ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים, אני מחפש KVM כאשר המקלדת/עכבר מתחברים ב USB המסכ מתחבר ב DVI וכולל גם מיתוג סאונד, האם יש חיה כזאת עד ה400 שמקלז? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
בדרכ במקלדות יש לחצן בין הALT לCTRL הימניים שפועל כמו הלחצן הימני של העכבר, במקלדת הנוכחית הלחצן מפעיל את לחצני הfunction קיצר אני רוצה שבמקום הלחצןfunction יהיה לי את הלחצן הישן, יש דרך לעשות את זה? (מבלי לקנות מקלדת חדשה?)
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט ואני רוצה לקנות מדפסת. יש לי התלבטות בין 2 דגמים ורציתי לשמוע חוות דעת שלכם ומה אתם חושבים לנכון: 1. HP LaserJet P1005/6 מדפסת לייזר שחור לבן בלבד עם טונר שעולה 250-300 ש"ח מקורי ועד 1500 דף חיים. שלא מתייבש כמו ההזרקת דיו ומדפיס ברזולוציה dpi 1200, בפועל 600x600 DPI. לבין 2. HP OfficeJet 4680J מדפסת הזרקת דיו תרמית(מזה תרמית?) צבעונית עם 2 מחסניות דיו-שחור וצבעוני. משולבת פקס,סורק,מכונת צילום ו- wifi. מדפיסה בשחור גם ברזולוציה מיטבית של 600x600 dpi כשבצבע הרזולוציה גבוהה יותר. יש לה 2 מחסניות שחורות: ה"סטנדרט" שעולה בערך 74 ש"ח ומספיקה ל-200 ע"מ שחור לבן והשחורה "תמורה" שעולה 143 שח בערך ומספיקה -700 דף וצבעוני שעולה 100 שח בערך ל-340 דף-שפחות מעניין או…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מדפסת למורה. 5-10 דפים ביום. הדפסה מהירה. חשיבות להדפסת תמונות באיכות גבוהה. המלצה בבקשה...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מברר בשביל חבר - הוא מחפש מדפסת לייזר שחור לבן, כמובן חסכונית ככל האפשר (יחס מחיר הדפסה/דף), ועמידה לאורך זמן והדפסות מרובות. אם אפשר, נא לתת עדיפות למדפסת עם אפשרות הדפסה דו צדדית. אשמח להמלצות, תודה
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_297_1349&products_id=23632&PHPSESSID=4c8fca4cfe19028ad8fd934bd3b0f2a7 מישהו ניסה אותו? איך הוא מבחינת נוחות? ומבחינת תזוזה? ואיך הוא למשחקים או לעבודה רגילה?
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
הפקס הישן שלנו מתחיל לעשות בעיות (הגיע הזמן אחרי 7 שנים). ובכלל הגיע הזמן הלשתדרג.. אז אנחנו מחפשים פקס חדש.. שיהיה קטן... (עדיף צבא לבן / אפור) יש העדפה שלא יעבוד על דיו.. אלא עם לייזר ... אם אפשר לשלב מכונת צילום אז סבבה , זה לא כזה חשוב... תודה
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני מתכוון לגלגל של הווליום והכפתורים שמעבירים שיר או עוצרים
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מדפסת מסוג בראדר mfc215c שיחסית עובדת בסדר. המיכלי דיו שלה סבירים אך נוצרת בה בעיה. עקב אי שימוש מרובה בהדפסות צבעוניות נסתמו המזרקים שמהם בעצם יוצא הצבע מהמיכלים. על פי הסבר שקיבלתי שלא כל כך ברור לי שבדגמי בראדר קיימת בעיה מסוג זה. האם זה נכון? ניסיתי לתקנה אך נאמר לי שזה אבוד ואין מצב לתקן אותה. אשמח לקבל הסבר מקצועי השאלה שלי היא כזאת: אני מחפשת מדפסת שתוכל לשמש אותי לבית כמובן עבוד ילדיי לצורך הכנת עבודות, ברכות למיניהם, הדפסות וצילומי תמונות מספרים וכדומה. כמות ההדפסות השבועית אינה גדולה ולכן איני רוצה להגיע למצב דומה כמו בבראדר. האם קיימת מדפסת שיכולה לענות על הדרישות האלה? וכמובן שכול מיכל יהיה בנפרד. בבראדר למשל גם אם נשאר צבע אדום או כחול …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, הייתי רוצה לקבל המלצה לאל פסק. קודם כל מה ה VA שאני צריך ואח"כ המלצה על יצרן ספציפי. אז ככה, מבחינת הצרכים אני מעוניין באל פסק יותר כמגן מפני ברקים+קפיצות מתח על מנת למנוע נזק לחומרה, כלומר אני יכול להסתפק גם בזמן עבודה שיש הפסקת חשמל של 5-10 דקות, רק בכדי לכבות את המחשב בצורה מסודרת (לא מתכוון לעבוד בזמן הפסקת חשמל). לגבי הציוד שיש לי: - מחשב חדש שקניתי לפני כחודש בעל ספק 500W , מעבד Intel Core 2 Quad cpu q8200 2.33GHz - מסך samsung p2350 לפי נתוני יצרן צורך 40W במקסימום - מדפסת משולבת lexmark x5650 (נדרשת הגנה בלבד) השאלות שלי: 1. כמה VA אני צריך? ראיתי דגמים של 350,500,650 ואף יותר? איזה מהם? למה ומה החישוב? 2. יצרן מומלץ? היה לי בעבר את Advice אבל הפלסטיקה של …
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום אנשים! מחפש המלצה למדפסת משובלת (סורק+פקס עצמאי) עם יכולת הדפסה על דיסקים. איכות ההדפסה לא מאוד חשובה ונפח העבודות קטן. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי עכבר Logitech LX3, ואני מעוניין לקנות עכבר גיימינג שיהיה נוח כמו הLX3. התקציב נאמר בכותרת.. :]
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צהריים טובים, כבר שנים אני עובד עם העכבר האלחוטי של לוג'יטק ה MX700 ומאוד מרוצה ממנו. מזה כמה חודשים, מידי פעם, נראה שהאות של העכבר מקוטע. למשל מתי שאני מסמן קטע רחב, או גורר קובץ מתיקייה לתיקייה, פתאום הפעולה תיפסק באמצע ואאלץ לחזור עליה. ניסיתי להחליף בטריות ולנקות את העכבר אך ללא הועיל. האם יש רעיון נוסף לסידור העניין? אם לא, איזה עכבר דומה הייתם ממליצים לרכוש? העכבר הוא לשימוש עם מחשב נייד שלרוב דווקא נמצא במצב נייח על שולחן מעץ. יש לי יד גדולה כך שעכברים קטנים אינם מתאימים. אני מעוניין שהעכבר יהיה אלחוטי עם כפתורי קדימה/אחורה בצד ושיבוא עם תחנת עגינה או לחילופין יעבוד עם בטריות נטענות. אני לא גיימר. אין מגבלת תקציב ואני מעוניין שהעכבר ישמש אותי לשנים. רב תודות, דני
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתקליט לי 24/7 מהמצלמה ושאני יוכל להגדיר לה כמות מסויימת מהדיסק הקשיח כדאי שכל פעם תמחק את ההקלטה הישנה ביותר אם אפשר אני צריך שהיא תקליט ביותר ממצלמה אחת. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
HP DeskJet 2180 HP Officejet J4580 HP Officejet 6500 אני מחפשת מדפסת עם הדפסת תמונה איכותית יחסית עד 600 שח, חשוב גם שהדיו יהיה זול...אם יש הצעות למדפסות של חברות אחרות אני אשמח לחוות דעת תודה
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
קניתי את הנגן החדש של wd שמתחבר לרשת איתו קניתי ראוטר וכרטיס רשת של tp-link אחרי שחיברתי התברר שזה לא תומך בשיחה עם התמיכה הגעתי לעמוד הבא באתר של wd http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=3805&p_created=1255474998&p_sid=GVkccXLj&p_accessibility=0&p_redirect=&p_srch=1&p_lva=&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9NTgsNTgmcF9wcm9kcz0yMDgsMjk5JnBfY2F יש שם באמת מוצרים של d-link שנמכרים בכל מיני חנויות אבל זה תקן N שיקר מידי בשבילי, ונראה לי שאני לא צריך אותו השאלה שלי היא כזאת, מישהו יודע איזה מוצרים (ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי) אידיאליים ותומכים במכשיר, ובנוסף, האם אני צריך באמת ראוטר מאד מהיר …
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היי לכם, כל הזמן יש לי הפסקות חשמל (במיוחד בחורף, איזה שלוש פעמים ביום!) ואני מודע לגורל המר שמגיע לאלה שלא קונים אל פסק אז.. אני זקוק לאל פסק איכותי עד 1000 ש"ח (כמובן שעדיף פחות) שיכול להחזיק את כרטיסי המסך החדשים שיהיו ל nVidia+איזה מעבד משושה ליבות+אולי RAID 0 (אפשר להבין שהוא מיועד לטווח כמה שיותר ארוך). אופציה לכיבוי אוטומטי חובה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני סטודנט שמחפש מדפסת לייזר פשוטה שחור-לבן. לצערי קניתי סמסונג לפני שנתיים והיא הלכה קפוט פתאום כך. אז אני בדילמה מבין שתי המדפסות האלה? מחפש אמינות של יותר משנתיים לשם שינוי ואני מניח שטונרים זולים יותר להחלפה? מחכה לתגובות תודה מראש חבר'ה יוני[br]פורסם בתאריך: 2.11.2009 בשעה 21:10:13 שכחתי לציין שאם כבר אז גם חנות מומלצת באינטרנט, לצערי אין את הדגמים האלה בעיר מגוריי (כרמיאל).
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
שלום לכם אני מחפש מקלדת + עכבר שמסוגלת לקלוט דרך קיר גבס למרחק של 5 מטר
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת משולבת (פקס מכונת צילום וסורק) עם כרטיס רשת אלחוטי עד 700 שקל כמה שיותר קטנה יותר טוב - אין לי בעיות מקום אבל אני לא רוצה מפלצת עד עכשיו חשבתי על ה HP Officejet 6500 Wireless ורציתי לשמוע חוות דעת עליה (או המלצות לאחת אחרת) תודה
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
אני מחפש גיים-פד למחשב עם דרייברים שלא יעשו בעיות על וינדוס 7 X64 בגדול אני מעדיף אלחוטי ועד 350 ש"ח למרות שאם זה יהיה יותר זול אני לא אתנגד וכמובן שאם אלחוטי אז בתדר 2.4 ghz (אין לי מושג אם יש פחות בבקרים כאלה) ישמש בעיקר ל PRO אבל כנראה שגם למשחקים אחרים
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מחפש סט עכבר+מקלדת, שחשוב לי המרחק(משמש בסלון שלי...) ככה שהייתי מעדיף 2.4GHZ כי אני מאמין שבלוטוס' יקר מאוד... התקציב הוא פחות או יותר 300 ש"ח (יש אפשרות להזמין מחו"ל אם יש מוצר ששוה את זה...)
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
שלום חברים! אני רוצה לקנות גיים פאד כאמור ומחפש המלצות לאחד,אז זרקו כמה, שמתי עין על הCordless Rumblepad II Logitech http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=37755 מה דעתכם אליו בפרט? באופן כללי מה עדיף לקנות אלחוטי או עם חוט מחבר? הדרייברים של השלט תומכים בוינדוס 7 ? גיים פאד תומכים בכל המשחקים? (אפילו סטייל דיאבלו?)
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
שלום, העכבר שלי נדפק LOGITECH MX 518 ואני צריך עכבר ברמה שלו. התקציב הוא 200 ש"ח +- (תלוי אם שווה את התוספת) ההתלבטות שלי היא,האם לקנות שוב את ה518(כי הוא סיפק אותי) או לקנות את הG5 שברמה שלו פחות או יותר. או שיש עכבר של RAZER שמשתלם בתקציב הזה.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-