עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by LazyCat,

שלום לכולם, יש ברשותי מדפסת HP 6960 Pro, ואני צריך לרכוש לה ראשי דיו חדשים. חיפשתי בארץ מחירים טובים לראשי דיו מקוריים וסט שלם של ראשי דיו עולה כ- 400שח, מחיר שערורייתי (המדפסת עולה 480שח!!!), הבנתי את רעיון הסחיטה של היצרניות על הדיו והתחלתי לחפש באתרים מחו"ל ראשי דיו מקוריים, כאן נתקלתי בעוד מכשול, מסתבר שעשו לארצנו הקטנטונת מיתוג מיוחד (לא פעם ראשונה שנתקל בזה), ראשי דיו למדפסת הזו בארץ הם מדגם 903xl ולמדפסת הזו בחו"ל 902xl (סט כ- $70), אין לי ספק שזה אותו ראש דיו, אבל השאלה אם אין חסימה תוכנתית לראשי דיו מחו"ל (דגם 902xl)? האם יש למישהו מושג? אגב, יש ברשותי ראשי דיו חדשים מדגם ישן 920xl שנראים אחד לאחד בהשוואה ל- 903xl אבל המדפסת לא מוכנה לעב…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by llnakash,

שלום לכולם, לאחרונה התחדשתי במדפסת תמונות הנ"ל של חברת sagem (קיבלתי מתנה עם מצלמה שקניתי) העניין הוא, שאני לא מבין איפה אמורים לקנות למדפסת סרט דיו נוסף. (עפ"י חוברת היצרן זה מגיע סרט דיו + דפי תמונה בערכה אחת) מישהו יודע??? אולי יש סרט דיו של חברה אחרת שמתאים גם??? (בדקתי בחנויות סטנדרטיות ובאינטרנט ולא הצלחתי למצוא בכלל איזכור לחברה הזאתי)

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. ראיתי שמוכרים בארץ את הדיו של JR. בארץ זה קצת יקר וב- EBAY אני יכול לקנות הרבה יותר זול (הרבה יותר מ"ל בהרבה פחות כסף). השאלה שלי: האם כדאי להתעסק עם הנושא של מילוי דיו עצמי או שכדאי לקנות מחסנית דיו שכבר מולאה בדיו חלופי (מקורי אני אף פעם לא קונה). תודה לעוזרים נ.ב. המדפסת שברשותי: HP 920C

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Sad T.,

הבאתי איתי מחו"ל מדפסת לקסמרק X5690 שדומה כשתי טיפות מים ל X5660, אבל משתמשת בדיו אחר (#4, #5). אי אפשר להשיג את הדיו הזה בארץ, אבל תהיתי אם יש למישהו מידע על ההבדלים בין ראשי הדיו. אם המדפסת נראית בדיוק אותו דבר, כמה שונים ראשי הדיו יכולים להיות?

5. שלום לכם!!! יש לי מדפסת מסוג hp. רציתי לדעת אם יש הבדל כל כך גדול בין דיו מקורי שאני קונה לדיו לא מקורי (מילוי). מה עדיף לקנות? ומה זה בעצם דיו שממלאים אותו? בתודה מראש בר לוי!!!

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  6. Started by omrit,

היי, אני שוקל לקנות את ה HP 6700. אני מדפיס לסירוגין (בתקופות מסוימות יותר, ובתקופות מסוימות פחות). שאלתי היא, האם הדיו יתייבש במדפסת אם לא אשתמש בה כחודש-חודשיים, או שאשתמש בה מעט בתקופות מסוימות? האם המדפסת יודעת "לנקות" את עצמה באופן אוטומטי תקופתי כדי למנוע סתימה ויבוש של הדיו? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. ראשים של דיו 56 ו-57 עולים כ-60 ו-70 ש"ח בהתאמה. באופיס דיפו הם עולים כ-120 ו-180. אני יודע שציוד היקפי אין בד"כ בעייה לקנות באייבורי, אך כאן יש הבדל של כמעט פי 3 במחיר. למישהו יש הסבר לעניין? תודה.

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  8. בינתיים בדקתי ב DMO ויש להם את 3 הצבעים + שחור במחיר של 160 שח. והם נותנים לי אחריות לשנתיים על מכלולים והם עושים לי תחזוקה שותפת למדפסת בחינם. מה אתם אומרים? כדאי לקנות תחליפי מ DMO או ממקום אחר? מקורי עולה המון אז ממש לא בא לי. תודה לעונים.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by com,

איך אני פורץ את הדיודי 16 של אסוס? שמעתי על דרך יחסית פשוטה, של ללחוץ על כמה כפתורים וזה נפתח מחדש. זה נכון??

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  10. אני מתלבט כבר הרבה זמן אם לקנות משהו כזה ( הכיוון כרגע הוא לבקר חוטי איכותי של לוג'יטק http://www.tms.co.il/product/10828 ). הרציונל - שולחן המחשב במרחק של פחות ממטר מהמיטה, ונראה לי שיהיה כיף לשכב במיטה עם בקר ולשחק. מצד שני, אין לי קונסולה ומעולם לא הייתה/תהייה - אין לי נסיון עם בקרים כאלה ואין לי מושג אם אני באמת אוהב לשחק עם בקר או לא. המשחקים היחידים ששחקתי על בקר בקונסולות של חברים הם משחקי מכות - והמשחקים שאני משחק במחשב הם RTS, RPG, FPS, מרוצים, ולמעשה כל דבר שהוא לא MMO. אשמח לשמוע דעותיכם.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. אז ככה , כולנו הבנו שרוב החברות לאחרונה עשו עדכונים למוצרים שלהם כמו NV עם ה9600 שחודש והפך -לGT220 או כמו לוג'יטק שהפכו את ה-G5 ל-G500 ומכיוון שזה פורום ציוד הקפי, מן הסתם לא נדון בכרטיס אלא בעכבר.. ומכיוון שזהו פורום עם לא מעט משתמשים .. לכל אחד יש דעה שונה וכל אחד בא עם דעות קדומות שכל אחד יביע את עמדתו בנוגע למה הוא מעדיף - G5 או G500 מהבחינות : מחיר , עיצוב , ההתחדשות עצמה האם כדאי לקנות כרגע וכו' ..

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  12. אז ככה, בשנתיים האחרונות אני במרדף בלתי פוסק אחר עכבר (ולא, אני לא חתול במקרה). בגלל כל העכברים שנקניתי, ניסיתי, לא הייתי מרוצה ואחר כך גם לא הצלחתי למכור בסכום הגיוני הקמתי לעצמי אוסף עכברי גיימינג בייתי ויש לי כמה מסקנות לגביו. הקטגוריה שלי היא עכבר גיימינג (FPS) ימני (או סימטרי) בעל מקשי ניווט Backward Forward (לדפדפן). מגוון עכברי הלייזר בקטגוריה זו הוא רחב יותר משמעותית בהשוואה לעכברים בעלי חיישן אופטי תחת הדעה הרווחת כי טכנולוגיה חדישה זו מאפשרת מהירות קריאה גבוה יותר (DPI), עובדה על מגוון משטחים רחב יותר וגם דויק גבוה יותר. יש לי מסקנה אחת חדה וברורה עבור כל העכברים מסוג זה: תחושה של חוסר תאום בין הביצוע לתוצאה. פש…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by farcry3,

האוזניות בעיקר למשחקים לפעמים גם למוזיקה וסרטים (עדיף עם מיקרופון) אני חושב על אלו :SteelSeries Siberia, SteelSeries 5Hv2, Razer Barracuda HP-1 8 Channel Gaming Headphone, Razer Carcharias ו גם HD555 (לגבי ה5Hv2 וה siberia לא יודע עם לקנות עם החיבור USB או בלי) יש לי כרטיס כול רגיל מובבה של GIGABYTE X58 UD5 על איזה אוזניות מהאוזניות האלו או אחרות אתם ממליצים ולמה? תקציב משהו גג בעזור של הHD555.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  14. קיבלתי את המחשב החדש שלי, הגיע הזמן המערכת: CONNECT3D Radeon X1900XT 512Mb + Accelero X2 LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk Black Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb PQI 1Gb DDRII PC5400 667MHz DFI INFINITY 975X/G Intel 975X LGA 775 Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 Enermax Liberty 400W עכשיו, בדיון הקודם שלי הבנתי שהספק בקלות סוחב את המע' הזאתי, ועוד עם עודף. אני רוצה לעשות OC מטורף עם המערכת המקוררת הזו. יש לי את הטנספורמר, החלפתי מאוררים, קיצור, מקורר משהו דה-בסט. השאלה אם הספק יחזיק את החלקים הבאים באוברקלוק אימתני..

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  15. אוקיי האם זה טוב? אם בלילה הפסקת חשמל זה ישאיר את המחשב פתוח לכמה דקות ואז יקרוס? או שזה יסגור את המחשב אוטומטית.. תודה

• 204 תגובות
    • 28.2k צפיות
  16. דיון זה נפתח במטרה לרכז את כל נושא ספקי הכוח. מכיוון שנפתחים יותר מדי דיונים בנושא , הדיון הזה ירכז את הכל. כל הבקשות שלכם לספקים הערות או כל דבר אחר , אנא רשמו אותם כאן. הדיון יתן מידע לכל המשתמשים אשר יש להם שאלות ובקשות בנוגע לספקי כוח. שיהיה לכם דיון נעים נ.ב: בקשה שלי אליכם - כשאתם מעוניינים בהמלצות לספק , חשוב שתציינו את התקציב המקסימלי שאתם מוכנים להשקיע בספק , ככה שנוכל לעזור ככל האפשר במסגרת התקציב. תודה.

• 4.2k תגובות
    • 269.1k צפיות
  17. Started by TrueLook,

חשבתי על לעשות דיון שכל אחד יכול להשוויץ בערכת הגיימינג שלו ושנוכל לראות את השילובים המעניינים בין מקלדות עכברים פאדים וכ'ו אז הנה התבנית ושכל אחד ימלא בהתאם מקלדת- עכבר- פאד- ג'וייסטיק\הגה- אוזניות- אחר- שיפורים לעתיד- אז הנה שלי מקלדת-רגילה של IBM עכבר-Razer DeathAdder פאד- Razer Destructor ג'וייסטיק\הגה-N אוזניות-Microsoft LifeChat LX-2000 אחר-N שיפורים לעתיד- בתחילת החודש הבא אני מקבל משכורת ואני חושב על לקנות את הטרנטולה [של רייזר] ועוד כמה חודשים לקנות גם את האוזניות ברקודה של רייזר,ואני מדבר עם דודים באמריקה לגבי הרייזר ארמדילו להשלמת הסט [= אני אישית בכיוון של רק רייזר מה איתכם?

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. שלום לכולם, אני כבר מספר שנים עם הMX518 הוותיק שלי, את האמת? עושה את העבודה נהדר. אבל הגיע הזמן לשדרג, קראתי רבות על ה G700 ואהבתי שהוא גם מדוייק וגם אלחוטי (יש לי מלא חוטים באיזור המחשב... מנסה לצמצם קצת) אני רוצה להזמין את הG700 (הגרסה הרגילה) כבר בשבוע הבא. המטרה כמובן היא משחקים, איך הוא בהשוואה לעכבר שיש לי כרגע? ואיך הוא מבחינת סוללה? זה זוג הדברים שהכי חשובים לי בעכבר הנ"ל, אני לא רוצה להשתעבד לעכבר והלטעין אותו כל יום. תודה!

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  19. Corsair HS1A: 280 ש"ח Roccat Kave 5.1: 390 ש"ח או שעדיף לקנות את ה Corsair HS1: שהן עולות 400 ,חיבור USB, ויש בהן מובנה כרטיס קול שיכול ליצור 7.1 של DOLBY. אני ממש מבקש מאנשים שמבינים בזה או שיש להם את אחת האוזניות. התקציב ממש לא חשוב. אז ככה,יש לי כבר כרטיס קול 5.1 שמחובר ב PCI (לא משהו קטן כמו USB sound card) הביקורות על ה CORSAIR ממש טובות,והן אנאלוגיות לא חיבור USB זה אומר שאני יכול לחבר אותם לכרטיס קול שלי ולעשות אותם 5.1 VIRTUAL SURROUND לאומת ה ROCCAT שהם TRUE SURROUND SOUND, אבל הביקורות על ה ROCCAT לא טובות(או שאני טועה) ושהאיכות שלהם לא טובה. או שיש לכם המלצות אחרות? אני ממש השמח לשמוע ביקורות שלכם או ידע אישי . תודה רבה!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. לאחרונה שמתי לב שכשאני מקלידה (למשל אימייל) המון אותיות פשוט נשמטות, כאילו יש איזה דיליי או משהו כזה (ולא, זה לא טעיויות בהקלדה). איך לבדוק אם זו המקלדת או המחשב? אם זה המחשב- יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. מרגישים שאתם זקוקים לשדרוג? עכשיו יש לכם הזדמנות נהדרת לעשות אותו ברכישה מענקית הקמעונאות לכתבה

22. Started by nutty,

למרות כל הטענות שהושמעו כאן - שAMD יותר טובים מאינטל, אני עדיין מתלבט אם לקנות את המעבד ה-0.13 של אינטל או לקנות את האתלון XP.... האם יש שיפור בביצועים של המעבד החדש של אינטל? האם עדיין AMD עוברים אותם עם האתלון XP, למרות שבינתיים הוא 0.18?? מה עדיף לי לקנות?? בבקשה תענו לי! אל תגידו סתם שAMD- הסבירו, פרטו ונמקו!!!

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by dj football,

שלום טוב, אז ככה, אבא שלי מחר טס לחו"ל, אז ביקשתי ממנו שיקנה לי שם כמה דברים, ואחד הדברים שביקשתי ממנו הוא עכבר. טוב בכל מקרה, אני מתלבט בין 3 עברים ה MX 510, הרייזורבאק וה MX 518 החדש. בקשר ל MX 510 אני יודע הרבה, ודיי יודע מה הוא שווה, אבל הקשר לשניים האחרים אני לא ממש יודע, ולא יודע מה הם ביחס אליו, ואיך הם ביחס של מחיר לביצועים... אז בבקשה תמליצו לי על העכבר הטוב מבין ה3 האפשריות שציינתי פה...ואני גם אשמח אם תציינו מכירים מוערכים שלהם...ואני רוצה להבהיר שזה יקנה בחו"ל... :-* תודה.

• 10 תגובות
    • 811 צפיות
  24. Started by liav25,

שלום כבר קניתי ג'ויסטיק אחד לפני כמה חודשים בעלות של מאה שקל (אם מישהו מאיזור הצפון רוצה לקנות אותו ממני אני אשמח).... הבעיה היחידה איתו היא האנלוג הימני. הג'ויסטיק עובד מצוין בכל משחק ששיחקתי בו עד עכשיו חוץ מפיפא, שבתכלס די בגלל המשחק הזה קניתי ג'ויסטיק (נורא נהניתי לשחק בסוני 2 אצל חבר פיפא ובג'ויסטיק זה יותר כיף אז אני מניח שהבנתם את ההמשך...) בכל מקרה, אני בקרוב מקווה לרכוש מחשב חדש, ואני רוצה להוסיף לו קצת חומרה פה ושם ולשנות קצת דברים בחדר. בין השאר אני נורא רוצה לרכוש ג'ויסטיק אלחוטי שתומך בכ-ל המשחקים שיצאו לשוק, גם בעתיד, ולכן הבחירה הטבעית שלי היא שתי חברות הענק לוגיטק ומיקרוסופט. ההתלבטות שלי היא גם בעניין המחיר, אבל בעיקרון אני רוצה לקבל מכם חוות דעת של …

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  25. איזה מארז לקחת? Foxconn TLA475R No PSU http://"http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6252 170 ש"ח או Hec 6C29 No PSU http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4178 190 ש"ח אני יותר נוטה לHec , אני מציין שהספק שאני שם הוא Hec 350TRT , ושיהיה בנוסף מאוורר 80 מ"מ של TT .

• 11 תגובות
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים