עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. תעברו בבקשה על המפרט המצורף ותאמרו לי האם הכל תקין , חסר משהו , משהו מיותר וכו'.. כדי שאני לא אעשה שטויות... תודה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Winterlord,

הזמנתי ספק FSP 350WTHN מנועה וקיבלתי במקומו דגם של 300W בטעות. השאלה שלי היא האם להשאיר את ספק הכח הזה כי כדי להחליף אותו אני צריך לשלוח בחזרה ולחכות לאחד חדש, וזה הרבה זמן מבחינתי.. המפרט שלי הוא כזה - מעבד Intel Pentium 4 Prescott 478 3.0Ghz 1 ג'יגה זכרון DDR של Kingston כרטיס מסך GeForce 6800 128MB AGPX8 של Gigabyte (הוא צורך מולקס משלו) לוח אם ASUS P4P800SE 3 הרדיסקים - 1 120GB SATA של WD, ועוד 2 זהים של 80GB PATA גם הם של WD. כונן אופטי אחד - DVD-ROM של LG. 5 מאוווררי 80mm 2 מאווררי 120mm של AC מאוורר Zalman CNPS7000AlCu LED למעבד מאוורר Zalman VF700Cu LED לכרטיס מסך נראה לי שזהו... תודה מראש על העזרה!!

• 7 תגובות
    • 637 צפיות
  3. אשמח להמלצה לבקר משחקים טוב אשר יעלה לי עד 160 ש''ח למחשב כמו השלט של XBOX 360 לדוגמא אשמח למשהו בסיגנון

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by yuval_fe,

אני עדיין לא סגור על ההצעה שהציעו לי אני מחפש מקלדת ועכבר לא חייב בסט או אלחוטיים עד 800 ש"ח. בלי קשר g11 עדיף על g15? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  5. Started by Cypherlz,
    • 0 תגובות
    • 509 צפיות
  6. מתנצל מראש על האשכול החריג אך מכיוון שאני לחוץ וחייב להוציא את ההזמנה, אודה לכם מ-א-ו-ד א תוכלו להתייחס למפרט שאני מתעתד לרכוש : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=24;action=display;threadid=35148 שוב מבקשבכל לשון של בקשה להשאיר את האשכול כאן יום אחד, לקבלת התייחסות החברים. תודה תודה !

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  7. Started by LIDOR_13,

התקציב:350-400 ש"ח שיהיו סראונד כמובן מה אתם אומרים על siberia v2?שווה את המחיר?הן יקרות... הא ואני שומע גם מוזיקה אז איכות למוזיקה לא תזיק

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  8. יצא לכם להתקל במארז הבא: Antec Solution SLK3800B Black Steel ATX Mid Tower Rackmount Case 400Watt איך הוא? הוא עדיף למשל על המארז של Compucase 6A21+400W?

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  9. Started by kletsman,

שלום. מעוניין לקנות מעביר מצגות עם לייזר דוגמאת: http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=USB+RF+Presenter&_sacat=See-All-Categories או http://www.dealextreme.com/p/usb-rf-wireless-presenter-with-laser-pointer-1-aaa-41121?item=14 או משהו אחר, מישהו קנה ויש לו כזה. אני רוצה שהusb יהיה בתוך המכשיר ולא בא בנפרד שלא יאבד. תודה

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  10. Started by MyFinalBattle,

אני רוצה לקנות אוזניות ב350~400 שקל, לגיימינג. חשבתי על SSSV2 או על אלה http://www.pcgames.co.il/Tritton_AX180_Gaming_Headset-20907.html?isFromCat=1&Tmp=0&PN=1 מה עדיף? או משהו אחר?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by avi12641,

אני מעוניין לקנות בארץ או ב-Amazon (עם משלוח לישראל) אוזניות Over-ear גיימינג עם מיקרופון מובנה, שמתחברות למחשב עם USB. מעדיף שהשליטה של הווליום תהיה מהאוזניות עצמן. אני גם מעדיף שהמירופון יושתק על-ידי הרמתו כלפי מעלה. תודה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום חברים, מזמן לא התעדכנתי בשוק המדפסות, ואחרי יומיים של חיפושים, אני רוצה להתייעץ אתכם: אני צריך מדפסת לייזר משרדית, חסכונית מאוד וקטנה - בגודל שלא יעלה על פי 1.5 ממדפסת שולחנית משולבת רגילה לבית. היא צריכה לצלם ולסרוק (עם פידר), ולהיות בנוייה היטב (שתוכל להחזיק מעמד הרבה זמן). כמו כן, התקציב העומד לרשותי עבורה הוא 600 שקל גג. אני פוזל לכיוון Brother משום שהבנתי שהם אמינים מאוד ודי זולים לטווח הארוך בטיונרים. נ.ב. הבנתי שיש היום מדפסות אלחוטיות, האם זה אומר שניתן להתחבר למדפסת עם המחשב הנייד ללא רשת אלחוטית קיימת? כמו חיבור אד-הוק שכזה? אני מודה לכולכם מראש על העזרה! שבוע טוב.

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. המדפסת HP M1212NF שהייתה לי התקלקלה לאחר 5 שנים. אז אני צריך מדפסת עד 700 שקל ואלו הדרישות: 1.שמדפיסה כמה שיותר דפים לראש דיו או טונר. 2.שחור לבן בלבד ללא צבעוני. 3.שהראש דיו לא יקר. ושאפשר לקנות חלופי. 4.עם רשת אלחוטית או קווית. 5. חברה ודגם אמינים עם שירות טוב ועם אחריות כמה שיותר זמן. מה עדיף מדפסת לייזר או הזרקת דיו? תודה ומחכה להמלצות, יפת.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by House M.D.,

היי. הייתי רוצה לרכוש מקלדת חדשה, המקלדת שיש לי כרגע (logiech media keyboard 800) עבדה מצוין מבחינתי עד שהחלטתי לנקות אותה, הוצאתי את כל המקשים, ועכשיו יש כמה מקשים שהמערכת שמחזיקה אותם במקום נשברה והם כל הזמן יוצאים החוצה. אני בכוונה לא מציין פה תקציב כרגע, כי אני בכלל לא יודע האם כדאי לי מקלדת רגילה או מכנית? כעיקרון, הייתי מרוצה מהמקלדת הזו שהיא כמובן לא מכנית, מבחינת הרעש שהיא עושה היא הייתה דיי רועשת בשבילי והבעיה היא ששמעתי שמקלדות מכניות הן הרבה יותר רועשות, אז זה משהו שיכול להפריע לי. מצד שני, הבנתי גם שמקלדות מכניות הרבה יותר נוחות. יש לציין לא הרגשתי באי נוחות מסוימת עם המקלדת שלי. אז מה אתם ממליצים? האם כדאי לי בכל זאת לנסות מכנית? האם יש מכניות שלא יותר רועשות…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by JoniBm,

שלום לכולם! אני מחפש מקלדת שתיהיה טובה לי לגיימינג וגם לעריכה חשוב שיהיה במקלדת כפתורים נוספים שניתנים לתיכנות, מינימום 6 תקציב פחות בעייתי כרגע אבל לא צריך להשתגע מחפש את התמורה הטובה ביותר למחיר תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום. מחפש עכבר wireless לצרכים משרדיים, לעבודה מרובה עם המחשב. תקציב עד 150 ש"ח. אפשר דרך ebay עם יותר זול. ניסיתי לחפש לבד אבל הסתבכתי הגעתי לעכבר הנ"ל Logitech Couch Mouse M515 mouse http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_from=R40&_nkw=Logitech+Couch+Mouse+M515+mouse&_dmpt=Mice&rt=nc&LH_ItemCondition=3 המלצה שלו ב cnet http://reviews.cnet.com/mice/logitech-couch-mouse-m515/4505-3148_7-34453719.html תודה

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  17. Started by zoharbe,

תקציב - לצערי לא גבוה,רק 50 ש"ח. שימושים - מוזיקה,גיימינג קל. מיקרופון - כן,רצוי שיהיה. שמתי לב לTeac HP-X8 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11796 יש המלצה עליהן? ואם אפשר אז המלצות לעוד אוזניוות? אני יכול לקחת רק מKSP,סניף נצרת עילית.שום מקום אחר.

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  18. שלום! אני צריך כונן צריבה חיצוני לצורכי התקנה מערכת הפעלה מ-KSP. ראיתי את זה: http://www.samsung.com/ca/consumer/office/optical-disk-drives/optical-disk-drives/SE-S084B/RSBN/index.idx?pagetype=prd_detail האם הוא טוב?

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  19. Started by NIRITK,

שלום, יש לי כרגע מדפסת HP 6700 שקניתי לא מזמן. הבעיה איתה שבכל פעם שנגמרת לה אחת מהמחסניות היא מפסיקה לעבוד בלי כל התראה מראש ומוציאה הודעת שגיאה עד שיחליפו אותה. אני לא נמצאת בעיר עם מרכזי קניות והמחשבה שאני צריכה לעבוד בשביל המדפסת לא עושה לי טוב. דיברתי עם התמיכה שלהם והם אומרים שככה זה ואין מה לעשות. הם מוכנים לתת פיצוי כספי כי בעזרה שלהם הם כתבו שאפשר בכל-זאת להדפיס אבל זה לא נכון. אנא עזרו לי במציאת מדפסת-סורק-פקס בצבע שמאפשר הדפסה למרות שנגמרה אחת המחסניות או לפחות נותן התראה מראש לפני שמחסנית נגמרת. תודה רבה. נירית.

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  20. מחפשים מדפסת לד צבעונית דופלקס משולבת לבית. קיימת HP7700 הזרקת דיו שנמאס לנו לקנות צבע. עובדים על הצבע וחצי שנשאר. בעבר הרחוק היתה מדפסת לייזר זירוקס ש/ל מצוינת 3100 שהחזיקה עד שמשהו במכניקה נדפק ופעם משכה נייר ופעם לא, אבל מעולם לא הוחלף טונר. לא רוצים הזרקת דיו כי לא מדפיסים הרבה. שתהיה לד או לייזר (בלד יש פחות חלקים נעים). לד או לייזר - כי טונר לא מתייבש מחוסר שימוש. אפשר להדפיס פעם בחודש 20 דף פתאום, למשל. דופלקס - כי רוצים הדפסה בשני צדדים. משולבת - בהתחלה חיפשנו רק מדפסת כי יש לנו סורק קנון 4400F (שסורק פילם אבל לא ניסינו עדיין). אבל הבנו שכבר עדיף משולבת שיכולה להעתיק גם כמה דפים או לסרוק כמה דפים. וגם יהיה בה פקס במקום במקומו הנוכחי במחשב הישן. איכות צבע חשובה, ב…

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. התקציב למשולבת הוא עד 1000 ש"ח (צריך להיות משולב מדפסת+סורק+פקס). והתקציב לסורק הוא עד 500 ש"ח. אני רוצה המלצות גם על סורק וגם על מדפסת משולבת בגלל שעדיין לא הוחלט מה נקנה. אם יש איזושהי מדפסת משולבת ממה טובה ששווה להוסיף עוד 100-150 ש"ח, אז אני מוכן לקבל את ההצעה. תודה מראש.

22. Started by infer73,

טוב ככה, אמא שלי מעוניינת במכשיר כזה (מדפסת+סורק+פקס) עכשיו חשבנו על ה hp 5510 שעולה בערך 1000ש"ח בארץ עכשיו הדרישה היחידה היא שהסורק יהיה flatbed, כלומר שהסורק שלו יהיה כזה שטוח, כלומר שיהיה אפשר לסרוק ספרים וכאלה, בניגוד למוצרים שבהם הסורק הוא מהאלה שמעבירים בו את הדף, ואז בעצם אי אפשר לסרוק ספרים וכאלה, ולכן זה לא יעיל במיוחד תודה רבה על העזרה לכל מי שיעזור נ.ב. אין הגבלת תקציב עקרונית, אבל אין פואנטה להציע משהו מעל 1000ש"ח, כי אז אני פשוט אבחר בhp 5510 וזהו, כלומר בבקשה אל תציעו מעל דברים שעולים מעל 1000ש"ח

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  23. Started by rroonnii,

מחפש מקלדת משהו נחמד ולא יקר במחיר עד 120 שח. מה מומלץ ונוח עד סכום זה?

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  24. Started by avi12641,

אני צריך עזרה בקניית מקלדת, כאשר למקשים יש את אחד מהמאפיינים הבאים: בתחילת המקש יש מין קימור, כך שאני יכול להחליק את האצבע - כמו שבמחשב נייד אפשר. המקש הוא שטוח, כדי שאוכל להחליק את האצבע - כמו במחשב נייד. תכונות שדרושות במקלדת: במקלדת צריך להיות Number Pad. אני לא רוצה שום מקשים נוספים (מקשי מדיה וכו'). מקשי ה-Home-End צריכים להיות מסודרים באופן הבא:_______Home___End ___Insert___Page Up Delete___Page Down המקלדת צריכה להיות עם חוט. דוגמא למקלדת שיכולה להתאים לי: Rapoo 5GHz 8200P (הבעיות היחידות הן: זה סט שמגיע עם עכבר, והיא אלחוטית) תודה רבה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by avi12641,

אני צריך מקלדת מסוג Low Profile, כלומר עם המקשים שטוחים - לא גבוהים. תכונות דרושות: חובה Number Pad. ללא מקשי מדיה או מקשים נוספים - רק דברים שיש במקלדת סטנדרטית. מקלדת חוטית ולא אלחוטית. מחיר: עד 200 ₪, מבלי לחרוג. תודה רבה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים