עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. כותרת. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by KoM,

נוצר לי מצב בו אני חייב לקנות בקר שכזה, כי יש לי מעל 4 התקני IDE שונים במחשב... אין לי הרבה מושג בתחום, והייתי רוצה שתמליצו לי מה כדאי, ומה יש בארץ, ואפשרויות סידור ואירגון שונים... 8)

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. כיון שאני כבר המון זמן חולם על איזה קונסולה, וכנראה שאמשיך לחלום בגלל חוסר תקציב, החלטתי לרכוש לי בקר אלחוטי למשחקי מכוניות למיניהם שאני משחק כאשר המחשב מחובר ל-TV. בסריקה זריזה ב-KSP ואיבורי נתקלתי בבקר Thrustmaster Ferrari 430 שקיבל מחמאות רבות בביקורות המעטות שקראתי. יש למישהו ניסיון עם הבקר המדובר? יתרונות\חסרונות? דגמים מומלצים אחרים? אשמח לכל מידע רלוונטי, תודה רבה ;D

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Rockstatement10,

אני מחפש בקר משחק נוח וטוב למחשב, רצוי שיהיה אלחוטי אבל לא חובה. בעקרון אני יודע שהמומלצים הם XBO ו-PS4, משום מה יצא לי להתנסות לשחק ב-XBOX ONE והבקר עשה לי כאב ביד אחרי שימוש קצר, לא יודע למה. אני בעקרון מעדיף בקר די זול (באיזור ה-150 עד 200 ש"ח) שיהיה טוב לפיפא ולמשחקי מירוצים למשל. יש הצעה כזו? אפשרי להזמין מחו"ל.

5. Started by MishaK,

הצורב הבא שלי הולך להיות סקאזי על 100%, ורציתי לדעת, האם הבקר מגיע ביחד עם הצורב?או שצריך לקנות בניפרד?

6. שלום. אני מחפש בקר קונסולה (XBOX או PS) אלחוטי למחשב. המטרה שיהיו לפחות 2 שלטים כאלה. האם מישהו מכיר המלצה? אולי איביי? תודה.

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by BloodFist,

איפה אפשר לקנות? ומישהו יכול להסביר לי איך זה פועל? צורה חוטית או אלחוטית? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  8. Started by Googleness,

אני רוצה להתייעץ בנוגע למוצר שאני מחפש בשביל מישהו. אז ביקשו ממני לבדוקבקר שילטה (לא ג'ויסטיק פשוט) בשביל סימולטור מטוסים שעובד על מחשב אישי. עכשיו רוצים בקר שליטה שמלבד הג'ויסטיק עצמו משלב דוושות וכולי (כולמר דגם יותר מתקדם מבקר פשוט). אני רוצה לשמוע המלצות על דגמים ולאו דווקא לדבר על מחירים למרות שחשוב שזה יהיה במחיר עממי ולא משהו שגולש אל נקודת ה 500-1000 שקל. תודה מראש. עריכה: דעות על הדגם הזה שנראה לי בסדר: http://tms.co.il/product/1068 ?

9. מה זה? *במכשיר למעלה בצד ימין רשום - APPLIC 3AM multi I/O module *למעלה בצד שמאל רשום - SES scientific educational systems ltd *בצד שמאל במלבן הגדול רשום - ANALOG INPUTS *במלבן הקטן מצד שמאל רשום - INPUT *במלבן הקטן מצד ימין רשום - OUTPUT *ובשורה המקשרת בין כל המלבנים רשום - COMPUTER BUS (רשמתי מה כל דבר כי אי אפשר להבין מה רשום מהתמונה...) נ.ב - החיבור שלו לחשמל הוא בעזרת שנאי כלשהוא. נ.ב2 - החלק שנמצא למעלה(בנפרד מהמכשיר) היה כבר כלול בתוך הקופסא עם המכשיר , וה"נקודות" הצהובות האלה שרואים עליו הם לדים קטנים. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

10. עברתי הרגע על החדשות באתר האהוב עליי וגיליתי לשמחתי לראות עכבר חדש מבית לוג'יטק המצויינת. עכבר לגיימרים מקצועיים בעל 1600DPI וכי ניתן לשנות בו את ה-DPI לנוחיותנו, בין 400, 600, 800, 1200 ו- 1600!!! כמובן מי שמשחק CS מקצועי יודע ש DPI 400 הכי טוב למשחק. וכן, החברה הוציאה גם סט דריוורים מותאם לעכבר, שקולט איזה משחק רץ ומפעיל עליו את ה-DPI שבחרתם. תמונה קטנה להמחשה לסיקור המקורי ולתמונות באתר techgage.com http://www.techgage.com/reviews.php?id=327&page=1

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. בקרוב אפרסם סקנדל ענק בקנה מידה בין לאומי !!! מדובר בדיסקים קשיחים של חברת ענק ידוע מאוד אשר חיבורם ללוח מבוססציפסט VIA גורם להם להרוס את הלוח בזמן התקנת WIN2000+XP פשוט דופק את הקונטרולר של הלוח לתמיד !!!! 1. יש רק דרך אחת למנוע את שרפת הציפסט והיא ליפני ההתקנה לעשות DISABLE בביוס למצב ה DMA של הדיסק הקשיח לסיים את ההתקנה בשלום (ללא שרפת הלוח) ולהתקין 4IN1 לעשות REBBOT ורק לאחר מכן להחזיר את מצב הביוס לUDA 2. יש כבר חצי הודעה של יצרנית הדיסקים בנושא אלה שהם אומרים שהתקלה זמנית (וזה לא נכון כלל הלוח פשוט נידפק !!!). בקרוב הסיפור המלא................... בנתיים זהירות מונעת אסון !!!! דן דן

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. מאיץ פיסיקלי לוקח מהמעבד את כל החישוב הפיסיקלי דמו http://www.ageia.com/press/physx_carwash_video/physx_carwash_waterdrop.exe [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  13. Started by UVnet,

למישהו יש מושג מתי יוצאים בקרי סקזי [glow=red,2,300]Ultra320[/glow] ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by DORAZABI,

קניתי שני בקרים לפרו במחשב .. הבעיה היא שכשאני מחבר את שניהם רק אחד עובד..מה לעשות כדי ששניהם יעבדו?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by x-dude,

קניתי Thermaltake 420W pure power ויש לו בקרת טמפרטורה אוטומטי,בלוח אם שלי אין לי קונקטור בשביל החיבור הזה (לוח אם מאפן). שאלתי היא: האם יש לספק הזה בקרה פנימית שהוא יכול למדוד טמפ' או רק בקרה דרך הקונקטור הזה? ואם אני לא מחבר את הקונקטור,האם הוא יזרוק אוויר במקסימום שלו? משום שעכשיו החלפתי את הג'נרי שהיה לי,והג'נרי הוציא אוויר ממש יותר חזק מה TT.

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  16. אהלן חברים , יש לי דודים שחוזרים מארה"ב בעוד כחודש ואני מעוניין להזמין אליהם אוזניות גיימינג ושהם יביאו אליי אותם כשהם חוזרים . אז יש לי 2 שאלות : 1) מה אתם אומרים על האוזניות SteelSeries 5H v2 ? אני יכול לקנות אותם מNewegg ב80$ . האם יש אוזניות גיימינג יותר טובות באותו מחיר ? 2) אם יש לי אפשרות בין לבחור אוזניות עם חיבור 3.5 מ"מ לבין אוזניות עם חיבור USB , מה לבחור ?

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  17. Started by IdoZ,

אני הולך לקבל את הסט הזה עוד בערך שבוע-שבועיים, אפשר חוות דעת עליו? למישהו פה יש אותו? סט טוב? נוח? אה ואיך הקליטה שלו? זה חשוב לי מאוד תודה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  18. Started by Player9,

קיצור הגיע המחשב החדש ואיתו אני גם רוצה לקנות מקלדת אני מוכן להשקיע 250-260 גג .. בשביל מקלדת .. המקלדות הם: Microsoft Reclusa Razer Arctosa Logitech Wave מה המקלדת הכי נוחה פה? אני לא צריך מקשים שאפשר לתכנת,חיבורי USB אוזניות מקלדת וכל זה זה לא שימושי לדעתי. קיצור מה המקלדת המומלצת מה-3 שלמעלה?

• 7 תגובות
    • 976 צפיות
  19. המלצה למקלדות \ אוזניות: 1. תקציבכם (התקציב שלכם לציוד (מקלדות \ אוזניות \ וכו'):500 חריגה מקסימאלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של הציוד):550 2. מה השימושים של הציוד שתרצו לקנות: משחקי מחשב \ סרטים \ מוזיקה \ עבודה משרדית - סמנו באדום את השימושים. 3. בקשות מיוחדות - גודל רצוי \ פונקציות מסויימות וכו'(חובה לציין בטופס למקלדת, האם יש צורך בעברית). - שיהיו של חברה טובה , הם בהרבה כסף אז אני רוצה לשקיע בזה למרות שיש לי רמקולים אבל אוזניות יותר קטלני!!! שומעים יותר טוב וזה גיימר כזה יותר...אחרי הקנייה של העכבר והפאד הגיע הזמן לאוזניות...

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אני משחק CSGO FIFA אני מעוניין במקלדת שיהיה במה את הפונקציות של הווליום וכו' עכבר לא משהו רציני סטנדרטי מצידי אבל טוב ולא אלחוטי אני מעוניין גם במיקרופון בלי אזניות חפשתי בכ5 חניות ולכולם אין איפה אפשר למצוא כזה דבר תודה מראש

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  21. שלום לכולם, OS : Windows 7 x64 קניתי סט קומבו של TEAC דגם SMX-100/ עכבר עם 7 לחצנים שמתוכם רק 5 עובדים. + גלילה ימינה / שמאלה שגם לא עובדים. זה מה שעובד ללא התקנת כל דרייבר. כשהתקנתי את הדרייברים שהגיעו בדיסק עם האריזה הוא נתן לי לשנות רק את פעולות המקשים שהוא כבר מזהה בלי דרייברים. זה הסט: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5260&CatCode=415 אם למישהו יש רעיון זה מאוד יעזור לי. תודה ושבוע טוב, שחר.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. אני מבקש המלצה למדפסת הזרקת דיו הכוללת סורק ופקס. אבקש המלצות למדפסות אמינות עם מחיר דיו לעמוד הכי נמוך. מאד אשמח אם המדפסת כוללת חיבור wifi, אך לא חובה. כמו"כ מאד אשמח אם קיימת מגירה עבור הדפים, כך שלא אצטרך לפתוח אותה כל פעם בשביל הדפסה. בנוסף, אשמח אם המדפסת תפסת כמה שפחות מקום מבחינת אורך ורוחב (הגובה פחות משעותי עבורי). יש לי כעת מחסנית של דיו צבעוני של HP מספר 57, כך שאם ההמלצה כוללת מדפסת מקבלת דיו זה הרי זה משובח. תודה מראש על עזרה

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by iliyaman,

שלום לכולם . אני מעוניין לרכוש בקרוב אוזניות חדשות . התקציב שלי הוא 400 , ואפשר לחרוג עד 500 . אני צריך את האוזניות בשביל 100% מוזיקה , לא בשביל גיימינג . חשוב לציין שהם הולכות להתחבר לאייפד שלי , למחשב וכנראה לפאלפון . המליצו לי בפורום אחר על האוזניות הבאות : Shure SRH-440 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11050 ויש לי כמה שאלות לגבי האוזניות : הן יהיו נוחות אם אני אקח אותן לבחוץ ? יש טעם לקנות כרטיס קול חיצוני ? (כשאני אחבר למחשב) ? הם ישמעו מעולה באייפד ובפאלפון ? אני אוהב לשמוע רוק , רוק כבד והרבה מטאל . הן לא יזייפו / יקרעו / משו כזה ?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  24. Started by iliyaman,

שלום לכולם ! אני מעוניין לקנות בקרוב אוזניות חדשות . התקציב שלי הוא עד 500 שקל (כולל חריגה) . אני מעוניין אוזניות לשימוש רק למוזיקה , לא לגיימינג ולא לשום דבר אחר . אני הולך לחבר למחשב , לאייפד שלי , וכנראה לפאלפון . המליצו לי בפורום אחר , על האוזניות הבאות : 1: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13687 2: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11050 יש לחבר שלי את האוזניות הראשונות , ולכן כנראה אני אלך על השניים . אבל יש לי כמה שאלות : 1: איזה מהאוזזניות יותר טובות ? 2:הן יהיו נוחות אם אני אקח אותן לבחוץ ? 3: יש טעם לקנות כרטיס קול חיצוני ? (כשאני אחבר למחשב) ? 4: הם ישמעו מעולה באייפד ובפאלפון ?5: אני אוהב לשמוע רוק , רוק כבד והרבה מטאל . הן לא יזייפו / יקרעו / משו כזה …

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  25. Started by RX7,

עד היום אני עם עכבר של לוגיטק אלחוטי וזה ממש מעצבן אני כל פעם צריך להחליף לו סוללות , עדיף עכבר חוטי. (או שיש עכבר שנטען, לא רוצה לשמוע על סוללות נטענות) אשמח להצעות של עכברי חוט[br]פורסם בתאריך: 25.02.2011 בשעה 12:34:19 תקציב של 100 ש"ח +-

• 0 תגובות
    • 949 צפיות

דיונים חדשים בפורומים