עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני קונה את המארז של אנרמקס עם החלון המיוחד וכל הנורות עם EPOX 8RDA או ASUS A7N8X DELUXE עם רדאון 9500 פרו ועם AMD 2400.... HEC 300W יחזיק כזה דבר או שלא להסתכן וללכת על ה475W??

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  2. Started by Mohican,

שלום לכולם, יש לי מקלדת מצויינת ונוחה אך ללא אותיות עבריות עליה. ניסיתי להדביק מדבקות של אותיות בעברית אך הן לא מחזיקות מעמד. מישהו יודע היכן ניתן וכמה עולה לצרוב אותיות בעברית על מקלדת? אולי יש למישהו רעיון אחר (לא צריבה ולא מדבקות)? תודה.

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. כרגע יש לי עכבר אופטי של מיקרוסופט, שעובד טוב אבל אני רוצה יותר: אני מתלבט בין 2: - Intellimouse Explore Microsoft - http://www.gil-tech.co.il/Product.asp?Pid=12003&Cat2Cat1ID=5198&Cat2ID=0&aff=zap -MX500 המטרות שלי: -עריכת וידאו, גרפיקה,גלישה. -אני צריך את הכפתורים "קדימה" "אחורה", כפתורים הניתנים לתכנות-יהיו טובים. אני לא צריך אלחוטי ואני לא משחק. היד שלי בגודל ממוצע. מה ההבדלים בין ה 2? מה עדיף לי? תודה

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  4. Started by avielsvis,

מה יותר טוב למשחקים 5hv2 usb או 7h usb??

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Component,

איזה נגן יותר טוב? המחיר של הג'אזפיפר הוא 420 ש"ח שמחיר של הפיין הוא 585 ש"ח הנה קישורים לדפי היצרן שלהם: pine jazzpiper הנה התמונות של שניהם: ---------------------------- בתודה מראש, Component

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by EyalOnn,

עכבר ה-525 של genuis שמוצא בפנדה לדוגמא : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_296&products_id=14628 המליצו לי עליו באתר אבל קראתי עליו ביקורת לא כזו טובה : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3256298,00.html מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by yotmail,

אני מתעד לקנות מחשב שיהיה בא מעבד E6400 מאורר למעבד שלZALMAN כונן קשיח WD 250 לוח אם MSI 965 NEO כ.מסך MSI 7600GS זיכרון: 2 G"B OCZ GOLD צורב DVD כונן COMBO מלא הצלחתי למצוא בחנות (אייבורי) שאני קונה בה את החלקים ספק נורמלי לכן אני מתכנן להזמין באינטרנט ולחבר את הספק בבית. איזה ספק אתם מצעים לי להזמין? או אולי מישהו ממכם יודע על ספק נורמלי שמוכרים באייבורי?

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  8. Started by blabla2002,

היי קנית את העכבר של לוגיטק mx 700 (עכשבר נהדר דרך אגב) עכשיו יש לי משטח שחור מהעכבר הישן לא אופטי והוא מן בד שמתחתו יש חצי סנטימטר פלסטיק והוא בנוי כמו בגד שטי וערב והשולחן בנוי מעץ חלק בלי בליטות או שקעים והוא מן אורן כזה הצבע אחיד צבע עור כזה ויש פסים חומים דקיקים שגודלם ג 2 מ"מ 4 מ"מ אז מה כדי השולחן או הפד

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by lmlm,

העכבר G9 (נראה נוח בטרוף ) המקלדת G15 לגיימרים העכבר והמקלדת יעלו 99$ כל אחד ויגיעו לחנויות בספטמבר. למידע עליהם: http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=36375

• 7 תגובות
    • 935 צפיות
  10. האם אין צורך לפסול מקלדת מחול בגלל שאין אותיות בעברית ?אני צריך שיהיה בעברית , והאם מדבקות יפתרו את זה? אני רוצה ללכת על המקלדת הזאת http://www.amazon.com/Logitech-Wireless-All-In-One-Keyboard-Built-In/dp/B00DR9V1T0/ref=br_lf_m_10032977011_1_11_img?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER&s=pc&pf_rd_p=1979703682&pf_rd_s=center-3&pf_rd_t=101&pf_rd_i=10032977011&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=022A5W7VD5750TSTEGQ4 תודה מראש

• 7 תגובות
    • 6.8k צפיות
  11. קניתי עכבר אלחוטי אופטי מסוג: microsoft wireless intellimouse explorer USB התגובה של העכבר הזה עגומה למדי - כל פיפס בכונן הקשיח מפסיק את תנועת הסמן. תנועת הסמן תהיה רציפה רק במקרה של שקט תעשייתי מוחלט. באתר מיקרוסופט הם ממליצים להעביר כל כונן שמפריע לעכבר למוד DMA. העברתי את כונן הCD, שגם הוא שיתק את תנועת הסמן, למצב DMA ואין הפרעות מכונן CD. ניסיתי את העכבר במחשב מתקדם עם XP ומחשב מיושן עם 98 -- אין הבדל. העכבר מאוד יקר -- נראה הגיוני כל הסיפור הזה?

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  12. Started by alexta-z,

אתם חושבים ששוה לקנות את הפד הזה ? במה הוא שונה מפדים אחרים ?(אחרי הכל בשביל 86 חייב להיות הבדל!) תודה לכל העונים (אם יהיו בכלל :-*)

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  13. Started by Cha0stAlker,

אמנם ל G500 יש dpi 5600 ול MX518 רק 1800, אבל אסור לשכוח של MX518 יש חיישן אופטי.. בקיצור-איזה מהם יותר מדוייק למשחקי FPS? תודה.

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by Omga4000,

אהלן אני משתמש כרגע ב-Upek Eikon Swipe, אבל Apple רכשה את החברה לא מזמן (בשביל ה-iPhone 5S), והפלא ופלא - זה לא עובד יותר! האתר נסגר, אין עדכון של דרייברים, ובעדכון האחרון של Chrome זה כבר לא נתמך, מה שהופך את הקורא שלי לחסר תועלת.. מישהו מכיר\ יש בבעלותו קורא טביעות אצבע טוב שהוא לא של Upek? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by penny_hardaway,

שלום לכולם! קיבלתי היום את המחשב החדש שלי. הם שלחו לי בסוף במקום את הצ'יפטק אלומיניום עם ספק אנרמקס 350W , את הצ'יפטק DX-01BLD עם ספק אנטק 430W האם כדאי לי להשאיר את זה או להוריד 100 שקל מהמחיר ולהחזיר להצעה הקודמת.

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  16. Started by RayZ,

היי חברים, אני צריך בבקשה המלצה למדפסת,וסורק. מדפסת - מדפסת טובה ומהירה,שלא מרעישה במיוחד.. עד ה 400 ש"ח. סורק - סורק טוב,שיסרוק באיכות מעולה. עד ה 300 ש"ח.

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  17. Started by alexrta,

שלום לכולם, אני צריך בבקשה המלצה למדפסת שתהיה כמה שיותר אמינה ושתוכל לשמש אותי לאורך זמן (לפחות ל-4 שנים עד סיום התואר). האמינות חשובה לי יותר מכל, עלויות הדיו גם משמעותיים בשבילי אבל לא כמו האמינות. המדפסת צריכה להיות משולבת כוללת פקס, דברים כמו מהירות הדפסה,איכות סריקה וכו' לא מעניינים אותי. התקציב שלי עומד על 500 ש"ח. \תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by xbx,

http://www.pch.co.il/docs/pd-1736022818.htm או http://www.pch.co.il/docs/pd-1934879821.htm יש להם בערך את אותם מחירים

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  19. Started by womry,

שלום, אני מחפש מדפסת זולה, אבל ממש זולה, לשימוש כגיבוי למדפסת נורמלית. הדרישות מהמדפסת - 1. שתדפיס בשחור באיכות סבירה. 2. שהמהירות תהיה סבירה, לא מהירה אלא סבירה. 3. שתהיה זולה. 4. יציאת USB. ראיתי את ה- Z25 ב- 250 ש"ח (כולל שני ראשים למי שתהה). יש לה יציאת USB כמדומני. מישהו מכיר את המדפסת הזאת? משתלם לקנות אותה לצרכים הבסיסיים שלי, או כדאי להשקיע במשהו אחר?

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  20. חיפשתי בכל אייביי ולא מצאתי.. ניסיתי באתר של רייזר לראות עם אפשר להזמין אבל אין אופציה כזאת לישראל מצאתי רק באמזון מישהו שמוכר אבל זה לא נותן לי לעשות הזמנה כי אני לא מאמריקה מישהו יש רעיון איפה אני יכול לחפש?? זה העכבר Razer DeathAdder Dragon Age™ II תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. מארזTT shark ספק של HEC 475

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  22. Started by GanJaval,

תעזרו לי בבקשה קיבלתי היום את ה g5 אבל לא קיבלתי איתו דיסק של דריברים .. כנירה בגלל שזה מנעה ויש משהו בסוף oem בקיצור אפשר להוריד דריברים מהאינטרנט לעכבר ?

• 7 תגובות
    • 660 צפיות
  23. שלום, יש ברשותי מדפסת לייזר Lexmark E120, כבר כמה שנים. המדפסת עומדת בכל הדרישות שלי - * הדפסה שחור (אין לי צורך בצבע). * שקטה ומהירה. * תמיכה ב Windows/ Linux. ה tuner נגמר ועומדות בפני שלוש ברירות: 1. קנית מדפסת חדשה. 2. קנית טונר מקורי ב 360+ ש"ח. 3. קנית טונר ממוחזר ב 180+ ש"ח. האם קניית טונר כדאית כאשר מחיר המדפסת כיום (כחדשה) הוא 300+ ש"ח ? איזה אפשרות הכי כדאי עבורי ? (כמות ההדפסות היומיות שלי אינה גדולה ורובה ככולה טקסט). * כל המחירים לפי zap כאשר אני מציין את המחיר הנמוך.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by DragonEx,

מה אתם אומרים על המארז RAIDMAX 868 האם הוא טוב , הוא מקרר טוב, והוא לא עושה רעש, וגם האם הספק שלו טוב?

• 7 תגובות
    • 608 צפיות
  25. איזה משני הסוגים הוא 0.13 מיקרון 423 או 478 (מדובר בשל אינטל)

• 7 תגובות
    • 933 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.