עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by omrit,

אני מעוניין לקנות את המקלדת הזאת לשימושי HTPC כמובן. למישהו יצא לעבוד איתה? אשמח להמלצות.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Sad T.,

הבאתי איתי מחו"ל מדפסת לקסמרק X5690 שדומה כשתי טיפות מים ל X5660, אבל משתמשת בדיו אחר (#4, #5). אי אפשר להשיג את הדיו הזה בארץ, אבל תהיתי אם יש למישהו מידע על ההבדלים בין ראשי הדיו. אם המדפסת נראית בדיוק אותו דבר, כמה שונים ראשי הדיו יכולים להיות?

3. לאחרונה שמתי לב שכשאני מקלידה (למשל אימייל) המון אותיות פשוט נשמטות, כאילו יש איזה דיליי או משהו כזה (ולא, זה לא טעיויות בהקלדה). איך לבדוק אם זו המקלדת או המחשב? אם זה המחשב- יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. היי אני צריך לעסק מדפסת משולבת שחור לבן. כמות ההדפסה משתנה מפעם לפעם. אבל מדפיסים כ 3000 דף לחודש. יכול להיות שביום אחד ידפיסו 50 דפים ויכול להיות ביום אחד 300 דפים(שיקים) שמהירות ההדפסה לא תרד מ 20 דף לדקה. המחיר עד 4000 שקל. ברור שעדיף כמה שיותר זול. הבעיה העקרית שאני נעזר בכם היא שאני לא מוצא חנות נורמאלית, כל החנויות או שהם יקרות מידי או שמנסים לדחוף לי מדפסות אחרות שאני לא רוצה. אם אתם יכולים לתת לי רשימה של חנויות זה יעזור מאוד. תודה!

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  5. Started by roeesnir,

לא חשוב שיהיו עליה כל מיני כפתורים. הכי חשוב שתהיה נוחה מאוד.

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  6. Started by tal_p,

קניתי את השלט למחשב ואין לי מושג איך מכבים אותו.. גרסא אלחוטית.. מה גם שאני מנסה להתקין את התוכנה וזה כל הזמן רושם לי טעות ולא מתקין..

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  7. שלום, אני מחפש לקנות לוח כתיבה אלקטרוני בסביבות ה500 שקל...600שקל מקסימום אם אין ברירה. אני מעוניין שהוא יתפקד כמו שצריך..שיהיה מספיק גדול, שהתוכנה שלו תתמוך בWin7. שהעט יהיה עמיד..כי קראתי על כמה לוחות ולחקלם יש עט שצריך להחליף להם את החודים כל כמה זמן...מייגע ביותר. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by oren99,

אני משתמש בשלט הזה למדיה סנטר עם BOXEE יש לשלט כפתור ירוק במרכז שפותח מיקרוסופט מדיה סנטר (ווינדוס 7) יש אפשרות לשנות את הפעולה של הכפתור שיפתח את ה BOXEE במקום?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  9. היי, אני מעוניין במדפסת צבעונית+אופצייה לצילום דפים עד 450 ש"ח שתומכת במערכת ההפעלה שלי. מהירות ההדפסה לא חשובה לי, ולא משנה לי אם זה לייזר או לא. איכות הצבעים גם לא משנה לי, בגלל שאני לא מדפיס תמונות ממש אלה רק צבעים בסיסיים. אני צריך שאיכות הטקסט תהיה מעולה בגלל שלפעמים יש טקסט קטן וצפוף, ואני צריך שהוא יהיה קריא. תודה.

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  10. שלום (אני מקווה שהכותרת שלי תקינה) בכל אופן, כל פעם שאני שולח משהו להדפסה, המדפסת מתחילה להדפיס, הדף נתקע באמצע. רק אם אני פותח את המכסה הקדמי (היכן שמוציאים את הטונר) של המדפסת וסוגר אותו, הדף יוצא (מודפס באופן מושלם, לאחריו יוצא דף לבן. וכך חוזר חלילה בדף שלאחריו. כל פעם אותו דבר. אם אני שולח כמות דפים מרובה להדפסה אזי לפעמים, ואני מדגיש רק לפעמים, אחרי הסיבוב השלישי בערך היא מסתדרת ומדפיסה עד הסוף בצורה תקינה. לפעמים זה נמשך כך 20 דפים ויותר.... ניסתי לפרק אותה, יותר מאשר להוציר את הטונר, אלא ממש פירקתי את כל מכסה הפלסטיק, חיפשתי משהו שאולי תקוע, חתיכת נייר, אך לשווא. גם החלפתי מחסנית של טונור. גם לא עזר. מישהו נתקל בבעיה? למישהו יש פיתרון? בתודה מראש, אלון

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Rinchwind,

אני שוקל לקנות עכבר איכותי למשחקים (בעיקר WOW, אבל גם לFPS וכו) אני מחפש עכבר חוטי (אני לא רואה יתרון משמעותי לעכבר אלחוטי בסביבת המחשב שאירגנתי לעצמי וזה סתם מוסיף כאב ראש של בטריות וכנראה גם עלות גבוהה יותר), בלי יותר מידי כפתורים עודפים (2-3 כפתורים בצדדים בנוסף ל3 הסטנדרטיים מספיק למה שאני צריך) השיקול המרכזי הוא הנוחות\ארגונומיה של העכבר. מבחינת מחיר, אני כנראה אקנה אותו בארה"ב ככה שאני מחפש משהו באזור ה60 דולר בארה"ב (בארץ זה מתרגם בדרך כלל לאיזור ה400 ש"ח) ולכן זה לא חייב להיות משהו שאפשר להשיג בארץ. מכיוון שמאוד חשוב לי התחושה של העכבר, הייתי רוצה לנסות אותו לפני שאני קונה, מישהו מכיר חנות בארץ שמאפשרת משהו כזה? (בנוסף אני מתכנן לקנות גם את הגיימפאד G13 של לוג'יטק…

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  12. Started by 0xIDE,

יש לי סט מקלדת ועכבר של לוג'יטק S520 ופאד אלחוטי RumblePad 2 הם באו עם סוללות רגילות ואני רוצה לקנות נטענות אבל אני יודע שצריך לקחת סוללות עם mAh מתאים כדי שלא סתם יתבזבזו כמה צריך (mAh)?

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  13. לעסק אני מעוניין לרכוש סורק . רצוי סורק ברמה . יעודו הוא לסריקת מסמכים . פוטו . ממגזינים קטלוגים + פילים - טרום הכנה לדפוס וגרפיקה . הומלץ לי על HP-- HP G4050. אני לא מכיר את הדגם אשמח לשמוע מבעלי ניסיון בסריקות מקצועיות . תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. בוקר טוב, כיום יש לי משולבת HP PSC 2210 שיש בה תקלה במנגנון הוצאת הדפים. להבנתי לא כדאי כלל לשלם עבור תיקון (לאור המחיר הנמוך של מדפסות חדשות). אני מדפיס מעט מאוד, ובד"כ במוד חסכוני כדי לחסוך בעלויות דיו. הצרכים שלי הם סריקות מעת לעת וגם משלוח פקסים. אני כמעט ולא מדפיס גרפיקה/תמונות (ואם כן - זה חלק ממאמר או משהו). למרות היקפי ההדפסה הנמוכים, אני מעדיף לקנות מכשיר טוב, גם אם זה עולה קצת יותר כסף. לאחר כמה שעות של בדיקת מפרטים ודירוגים במגוון אתרים, נשארתי עם הרשימה הבאה: CANON MX320 CANON MX330 LEXMARK X5075 LEXMARK X5650 LEXMARK X6675 HP J4680 HP 6500 וכמה דגמים שאני רואה שקיבלו ציונים גבוהים, אך אינני מוצא בחנויות בארץ: CANON MP620 CANON MP640 LEXMARK X7675 אני יודע שלח…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by BommBoomOn,

שימוש עיקרי: אינטרנט, אופיס ומידי פעם משחקי fps, לכן נוחות חשובה מאוד במיוחד לאור העובדה שהיד שמשתמשת בעכבר נוטה לכאוב אחרי עבודה מאומצת של כמה ימים (שילוב של כתיבה במכללה+שימוש בעכבר). תקציב כולל לאביזרים: 400.. אפשר לחרוג ב30-40, אבל הרצון להישאר על גבול ה400. צמצמתי לעצמי קצת את האפשרויות של הרכישה למספר קטן של דגמים עכברים- M518 G5 DeathAdder מקלדות- Reclusa Wave אז מה בעצם ההבדלים המהותיים בין המוצרים (ובפרט מה ההבדל בין עכבר לייזר ולאופטי)? מנסיונכם האישי, על מה אתם ממליצים? בטווח מחירים שציינתי, האם יש לכם המלצות נוספות? (למקרה שמישהו לא הבחין.. אני מחפש מקלדת ועכבר חוטיים) תודה על העזרה

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. יש לי את הסט הזה של עכבר+מקלדת והעכבר שלו פשוט דפוק, הוא משתגע, רוב הזמן הוא בכלל לא מגיב, והחלפת סוללות לא עזרה. למישהו יש רעיונות??

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Bios-Phere,

ברשותי מדפסת לקסמרק 6675X. כשאני מדפיס דף עם אותיות בעברית, בעיקר מהווב, הפונטים מודפסים משמאל לימין כמו באנגלית ולא מימין לשמאל. האם הבעיה במדפסת או בדפדפן? מה הפתרון..? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  18. Started by lesForce,

שלום לכולם.. יש לי בעיה עם המדפסת הנ"ל , כאשר אני מדפיס היא כאילו מבצעת את פעולת ההדפסה אך היא לא מדפיסה כלום. קניתי דיו חדש - והבעיה לא נפתרה. כמו כן ניראה לי שהבעיה התחילה כשהמדפסת ביקשה לסרוק איזה דף שהיא הדפיסה (דף עם שורות של ריבועים ושורות של פסים) ואז לחצתי "ביטול" ומאז אני חושב החלה הבעיה. עכשיו הפעלתי במדפסת את האפשרות הזאת שהיא תסרוק לי שוב את הדף (כאילו היא שוב הדפיסה את אותו הדף ואמרה לי לסרוק אותו) ועשיתי כך , ואז הוא רשם לי שגיאה שהוא לא מזהה את הדף... יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. יש לי כרגע סט אלחוטי מבית לוגיטק, דגם MX 3200. אחלה מקלדת ועכבר מעולה. אבל אחרי כמה שנים של שימוש המקלדת כבר ממש קשה להקלדה, צריך להשקיע בכל לחיצה הרבה מאמץ ואותיות "בורחות"... אז בגלל שאני לא רוצה להחליף את כל הסט, כי העכבר מעולה ולקנות סט אלחוטי עם עכבר עם כזו שימושיות (8 כפתורים) יהיה יקר מידי, אז חשבתי על להחליף רק את המקלדת, ולמעשה לחבר שתי מקלדות, אחת חוטית נוחה מתי שאני יושב מול המסך ו"עובד" ואחת אלחוטית לשעות הפנאי שתישאר הלוגיטק. השאלה איזו מקלדת חוטית נחשבת נוחה להקלדה ולא יקרה מידי? חשבתי על משהו מבית מייקרוסופט, יש משהו מומלץ?

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  20. אני מחפש מקלדת ועכבר טובים והמחשב יהיה רחוק בסביבות 3.5 מטר אבל שמתי לב שיש דיליי קטן במקלדת האלחוטית של אחי אז רציתי לדעת אם זה בכולם ככה? ואם כן איך אני משיג מקלדת ועכבר עם כבל באורך כזה ?

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  21. Started by Erez360,

שלום לכולם רציתי לשאול , מה ההבדל בין hp8500 ל hp8500 wifi? ההבדל הוא רק שההיא עם הwifi נותנת אפשרות להדפסה אל-חוטית , הדפסה מסלולארי וכו'? יש עובד הבדלים חוץ מהאל-חוטיות? כי ראיתי שיש דגמים שעולים בסביבות ה900 ש"ח שהם ללא wifi ושיש דגמים שעולים 1100 עם wifi... למישהו יש את המדפסת? מישהו יודע איך היא? יתרונות\חסרונות?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. אני מחפש עכשיו טוב לעבודה ממושכת מול המחשב (נמאס לי מהעכבר הפשוט שיש לי היום) ראיתי כמה אופציות נחמדות: Microsoft Natural® Wireless Laser Mouse 6000 Microsoft Explorer Mouse Logitech MX™ 1100 Cordless Laser Mouse בלי להתחשב במחיר.. במי מהם הייתם בוחרים?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. לא רוצה להתפשר על שום דבר מהם בבקשה אל תמליצו לי על דברים לא קשורים או סיבות למה זה לא הכרחי, אם קיים דבר כזה במחיר כזה בארץ, אשמח מאוד לשמוע. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  24. שלום לכם, אני צריך המלצה על סט אלחוטי מקלדת ועכבר (אפשרי לקנות גם בבודד אם יותר משתלם). אני צריך שיקלוט לאורך של איזה 4 מטר ככה, כיום אני משתמש במקלדת פשוטה אך עכבר LOGITECH G5. עד 300 ש"ח. ואני צריך גם מצלמת אינטרנט מומלצת, שיראו חלק ויפה... עד 200 ש"ח. כמובן שהשאיפה שלי שהמוצרים יהיו זולים יותר מהרשום, ושהמוצרים יתנו תמורה למחיר תודה רבה לכם, חן.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום, בעיקרון אני מעוניין בראש ובראשונה בעכבר, חובה שיהיה בעל חיישן לייזר (צריך לעבוד על משטחים קשים - הספה/מיטה וכו'), בעל טווח קליטה טוב (לפחות 6-7 מטר בלי הפרעות), ובגודל סטנדרטי (כלומר עכברים לניידים לא באים בחשבון). עבור עכבר בלבד הייתי מעוניין לא להוציא מעבר ל200 ש"ח, אלא אם כן יש לכך סיבה מוצדקת מאוד. הרעיון להוסיף גם מקלדת בסט עלה מכך שראיתי כי המחירים של עכברים העונים לדרישות שלי גבוהים, ומתקרבים למחיר של סט הכולל מקלדת. ולכן, במידה ותגידו כי בהיצע הנוכחי של העכברים (שעונים על הדרישות) ובמחירים הנוכחיים, כדאי לקחת גם מקלדת, חשוב שהיא תיהיה דקה יחסית (אם כי על זה אני מוכן להתפשר), כמובן בעלת טווח קליטה טוב. אם קיים איזשהו דגם שכולל גם משטח מגע (כמו של מחשבים ניידי…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.