ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע האם מוכרים בארץ מסך TFT של הרקולס (חוץ מפנדה)? Hercules Prophet view 720/920
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה מארז חדש. מארז טוב שיפר את הקירור במחשב שלי ושיהייה כמה שיותר שקט. השימוש העיקרי במחשב הוא למשחקים, הרבה משחקים וגם לגלישה באינטרנט וכאלה אז אני מחפש מארז שיענה לי על הצרכים מה יכול להתאים לי? אני צריך אותו ללא ספק כוח, יש מארזים שבאים עם ספק כוח ואפשר להזכות עבורם אז אם יש לכם מארז טוב שבא עם ספק תכתבו, כי כמעט כל החנויות יכולות למכור אותו ללא הספק. תודה, טל
-
- 8 תגובות
- 908 צפיות
-
-
הי, יש לי עכבר גיימינג Logitech G5 שנהניתי ממנו מכל רגע במשך תקופה ארוכה מאוד. המגעים של העכבר כבר גוססים, בלתי אפשרי להשתמש בו כיוון שהוא מתנתק מהמחשב עם כל תזוזה "לא נכונה". אני רואה שבמומלצים יש את G400s שהוא ההמשך הטבעי ל- G5 (או אם יש משהו חדש יותר) והמחיר שלו באיביי הוא 50$.מה שחשוב לי זה שני כפתורים בצמוד לגלגלת כדי שאוכל לשנות את מהירות העכבר, ושני חיצים בצד העכבר לדפדוף באנטרנט (או החלפת נשקים ) התקציב הוא עד 350 ש"ח, עכבר לגיימינג, חשוב שהעכבר יהיה נוח(!), G5 מבחינתי היה כמו מרצדס. אני מעדיף שהעכבר לא ייראה מצועצע מדי, אבל אם העכבר שווה את החוויה אז אספוג את המראה. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, אני מבקש את המלצתכם לעכבר אלחוטי למחשב נייד. השימושים העיקריים הם אינטרנט, אופיס, מדי פעם סולידוורקס (לעיתים רחוקות) ומטלב. ראיתי ששואלים על סוג האחיזה אז אצלי נראה לי palm. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, כבר הייתי סגור על ה-6500 הרגיל של hp והרבה אנשים וחנויות אמרו לי לא לגעת ב- hp בגלל שהם כבר לא אמינים ועושים המון בעיות. המליצו לי ללכת על מדפסות של ברדר בגלל שהם אמינים והדיו שלהם זול. המליצו לי על הדגם j430. מה אתם אומרים? ללכת על הברדר ולא על hp. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, יש לי את הכרטיס gerforce 2 ti של hercules ורציתי לדעת איפה אני מברר אם הוא עובד ב agp X4 או agp X2?? בביוס מסומן לו x4 אז זה אומר שהוא עובד ב X4?? יש לי את הדרייברים החדשים (23.11) ולא מצאתי שמידע שם
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה היום קיבלתי את הכרטיס החדש שלי ge-force 2 ti 64MB ;D :jump: :jump: ועכשיו כשאני מעלה את Q3A וrtwcהדמו זה אומר שיש בעיה עם הopen gl subesistem אני לא בטוח שרשמתי את זה נכון אבל הבנתם .... מישהו יודע מה הבעיה ד'א אני עובד עם WIN XP זה אולי הדריברים??
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום. כמעט שנתיים אני משתמש בספק כוח Ever Power בהספק של 300W (עלה לי אז 180 ש"ח). הספק הזה לא נראה ג'נרי (2 מאווררים, כבד, חיבור מתח ל SATA), למרות שבזמנו לא הצלחתי למצוא עליו שום מידע באינטרנט. לפני כמה ימים אחד המאווררים שלו התחיל להרעיש, הוצאתי אותו מהמחשב, ומכיוון שנגמרה האחריות עליו, החלטתי לפתוח אותו. כמובן שיצאה ממנו כמות אבק נכבדה, כיאה לספק שעובד כמעט שנתיים. שאבתי את האבק עם שואב, שימנתי את אחד המאווררים (כדי לשמן את השני היה צורך בפירוק ה PCB, ולכן העדפתי שלא לשמן אותו), ולאחר מכן הבחנתי במשהו מוזר: כן, הסתבר שיש 2 קבלים מנופחים בתוך הספק, עם חומר צהוב-חום עליהם. ברור לי שזה אומר שהקבלים לא תקינים. מכיוון שלא היה לי ספק אחר, הרכבתי את הספק והחז…
-
- 8 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום אז ככה, הייתי נעול כבר על מצלמה מסויימת, ועכשיו אמרו לי שמוכנים לקנות לי מצלמה דיגיטלית במחיר גבוה יותר. הטווח מחירים הוא עד לסביבות 2000-2100 בדגש על ה עד, אני לא רוצה שיבואו וישר ימליצו לי על משהו ב 2200 או אפילו כמעט מאה ש"ח יותר סבא שלי טס בעוד כשבועיים אז הוא מוכן לרכוש מהדיוטי פרי מצלמה דיגיטלית בשבילי, אין לו ידע בנושא והוא לא ידע בדיוק מה להביא אם לא יהיה משהו אחד אז אני אמור להביא לו דף עם משהו כמו 3-5 מצלמות לפי סדר עדיפויות, אני גם רוצה לקחת שבב זכרון, כנראה ש 128 כמובן ;D אם מישהו גם יכול, אלה שיכתבו פה לפחות להסביר לי מה ההבדל בין שבבי זכרון מלבניים כאלה או מרובעים וגם להעביר לינק למידע על מצלמה ספציפית שהמליץ ומחיר שלה וגם אם יכולים לכתוב ל…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כפי שהכותרת מבהירה, אני מחפשת עכבר גיימינג. טווח המחירים לא משנה, אבל חשוב שזה יהיה עכבר מאוד מאוד מאוד טוב (הוא צפוי להתמודד עם משחקים בקצב מאוד מאוד מהיר).... מה שכן, יש קאטצ'- אני צריכה שהמבנה שלו יהיה יחסית קטן (כלומר משהו כמו הMX518 לא בא בחשבון...) את הG9X והRAT7 אני כבר מכירה, אז אני אשמח לשמוע על דגמים אחרים בבקשה (אם קיימת חיה כזו). נ"ב: זה צריך להיות עכבר חוטי בלבד. לא אלחוטי. וכבר הצצתי בדיון מומלצים למעלה, אבל לא מצאתי משהו רלוונטי, יש משהו אחר מתאים?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדובר בבקר 100ATA ולוח האם הוא 33UDMA ויש לי צורב ימאהה 16*10*40 ו-HD IBM 40GB ATA 100 ובאופן כללי מה משפר כרטיס הפרומיס? תודה
-
- 8 תגובות
- 953 צפיות
-
-
איזה מאלו תהיה הכי טובה (לשימוש רציף ובעיקר לגיימינג) ? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6070&perur=2&t=9&c=200 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=3783&perur=2&t=9&c=200 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6223&perur=2&t=9&c=490
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איפה ניתן להשיג בארץ ממיר מחיבור ג'וסטיק אנאלוגי(gameport) ל- Usb כמו זה שכאן: http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?ModuleNo=23256&&source=14&doy=search תודה, ארז.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דונגל של USB לIRDA שיוכל לקלוט לי תשדורת של שלט אוניברסלי מתקדם שיש לי בבית. השאלה היא האם הקליטה תיהיה טובה מספיק ? כי רשום שם שזה גג 1.3 מטר , הגיוני שזה ככה? אולי זה תלוי בשלט יותר מאשר במתאם ? השלט שיש לי בבית נותן טווח יחסית גדול של איזה 5 מטר. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, מישהו מכיר אפשרות לחבר 2 מקלדות ו2 מסכים למחשב אחר ולעבוד כאילו כל אחד מחובר למחשב שונה? (לכאורה זו לא אמורה להיות בעיה: שני כרטיסי מסך שונים 2 יציאות מקלדת שונות והמעבד הרי יודע לחלק משימות.)תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משחק הרבה ואני חושב שכדי להחליף את העכבר שלי Logitech® Cordless Mouse וליקנות אחד חדש השאלה איזה בדקתי קצת בפורם וראיתי כמה דברים ויש לי שאלות 1. מה בדיוק זה רזולוציה בעכר לא מבין את הקשר 2. מה עדיף MX או אחד הRazer 3. עם השיפור כול כך גדול בין הMX510 ו MX518 4. היה כתוב בפורם שה MX518 הוא יבוא עצמי של החניות כך שלא שווה ליקנות עד למאי זה נכון? 5. איזה מוצר עדיף (לינק יעזור ) תודה!
-
- 8 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של GIGABYTE מדגם GA7VTXH, ויש לו דבר הנקרא DUAL BIOS, הבנתי שהמטרה שלו היא ברגע ש BIOS אחד נהרס (עד היום לא הבנתי איך ביוס יכול להיהרס ?!!! ???) אז הביוס השני נכנס לפעולה. אם מישהו יודע איך נכנסים לביוס השני ?! או איך מתפעלים אותו ?! והאם אני יכול לבחור איזה מהם שיפעל ? אנא השאירו הודעה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המארז כאן. במארז במראים בכתובת הבאה יש ספק ג'נרי או מקורי ואיכותי? אני לא מתכוון לקנות אותו בשום אופן אז אל תגידו לי בבקשה "לא שווה לך לקנות אותו, לך על אחר", רק תגידו אם הוא ג'נרי או לא בבקשה.
-
- 8 תגובות
- 914 צפיות
-
-
כבר-נשבר-לי-מלחכות-מצאתי-DB-ל-SB-בדיוק-במחיר-של-הפורטיסימו-רק-שהפורטיסימו-יהיה-יותר-שווה-אז-שמישהו-יגיד-לי-איפה-למצוא-אותו-בארץ-כדי-שאקבל-את-שפיותי-בחזרה-כי-זה-בדיוק-כמו-הסיפור-עם-ה-RADEON64RETAIL-שכלכך-התאמצתי-כדי-לא-למצוא-אותו.
-
- 8 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום רב, כבר התייעצתי בפורום לגבי מדפסת והרבה המליצו על HP 6500A PLUS. לאחר בדיקה בזאפ המחיר הזול ביותר הוא 600-650 ש"ח. באופיס דיפו המחיר שלה הוא 650 ש"ח. נאמר לי שיש את ה8500A PLUS כבר במחיר של 800 ש"ח ולמרות שראשי הדיו שלה יקרים יותר היא חסכונית יותר. האם זה נכון שהיא חסכונית יותר? והאם המחיר של 800 ש"ח אין מדפסת טובה יותר ממנה כמו הHP PHOTOSMART או משהו של חברה אחרת אולי? מצטער על הטירחה אבל אם אפשר לא לענות בשבת אני אודה לכם! תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
שלום רב אני די חדש פה אז ככה שהשאלה שלי מוזרה אני מחפש עכבר אופטי (לא אלחוטי) שטוב למשחקים ועבודה משרדית ב50 שקל פלוס מינוס איזה כדאי לקנות?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב כף יד מתקדם עם GPS. אני לא מבין בתחום ואין לי מושג מה הטווח מחירים של המחשבים הללו. אז אשמח עם תמליצו לי על מחשב כף יד נורמלי ואיכותי שיהיה בו גם GPS. תודה רבה, אין לי הגבלת מחיר אני רוצה לראות בנתיים מה הטווח מחירים של המחשבים הללו. כמובן בלי הגזמה. שוב תודה.
-
- 8 תגובות
- 757 צפיות
-
-
חבר'ה.. מה אתם אומרים על המארז הזה? ההורים שלי קנו לי אותו בשביל ראש השנה.. (למרות שעבר קצת זמן..).. והוא צריך להגיע בשבוע הקרוב.. רק לא הבנתי מה המידות של בסנטימטרים..אז יש מישהו שמבין..כי נראה לי זה רשום באינצים או משהו כזה.. אז יש מישהו שיכול להגיד לי מה המידות בסנטימטר עומק, אורך, רחוב.. תודה, רן! עריכה ------- חח הקישור משום לא עובד אז אני אדריך אותך.. כנסו לפנדה http://www.pandas.co.il/ ומשם תכנסו למארזים ואז בקטגוריה SuperTalnet תבחרו בזה ושם המארז הראשון(הכי למעלה) זה מה שקנו לי.. Super Talent Aluminum Mid Tower 4318 Bar-Light W/Side Window ---------- לפי דעתי הוא ממש יפה D:...
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום כולם, אני מחפש עכבר זול וטוב שיעשה עבודה טובה במשחקים.... רציתי לדעת אם ה-MX500 הוא טוב למשחקים יחסית למחירו (120~150)? הוא נראה נוח מאוד ובנוסף יש לו מפרט טכני לא מבייש יחסית למחירו... כרגע אני עובד עם עכבר זול ופשוט עם רזולוציה של 400dpi וב-CSS וגם ב-BF2 הוא פשוט עלוב! :-X שלא נדבר על הסרף ב-CSS בתודה מראש לעוזרים, ברק.
-
- 8 תגובות
- 712 צפיות
-
-
ראיתי בשנים האחרונות בחנויות הסיניות (ali, dx וכו'..) תופעה, של מקרני LED זולים 60-400 דולר שחלקם ה"יקר" יותר דווקא נראה דיי טוב "על הנייר" תהיתי היכן אני יכול למצוא מקור לכתבות\סיקורים על מקרן מסויים מומלץ ששווה את הכסף ואם למישהו פה יש מקרן כזה, אשמח לחוות דעת אני לא מעוניין בשטויות האלה ב60 דולר שמפיקים בקושי 80LUMEN עם רזולוציה טבעית VGA אלא אני מעוניין במשהו יותר איכותי עם רזולוציה טבעית של 720p לפחות וראות טובה על קיר לבן, הקרנה במרחק 2 מטר בערך, סרטים בעיקר
-
- 8 תגובות
- 11.2k צפיות
-