עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by MORIDIN,

נאמר לי ע"י מישהו קרוב שג'יפורס 3 ניתן לתכנות וכך היתרון הטכנולוגי של ה-Radeon8500 נמחק. יש ביסוס לדברים האלה?

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  2. Started by yotamoo,

הייתי עכשיו בפלונטר וראיתי את הכרטיס הכי חדש של gainward, 750 ultra שמבוסס על g4 ti 4600. קיצר, היה כתוב שם שהוא מתאים רק לווינדוס באנגלית. מישהו יודע מה פשר השטויות האלו?

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  3. Started by E-tay,

אני צריך שהוא יחזיק אותו רק לבדיקת מעבדה של "זיגזאג" כי אחרי זה שהוא מגיע אליי אני מחליף את הספק ל themaltake 300w תודה מראש

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  4. Started by DoR,

קרוב משפחה בא בקרוב מאמריקה ושאל מה אני רוצה. חשבתי על איזה גאדג'ט. אבל... הוא גר בפאלו אלטו אז אין לו ממש בעיה להשיג כל מה שאני אבקש - העיקר שזה קיים. אני לא אהיה חזיר ולא אבקש משהו ביותר מ-200 דולר... ;D רעיונות??? ??? (רק בלי נגני MP3)

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by axon,

לחבר טוב יש יומולדת, הבחור מתעניין בשלטים למחשב ... חיפשתי חיפשתי ולא ממש מצאתי המלצה פה לשלט למחשב :s05: (אם יש אז יצאתי קצת טאמבל) אז לפני שהבוס שלי מגיע וחונק אותי על זה שאני יושב על המחשב יותר מידי אני אצא בבקשה נואשת.... יש המלצות ? או להתייאש ופשוט לקנות מה שנראה טוב ויפה ??? אני כבר די אובד עצות :'( אין ממש מגבלת תקציב זה פשוט צריך להגיע בקרוב או להיות איפשהו באיזור המרכז כדי שאני אוכל לקחת את זה תודה או משהו

• 8 תגובות
    • 691 צפיות
  6. Started by aviadbd,

שלום כולם! אני אחראי תוכן בחנות םיGeek. יש לנו מדור לגאדג'טי USB אבל, איך לאמר, הוא לא מספק - אין לנו את ההרגשה שבאמת קלענו לרצון הציבור. לכן, החלטנו על פניה לציבור - מה הייתם מעוניינים לקנות? כל גאדג'ט שהוא הנמצא למכירה מחוץ להישג יד (נאמר חו"ל) אנחנו מוכנים לשקול לייבוא ומכירה בחנות - רק שיהיה רצון שלכם לראות אותו על מדפינו (הוירטואלים). הייתי שמח לקבל פניות או כתגובה להודעה זו או כהודעה פרטית בכדי לדעת את דעתכם. אתרינו: http://www.geekim.co.il/ תודה מראש, אביעד

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  7. Started by ophir555,

מעונין לכנות גו'י סטיק למשחקים. אין לי מושג במחירים, איכויות וכד' יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  8. Started by Exe,

אני מעוניין לקנות גו'סיטיק למחשב שיעשה פעלות כמו שלט של פלייסטטישן. ראיתי את זה: http://www.datech.co.il/product_info.php?cPath=1_7_79_370&products_id=2907 אשמח אם תתנו לני ביקורת על הג'ויסטיק הזה או תמליצו לי על אחד אחר. תודה מראש, Exe

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  9. היי, שאלה שמעסיקה אותי בזמן האחרון, בעבר הייתה ברשותי מקלדת: microsoft multimedia keyboard 1.1 והיום ברשותי: microsoft wireless desktop 2000 במקלדת הישנה המקשים היו גבוהים מהמקלדת החדשה (מה שהיה לי הרבה הרבה יותר נוח) וכמובן שבעת לחיצה, באמת הרגשתי את המקלדת. רציתי להבין האם יש שם/סוג ברור להבדל בין המקלדות? כלומר בגובה הזה של המקשים.. בהתחלה חשבתי שהקודמת מכנית, אך מהר מאוד לאחר בירור הובהר לי שלא. אם מישהו יודע על מה מדובר אשמח לדעת, וכמו כן לשמוע על מקלדות בעלות קונספט דומה הנמכרות כיום. תודה ענקית!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by urich,

האם יש דרך להגדיל את הכתב במכשיר עריכת המודר: כותרת.

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  11. Started by Arturh87,

איך אני יודע מה גודל המארז שלי? (כדי להגיד למוכר בחנות)

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  12. שלום, לאחרונה קניתי מ- BUG עכבר MX518 תמורת 99 ש"ח וככל שעובר הזמן אני פחות ופחות אוהב אותו כי הוא פשוט גדול מידי בשביל היד שלי KSP נותנים עכשיו מחיר טוב על DEATHADDER תמורת 168 ש"ח השאלה כמובן איך הוא מבחינת גודל ? והאם בכלל DEATHADDER מומלץ במחיר הנ"ל או שיש משהו יותר מומלץ ? תודה !

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. כיום יש לי את העכבר הזה: http://www.viewpoints.com/images/review/2007/258/20/1189905485-02971_full.jpg ומבחינת גודל הוא מתאים לי. האם הG5\MX518 יותר קטנים ממנו או באותו גודל?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by PrefaceAlumni,

למישהו יש תמונה של עכבר הDEATHADDER ליד הWMO של מיקרוסופט?(העכבר הלבן הפשוט). כרגע יש לי את הMICROSOFT ורציתי לדעת מה יחס הגדלים בינהם.

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  15. Started by BlackTalon,

כשאני סתם גולש באינטרנט....קורה תמיד שהמסך מקבל פתאום גוון יותר צהוב ואז לבן זה כבר לא לבן וזה מעצבן...זה קורה, ושוב פעם חוזר כל הזמן....מה אני עושה עם זה?? יש לי CTX PR705F 17"

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by tidan31,

שלום! יש לי גויסטיק אלחוטי של מייקרוסופט xbox 360 ופתאום באמצע משחק הוא מתנתק לי ורושם לי controler 5 ואני צריך ללחוץ על העיגול האמצעי על מנת שהוא יחזור לפעולה מה הסיבה שהוא מתנתק ככה למרות שהחלפתי לו סוללות ?...

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  17. Started by Itaybe,

בוקר טוב, יש איזו המלצה גורפת לגויסטיק המושלם להטסת מסוקים במשחק ? (אולי ב BF3 גם מטוסים) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by kooyool,

אני רוצה לקנות גויסטיק למחשב בשבוע הקרוב ואני אשמח אם תביאו לי כמה הצעות אני צריך גויסטיק קרבי עד 1000 שקל (יש לי עכשיו את ה extreme 3d pro ואני רוצה משהוא יותר טוב) אני צריך משהוא בארץ כי אני רוצה את זה שיגיע השבוע תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  19. Started by rbu99fm,

שלום לכולם, אני צריך גויסטיק למשחקים, בעיקר לכדורגל אחד על אחד משהוא לא יקר מידי (עד 300 ש"ח) תודה

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  20. Started by DJ Clue,

שלום אני מחפש גויסטיק מקצועי לחבר שלי גויסטיק ממש מקצועי כמו שבטוסים הקרביים שמעתי שיש אחד מאוד טוב אבל אני לא זוכר תשם מישהו יודע איפה למצוא?(אתר,חנות)

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  21. Started by killer107,

אני רוצה לקנות גויסטיק או שלט כמו של פלייססטיישן למחשב עד 300 שקל מה כדי לי לקחת? אני מעדיף של חברת לוג'יטק אבל אתם יכולים להביא הצעות של חברות אחרות

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  22. Started by avivi85,

תקשיבו יש לי גויסטק למחשב, של מטוס יעני, אבל הוא ממש ממש ישן, ממש! יש לו חיבור של 15 פינים, ואין לי חיבור כזה במארז, (COLLER MASTEר 690) . קיצר הצלחתי להביא חיבור של 15 פינים מהמחשב הישן, הוצאתי אותו, וכשבאתי לחבר, לא הצלחתי לימצוא על הלוח אם חיבור כזה..(Gigabyte GA-P43-ES3G), זה הכבל: הכבל עצמו: http://img249.imageshack.us/img249/9716/dsc00485mi.jpg החיבור לבחוץ: http://img97.imageshack.us/img97/9769/dsc00486xw.jpg החיבור ללוח אם: http://img576.imageshack.us/img576/2408/dsc00487c.jpg יש לי משהו לעשות עם החיבור הזה..? או שזה אבוד עם הלוח אם הזה? הצעות למישהו?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by MichaelZ,

יש לי מדפסת משולבת לייזר Lexmark X215. אני משתמש בה כבר 10 שנים. לאחרונה היא הפסיקה להרים את הדפים מהמגש. אני יכול להדפיס איתה רק בהזנה ידנית. הסתכלתי בפנים וראיתי שהגומיה שעושה את הפעולה יבשה וסדוקה (אבל לא גמורה טוטל לוס). לא בה לי למסור את המדפסת לטיפול שיעלה מאות שקלים, במצב כזה עדיף כבר להביא חדשה. מצד אחר, היא מדפסת מצויינת שאני רגיל אליה ואין איתה שום בעיה חוץ מהקטע עם הגומיה. אם יש פיתרון זול ומהיר (אם כי זמני), אני אנסה להוציא מהמדפסת הזאת עוד שנה-שנתיים. ראיתי ביוטיוב את הסרטון הזה: יש את החומר שנקרא: RUBBER CLEANER & REJUVENATOR הייתי בהום סנטר ובעוד חנות וכל מה שהיה להם זה ספריי סיליקון. הגדלתי ראש ולא קניתי את זה. הספריי הזה אולי ימלא טיפה את הסדקי…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by demultiplexer,

מי יודע פרטים על הגי פורס 3 הנמכר בשמיר מחשבים ? איזו חברה וכו ?

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  25. Started by TomB,

איך ניתן לגבות את הפאלם, או רק את הaddress book לכרטיס SD רגיל (לא כרטיס גיבוי יעודי)?

• 5 תגובות
    • 875 צפיות

דיונים חדשים בפורומים