ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
עמדות בפני שני אפשריות האחת היא canon i320 והשנייה Hp 5550 אני נוטה יותר לכיוון של הcanon רק בגלל המחיר הזול של הדיו השאלה האם המדפסת הזאת תוכל להדפיס לי גם באיכות גבוהה כמו הhp ?
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
??? ??? ??? במחשב PC רגיל נגיד אחת ל-USB ואחת ליציאה הרגילה... או שיש איזה מתאם? בקיצור אפשרי? לא, נכון? :lsvader: תודה על הכל
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
קניתי עכבר אלחוטי אופטי מסוג: microsoft wireless intellimouse explorer USB התגובה של העכבר הזה עגומה למדי - כל פיפס בכונן הקשיח מפסיק את תנועת הסמן. תנועת הסמן תהיה רציפה רק במקרה של שקט תעשייתי מוחלט. באתר מיקרוסופט הם ממליצים להעביר כל כונן שמפריע לעכבר למוד DMA. העברתי את כונן הCD, שגם הוא שיתק את תנועת הסמן, למצב DMA ואין הפרעות מכונן CD. ניסיתי את העכבר במחשב מתקדם עם XP ומחשב מיושן עם 98 -- אין הבדל. העכבר מאוד יקר -- נראה הגיוני כל הסיפור הזה?
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
איזה מארז עדיף יותר? Thermaltake AquariusII & Xaser II 6000 Chassis או Thermaltake Highest Xaser III V2000A Super Tower אני מתלבט ולא יודע מה כדאי את הראשון יהיה קשה להרכיב? מה אתם חושבים
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
Chieftec Aluminium AH-01SL Tower (P/S not included) NIS 426.88 עם כמה מאווררים הוא בא ואיך הוא בכלליות? עריכת המודר החטוב: למה להשאיר אותנו במתח?
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום! עדכנית לעכשיו אני משתמש במקדלת של Microsoft - Natural. אני מאוד אוהב אותה, אבל היא כבר בת 6 שנים כמעט. היא נוחה לי מאוד, אבל אני חושב שמגע שלי לא רך כמו שאני זוכר (אולי זה בגלל שפרקתי אותה או משהו. בכל מיקרה אני לא הצלחתי לעשות אותה רכה בשום צורה או אופן עוד פעם). אז עכשיו אני מחפש לי מקדלת אורגונומית חדשה ואני זקוק לעצתכם. הברירה הברורה - Microsoft Natural Multimedia טיפה יקרה לכיס שלי (320ש"ח בערך). אני מעדיף משהו טיפה יותר זול. אני כרגע שוקל לקנות את המפוצלת של Quantom. היא עולה הרבה פחות (125ש"ח). יש לכם הצעות אחרות בשבילי? אתם יודעים איך המקלדת של quantom? הדבר הכי חשוב לי שהמקשים יהיו רכים והיא תהיה נוחה. אני מוכן לעלות עד 200-230ש"ח, אבל יותר יהיה קשה לי לסחו…
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מצאתי את זה: UMAX - ASTRAPIX 380 מה אתם אומרים? יש עוד המלצות? האמת שאני מעדיף בפחות, אם יש ... איכות לא איכפת לי כ"כ, העיקר שיהיו תמונות בסדר, ווידאו גם כן... תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
אני מתכוון ליציאות של המארז,אני לא יודע בדיוק איך זה נקרא,למה זה משמש?
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
כי ברמקול עצמו יש מגנט... זה יכול לפגוע במשהו בתוך המחשב?
-
- 7 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אם לא איכפת לכם, אנא ממכם רישמו את הטמפ' שלכם ב-IDLE ו- FULL LOAD ותרשמו איזה קירור ואיזה דגם יש לכם. תודה רבה העניין חשוב לי מאוד !
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש שני מארזים שאני מתלבט בינהם: אחד:TASK 9988L Screwless Front USB 350W Case w/Transparent X-Window With 2 Fans and front USB http://www.pch.co.il/docs/pd1559302545.htm השני: Simbadda Master I LU - Black - 480W + WINDOW + NEON כולל מנורת קטודה כחולה http://www.pch.co.il/docs/pd-829119698.htm עכשיו עם תוכלו לעזור לי להחליט בין המארזים האלו? נ.ב עם אתם מוצאים מארז אחר עם דלת שקופה ומחיר עד 350 ש"ח אז תרשמו אותו פה בבקשה
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
הכותרת אומרת את שלה, התקציב הוא כ 400 שקל למארז כולל ספק וכ 300 שקל למארז ללא ספק. ודרך אגב על איזה ספק אתם ממליצים ? אני מתכוון ל300 ואט או 350.... למארז שלי כרגע יש בעיה של חוסר מקום למאווררים, מאחורה אין לי אפשרות בכלל לשים מאוורר, בגג אין לי מאוורר. יש לי רק מאוורר בדלת שמוציא אוויר ומאוורר קדימה שמכניס אוויר. אני חייב איזה מארז יותר מאוורר. תמונות של המארז אני ישים כאן אחרי הצהריים.
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
http://www.tsunami.com.tw/products_series_virgo.htm איך הספק ש-PCH מביאים איתו (350W)? והאם יש לו USB מלפנים? וכמה מקומות למאווררים יש לו?
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מקלדת מצויינת ונוחה אך ללא אותיות עבריות עליה. ניסיתי להדביק מדבקות של אותיות בעברית אך הן לא מחזיקות מעמד. מישהו יודע היכן ניתן וכמה עולה לצרוב אותיות בעברית על מקלדת? אולי יש למישהו רעיון אחר (לא צריבה ולא מדבקות)? תודה.
-
- 7 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
בחנות שקניתי ממנה נתנו לי בטעות ספק עם fan speed ajustable למרות שביקשתי בלי...הספק הוא enermax 350 watt מישהו יודע איפה נמצא הכפתור או מה שמשנים איתו את המהירות של המאורר? זה דיי חשוב כי הספק שלי סתם מתחממם עכשיו כי המאורר מסתובב נראה לי הכי לאט,תודה
-
- 7 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מבחינת קירור, מבחינת ספק, מבחינת פונציונליות, מבחינת מחיר (423שח) אין לדון ביופי - כי הוא יפיפה
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי ספק כח של אנטק 350W SL-350 הדגם ולפי מה שראיתי בביוס המתחים שלו לא יציבים במיוחד (לדעתי בכל מקרה) כמו למשל שהוא צריך לתת 12 הוא נותן בסביבות 12.52 ויותר גרוע מה שראיתי זה שהוא צריך לתת -12 והוא נותן -13.26 מה זה אומר? אתם חושבים שכדאי להחליף ספק? ועוד דבר המערכת שלי לפעמים עושה "ריסט לעצמה" אתם חושבים שזה יכול להיות בגלל זה? תודה לעזורים!
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אתם חושבים ששוה לקנות את הפד הזה ? במה הוא שונה מפדים אחרים ?(אחרי הכל בשביל 86 חייב להיות הבדל!) תודה לכל העונים (אם יהיו בכלל :-*)
-
- 7 תגובות
- 915 צפיות
-
-
כתוב לי מטלית אנטיסטטית אבל אני לא יודע מזה.... ואם לא איתה אז תמליצו לי עם מה כן,כי המסך שלי מלוכלך קצת,והייתי רוצה לנקות אותו
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
והאם גם הלוח אם חייב לתמוך בו? או שצריך לק שהמכשיר יתמוך בו? כלומר... כשאני קונה למשל סורק שתומך ב-usb2 האם אני חייב שגם ללוח אם שתומך בו? ???
-
- 7 תגובות
- 986 צפיות
-
-
האם יש מכשירים לזיהוי ביומטרי זולים ואמינים אשר מאפשרים פעולה כול שהיא רק בם גם אם יש נסיון לעקוף אותם???
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלוויזיה שאליו אני מחבר את מצלמת הווידאו שלי. חשבתי שדרך שיתוף שולחן העבודה יוכל עמיתי לראות את השיחה אולם דבר זה הוא איטי מאוד...... מאוד האם יש איזושהיא תוכנה שתוכל לעזור?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש סיכוי שחבר של אבא שלי נוסע לארה"ב עוד שבוע-שבועיים בערך... אז כמו שאמרתי יש סיכוי וזה יכול להיות 50,50... בנתיים אני מתכנן על מצלמה דיגיטלית ככה שהתזמון מצויין. אני צריך משהו לא יותר מ-300$... חשבתי משהו Canon... אני מתלבט בין ה-Canon A70 לבין ה-Canon S30... האיכות של סדרת ה-S חבל"ז... עוקפות כמעט את כולם באיכות התמונה. את סדרת ה-A אני לא מכיר ככה שאני לא יודע מה לקנות. אז תגידו לי אתם. ובכלל אם יש עוד מצלמה מתאימה בתקציב ויותר טובה אז סבבה. ואם אפשר לקבל גם מחיר מדויק בארה"ב. תודה, מתן.
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-