ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני קונה מחשב נייח חדש וברצוני לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים במחיר סביר של עד-85ש"ח אודה למי שייתן מענה לבקשתי. המשך שבוע טוב
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני מתכוון להחליף כרטיס מסך GF2 Ti/500 חדש של גיינוורד שעושה לי קצת בעיות בכרטיס GF4 MX440 GOLDEN SAMPLE גם של גיינוורד שראיתי עליו ברשת דברים טובים. אני הולך על זה גם מפני שראיתי כאן, נדמה לי, קישור להשוואה בין היכולות של שני הכרטיסים (לאו דווקא של גיינוורד) בה ה-MX440 היה מהיר וטוב יותר. הייתי אולי קונה RADEON 8500LE במחיר המצויין שראיתי ברשת אבל בחנות שקניתי את הכרטיס הם רוצים הרבה יותר על הכרטיס הזה ו-GF3 ודאי יקר מדי לטעמי. בהחלפה ל-MX440 אני אוסיף 100 ש"ח.רציתי לבקש ממי שהעלה את ההשוואה בין ה-GF2 ל-GF4 לרשום את הקישור שוב כי לא הצלחתי למצוא אותו כאן ולא ברשת כדי להיות בטוח שלא טעיתי בפעם הקודמת. בתודה מראש RH
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
יש לי את המסך הזה כחודשיים והייתי מאד מרוצה ממנו אלא שבימים האחרונים שמתי לב לתופעה של רעד טקסט ברענון של 85 Hz. זה ניתן להבחנה רק ממש מקרוב ממרחק של כמה ס"מ. הורדתי ל-75 Hz והרעד פחת בצורה ניכרת. מכיוון שגם החלפתי כרטיס מסך לאחרונה תהיתי אם יכול להיות קשר לכך או שהבעייה היא כולה של המסך. ייתכן גם שקיבלתי יחידה פגומה וכדאי לי להחליף. רציתי לבקש ממי שיש לו את המסך הנ"ל לבדוק את עניין הרעד אצלו ולהודיעני על ממצאיו או כאן או ב-rhis_il@yahoo.com. בתודה מראש, RH
-
- 9 תגובות
- 948 צפיות
-
-
לפי המפרט שלי איזה ספק אני צריך לקנות (יש לי עכשיו 400W של סנשיין קומה). המגבלה התקציבית שלי היא 600 שח - חשוב שיהיה שקט כמה שיותר. שיהיה מסוגל להגיע ל OC גבוה ולקחת עוד 3 מאוררי 120 ממ, ותאורה.
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אם לא איכפת לכם, אנא ממכם רישמו את הטמפ' שלכם ב-IDLE ו- FULL LOAD ותרשמו איזה קירור ואיזה דגם יש לכם. תודה רבה העניין חשוב לי מאוד !
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מצלמה לצילום של חלקי המחשב והמחשב בכלל, אני מבקש מכל מי שיש לו מצלמה דיגיטלית ויכול ויש לו זמן לצלם לי חלק במחשב שלו {בתוך המארז} באיכות בינונית ככה שהתמונה לא תשקול יותר מ-200KB, ולציין איזו מצלמה יש לכם, ויש לכם המלצה למצלמה כמה שיותר זולה אבל שתוכל לצלם חלקי מחשב באיכות טובה? תודה מראש, מתן.
-
- 35 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב, אני צריך עכבר טוב למשחקים! התקציב שלי היה 200 וגדל והפך ל 400, כי החלטתי שהפעם קונים משהו טוב שלא צריך להחליף. אז בגלל שזה למשחקים, כבר ירדתי מה MX1000 מפני שהוא אלחוטי וכבד. טיילתי בין התגובות כאן של האנשים, הגעתי למסקנה שה G5 הוא העכבר האידיילי ביותר עבורי. עכשיו מה נשאר? אני צריך לקורא עליו קצת יותר, הבעיה שאני לא משהו באנגלית ולא מצאתי סיקור רציני של מישהו בעברית, ומישהו רציני שלא רק סתם רוצה להגיד שזה עכבר מצוין רק בשביל למכור. ואני גם צריך את חוות הדעת שלכם, כי לא כל יום מוצאים 390 ש"ח על עכבר! דרך אגב, אני קונה מ Noacomp ואני גר בראשל"צ הבעיה שאבא שלי לא אוהב לתת כרטיס אשראי בטלפון.. אז מזל שבדיוק איזה סוכן מהעבודה שלו לחיפה..אז כנראה הוא יעבור בנועה מ…
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
מחפש המלצה להגה (קונה ביחד עם חבר). מחפש משהו מומלץ עם ביקורות טובות! יש מצב גם לחריגה של 100 ש"ח (600) אם זה דגם ממש טוב. שיעבוד טוב עם NFS DIRT 2 ועוד. תודה, מוטי
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
מחפש המלצה לסט איכותי שישמש לגיימינג, עריכת וידאו ותמונות ושימוש כללי במחיר של עד 300 ש''ח ללא חריגות, עכבר באחיזת Fingertip. תודה!
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
בקשה: המלצה לעכבר עד 200 שקל...עד היום היה לי עכבר של 20 שקל של סילבר ליין שעבר 6 שנים!!!!! והוא נהרס אז אמרתי שאני חייב פעם להשקיע בעכבר ... איזה עכבר אתם יכולים להמליץ לי... אבל עד 200 שקל .. אני ראיתי בנתיים אל הG5 של לוגיטק שעולה 200 .. מה עוד יכול להיות ומה הכי כדאי? תודה לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמת וידאו דיגיטלית עם מסך נפתח LCD שאר הפרטים מה שתבחרו רק שאלה : כל מה שאני מצלם זה על גבי כרטיס זכרון? יעני עם 128 מגה אני בקושי מצלם חצי שעה\:? תנו לי המלצות למצלמות בטווח מחירים הזה בבקשה :]
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
היי אני מחפש גיימפאד טוב לשימוש במשחקי מחשב חשוב לא אלחוטי שיהיה בעל שני סטיקים של אנאלוג(אני חושב ככה קוראים לסטיקים האלה שמסתובבים) שיעלה בסביבות 100-120אפילו פחות תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני רוצה מקלדת בסגנון של הULTRA X של LOGITECH באמת שנדלקתי על המקלדת הנ''ל אך בילתי ניתן למצוא אותה בארץ וחיפשתי עכשיו אנא לא להמליץ על הוא ULTRA הרגילה היא פשוט בושה אפילו לדבר עליה ואם אפשר לא לחרוג ת120 ככה... אם אפשרות רצינית לפחות וחשוב שהיא גם תיהיה עם תגובה טובה ואיזה אנטי גוסטינג אפילו הבנתי שהמקלדות המכניות (קולט במספריים לא ממברנה ) הם מעולות לגיימינג אם מישהו יודע על אחת כזאת אנא המלץ בקיצור מה שחשוב לא זה שהיא לא תיהיה כזאת זבל ארגונומי למה יש לי את הmicrosoft natural comfort 4000 ואני שונא אותה בדם אמנם המקלדת הכי נוחה שכתבתי עליה אי פעם ואין לה גוסטינג אני שונא אותה ושתיהיה איכותית , לא מקשים פלסטיק שאיך שאני אזיע טיפה באצבעות אני אשחק על מקשי החלקה וא…
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
המלצה למקלדת: 1. תקציבכם: 500 ש"ח חריגה מקסימאלית: 550 ש"ח 2. מה השימושים של הציוד שתרצו לקנות: משחקי מחשב \ סרטים \ מוזיקה \ עבודה משרדית 3. הערות: אני חשבתי על: Razer Tarantula או: Logitech G110 איזה מקלדת יותר טובה ? המחירים של 2 המקלדות זהים! הטרנטולה עולה 420 ש"ח וה- G110 עולה 390 ש"ח. כך, שאל תתייחסו בבחירה שלכם למחיר! עריכה: לא יודע למה אבל אני שונא את ה Lycosa ואת ה- Arctosa אז לא להציע אותן. ועוד משהו, במקלדות אני מעדיף כמה שיותר מקשי מאקרו יעודיים ולא שצריך להחליף מקש קיים. שתיהיה איכותית ונוחה(נוחות חשוב לי מאוד) יופי ותאורה למקלדת - זה הכי פחות חשוב! תודה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מקלדת חדשה מכיוון ששלי ישנה מאוד ומרעישה מאוד. התקציב שלי בסה"כ הוא 250 ש"ח ואני מחפש מקלדת נוחה ולא מרעישה (לא חובה גיימינג, לא ממש משנה לי) ואשמח אם אזור הרכישה יהיה במרכז. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לעכבר ומקלדת למשחקים, לא אכפת לי אם הם באים בסט או בנפרד, לא משנה לי חוטי או אלחוטי, התקציב המקסימלי הוא 1000 ש"ח. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום. אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על מקלדת ועכבר למטרות גיימינג(משחקי FPS), ושיתאימו גם לעבודה בתוכנות העריכה של אדובי במחיר של 520 ש"ח לשניהם. אני מוכן להשקיע עוד 20-40 ש"ח אם הסכום הזה ישפר את היכולות של המקלדת או העכבר בצורה מורגשת. בקשות מיוחדות: עכבר- עכבר גדול(העכבר שיש לי נכון לעכשיו באורך 15 ס"מ ורוחב 11 ס"מ-אני מחפש משהו בסדר גודל הזה), עכבר שמתאים ל-palm grip, בעל חיבור usb וכבל באורך של 2.3-3 מטר. מקלדת-מקלדת בעברית עם כבל באורך 2.3-3 מטר, וגודל סטנדרטי-גדול של מקלדת. ואם יש לכם המלצות לפאד לא יקר מאוד 40-80 ש"ח אשמח לשמוע גם. תודה רבה לכל מי שמוכן לעזור.
-
- 22 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אז ככה כרגע יש לי עכבר בעל חיבור בלטוס אבל לייזר ואני לא מרוצה ממנו ניסיתי לחפש קצת ומצאתי שכל העכברים שמתחברים בבלוטוס הם גם לייזר אני מאמין שסתם פשוט לא מצאתי וקיימים עכברי בלוטוס אבל אופטיים. אשמח להמלצות על עכברים בעלי חיור בלוטוס ואופטיים במחיר של עד 250 ש"ח תודה רן
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היי... אני יודע שהמסך פצצה וכו... דיברתי עם חנות מחשבים מאוד אמינה והמוכר אמר לי כמה דברים, בניהם שיש הקפאה ביבוא שלו... אז רק מי שקנה את המסך או ראה אצל חבר שיש לו שיגיב פה! בלי למרוח יותר מידי את השרשור... נא להתיחס לשאלות הבאות ובבקשה תענו על כולם! א.המסך מתחמם יותר מידי? ב.המסך עושה ריסטרט לעצמו? כל כמה זמן? ג.יש זליגות אור למעלה ולמטה? וכמה הם רציניות? זהו. 3 שאלות פשוטות. רצוי לפרט כמה שיותר! כמובן שאם אין את הבעיות האלה, אז לכתוב שאין אותם והמסך תקין! דבר אחרון, אבקש ממנהלי הפורום לנעוץ את השרשור ליום יומיים כדי שכמה שיותר אנשים יראו את זה... ואני מבקש בלי ספאמים, אם אתם מכירים כאלה שקנו אז תשאלו גם אותם! תודה על העזרה זה ממש חשוב!
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום, אני אוטוטו קונה מחשב חדש ואני צריך המלצה לעכבר, מקלדת ואוזניות. עכבר מקלדת- המחשב יהיה גם למשחקים, אבל יהיה יותר דגש על מולטיטסקינג ובגלל זה אני מעדיף ציוד אלחוטי שיהיה לי יותר נוח לעבוד...לגבי העכבר, כפתורים של BACK ו FORWARD זה הבדל של שמיים וארץ בשבילי ;D. לגבי המקלדת, כפתורים של שליטה על המדיה פלייר ופתיחת האימייל וכל הדברים האלה לא מעניינים אותי יותר מדי..אם אפשר בלי זה כדי להשקיע יותר בעכבר לדוגמא, אז עדיף. סה"כ התקציב לשניהם: 200-250 ש"ח. אוזניות- ישמשו בעיקר לשמיעת מוזיקה ולראיית סרטים. כרגע יש לי אוזניות של Teac (דגם: HP-2-R) שעלו לי 100 ש"ח אם אני זוכר נכון.. אני מחפש משהו בסגנון הזה או יותר טוב.. התקציב לאוזניות: 150-200 ש"ח. אם זה חשוב, זה הולך להיות הלו…
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למקלדת "גיימינג" (תאורה אחורית - חובה), אבל היא חייבת להיות קצרה כי אין לי הרבה מקום על המגירה. כרגע X4 היא האופציה המועדפת. היא באורך 48.2 ס"מ ואני רוצה אפילו פחות, אז תציעו מקלדות עד לאורך הזה. אני מוכן להתפשר על הכל חוץ מתאורת מקשים בשביל האורך. התקציב לא מוגדר, אני רוצה לראות את כל האופציות ואז אני יראה כבר... פשוט תגידו על כל מקלדת מתאימה שניתן להשיג בארץ. תודה.
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
אני מעוניין בעכבר + מקלדת ביחד 300 ש"ח. אני לא צריך עכבר עם DPI גבוה וכל זה, אני מעוניין במשהו שיהיה נוח ליד להחזיק בו. מומלץ שיהיה חוטי, יש לי עכשיו סט אלחוטי והקליטה ממש גרועה. כמו כן אני צריך מקשים בעברית במקלדת. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים טובים בשביל סרטים ושירים ככה שאני אשמע טוב בלי קטיעות ופיצוצים כאלה. אין לי טווח מחירים אני פשוט מחפש רמקולים זולים שעושים את העבודה כמו שצריך. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני צריך מדפסת שיהיה בה הכל כלומר מדפסת,סורק,פקס ומכונת צילום. שתיהיה מהירה ותדפיס גם צבע וגם שחור לבן. שלא תתפוס מלא מקום בשולחן.לפי מה שאני יודע הראשי דיו מדפיסים יותר מהר אז... שתיהיה איכותית גם תודה D:
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-