עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אהלן! לפני כמה חודשים הגעתי למסקנה שאני לא אקנה לעולם מדפסות HP. בגלל כמה אנשים שהמדפסת שלהם התקלקלה נורא מהר או שהתשלום לתיקון היה מגוחך וכו'. דיברתי עם אחי והוא אמר שה 5L האגדית שלו הייתה אחת הקניות הטובות שהוא עשה. סבבה. עכשיו אני מחפש לעצמי לייזר שחור-לבן חדשה. הגעתי למסקנה שאני פשוט זורק כסף מהחלון כשאני מדפיס ב EPSON PHOTO 870 שלי. אני לא צריך צבע ברוב ההדפסות שלי וגם לא איכות צילום. בקיצור אני צריך שחור לבן מהיר וזהו. חשבתי על המדפסת לייזר של HP 1010... ניתן להשיג אותה ב 600 שח באתר של OLSALE!!! http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=6519219&type=2&product=1&= בנוסף לזה אני לא משלם משלוח כי הספק הוא נסיעה של 7 דקות מהבית. בקיצור אני …

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Th3W4ve,

עד חמש מאות שקל, חשוב לי שיהיה מבודד אקוסטית, עם ציפוי פנימי למניעת רעש ובידוד גומי לתושבות של הכוננים הקשיחים, רצוי גדול שיהיה מקום לארבע כוננים קשיחים. הספק לא חשוב לי.

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  3. מחפש מקלדת ועכבר אל-חוטי של לוג'יטק תקציב עד 400 ..

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  4. לאחר התלבטויות רבות וממה שקראתי כאן ובפורום של ANANDTECH החלטתי לקנות את השילוב של מעבד VENICE 3200 + לוח MSI K8NGM2-FID עם ציפסט 6150 של NVIDEA יש לי 4 התלבטויות \ שאלות : 1. ספק כוח - האם 300W HEC יספיק עבור המחשב (יהיו מחוברים 2 צורבים+2 דיסקים SATA , מדפסת , עכבר ומקלדת PS2 ,בעתיד אולי התקנת כרטיס מסך X1300PRO וקצת אוברקלוק...) , או שלקחת 350W HEC . עוד משהו, הציעו לי בחנות ספק ג'נרי (ככה נראה לי..) 350W -> TRUE WATT , יש חיה כזאת ??? יש אפשרות לדעת אם באמת הספק הוא TRUE WATT , תוכנה שבודקת ?? 2. מאוורר למעבד - אפשר בבקשה המלצה למאוורר טוב לOC סביר של חברת GLACIALTEC או THERMALTAKE. או אם מישהו יכול להמליץ על חברה אחרת במחיר לא יקר עבור רמת OC נמוכה . 3. מאו…

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  5. Started by Gnome,

צהריים טובים, (סורי על ההודעה הארוכה :-\) אני צריך את העזרה שלכם ברכישת מחשב כף יד בתקציב של כ-1700 ש"ח +- אם כי פתוח להצעות נוספות. הגיע הזמן לקנות מחשב כף יד חדש אחרי שהקודם נהרס, כרגע שוכב פה לידי IPAQ מסדרה 2200 של HP וניתן לאמר שהוא מת +-... אחרי תקופה קצרה של זמן שנמשכת מקסימום מספר בודד של שעות ועד למספר בודד של כמה שניות הוא נכבה טוטאלית ומבצע HARD RESET כאשר הוא מוחק את כל האינפורמציה עליו (למעט מע' הפעלה כמובן ומידע על ה-SD). התיקון שלו מסתבר עולה כמו חדש כמוהו (איזה הפתעה...) וזה בזבוז לתקן. שכן למרבה ההפתעה הוא החזיק שנה וחודשיים בלבד! המחשב נקנה תחילה כחלק מה-DESTINATOR ובהמשך כמובן שימש כיומן ספר טלפונים וכו'... כאן מגיע החלק בו אני זקוק לעזרה שלכם. ה…

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  6. Started by MND,

I have AMD 1.4Ghz mother GA-7DXR ram DDR256. My problem in that that sometimes it at me hangs. Usually it occurs in the morning, on the first start computer when is loaded windows he hangs like 4 times or most Then all the day works normally but sometimes hangs in game Diablo 2 (other games not tested ) I don't Play other games. I have window XP Professional Final Version. I have changed windows but this has not helped :'( :'( :'( Temperature of the processor 67 celsius in windows. ??? After I have changed windows my game Diablo 2 no more hangs and windows no so frequently hangs I think my computer is crasy ;D If someone can tell me what to do ? or tell me with what (pr…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by sub_man,

אחים שלי קיבלתי עוד קצת כסף ועכשיו יש לי משהו כמו 200 (חח תפרן שכמוני) עכשיו ראיתי מארז בזיגזג שמאוד אהבתי והמחיר לא היה כלכך בעייתי הייתי אומר. https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_181&products_id=1944 עכשיו הוא נראה ממש יפה ומיוחד,הוא כבר מגיע עם חלון וקתודה. מאווררים יש ביית ובנתיים נמצא עוד כסף לשידרוגים של הביפנוכו כמו עוד מאווררים בצבעים שונים,אולי קתודה אולטרה,אולי כל מיני דברים זה כבר יש זמן. עכשיו לי יש מחשב כבר ככה שרק צריך להחליף תמארז וזה הכל. יאללה תגובות האם שווה במחיר הזה תמארז הזה והאם זה מארז הגיוני שבאמת שווה לקחת. תודה לעוזרים

8. חבר הביא לי אותו בלי דיסק או משהו ואין עליו פרטים מזהים כמו דגם רק שם החברה Speed link תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by e-r-a-n,

לקראת תחילת חודש מרץ אני סופית קונה את המחשב מפנדה! עכשיו כל מה שחסר לי זה אל פסק. אני צריך משהו טוב ואמין שיחזיק לי את המחשב לפחות לאיזה 15 דקות יש המלצות? תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. יהיו ספקים חזקים יותר על בסיס אותו עיצוב אבל עם מאוורר שקט מאוד שיופעל רק בשעת הצורך. עדיין לא זמים בחנויות נכול לעכשיו, אפילו בחו"ל, אבל מי שמתכנן מערכת שקטה לגמרי יכול לבנות על הספק הזה. http://www.altech.com.au/addon/Phantom.pdf [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. צריך הצעה לדגם של מארז ......המארז צריך להיות יפה עד יפה מאוד עם חלון +גומי...בלי ספק כח וחייב להיות בצבע כסף או שחור לא בצבע אחר.....תודה רבה לעונים .....התקציב עד 300 ואפשר קצת לחרוג לכיוון ה400 אבל לא יותר......

• 7 תגובות
    • 900 צפיות
  12. Started by loopital,

המחיר הטב ביותר שמצאתי ברשת הישראלית: Seagate Barracuda ATA III (ST360021) 60GB/UATA100/7200rpm/9.5ms/2MB-Cache מחיר:699 ש"ח יש לי נסיון טוב איתם, והביקורות טובות מאוד, המחיר לפי דעתי שגוי אבל... קניתי אחד, למרות שאני לא יודע איך ecomputers בתור ספק. בכל מקרה, האתר עשוי טוב ועשה עליי רושם של אתר רציני: https://www.ecomputers.co.il/shop/product_list.asp?category=19 מומלץ!!!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by avivlevy,

מחשב ספק בערך ברמה של FBS 400W אבל בחונות GOLD-TOP, מפרט זה בערך 805+1800GTO+667DDR2+5מאווררים עם לידים תקציב: מינימום עושה OC

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  14. Started by scorpion,

מה קורה? כל טוב? נכון בrivatuner יש דרך ל"הפוך" את כרטיס מסך לכאילו qudro? אז אני יודע איך לעשות את זה אבל אני לא יודע מה המקביל לכרטיס מסך שלי..... אז מה הוא? כאילו למה להפוך אותו? אני חושב שלquadro mxr אני צודק? תודה בכל מקרה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. צריך עזרה בבחירת אל פסק בסכום של 400 שקל פחות או יותר למפרט שלי.. פנטיום 4 630 1 גיגה זיכרון 6600 רגיל כ.טלוזיה 2.כרטסי רשת מסך 17 מאג 770T ואם אפשר על הדרך אל פסק שיחזיק 2 מחשבים את הפנטיום 4 שלי ועוד פנטיום 3 ביחד..והמחיר לאחשוב לאל פסק הזה רק לדעת..שהוא חזק

• 7 תגובות
    • 642 צפיות
  16. http://zap.co.il/models.asp?Sog=E-Headphone&DB181743=181800 החברה גרמנית דיי חדשה (נוסדה לפני כמה שנים) בארץ אף אחד לא שמע עליה אבל היום ראיתי שהתחילו למכור מוצרים שלהם. לפני שנתיים קניתי בחו"ל את האוזניות שלהם ל DJים (עלה לי 100 יורו בארץ זה יותר יקר) והסאונד שלהם מדהים הרבה יותר טוב מכל מה ששמעתי עד היום. יתרונות: סאוד טיבעי. מרגישים את הכיוון של הצליל בצורה מדהימה (שומעים מאחורה מהצדדים ומקדימה כמו במערכת קולנוע משהו מגניב מורגש במיוחד בדיסק הדגמה ובמשחקים). עיצוב יפה. עוד כמה דברים שאני לא זוכר. חסרונות: קשת מחומר שלא כל כך בנוי לעמוד בטמפ' בארץ (יש אחריות וגם עם קונים בחו"ל החברה מודיעה לספק להחיף לכם לי החליפו בלי שום בעיה). באוזניות של חברות אחרות יש טיפה יותר …

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  17. Started by Rafi921,

שיהיה איכותי , נוח לכף היד (ימני), זמן תגובה סביר בשביל משחקים תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. ועוד עם מעבד מ"הדור הישן" שבנוי ב0.18 ללא מטמון נוסף ועם 460 מה"צ פחות וכבר התחלתי לדאוג שהם בדרך למטה ואנחנו שוב חוזרים לימי המונופול... תאמת באמת קשה לחשוב איך אפשר להתמודד עם תאגיד כזה גדול ועם כל כך הרבה משאבים שנמצא כל כך הרבה זמן בשוק אבל אני מניח שפשוט חייבים, אסור שתהייה רק חברה אחת אני יודע שיהיו אנשים שיגידו שזה בעצם המקסימום שהPALOMINO יכול להגיע לעומת הNORTHWOOD שיכול להמשיך עוד הרבה, אבל בשביל זה יש את הHAMMER. כולי תקווה שהוא יצליח כמו אחיו הקטן.

• 7 תגובות
    • 985 צפיות
  19. Started by jayz0r,

לנעול

• 7 תגובות
    • 970 צפיות
  20. Started by אריאל58,

שלום אני מדפיס כ 5 דפים בחודש,מבקש המלצה על מדפסת,אמינה,ולא יקרה לא משנה הסוג(לייזר,הזרקת דיו) רצוי לא צבעונית תודה מראש

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  21. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

טוב , אני משלשום מתכונן להתקנה מחדש של כל העסק , והצורב כבר עבר בערך 50 צריבות רצופות בלי הפעלה מחדש , עם מנוחות של איזה 3 4 שעות כל פעם . הצורב הוא יאמאה 16 , 2100E , זה יכול לשבש לו את המוח , כל כך הרבה עבודה בלי הפסקות ארוכות ? כי לא מתאים לי שהוא יתפחלץ לי .

• 7 תגובות
    • 989 צפיות
  22. אני שוקל לקנות את ה GIGABYTE ה- Gigabyte GZ-FSCA1ANS Aurora Aluminium Silver Case ולעומת זאת אני שוקל כבר להשקיע ב antec p-180 הכסף משחק תפקיד חשוב . האם כדאי לקחת אחד מאלה או יש המלצה למארז אחר תודה .

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  23. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת אם המארז הזה Thermaltake Sviking VA4000BWS מארז טוב כדי לקנות אותו? ואין בו ספק נכון?

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  24. Started by Dragongk,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1090&products_id=6367 אני לא מדבר על הספק שמגיע איתו.. הוא ג'נרי ואני מחליף אותו לOCZ ModStream 450W אני צריך חוות דעת על המארז עצמו זרימת אוויר, החומר שממנו עשוי המארז... לא יודע, אתם יודעים תכתבו פה כל מה שאתם יודעים על המארז ואם יש לכם הצעות אחרות למארזים בטווח מחירים הזה (פחות 70 ש"ח החזר על הספק) אז תציעו חוץ מסמוראי כי בפנדס איפה שאני קונה... אין במלאי ויקח זמן להביא אני רוצה מארז יפה לא סתם כזה כמו ה compucase... סתם רגיל :-\ תודה ;D

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Supertalent (Chieftec OEM) Aluminium CA-601UFS Silver Tower w/Transparent Window (P/S not included) Front USB 2.0, Firewire (1394), 5 fans ! http://www.donkey.co.il/Forum/Uploads/7350-632104507557078750-image001.jpg שווה את הכסף ?

• 7 תגובות
    • 824 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.