עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. יש לי מצלמה של אולימפוס ומלצמה של PENTEX. האם אני יכל להפוך אותם למצלמות אינטרנט(שימוש בSKYPE) איך? בקשה זה באמת דחוף! תודה

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  2. Started by Lord,

מה ההבדל בביצועים בין הרקולס ג'יפורס 3 טי-500 לבין הרקולס ג'יפורס 3 טי-200? האם ההבדל גדול/קטן? כמה אחוזים? דחוף!!

3. היום יום ב' נשרף הזיכרון :'( עיגלתי את הכבלים והוצאתי את הזיכרון החזרתי אותו הפעלתי את המחשב והתחלי לצאת עשן! הוצאתי את הזיכרון ויש (נכון איפה שיש זהב) אז אחד שחור! הזיכרון באחריות ואני לא יכול ללכת למי שקניתי ממנו את המחשב כי הם יראו שהוצאתי את המדבקה במארז כדיו לפתוח אותו ואם מוציאים את המדבקה אז האחריות פגה )-: רציתי לדעת מי היבואן שלו כדי ללכת אליו להחליף, הזיכרון הוא: רשום על השבבים NANYA ועם ועל אחד יש מדבקה שרשום REMOVAL OF LABEL VOVLO WARRANTY ורשום שזה 256 DDR תעזרו לי מהר!!!!!

4. Started by KRS1,

מישהו אמר לי שאפשר להכניס שירים בפורמט mp3 ל MD מסוג MZN707 ושישארו בפורמט זה(MP3) וכך יהיה ניתן להכניס יותר ממאה שירים בדיסק...האם זה אפשרי?

• 12 תגובות
    • 848 צפיות
  5. Started by jacob300,

האם דיבורית בלוטוט לסלולר יכולה לשמש לשיחות צ'אט בתוכנות הצ'אט השונות ? מה יש להוסיף מבחינת חומרה עבור מחשב נייד כדי שהנושא יעבוד ?

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  6. יש לי דיבורית ברכב של מכשיר נוקיה קצת ישן ואני רוצה לחבר אליה את הנוקיה 6230i שלי האם אפשרי לקנות מתאם או שצריך להחליף את כל הדיבורית אם כן איפה ניתן להשיג ? תודה מראש, חג שמח לכל הפורום!

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  7. השאלות שלי היו: "מתי לוח האם של ASUS a7v266-e מגיע אליכם ?! אתם יבואנים רשמים של ASUS ?!" התשובה שלהם הייתה: "גיא שלום, הלוח במלאי - הגיעו לוחות לדוגמא ויש משלוח בדרך (כנראה יגיעו ביום ד' ) חב' ליגד הינה יבואן מס' 1 של ASUS בארץ. לקוחות פרטיים אנו מפנים למפיצים שלנו באיזור מגוריהם - באיזה איזור אתה מתגורר ? "

• 19 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. Started by Ghoul,

לפי מה ששמעתי אומרים שהאיכות של מצלמה רגילה (קלאסית) יותר טובה מהאיכות של מצלמה דיגיטלית מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  9. Started by R-E-L,

איזה מצלמה דיגיטלית אתם ממליצים לי לקנות עד 2500 שקל? שמעתי שה olympus c4000 טובה אבל היא נראית לי גדולה מידי... אני חושב שאני מעדיף משהו קומפקטי יותר... זאת הסיבה היחידה שאני "מתרחק" ממנה... תודה!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by oleg,

שלום לכולם. תוכלו בבקשה להמליץ על דיגיטלית בכ300-400 דולר (עדיף קרוב יותר ל300 אבל אם ההבדל רציני...). אני קונה אותה בניו יורק ואני חייב לקנות אותה בחנות הזו: http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home האפשרויות שנראות לי הם: Fujifilm finepix S-500 Fujifilm finepix S-300 HP Photosmart 850 Olympus camedia C-740 Ultra zoom Minolta Diamage Z1 בחרתי את אלו בעיקר בגלל הזום אבל הדבר שהכי חשוב לי זה איכות התמונה ואמינות המצלמה (כי האחריות תהיה בארה"ב). אגב, מה זה שכתוב SLR ו EVF ומה זה אומר Point and Shoot

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by etay34,

שלום, יש לי מדפסת של חברת HP מדגם 5550. יש בה שני תאים של דיו (אחד שחור והשני צבעוני) ברמת העיקרון הזמנתי לאחרונה מיכל דיו מספר 57 (היו לי כאלה בעבר והם עבדו) שתואם למדפסת גם לפי הנתונים של היצרן - מיכל ממוחזר. שלוש פעמים החליפו לי את המוצר מכיוון שהמדפסת טוענת שהיא לא מכירה את המחסנית שהכנסתי. למרות שכמו שאמרתי היו לי כבר מיכלים מסוג זה. האם מישהו יודע אם צריך להגדיר משהו או לעשות משהו בשביל לסדר את זה? כרגע יש במדפסת ראש דיו צבעוני שעובד.. אבל מה שהזמנתי לא עובד ככה שהבעיה היא לא במדפסת כלומר היא מזהה ראשי דיו אבל את אלה שהזמנתי (שלוש פעמים) היא לא זיהתה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. Started by zilbermm,

שלום, יש הבדל בין חברות הדיו החלופי והאיכות? איזה כדאי לקנות ל-Canon Pixma 1500? תודה

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  13. Started by ariel007,

ברשותי המדפסת הזו ועד עכשיו קניתי מחסניות מקוריות של HP שעולות כ-45 ש"ח x4. למדפסת הזו קיים דיו חלופי באתרים שונים של חברות בארץ והוא הרבה יותר זול כמובן. השאלה אם המדפסת תאפשר להשתמש במחסניות חלופיות? והאם ההדפסה תהיה טובה כמו במקוריות? תודה לעונים

14. יש לי תחושה שהדיו החליפי כל פעם הורס לי מחדש את המדפסת, יש קשר לכך?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by zoman,

בשל העובדה שידועה לכולם שדיו למדפסות עולה הון ,השאלה האם כדי לקנות דיו חליפי ,מבחינת נזק למדפסת וכדו...? :s05:

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  16. Started by Spirox,

אשמח לקבל המלצה ממישהו שכבר ניסה, והכל עובד אצלו כשורה עד כה. תודה

• 14 תגובות
    • 4.3k צפיות
  17. Started by Konst1988,

שלום לכולם! אני מקווה שזה בפורום הנכון אם לא, תעבירו בבקשה. קניתי דיו מקורי למדפסת ישנה שהייתה לי אבל המדפסת מסרבת לזהות אותו. היא מתנהגת בדיוק כאילו שלא חיברתי אליה אותו בכלל. רואים שיש דיו במיכל כשמסתכלים עליו מלמטה. אני שומע שיש חלק מתנדנד בפנים כשאני מנענע אותו.. האם יתכן שהוא פגום? מה עושים במקרה הזה? אפשר ללכת עם זה לחנות או שמי שקונה בזול משלם ביוקר?

• 7 תגובות
    • 3.9k צפיות
  18. Started by ranyr,

יש לי מדפסת CANON PIXMA MP150 איזה דיו מתאים לה?? מה המחיר המומלץ שלו??? ומה אתם אומרים על ערכות מילוי???

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  19. Started by BigO,

שלום הדיו למדפסת ip3000 הינו מסידרת BCI 6, (או תואמים). מישהו ניסה להשתמש במכלי דיו מסידרה BCI 3, שהינם גדולים יותר, וזולים יותר ??? עודד

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  20. Started by The-Magician,

זאתי המדפסת : hp deskjet 920c http://www.printerreviews.nl/imagespersite/images_printerreviews/types/www.jpg אני מעוניין לקנות פעם אחת ערכת מילוי של דיו למדפסת אני שואל האם זה יותר טוב מאשר לקנות ראש דיו שלם ראש דיו למדפסת עולה 125 שקל ==>שחור+צבעוני מספיק לפעם אחת וערכת מילוי עולה 100 שקל ==>שחור + צבעוני שזה מספיק ל-3 פעמים לפי מה שכתוב באתר כדאי לי לנסות להזריק?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ZXY1,

מחפש חנות זולה באזור חדרה והסביבה לדיו מקורי למדפסת Brother MFC5460CN 4 מחסניות של Brother LC-1000 תודה

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  22. Started by ModChiP,

קיימת ברשותי מדפסת של HP שמשתמשת בראשי דיו שמספרתם הוא 21, 22. איזה מוצר יותר יתאים http://www.ebay.com/itm/HP-21-HP-22-Reman-Ink-Cart-600-More-Ink-OfficeJet-4300-4311-4314-4315v-4317-/150764031567?pt=UK_Computing_Ink_Refills_Kits&hash=item231a3c8e4f או http://www.ebay.com/itm/21-22-Ink-Cartridge-Set-for-HP-Deskjet-3910-F380-/260749281844?pt=UK_Computing_Other_Computing_Networking&hash=item3cb5de4a34 האם ניתן לזהות הבדלים באיכות? תודה!

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by wild_3d_raptor,

ניגמר הראש דיו השחור במדפסת שלי (hp 695) כמה בערך עולה כזה ראש חדש ? האם יש תחליפים ? איך הם ? ....פעם שמעתי שיש ערכה למילוי עצמי -איפה ניתן להשיג כזה ? מה העלות שלה ? האם זה כדאי ??? בתודה, עמית

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  24. Started by haifaboy,

ראיתי שהמחירים של רבעיית אורגינלים בארץ ( שחור גדול , ורוד , צהוב , כחול ) מאוד יקרה ( כ 400 שח ) . מה דעתכם על הראשי דיו התחליפים , אני מעולם לא השתמשתי בהם ווהאם יש לכם המלצות לאחד שהוא איכותי יחסית ?? - בבדיקה באי ביי ובאמאזון לא ראיתי הבדלי מחירים ששווים יבוא .. ואגב , גם מבצעי ה 80 אחוז בחנויות לא שווים כלום, זה ממש בלוף כי בסופו של דבר 4 מחסניות עולות אותו מחיר , סתם תעלול פרסומי .

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by OmerS,

שלום, אני מעונין לקנות מדפסת של HP מדגם Deskjet 3820, אך לא מצאתי דיו למדפסת הזאת אמרו לי שאני צריך לקנות דיו של דגם אחר שיתאים למדפסת הזאת, למישהו מכם יש את המדפסת ויכול לומר לי איזה דיו (של איזה דגם יותר נכון) אני צריך לקחת? בתודה מראש, עומר.

• 1 תגובה
    • 919 צפיות

דיונים חדשים בפורומים