עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני חייב דחוף. מה המחיר בארץ? היכן קונים בארץ? האם אפשר להזמין מחול? אם כן כמה יעלה משלוח לארץ?

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  2. Started by stav_r,

שלום לכולם. מכוון שחזרתי מארה"ב לאחרונה קנית שם מקלדת ועכבר (mx510 ו ה"אליט" של לוגיטק). כאשר הגעתי לארץ גילית שאף אחד לא עושה חריטה על מקלדת וגם את המדבקות של העברית לא מצאתי. יש סיכוי שאם אני יפנה ליבואן של לוגיטק הוא יהיה מוכן לחרוט לי תמורת מחיר סימלי ? מקווה לטוב סתו

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  3. מטרות: עיצוב גרפי - רז' 1200 - 1600 ומעלה. היה לי אינטלימאוס אבל הוא מת (מהר מידי לטעמי). חשוב לי : נוחות, משקל נמוך, דיוק.

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  4. שלום, יש לי מקלדת מולטימדיה אלחוטית של סילבר ליין, יש לי בעיה במשחקים אני לא יכול ללחוץ על יותר מ-3 כפתורים בו זמנית.... לדוגמה DOOM\HL2 אני לא יכול להתקופף ללכת קדימה עם סטרייף לשמאל... אני יכול רק להתקופף וללכת קדימה... עוד דוגמה NFS אני לא יכול לשים נייטרוס לנסוע ישר ולפנות... אני רק יכול לשים נייטרוס ולנסוע בלי לפנות... עוד דוגמה הכי מעצבנת: GTA אני לא יכול לעשות DRIVE BY ולתת פניות ולייצב את האוטו, או הכי הכי מעצבן אני לא יכול לנסוע ישר ולראות מה יש מאוחרי... רק מהצד... קיצר הבנתם מה הבעיה המקלדת מוגבלת ברמות זה בגלל שזה של סילבר ליין או בגלל שזה אלחוטי ? זה הדברים הקטנים שהכי מצעבנים אותך... רררר

• 7 תגובות
    • 884 צפיות
  5. Started by Yaron-Cohen,

עד הגבול הסופי שלי שהוא 650... אני צריך מארז וספק איכותיים....שיחזיק את המערכת הזאת: X800XL AMD 64 3000+ 939 K8NF-9 TT CSAE SMART FAN II 120MM (הוא עם קירור XP-120) וגם OC קטן...(בלי וולט מוד..מ3000 ל3200-3500)...

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  6. Started by iakovl,

יש לי כרגע מדפסת HP 930C אבל נגמר כל הדיו ואני מתחיל לחשוב לכיוון מדפסת חדשה (5שנים היא אצלי הגיע הזמן להחליף) וגם חשבתי אולי גם הגיע הזמן לקנות סורק זקוק להמלצות טווחי מחירים נורמליים (לא מדפסות וסורקים ב1K +)

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by RayZ,

היי חברים, אני צריך בבקשה המלצה למדפסת,וסורק. מדפסת - מדפסת טובה ומהירה,שלא מרעישה במיוחד.. עד ה 400 ש"ח. סורק - סורק טוב,שיסרוק באיכות מעולה. עד ה 300 ש"ח.

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  8. אורח
    Started by אורח,

שלום, קניתי היום את העכבר הזה וקראתי פה בפורום שאפשר להגדיל את הDPI שלו או משהו... איך עושים והאם כדאי? :s05:

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  9. צריך הצעה לדגם של מארז ......המארז צריך להיות יפה עד יפה מאוד עם חלון +גומי...בלי ספק כח וחייב להיות בצבע כסף או שחור לא בצבע אחר.....תודה רבה לעונים .....התקציב עד 300 ואפשר קצת לחרוג לכיוון ה400 אבל לא יותר......

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  10. שלום לכולם, החלטתי שהמקלדת הנוכחתי שלי, תם זמנה, לוגיטק אינטרנט נוויגטור. הייתי טובה מאד וטוב שהייתה, פשוט המקשים שלה נהיו מאד "לא חלקים" הרבה פעמים אני מוצא את עצמי נתקע באמצע לחיצה... בכל מקרה אני רוצה מקלדת חדשה, עדיף מאד שחורה, עם מקשים רכים כמה שיותר, כמובן מקשי מולטימדיה עם אפשרות לשנות את תפקידם. עוד פיטצר נחמד זה כיתוב על ה"צד" של האות פעילויות של אופיס כמו חיתוך או הדבקה. התקציב שואף ל0, או במילים אחרות, לא יותר מ100 אבל עדיף כמה שפחות. ושאלה נוספת, באמת יש כזה הבדל בין מקלדת של חברה "לא מוכרת", גניוס או לוגיטק? תודה מראש על העזרה רום

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  11. דרך תוכנה או משהו? כי אני אולי טס להונג קונק עוד חודש ויש שם מלא פלאפונים שיגיעו לארץ עוד מלא זמן שאני רוצה ליקנות אבל הבעיה היא שכל הפלאפונים שם באנגלית (אין לי בעיה עם אנגלית אבל פלאפון באנגלית מעצבן) אז יש איזו דרך להפוך את התפריט לעברית?

• 7 תגובות
    • 3.7k צפיות
  12. Started by תולעת המשפט,

שלום אני חדש פה. לפני כמה ימים הורדתי גרסאה פרוצה של NvMixer מ-ngohq.com לכרטיס קול שלי ויש שם כל מיני אופציות שאני לא מבין. מישהו יכול להסביר לי מה זה עושה?

• 7 תגובות
    • 639 צפיות
  13. כרגע יש לי עכבר אופטי של מיקרוסופט, שעובד טוב אבל אני רוצה יותר: אני מתלבט בין 2: - Intellimouse Explore Microsoft - http://www.gil-tech.co.il/Product.asp?Pid=12003&Cat2Cat1ID=5198&Cat2ID=0&aff=zap -MX500 המטרות שלי: -עריכת וידאו, גרפיקה,גלישה. -אני צריך את הכפתורים "קדימה" "אחורה", כפתורים הניתנים לתכנות-יהיו טובים. אני לא צריך אלחוטי ואני לא משחק. היד שלי בגודל ממוצע. מה ההבדלים בין ה 2? מה עדיף לי? תודה

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  14. Started by 888,

המלצה לעכבר שטוב במישחקים עד 250 שח

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  15. עכשיו אני סתם שולף אותו שמעתי שיש דרך יותר בטוחה לעשות את זה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת אם המארז הזה Thermaltake Sviking VA4000BWS מארז טוב כדי לקנות אותו? ואין בו ספק נכון?

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  17. ערב טוב לכולם, אני מתכוון לרכוש מדפסת (משולבת) חדשה הביתה, לאחר סיקור די רחב בזאפ, הגעתי למסקנה, שאלו שלושת המדפסות שעונות על דרישותי: 1. HP OfficeJet 5510 - http://zap.co.il/model.asp?model_id=22455 2. HP PSC2410 - http://zap.co.il/model.asp?model_id=19743 3. Lexmark X6170 - http://zap.co.il/model.asp?model_id=22170 טווח המחירים שהקצבתי לעצמי הוא עד 1400 ש"ח. אשמח אם תעזרו לי לבחור את המדפסת הטובה מבינהם (במיוחד כאלו עם בעלי נסיון) ובנוסף לזאת, אם יש עוד מדפסת משולבת (חובה פקס עצמאי) בטווח המחירים שלי, אשמח אם תידעו אותי. תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by מטרייה,

אני קונה מחשב חדש,הבנתי ש-300W כנראה לא יספיקו לי אז אני צריך 400W אז חשבתי לקנות את 6A21-400 אבל הוא קצת יקר בשבילי 450 ש"ח, המארז הזה טוב? יש אולי מארז+ספק טוב במחיר נמוך יותר (בסביבות ה-300 או פחות)?

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  19. קיבלתי מערכת מקלדת ועכבר BLUETOOTH מדהימה (DINIVO של לוג'יטק) מאמריקה. הבעיה שאין עליה אותיות בעברית. איפה אפשר לעשות את זה וכמה זה אמור לעלות בערך? תודה על כל תשובה. יויו12

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אין לי כלום נגד ה COMPUCASE אני פשוט חושב אולי יש לי אופציות אחרות... יש כמה דברים שאני חייב במארז! שיהיה מקום לשני מאוורריי 120MM כמה שיותר פילטרים למאווררים!!! אם יש רק אחד למכניס אוויר זה נראה לי מספיק כמובן, USB ו AUDIO קדמי... יש לי עכשיו את ה ANTEC 1030B, הוא בן 4-5 שנים... אני חושב שעבר זמנו למרות שהוא מצויין... הבעיה שהוא שואב אבק פנימה בצורה מטורפת והמאווררי 80 די מעצבנים אותי, אני מעדיף 120 באותה עוצמה שמכניסים יותר אוויר, הגיוני לא? תודה אגב, אין לי תקציב מסויים... ועדיף מארז שבא בלי ספק... אם לא, לא נורא, אני כבר יסתדר... רק תנו לי את הדגם של המארז גם אם הוא בא עם ספק כח יניב

• 7 תגובות
    • 943 צפיות
  21. לא משנה תקציב...

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  22. Started by עומר8,

יש לי כבל שממש אין לי מושג מאיפה הוא הגיע אבל הוא אצלי עכשיו הוא מתחבר ליציאה של המסך והמסך מתחבר אליו (אני לא אאריך במילים כשיש תמונות) תודה לעוזרים (סליחה על הבלאגן בשולחן) [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  23. היי! היכן אוכל לרכוש כבל S-VIHS עם 7 פינים מצד אחד ו-5 פינים מצד שני לחיבור בין מצלמת וידאו אנלוגית להתקן לכידה USB? אם אפשר קישור בבקשה.

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  24. אני חייב לדעת מה שווה יותר ליקנות MX510, MX500 זה דחוף למחר בבקשה תמליצו לי דחוף! אני גיימר זה חשוב הדיוק האופטי. תודה kemic

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  25. Started by stlior,

יש לי בבית שני מחשבים שלא מחוברים ברשת. קניתי מכונה משולבת של hp וחיברתי אותה קרוב למחשב אחד. אני רוצה לחבר אותה גם למחשב השני בכבל usb של 15 מטר. האם באורך כזה האות שנשלח יאבד? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים