ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום וחג שמח! ברשותי מתאם דונגל BT (מילת קיצור - בלוטוט') בחיבור USB, אני מחפש תוכנה חינמית שיגרום ל-BT להפוך ליציאת אודיו של PC. אני כבד שמיעה שעושה מכינה לאוניברסיטה ועליי לשמוע מאמרים בתכני וידאו מולטימדיה במחשב. אם תמצאו תוכנה חינמית ל-BT שיגרום להפוך ליציאת אודיו PC, אוכל לקנות דיבורית BT לסלולרי שמתאים למכשירי שמיעה באיכות צליל גבוהה, חדה ויותר ברורה (עולה 500 ש"ח) ולהאזין אודיו דרך דונגל BT. תודה רבה על עזרה וחג שמח!
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שכחתי את הדונגל ל- MX Air בלפטופ ודחפתי אותו לתיק. מסתבר שזה לא עובד אחרי שהקונקטור של ה- USB הגיע לזווית 90 מעלות. חיפשתי בגוגל, חיפשתי בפורום אבל לא מצאתי שאפשר לקנות דונגל RF תחליפי. נראה לי דבר שהולך לאיבוד מאוד בקלות... האם לא מוכרים דונגלים בנפרד? האם ה- MX Air הולך לפח?
-
- 8 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום, אודה לקישור/ים לדונגל usb לגלישה עם כרטיס סיםד שאוכל להכניס להתקן כרטיס סים ולגלוש במחשב.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מדפסת שמתחברת עם USB אבל אני לא רוצה לתקוע כל הזמן לנייד. יש אפשרות לחבר לה דונגל בלוטוס או אינפרה במקום לחבר לה את הכבל?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מקלדת ועכבר אלחוטיים של מייקרוסופט, ולאחרונה הדונגל שלי התעקם ומאז, מחפף ועובד לסירוגין. מישהו מכיר/נתקל/קרה לו דבר דומה והצליח לקנות דונגל חלופי של מייקרוסופט או אפילו איזה משהו ג'נרי במקום לקנות עוד הפעם סט שלם רק בשביל דונגל חדש... תודה מראש, עמית.
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
יש לי מקלדת ועכבר אלחוטיים של מייקרוסופט, ולאחרונה הדונגל שלי התעקם ומאז, מחפף ועובד לסירוגין. מישהו מכיר/נתקל/קרה לו דבר דומה והצליח לקנות דונגל חלופי של מייקרוסופט או אפילו איזה משהו ג'נרי במקום לקנות עוד הפעם סט שלם רק בשביל דונגל חדש... תודה מראש, עמית.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני ממש חייב שמישהו יעשה לי סדר עם כל החיבורי פינים שיש היום בשוק, במיוחד לאחר יציאת כל הטכנולוגיות החדשות !!! הכוונה בספקים וכו'................ 24p, 20p .. .בקיצור אני לא יודע מה כל דבר עושה ולמה הוא משמש ומה ההבדלים ביניהם... תודה!!
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
את מי עדיף מבחינת אמינות ומייצב מתח? ובכלל את מי עדיף? האם ל-hec יש active pfc? עריכה:חברה בבקשה מחכים לי לתשובה בחנות!!!
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
יש לי איזה בחור, כל הזמן ברומניה, אז הוא מביא לי חומרה משם (אני יודע שזה מזרח אירופה, אבל זה די זול). יש לי שאלות ממש דחופות: אני קונה GeForce MX 400 32mb, Athalon XP 1600, ו 256MB PC21000 זכרון פנימי. רק מה? אין שם, בחנות הזאת, לוח אם Gigabye vtxh. מישהו פה יכול להמליץ לי על לוח אם מפירמה אחרת, שהוא במחיר סביר ומדבר יפה עם כל הרכיבים שמניתי? חן חן, רועי.
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7087 האם יחזיק AMD3200 שמתוחנן ל OVER CLOCK + GTO2 + OC ? האם הספק רועש ??? חייב תשובה בדחיפות (לגבי הרעש גם) תודה.
-
- 10 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני זקוק לעזרה!!! ישלי לוח GA 7S748 L וכרטיס קול OB (בנוי בפנים) יש בלוח מחבר ואני זקוק לכבל שמחבר בין יציאת הפינים לג'ויסטיק איפה אפשר להשיג??? אפשרות שניה היא להוסיף כרטיס קול חיצוני PCI שיש בו יציאה מובנית לג'ויסטיק יש לי VIBRA 128 של CREATIVE אבל מה יקרה עם הכרטיס המובנה??? מישהו יכול לעזור??????
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
איך העכבר הזה בכלל (לעומת אחיו הגדול MX למשל) ובתור עכבר נייד ? למישהו יש אותו התרשמות ?
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
כרטיס רשת. למישהו יש סקירה (בעברית) או המלצה אישית, או משהו שחשוב שיהיה לכרטיס, ואם יש, חנות מקוונת לקנות אותו. אני צריך לקנות ולהרכיב אותו עד יום שלישי, ולכן זה דחוף. עוד משהו קטן-אם ךמישהו יש אתר שמסביר איך לחבר אותו, כי אני לא רוצה לשלם לטכנאי עוד 200 שקל בשביל ההתקנה. תודה מראש.
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מישהוא יודע איפה אפשר להשיג את המקלדת הבאה באיזור חיפה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי גויסטיק עם 4 צירים ובלי כפתורים אבל כשאני מחבר אותו למחשב הוא מזהה אותו בתור גויסטיק 5 צירים ו 3 כפתורים וזה גורם לי לבעיות איך אני יכול לשנות את זה למצב שהוא יזהה אותו כ 4 צירים בלבד ??? תחת בקרי משחק הוא מקבל את השם ADC איך אני מסדר את זה??
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה קיבלתי היום את ה g5 אבל לא קיבלתי איתו דיסק של דריברים .. כנירה בגלל שזה מנעה ויש משהו בסוף oem בקיצור אפשר להוריד דריברים מהאינטרנט לעכבר ?
-
- 7 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי R200 של אפסון, למטרת עבודה- הפקת DVD- אני מדפיס על דיסקים ועטיפות ודיסקים. אני מדפיס המון ואני מרוצה, והיא עושה אחלה עבודה. רק... פתאום... יש בעיה: 2 הנורות שירות (לא שי ה ON), מהבהבות לסירוגין- 1,2,1,2,1,2,1. כאמור המדפסת לא מגיבה. לא נתקע כלום,הוצאתי את המחסניות,הוצאתי מחשמל,דפקתי מכות, הכל. גם דרך המחשב- היא תוקעת את המחשב. מישהו נתקל בזה? מה הפתרון? http://img.ferra.ru/pubimages/73410.jpg
-
- 3 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
מה שחשוב לי שיהיה מקום שהספק לא יהיה קרוב ל מאורר שלי של המעבד כי הספק שלי במארז שיש לי צמוד ל מאורר של המעבד ומחמם אותו יש לי לוח של ABIT NF7 עכשיו מבין שני המארזים האלה מה יותר טוב מה יותר גדול מה יותר יפה מה יקרר יותר טוב את החלקים המחשב שלי מה ישמר לי ליותר זמן איזה חברה יותר טוב למי יש מאורר בצד הכול אני רוצה לדעת הכול ! למי יש את המארזיפ האלה או אחד מהם ויכול לתת לי תמונה ! תודה מה הפלוס של זה ומה המינוס של זה אני רוצה לדעת הכול בבקשה ! זה שתי במארזים שאני מדבר ! עכשיו רציתי לדעת גם עם יש מאורר בחלון של המארזים האלה ! 1 . http://www.pch.co.il/docs/pd538841682.htm 2. http://www.pch.co.il/docs/pd-1094094600.htm תודה רבה לעוזרים !
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קראתי בלינק שלכם לבקורת על הדיסק הנ"ל שהיו איתו בעיות, האם ה-IBM 60XP זה ERICSON ואם כן איזה בעיות היו איתו?! (כי הזמנתי אותו, ומחר הוא אמור להגיע, כמובן שיש סיכוי להחלפה). על כן ספרו לי מה אתם יודעים עליו?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים. הזמנתי מחשב אך לצערי הספק שהזמנתי לא קיים במלאי ואני מחפש משהו באותו סדר גודל של מחיר / איכות. הספק שקניתי ואינו במלאי : אשמח לקבל הצעה לספק חילופי. תודה.
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מדפסת (הדפסה, סריקה, שליחת פקסים ושכפול דפים), הזרקת דיו, צבעונית. הכי חשוב שתהיה חסכנית בדיו (שיספיק להרבה זמן, ובזול...). מוכן להתפשר על מהירות ואיכות הדפסה. תקציב: עד 800 ש"ח. מבחינת חברה- משהו אמין, עם אחריות ושם טוב. תודה מראש, גיא שפירא
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
הזמנתי את המחשב שלי עם לוח האם DFI LAN PARTY ULRTA יחד עם המארז של SWING, אבל בחנות אומרים לי שלא ניתן להרכיב את הלוח אם הזה על המארז הזה ואני צריך להחליף.. לשאלתי מסתבר שגם הABIT FATALITY אינו מתרכב, האם זה נכון??? אני חייב להחזיר תשובה תוך חצי שעה!!!
-
- 8 תגובות
- 660 צפיות
-
-
GAINWARD Ti / 450 TV GOLDEN SAMPLE ge force 3 מה אתם אומרים שווה 1000 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
חבר'ה! קניתי מארז של קומפיוקייס דגם 6C29 ויש לו חיבורי USB מקדימה, עכשיו הבעיה היא שאני לא בטוח אם אלה חיבורי USB 1 או 2 ועל הלוח אם יש לי 2 חיבורים אחד ל-USB 1 והשני ל-USB 2 איך אני יודע לאן אני מחבר אותם???? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב:amd 1.4 ghz לוח:ga-7vtx התקנתי windows xp והבעיה היא שאני לא יכול לכבות את המחשב ,אני לוחץ על turn off ובמקום להתכבות הוא עושה restart. בבקשה תעזרו לי!!!! נ.ב: אין לי ב-power manegment את האפשרות amp
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-