ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות עכבר חדש. מצד אחד ננעלתי על הG5, מצד שני יש לי קריטריון מאד ספציפי לגבי העכבר, אני רוצה שיהיו לו שני כפתורים בצד לאגודל, כמו שיש לעכבר שלי היום. הדגם היחיד של ה-G5 עם 2 כפתורים בצד הוא גרסאת ה-2007, גם הצבע שלו נראה טוב יותר מהגרסאות הישנות יותר. אני מבקש במפורש לא להציע לי תחלופות. אני מודע לMX518. כרגע את הG5 האפור, בחבילת RETAIL אפשר להשיג בכ-240-250 ש"ח כולל משלוח. אני מקווה שאת ה2007 יהיה ניתן להשיג באותה רמת מחיר. למישהו יש מושג איפה או אם בכלל אפשר להשיג בארץ את גרסאת ה-2007? אני חיפשתי בזאפ ולא מצאתי אותו. אם עדיין אין בארץ אני אחכה. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ומה הערך הכי מתאים לזה בין 2-8 (יש לי מעבד של אינטל פנטיום 3 930 MHZ ולוח עם של SHUTELL)
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צריך פד נוח לעכבר עד 70 ש"ח. שלא ישחוק לי את העכבר. ושהעכבר ינוע בדיוק יותר. וגם שיהיה נוח ליד שלי.
-
- 7 תגובות
- 903 צפיות
-
-
כרגע אני עם BlackWidow בת בערך 4 שנים, וחברה שלי לא יכולה לישון כשאני במחשב (מקלדת רועשת ממש) האם יש מקלדת מכנית שקטנה בלי כל מני "תוספות" של גיימרים? בלי מקשי מקרו, ואורות וכו', נטו מקלדת איכותית.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מעצב גרפי שמחפש לקנות סורק טוב לסריקת איורים ועבודות חשבתי להוציא באזור ה-400 ש"ח. כעקרון אני חשבתי על Epson V33 או על אחיו הגדול Epson V330. אשמח לחוות דעתכםץ תודה
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בחיים שלי לא עבדתי עם סלרון אני לי אפילו מושג איך הוא נראה!.למישהו יש מושג על איזה סוקט הוא יושב ואיזה לוחות מתאימים לו???? אני משער שזה לא כמו AMD שהכול יושב על אותו סוקט (Socket A)
-
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בעבר היה לי עכבר אלחוטי של לוג'יטק ואז עברתי לסט אלחוטי של מיקרוסופט. היה לי את העכבר Wireless Intellimouse explore 2.0 והעכבר התקלקל והפסיק לעבוד. יש לי ניסיון מר עם העכבר הזה והעכבר של לוג'יטק עם בעיות תקשורת ותגובה יחסית איטית של העכבר, החלפת בטריות וכו' עכשיו איזה עכבר אתם ממליצים לי לקנות. האם אתם ממליצים לי ללכת על עכבר חוטי או שיש כיום עכברים אלחוטיים שפתרו את הבעיות הנ"ל אני לא גיימר אבל מידי פעם משחק, לא בתדירות גבוהה אבל משתמש הרבה במחשב וחשוב לי שיהיה עכבר נוח לעבודה. חשבתי אולי ללכת על Logithech G5 G7 (אבל אני בספק אם ללכת עליו בגלל שהבטריות שלו לא מחזיקות הרבה זמן והמחיר הלא נמוך) MX 518 או על עכבר אחר שתמליצו לי עליו תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תודה.
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
-
קניתי עכבר אופטי אלחוטי חדש ואפשר לחבר אותו גם ל- PS/2 וגם USB (יש לי יציאות USB פנויות במחשב) אז כיצד כדאי לחבר אותו? אם אני אחבר אותו ל-USB הוא יהיה יותר מהיר או משהו כזה?
-
- 7 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אז הנה חלק מהמפרט שאני רוצה: מעבדי ?AMD? Athlon 64 3000+ (S-754) זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6800 128MB DVI,TV מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A19 טוב עכשיו אני יודע שהמארז הזה בא עם ספק 300W האם הוא יוכל להחזיק מערכת כזאת? במידה ולא, איזה ספק לקחת בהתחשב בעובדה שאבא שלי מסכים לקנות מחשב וחלקים מ-KSP בלבד (כי זה 2 מטר מהבית ומסיבה לא מוסברת הוא לא רוצה לקנות במקום רחוק)
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות את הסט (מה שחשוב לי זה נוחות והאלחוטיות כי אני ישתמש בו בסלון) הזה ורציתי לשאול מס' שאלות: 1)האם הוא טוב? כי לפי מה שהבנתי העכבר+המקלדת אמורים להיות די טובים. 2)אני קונה אותו ב 400 ורציתי לשאול על זה שאלה , זה לא קצת מוזר שברוב המקומות הוא עולה בסביבות ה700 ש"ח ויש מקומות שהוא עולה בהם 400 ש"ח? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=506301 אני קונה אותו מ GIBORCOMPUTERS ולפי מה שהם אומרים הוא חדש כמובן עם 5 שנות אחריות של היבואן ושאלתי אותם לגבי התכולה של האריזה , וזה בדיוק כמו שרשום באתר של LOGITECH. יש למשהו הסבר הגיוני לזה ? כי אני יודע שלרוב אין מתנות חינם. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 899 צפיות
-
-
הAAx2 שמופיע בחלק מהדגמים של GF4 הוא פשוט Anti-Aliasing (מקווה שכתבתי נכון) "חזק" יותר? באיזה דמים הוא קיים? רק בTi 4600 ובMX460 או שגם בדגמים אחרים? זה משפר את איכות התמונה בהרבה או שלא ממש שמים לב להבדל? ושאלה אחרת, מה זה HW monitoring? זאת אפשרות שתופיע בגרסאות הבאות של כרטיסי הGF4 של לידטק, ומעניין אותי מה זה.. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה ספק כח הייתם ממליצים למחשב הזה - P4 2.4 800 FSB Abit IS-7 GIGACUBE Radeon 9800 שאר הרכיבים לא חשובים כ"כ נראה לי.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס SCSI ואני מעוניין לדעת למה הוא משמש, כלומר, איך הוא יכול להועיל לי?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי תשמעו אני רוצה לקנות עכבר יש לי תקציב של 400 שקל גג 450 תמליצו לי בבקשה
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות ספק למעבד פנטיום 3 , אך אשר יתאים לשדרוג עתידי. לצורך כך, הבאתי רשימה של ספקים לפי סדר מחירם. התקציב לקניית ספק הוא עד מחירו של הספק האחרון קרי 425 ש"ח. אני מעוניין בספק שקט המדדים לבחירת ספק: 1. הספק ממוקם במאונך במארז, אולי ישנו השפעה במידה וייבחר ספק עם מאוורר 120 מ"מ אשר נמצא בתחתית הספק. 2. מדד השוואתי לרעש הוא ספק HEC. ספק HEC לפי דעתי הוא רועש. אני מעוניין בספק אשר יהיה שקט ממנו. 3. אמינות. ספק HEC הוא ספק אמין. במידה ואין ספק שקט יותר אולי אקנה ספק HEC הודות לאמינותו. 4. אני יודע שישנו ספק של חברת FSP. אך אינני מעוניין לקנות בחנות אשר מחוץ לתל אביב. האם כדאי לקחת סיכון? hec 300 ART hec 400 ART RS-380-PMSR/P hec 350 TRT FSP ATX-400PA RS-…
-
- 7 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום כולם אני רוצה עכבר חדש תקציב 320 ש"ח (בלי חריגות) אני מעדיף שיהיה לייזר ואלחוטי חשובה לי מאוד הנוחות , משחק מידי פעם לא איזה גיימר מושבע אבל כמובן שיהיה יעיל במשחקים יש המלצות?[br]פורסם בתאריך: 15.04.2007 בשעה 18:27:48 מישהו בבקשה? דיי דחוף ליעריכה: מצטער לא התכוונתי לנהוג לא כשורה
-
- 7 תגובות
- 949 צפיות
-
-
-
אם לא איכפת לכם, אנא ממכם רישמו את הטמפ' שלכם ב-IDLE ו- FULL LOAD ותרשמו איזה קירור ואיזה דגם יש לכם. תודה רבה העניין חשוב לי מאוד !
-
- 7 תגובות
- 889 צפיות
-
-
התלבטות קשה ביניהם. המחיר דומה (יחסית) ההבדלים לא עצומים במפרט (אלא אם פספסתי משהו). מחפש המלצה למי שמכיר. תודה
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, רכשתי מקלדת מדהימה G15, אך לא מצליח להפעיל את מקש ההתחל...(בין בAlt ל- Ctrl) בעצם כל מקש שקשור לווינוס לא עובד... אולי זה קשור לדרייבר ? גירסה...? מישהו אולי מכיר ויודע איך אפשר בדיוק להפעיל את המקשים האלו ? תודה, שלומי
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני מתכנן בקרוב לשדרג את המחשב עכשיו יש לי ספק 350W של חברה דיי אנונימית אני צריך לדעת האם הוא יחזיק את המחשב אחרי השדרוג של הרכיבים האלה: מעבד AMD 3200 +Freezer 64 Pro לוח אם DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D זכרונות Ballistix PC4000 X2 כרטיס מסך LEADTEK 7600GT השאלה היא האם צריך להחליף את הספק ואם כן לאיזה ספק הכי משתלם
-
- 7 תגובות
- 818 צפיות
-
-
מתלבט בין SteelSeries Apex M500 corsair strafe סוויצ'ים אדומים. מה דעתכם? בכל מקרה תקציב 600 שקל.
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-