ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
יש לי מישהו שזקוק לגיבוי ב DOS משהו כמו 300Mb לכל היותר, המקום שהמחשב ממוקם הוא אזור עבודה ובניקוי האחרון שהעברתי על המחשב הוצאתי ממנו "גושי" אבק.... איזה כונן חיצוני אני יכול לרכוש שיוכל לבצע גיבוי (ב DOS)?
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
-
מקבל גיבריש בהגדרות כרטיס המסך (ASUS 7700?) לאחר התקנת הדריבירים של NVIDEA גירסה 21.83. מה המלצתכם בנושא ? לחזור להגדרות/דריברים שמגיעים עם ה XP ל GTS 2 ? כמו כן המסך (HITACHI 19' 776ET) לא ניכנס לי למצב POWER SAVE לאחר הזמן המוגדר לו (הוא ממשיך להציג את שומר המסך) , אני לא יודע אם זה קשור (אני מתאר לעצמי שכן) אבל גם עם הדריברים של מיקרוספט הבעיה הזו היתה קימת. אנא עזרו (או לפחות צגידו שגם לכם זה קורא...כי צרת רבים חצי נחמה ). דרור.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הגיים פאד Cordless Rumblepad II Logitech תומך בווינדוס 7 64 ביט. ומה כדאי לקנות את החוטי או האלחוטי?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חיפשתי בזאפ גיים-פאד עם יותר מ-6 לחצנים נוחים (לא באמצע הגיים פאד איפה שאי אפשר ללחוץ בקלות והכפתורים שם מתאימים בעיקר לדברים כמו pause). שבשביל זה צריך יש 6 לחצנים ליד ימין + 2 "למעלה" (בצדדים). אבל חוץ מ- Logitech WingMan Action Pad (קישור http://www.c-comp.co.il/show_details.asp?prod_id=1763) שזה דגם ישן יחסית שכבר לא מייצרים נראה לי, וכמה של Saitek שזאת חברה שאני לא מכיר לא מצאתי כלום.. איך זה שלא מייצרים כאלה גיים-פאדים? או שאולי פספסתי משהו?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע מאיפה אני יכל לקנות? עשית קצת חיפושים לא מצאתי, תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
קיים גיים פוד שחור לאקס בוקס שמותאם למחשב? תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש אפשרות לשחק במשחקי מחשב ללא מקלדת ועכבר - כל משחק ה- FPS ממש גורמים לכאבים בידיים וחשבתי על גיימינג פד: http://compactiongames.about.com/od/hardware/tp/gamepads.htm מה דעתכם, אפשרי ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע, יש המונים ת'רדים על פדים, עשיתי חיפוש וקראתי. רק חבל שלאף אחד אין את העכבר הנ"ל. אז אני מחפש פד גיימינג לעכבר שלי. גודל ממוצע של 20x20 פחות או יותר(המגירה הנשלפת של העכבר, רק שאני שם את הפד גם על החלק של המגירה הנשלפת של המקלדת כי זה יותר קרוב ואז יש קצת הבדלים בגובה ומרגישים את זה באמצע הפד) ראיתי שהQCK מיני ממש דק, נראה לי די 'פושט'... על זה כל הרעש והצלצולים? חבל שאין את הHEAVY בקטן. אז בקיצור, איזה פד יתאים? העכבר לייזר עם 1600DPI ורגלי טפלון כאלה אהה התקציב לא נראה לי להוציא 200 שקל על פד שגם ככה ההבדל בינו לפד שעולה 50 שקל יהיה 10% כי ביחד עם העכבר שקניתי זה יצא איזה מעל 600 שקל וזה כולה עכבר תודה.
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, אבל לא מצאתי משהו מתאים יותר. יש לי Logitech Chillstream די זקן שאני מאוד אוהב (עניין המאוורר על הידיים פשוט גאוני) שלצערי פחות או יותר מת כיוון שהוא כל הזמן "מתנתק" מהUSB במחשב. אני מחפש משהו דומה, שכמובן גם נתמך על ידי משחקים מודרנים(נגיד Assasins Creed) - אם יש משהו עם "מערכת איוורור" שכזו, זה יהיה נפלא, כי זה באמת גאוני. אין לי מושג מה התקציב כיוון שאין לי מושג מה המחירים של דברים כאלה, אני רוצה לא לבזבז על זה הרבה כסף וזהו. הצ'ילסטרים נדמה לי שעלה לי 150-200, אבל אני ממש לא זוכר. תודה מראש לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
טוב זאת פעם ראשונה שאני פותח בפורום הזה אשכול אז מצטער אם אני עושה משהו לא במקום. בקיצור עוד חודש אני עובר דירה ואני מחבר את המחשב לטלוויזיה שתהיה לי בחדר החדש ככה שאני יוכל לשחק משחקים גם מרחוק עכשיו הבעיה היא שבשביל זה ציוד אלחוטי ולקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים זה יצא לי יקר ועוד זה גם יהיה ציוד גרוע שלא יתקרב לרמה של הציוד הלא אלחוטי שיש לי עכשיו וגם אני יצטרך למצוא מקום לשים את העכבר ואת המקלדת אז חשבתי שאני יקנה גיימפאד כמו שיש לסוני ולXBOX אז ראיתי את השלט שיש לXBOX360 וראיתי שהוא באמת יכול להיות אחלה אך השאלה היא אם אפשר לתכנת את הכפתורים שלו? והוא בכלל שווה? ראיתי גם את הCordless Rumblepad 2 של לוג'יטק אבל הוא עובד על סוללות ככה שזה דיי מעצבן לקנות ולהחליף בטריות וגם…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היי לכולם. אני מעוניין בקניית GAMEPAD אלחוטי למחשב שלי, ובמסע החיפושים שלי מצאתי את הבקר הזה: SpeedLink D-Struct Wireless PS3 PC Gamepad Black http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=2731_2461_2463&products_id=22232 מישהו ניסה את הבקר הזה? הוא דומה מאוד לזה של PS3, שיש לי ניסיון רב איתו, ואוכל לנצל אותו גם בPS3 של אח שלי. המחיר - 181 ש"ח. השאלה השנייה היא - האם עדיף להוסיף עוד 60 ש"ח ולקנות את הגיימפאד של ה XBOX360 האלחוטי??? http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=1435 240 ש"ח - המחיר הכי נמוך שמצאתי תודה
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום,אני צריך גיימפאד אלחוטי שהוא מסוגל לשלוט בכל המחשב- בכל התוכנות, הגדרות, שולחן עבודה ומשחקים. אני צריך גם שליטת עכבר נוחה מאוד (במשחקי יריות זמן אמת כמו Unreal וגם משחקי אסטרטגיה כמו Starcraft), אפשר יהיה לשלוט בכיבוי והדלקת המחשב, שליטה בVolume של הטלוויזיה/מחשב יהיה נחמד...ושהאלחוטיות תהייה ברדיוס של עד 5 מטרים. הציעו לי על הגיימפאד של PS3 או Xbox 360 אבל אני מוכן ללכת רחוק- עד 500 ש"ח. תודה ויום טוב
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
יש לי גיימפאד אלחוטי של XBOX וכאשר אני משתמש בו יש הפרעות על המסך מדי פעם. כמו שפעם היו שמים פלאפון ע"י המסך והוא היה מרעיד את המסך. אז יש לי אותו דבר . ניסיתי להתרחק עוד מהמסך, להרחיק את המגבר שמחובר למחשב מהמסך, לא עזר.
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה, יש לי בעיה קטנה, אני אשמח אם מישהו יעזור לי. לגבי הגיימפאד, Logitech ChillStream . לפני שבוע קניתי אותו, שיחקתי בו בפיפא, אבל אני מצליח לשחק רק עם הגלגלת הזו , אין לי מושג איך קוראים לו , ולא עם החצים, שאני מנסה לשחק, הוא לא עושה כלום, לא מגיב. אני מנסה לעשות דברים במשחק, לא מצליח, עדיין פועלת רק עם הגלגלת בג'ויסטיק. לפני שאני מתחיל לשחק, החצים בג'ויסטיק פועלים לי טוב, אבל שאני נכנס למשחק ומשחק, החצים לא מגיבים אם מישהו יכול לעזור לי, אני אשמח מאוד, מקווה מאוד שתעזרו לי, מי שיודע. שבוע טוב, עוז.
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום עקב המלצות בפורום קניתי את הגיימפאד של הXB360 למחשב, זה השלט הכי נוח וטוב שיצא לי להחזיק אי פעם. בהתחלה חשבתי שלא יהיה נוח כי הוא נראה טיפה קטן ויש לי כפות ידיים די גדולות, אבל הוא נוח ומסתדר מצוין ביד. האם אפשר להשתמש ביציאת האוזניות בגיימפאד גם במחשב? זה לא נראה לי גודל סטנדרטי, 2.5? תודה מראש אורי
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני מרגיש אידיוט - אבל... איך אפשר פשוט לכבות אותו...?
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
לילה טוב. יש לי גיימפאד רשמי של Xbox 360 שמיועד (גם) ל-Windows. ניסיתי להתקין את הדרייבר שלו וקופצת לי הערה שאומרת שהתוכנה לא עומדת בדרישות ושאני צריך SP1 או SP2, ולי יש SP3... נראה לי מאוד מוזר שהרי אם זה דורש SP1 או 2 מן הסתם זה אמור לתמוך גם ב-3 לא? בכל מקרה, יש דרך כלשהי לעקוף את זה? יש פיתרון? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
מה יותר נוח ומשתלם? מתלבט בין שני המוצרים מאוד.. אני חושב יותר בכיוון החוטי בכדי להימנע מלהשים סוללות כל פעם או תקלות. אף פעם לא ההיה לי גיימפאד ורציתי לדעת מה אתם חושבים?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא בטוח שקיים דבר כזה אבל הגיוני שכן, אני מחפש שלט לדוגמה כמו של ה x-box או פלייסטיישן, שיכול להתחבר למחשב דרך USB ועדיף שיהיה Bluetooth (אלחוטי). אני יכול להשקיע בין 500 ל 700ש"ח תודה למוצא.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לכבוד משחקי הכדורגל החדשים הבאים עלינו לטובה החלטתי לרכוש גיימפד למחשב. חבר המליץ לי על Logitech F710 האלחוטי. הוא לא חייב להיות אלחוטי, אם כי המחשב לא קרוב לטלוויזיה ואם אני מעוניין באחד עם כבל אצטרך לפחות 5 מטר (אני מאמין שלא קיים אחד כזה). אני גם לא הכי שמח לקנות משהו אלחוטי מחשש לבעיות קליטה (כרגע יש לי סט אלחוטי Logitech LX710 שבמרחק של 4-5 מטרים עושה בעיות קליטה.). המלצותיכם יתקבלו בברכה. תודה ושנה טובה
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם.... רציתי לשאול....רכשתי גיימקיוב מארה"ב והוא פועל על מתח של 110 וולט....כיצד אני אמור להפעיל אותו במתח הקיים בארץ? האם יש לכם המלצות לגבי מוצרים ספציפיים? תודה מראש....
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
עדיין לא החלטתי מה התקציב שלי, אבל מן הסתם אני מחפש כמה שיותר זול. יש לציין שאני לא גיימר שמשחק בFPSים מטורפים- אני משחק בCOD, Oblivion, WoW וכל מיני משחקים קטנים אחרים, שום דבר שמצריך דיוק של 10,000DPI. אין צורך באלחוטיים. אני לא ממש מבין בלייזר/אופטי, אז מה שנראה לכם. לא מחפש פיצ'רים מדהימים בעכבר- חשוב שהוא יהיה נוח. 5 כפתורים לא מדברים אלי. עם שינוי DPI לא יצא לי להתנסות, אבל אם זו פונקציה באמת שימושית (למישהו שלא משחק FPS) אין לי בעיה. המקלדת צריכה להיות מקלדת מולטימדיה עם עברית. חשובים לי כל הכפתורים של שליטה על נגן המדיה וכפתורים של קיצורי דרך. כמו כן לא יזיק גם משטח לעכבר אם אני כבר שם. ראיתי בזיגזג את ה Func F-Series 14" F10.S (smooth) ב111 שקל, שווה …
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
באחת מהתגובות שלך בפורום ראיתי שאתה לומד אלקטרוניקה והפרוייקט שלך זה לתכנן רכיב לוגי שצריך לעשות משהו ולצרוב אותו על צ'וק בעזרת תוכנה עכשיו גם אני לומד אלקטרוניקה אצתה יכול להרחיב קצת על הפקרוייקט שלך כי זה ממש מעניין (לפי דעתי) נ.ב הרכיבים "הרקים" האלה שאתה צורב אותם הם די זולים אבל התוכנה שצורבת היא ממשה יקרה איך אתה מתכוון לעשות את זה (יש לך תוכנה כזאת בבית ספר?)
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-