ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני הולך לקנות משחב חדש. 1. האם שווה לחכות לכרטיס ה-Geforce 4Ti4400 או לקנות את ה-Geforce 3 זה יספיק? 2. שווה לקנות כרטיס מסך בארה"ב ? מחיר ה-Geforce4 Ti 4400 זהה למחיר ה-Geforce 3 (Asus v8200) בישראל. יש איזשהוא סיכון? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה קורה? כל טוב? נכון בrivatuner יש דרך ל"הפוך" את כרטיס מסך לכאילו qudro? אז אני יודע איך לעשות את זה אבל אני לא יודע מה המקביל לכרטיס מסך שלי..... אז מה הוא? כאילו למה להפוך אותו? אני חושב שלquadro mxr אני צודק? תודה בכל מקרה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ועוד עם מעבד מ"הדור הישן" שבנוי ב0.18 ללא מטמון נוסף ועם 460 מה"צ פחות וכבר התחלתי לדאוג שהם בדרך למטה ואנחנו שוב חוזרים לימי המונופול... תאמת באמת קשה לחשוב איך אפשר להתמודד עם תאגיד כזה גדול ועם כל כך הרבה משאבים שנמצא כל כך הרבה זמן בשוק אבל אני מניח שפשוט חייבים, אסור שתהייה רק חברה אחת אני יודע שיהיו אנשים שיגידו שזה בעצם המקסימום שהPALOMINO יכול להגיע לעומת הNORTHWOOD שיכול להמשיך עוד הרבה, אבל בשביל זה יש את הHAMMER. כולי תקווה שהוא יצליח כמו אחיו הקטן.
-
- 7 תגובות
- 955 צפיות
-
-
הבדיקה נערכה על CD-R שמכיל שירים(702 מגה) ללא שריטות. הצורב הוא Aopen 2440.
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
-
-
רציתי לשאול איך זכרון ה-DDR של Crucial? הנה הוא הוא יכול לעבוד במהירות של 160?
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
-
הAAx2 שמופיע בחלק מהדגמים של GF4 הוא פשוט Anti-Aliasing (מקווה שכתבתי נכון) "חזק" יותר? באיזה דמים הוא קיים? רק בTi 4600 ובMX460 או שגם בדגמים אחרים? זה משפר את איכות התמונה בהרבה או שלא ממש שמים לב להבדל? ושאלה אחרת, מה זה HW monitoring? זאת אפשרות שתופיע בגרסאות הבאות של כרטיסי הGF4 של לידטק, ומעניין אותי מה זה.. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה דעתכם על כרטיס המסך של ATI: Xpert 2000 Pro - 32mb - Rage 128 Pro - TV OUT - AGP ולמה הוא כזה זול? 305 שקל
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אוליי אחרי שתקראו תבינו : מעבד celeron 1000 Mhz לוח אם pcpartner או דומה לו . כרטיס קול ומסך מובנה דיסק קשיח של 20 Gbyte (לא זוכר חברה ) מסך Proview או Sampo כמובן 17" מארס מידי Atx . וכל השאר . כל זה מוכרים בכמויות אצלנו באוניברסיטה בדרום לסטודנטים שלא יודעים כלום מהחיים שלהם בעבור 2700-2900 ש"ח . נו בסדר תאמרו הם לא גיימרים ואובר קלוקרים אבל למכור דבר כזה זה פשע ! אם לא מרמה . אגודת הסטודנטים נותנים לזה יד ! והכל מחברה מאוד מפוקפקת שלא אמסור את שמה . :AR15: :AR15: :AR15:
-
- 7 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אם יש עצות איך לשפר בלי להעלות את המחיר יותר מדי אז לתת עצות בבקשה תודה רבה AMD XP 1700 GIGABYTE 7VTXH DDR 256 GEFORCE MX 400 64+TV צורב LG 24*10*40 MAXTOR 40GB 7200 מסך SAMSUNG 765DFX 17'' MIDI TOWER ATX GENERIC FLOPPY DRIVE QUANTUM PS/2 מקלדת עכבר GENERIC PS/2 ACER *52 רמקולים 300W מודם GENERIC 56K
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_165&products_id=330 מה יש לכם להגיד על הרמקולים האלה? האם המחיר שווה אותם? זה בערך התקציב שלי, חשוב לי שיהיה רמקולים לפחות 4.1 יש עוד הצעות במחירים האלה? אני מתאר לעצמי שאלה לא הרמקולים הכי טובים בשוק, אבל נראה לי שאפשר להסתדר גם בלי הכי טוב בשוק... יש כאן מישהו עם רמקולים כאלה? או אלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_336&products_id=1114
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחר מחשב ולא ממש ברור לי מה החשיבות של לוח האם ? ועל מה זה משפיע ? מהירות ? מה עוד ? מצאתי אחלה דיל למחשב ורק אני לא יודע איזה לוח לבחור . (מדובר על בסיס של P1.6 SDRAM256 ) אמרו לי ש ASUS טובים אבל מאוד יקרים. האם 500 שקל זה מספיק ללוח אם עם SB לא הכי טוב אבל די טוב? מה איכות ה Sound Blaster בלוחות אם ? מה אתם חושבים שעדיף ? elite - p4s5a +sb pc partner - i845 sdram +sb pc chip - +sb + ln +vga +modem intel winnepeg i845+sb ---> זה הכי יקר . asus tusl2c i815ep +sb asus tuv x 4e +sb תודה על תשובה מהירה... דין
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח לשמוע המלצוח לעכבר אופטי (לא להתבלבל עם אלחוטי.. ) תודה.
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
מה עדיף LG X32 או PLEXTOR X24 בלי תוספות זה או זה ראש בראש מה יותר טוב ? : :smoke:
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך טוב במחיר של עד 650 ש''ח וחשבתי על הרידאון 7500 או רידאון 8500le מה עדיף ומחירים למי שיש בבקשה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי שקראתי את הכתבה על כרטיסי מסך (חלק נרחב לפחות) גיליתי שעל פי הנתונים הטכניים: הradeon 8500 זהה ל-geforce 4 ti-4400, וש-radeon 8500LE יותר טוב מgeforce 4 ti-4200. בנוסף אמרתם כי לא היה חידוש טכנולוגי בגי'פורס 4 ו-nvidia אפילו בפיגור לעומת ATI מבחינה טכנולוגית. לפי זה ניתן להבין כי עדיף לקנות radeon 8500\8500LE!!!
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
כבר חודשים שאני מנסה להבין איך אני פותח את חזית המארז שלי , תקוע לי איזה מאורר 80 מ"מ שעושה רעשים נוראיים ואני נואש מלהוציא אותו משם ( הוא ממוקם לפני הארדיסק למטה ) , הדגם של המארז שלי הוא 319B ואני לא מוצא שום סימן לפתיחת המארז עצמו , לא ע"י ברגים או קליפסים או פתח מתחת למארז , השתגעתי כבר . הארדיסק על 40 מעלות + וזה לא נראה לי טוב למרות שכל המחשב שלי מקורר היטב וזה מה שמעצבן אותי פה , שאני לא יכול להגיע בשום דרך לפא*** מאורר שם . יש למישהו רעיון לגבי זה ?! אני אודה לו מאוד תמונה :
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
היי אני צריך המלה למצלמת אינטרנט, משהו פשוט בסביבות ה 100+ , יש מישהו פה שמבין בזה ויכול להמליץ? תודה ;D
-
- 7 תגובות
- 758 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4224 השאלה בכותרת...
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
העכבר צריך לשמש אותי למשחקים בעיקר, גלישה באנטרנט וכו כו הLogitech® MX500 bulk עולה 90 שקל אצל נועה, יספיק לי? ומקלדת תמליצו לי על משהו פשוט.
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=2879 זה רק המארז אבל אני לא קונה מהחנות הזאת מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 791 צפיות
-
-
קודם כל מחירו 695 שקל. הוא תומך ATX2 תומך בSLI בנוסף הוא מגיע עם מאוורר 120 מתנה ופאנל ייחודי לחריץ הפלופי המציין מתחים ועוד.. סתם הייתי רוצה לשמוע ממישהו שיש לו אותו איך הוא.... והאם זה שווה, האם הספק ג'נרי?
-
- 7 תגובות
- 617 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מארז SunShine-X Blade ורשום mainboard size ATX Tower. עכשיו זה משנה איזה לוח אם נכנס למארז או שזה לא יתאים או משהו כזה? ואצלי רשום בלוח אם ככהMSI 661fm2 micro ATX mainboard עכשיו תהיה בעיית תאימות בין ATX Tower לבין-Micro ATX זה בכלל משנה או שצריך לבחור מארז אחר?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רוכשים טריים של הLogitech G5 מתלוננים על-גבי פורומים שונים שהעכבר אינו עובד עם הפאדים המקצועיים שלהם (בין השאר הS&S, הX-ray Thuner 9, הIcemat, הfUnc הכהה, ובפועל הרוב המוחלט של המשטחים המקצועיים הקשיחים שגיימרים משתמשים בהם). ממה שנאמר על-ידי גיימרים שרכשו את העכבר המתקדם, הוא אינו עובד עם משטחי הפלסטיק, המתכת והזכוכית שלהם. ונראה שהוא מסתדר אך ורק עם פאדים העשויים מבד (QcK, DKT, Qpad וכן-הלאה)... איני יודע אם יש לכך אישור מLogitech, שלא הודיעו על אף בעית אי-תאימות (ודווקא הדגישו את העובדה שהעכבר יעבוד על יותר משטחים מבעבר), אבל כדאי להמנע מרכישת הG5 אם יש לכם פאד קשיח מקצועי. או לחלופין לרכוש עמו פאד העשוי בד.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-