המחשב אני מחפש דרכים שבעזרתם אני אוכל לשמור על המחשב שלי. חשבתי לרכוש כלוב למחשב אך אינני מוצא ביד 2 כלוב למכירה. המחירים של כלוב חדש נעים (לפי מה שעד כה יצא לי לראות) בין 600-1000+ . פתחתי את הפוסט על מנת לראות מה דעתכם על הנושא, האם ישנן דרכים נוספות וזולות יותר שבעזרתם אני יוכל להגן על המחשב? או שמה אתם מכירים מישהו שמעוניין למכור כלוב למחשב. אני …
-
- 7 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
האם אין צורך לפסול מקלדת מחול בגלל שאין אותיות בעברית ?אני צריך שיהיה בעברית , והאם מדבקות יפתרו את זה? אני רוצה ללכת על המקלדת הזאת http://www.amazon.com/Logitech-Wireless-All-In-One-Keyboard-Built-In/dp/B00DR9V1T0/ref=br_lf_m_10032977011_1_11_img?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER&s=pc&pf_rd_p=1979703682&pf_rd_s=center-3&pf_rd_t=101&pf_rd_i=10032977011&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=022A5W7VD5750TSTEGQ4 תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
היי, אני עם החברה שלי כבר 9 חודשים יחד וחשבתי לקנות לה משהו מגניב... היא דיי אוהבת את המשחק אסאסין קריד, יש לה מחשב שסבבה, מקלדת ועכבר של RAZER. חשבתי לכיוון אוזניות, יש הצעות \ דעות נוספות ?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כשמנסים להוריד את: http://support.logitech.com/en_us/software/gaming-software ב 64 ביט, זה מוריד תמיד את ה 32 ביט (שכמובן לא עובד) וצריך לשנות ידנית את שם הקובץ של ההורדה ?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני יודע שבמצבעים של תקופת החגים רצו פה מלא המלצות על עכברים אבל לא ממש הייתי צריך עכשיו חדש... עכשיו גיליתי שיש לי בעיה בעכבר שלי (G500 של לוג'יטק), הקליק הימני מזייף.... וזה די קריטי למשחקים. אני מחפש המלצה לעכבר שיתאים ליד יחסית גדולה. ימני. ושיהיו לו כפתורים של קדימה אחורה. בנוסף אם יש לו free scroll זה יהיה ממש ממש נחמד כי מאוד התרגלתי לזה וזה ממש נוח. לגבי המחיר, עד 75$ בחו"ל כולל המשלוח או 300-350 שקל בארץ (שזה 75$) מודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מקלדת חדשה. הדברים שהכי חשובים לי בה: מתחת ל-450 ש"ח עם numpad מעט לחץ עבור לחיצה (אני מרגיש שאני צריך ללחוץ יותר מדי במקלדת הנוכחית ב-PC בהשוואה למקלדת לפטופ). תאורה אחורית עדיפות לצבע שחור ומגניב אשמח להמלצות, אם יש שאלות\בקשות אשמח לענות. תודה מראש על העזרה! נ.ב. שתי מקלדות שנתקלתי בהן בחיפושי הקצרים: Razer Deathstalker Essential Gaming Roccat Isku Illuminated Gaming Keyboard אשמח לדעות
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עם התמיכה האיטית של השוק בתקן ה-USB 3.0 שרק לאחרונה הראה סימני חיים אמיתיים, אנחנו מסתכלים על תקן ה-3.1 החדש שצפוי להביא עימו מספר שידרוגים שכל משתמש ישמח לקבל לכתבה: http://hwzone.co.il/usb-3-1-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%a8-%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%a0%d7%95%d7%97-%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%95%d7%91%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91-%d7%90%d7%a6%d7%9c%d7%9b%d7%9d/
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP OFFICEJET 4500 דגם G510g כתוב שצריך בשבילה דיו של HP INK 901 נגמר לי הדיו השחור +ציבעוני(תאכלס לא אכפת לי מהציבעוני אני מדפיס רק שחור לבן) המחירים בארץ הם דיו גבוהים... ראיתי באייבי שיש אפשרות לקנות רק מילוי קישור עולה 8 שקל ויש שם 30ML שזה המון! (בד"כ ראיתי שמוכרים ראש של 15ML בפי 4 מחי וחצי מהכמות) רק 8 שקל!!!! ראיתי את ה הבא שמראה שפשוט צריך מזרק (מאמין שאמצא בבית) ולפתוח את הדבקה ולהכניס בפנים(הראשי דיו שלי נראים ממש ככה)כנ"ל לגבי הציבעוני עולה 30 שקל גם שחור וגם ציבעוני...,בארץ זה פי 4-5 לפחות ולחצי מהכמות האם אני מפספס משהו וכולם פראיירים שהם קונים ראש חדש כל פעם? אולי לא כל ראש דיו ניתן למלא? האם יש חסרונות? אגב, לכמה דפים בממוצע אמור ל…
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לרכוש מארה"ב את הגיימינג קי-פד של RAZER הORBWEAVER מישהו מכיר? או יש לו ויכול לתת חוות דעת או להמליץ על משהו אחר?? אודה לכולם על העזרה
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רוצה לקנות שלט לשחק איתו פיפה, מרטל קומבט 10שיוצא וכו', כרגע יש לי שלטי אקס בוקס 360 אלחוטיים אבל הדי פאד שלהם גרוע והוא ממש חשוב לי, האם השלט פלייסטיישן יעבוד טוב כמו בפלייסטיישן רגיל עם חיבור בלוטות' למחשב? תודה
-
- 7 תגובות
- 5.2k צפיות
-