עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by d3vil,

מי יתן וידית המשחק הישנה שלי תנוח על משכבה בשלום. עכשיו - כמובן שצריך להחליף אותה. אני מתבלט אם באמת כדאי לי להשקיע בערך 480 שקל בFORCE FEEDBACK, או שאין טעם? אנשים עם ניסיון בבקשה לענות...

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by D_N_A,

למי שלא יודע בארדיסקים (הלוחות העגולים האלה שמסתובבים ועלהם נאגר המידע) יש שכבה של ניקל חמצני על קובלט. בגלל ההרכב הזה המגנטיות יכולה לנוע רק בכיוון אחד. בכל מקרה, התברר לאחרונה (בעזרת שיטות חדשות לבדיקת שכבות זעירות עם קרינת X) שהניקל חמצני מגיב - בגלל המגנטיות!!! - עם קובלט ויוצר ניקל-קובלט חמצני! למי שלא מבין מה החשיבות של זה, אז אני יסביר: עד היום חשבו שהניקל חמצני לא יגיב עם הקובלט! כלומר, הארדיסקים כפי שאנחנו מכירים אותם - הולכים להכחד! חוצמזה, הארדיסקים הולכים גם ככה להכחד כי יש גבול שאפשר לדחוס חומר על מנת לשמור יותר מידע (במקרה ותהיתם למה פעם שמרו 1 ג'יגה על מה שהיום שומרים 20-100 ג'יגה ויותר) ביי ביי ארדיסק! :'(

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by y_i_c,

יש לאח שלי מחשב AMD XP 1700 עם לוח של Gigabyte GA-7VTXE עכשיו יש בעיה מוזרה!!! מדי פעם כשמדליקים את המחשב מתקבלת הודעה שיש בעיה ב Dual Bios שביוס אחד לא תואם לשני!! או שמופיע שיש בעיה מ NVM ואז כל הנתונים בביוס מתאפסים! וצריך להגדיר מחדש!!!! אם אני עושה RESET לא עוזר! אני צריך לכבות את המחשב לחכות מס' שניות ולהדליק שוב! ורק אז אני יכול לעשות משהו בנידון! אני חושד כמובן שהבעיה בלוח (הלוח חדש מלפני שבוע) . אבל לפני שאני מפרק ושולח אותו לאזטק שיחליפו לי אותו! האם מישהו פה נתקל בבעיה פעם. או שיש לו רעיון???

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by guy94,

היום בלילה אני מזמין את המחשב החדש שלי מהאתר של זיגזג. רציתי חוות דעת שלכם על מה ללכת ? איזה לוח אם. כל שאר הפרטים שלי סגורים. [poll] [opt]ASUS A7V266-E[/opt] [opt]GIGABYTE GA7VTX-H[/opt] [/poll]

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by puNani,

מה ההבדל בדיוק? ראיתי בכמה אתרי חומרה שכרטיסי המסך בהם מחולקים בין כרטיסי מסך PCI לעומת AGP... מה ההבדל? מה היתרונות והחסרונות? ואיזה כרטיס הוא ה RADEON? AGP או PCI?

• 8 תגובות
    • 970 צפיות
  6. Started by MiniMizer,

זה הממשיך של הRioVolt SP250. I must have it!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by zoyaniv,

שלום לכם אני שוקל לשדרג את המחשב שלי בעזרת הרכיבים הבאים רציתי לדעת את דעתכם לוח אם-giga-byte ga-7vtx-h מעבד-athlon xp 1600 plus זיכרון-micron ddr 256mb pc-2100 הארד דיסק-seagate baracuda 40gb 7200 r.p.m מארז- aopen kf-45 300w כרטיס מסך-asus geforce3 ti200 deluxe או elsa geforce3 ti200 מסך-samsung 19" 955df אקבל הצעות ורעיונות בברכה בעיקר לגבי המסך והכרטיס מסך

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by y_i_c,

קניתי מחשב חדש AMD XP 1700 אבל יש בעיה...!! הטמפרטורה של המחשב היא 60 מעלות!!!! והמחשב נתקע כל הזמן!!!! למישהו יש רעיון<<?????

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Or ei,

יש לי בעיה היום קיבלתי את הכרטיס החדש שלי ge-force 2 ti 64MB ;D :jump: :jump: ועכשיו כשאני מעלה את Q3A וrtwcהדמו זה אומר שיש בעיה עם הopen gl subesistem אני לא בטוח שרשמתי את זה נכון אבל הבנתם .... מישהו יודע מה הבעיה ד'א אני עובד עם WIN XP זה אולי הדריברים??

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by bluemail,

קניתי סופסוף הארד דיסק חדש .... הרכבתי אותו ולוח האם מזהה אותו אבל לא ווינדוס .... אתם יכולים לעזור לי???..

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Boomer,

קיבלתי אתמול את המחשב החדש עם Radeon 8500 ו-Athlon XP 1600. בקיצור, היום אני מתקין את הדמו של Comanche 4. זה עושה את כל הבדיקות שלו ומגדיר לי אוטומטי את הכל לגרפיקה גבוהה. אז אני משחק על 768*1024 והמשחק פשוט מלא ב-Slow Downs. אותו הדבר עם 600*800. לא הפעלתי את ה-SmoothVision או משהו כזה ואני עובד עם הדרייבר החדש ל-WIN XP ב-WIN XP. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ThE_BesT,

השבוע אני הולך לקנות את הרמקולים של Altech דגם ADA880R אם יש לכם הערות אני ישמח ודרך אגב למי שיש נסיון עם חנות המחשבים מ.ש.ב בראשון (ששם אני קונה אותם) יכול גם להעיר אני מאד ישמח לשמוע ממכם בתודה גבי.

13. Started by guy94,

איזה מארז עדיף ? ENERMAX 710-S Black או ANTEC 1030B

14. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

ככה : אחרי התמוטטות עצבים היסטרית , הגעתי למצב כזה : 2 דיסקים בRAID עם XP עליהם , עוד 2 דיסקים על PROMISE , ונשאר לי צורב וDVD . מה יהיה עדיף ? להשאיר אותם על הלוח , כל התקן על ערוץ משלו , או לדחוף את הDVD והצורב על הערוץ הנותר של הPROMISE ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by DAN,

האים לדעתכם המרט הזה שווה משהוא ביחס למחיר המאוד מאוד נמוך ? http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=297174 אנא השיבו לי מהר לפני שהמכירה תיגמר (אני רוצה את המחשב כתחנה שלישית למשחק לילדים) דן

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ^Dr-TrAnCe^,

אז ככה: יש לי שתי מחשבים בבית. אחד 700Mhz והשני 133Mhz. ויש לי מדפסת ואני רוצה שהיה בניהם רשת. כדי שבמחשב הישן אני גם יוכל להדפיס עבודות לשמוע מוזיקה מהמחשב השני וכל זה... עכשיו אני לא יודע כלום על רשת כמה כרטיסיים צריכים כמה זה עולה כלום. עכשיו רציתי לדעת אם מישהו פה מוכן לפרט קצת על רשת ביתית. כמה כרטיסיים צריכים ? איזה כרטיסיים (הבנתי שיש הרבה סוגים)? מה הכי טוב ? מה המחירים ? כל הפרטיים בבקשה אנשים.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Pc_Master,

אני רוצה להחליף את לוח האם שלי,איזה לוח עדיף? MSI K7T266Pro2-RU (VIA KT266A chipset) הלוח הזה תומך ב USB2. או לוח של ASUS A7V266-E כמובן ששתי הלוחות מצויינם,אבל איזה יותר כדאי?

18. Started by Loco,

אחרי שרוב החנויות בארה"ב סירבו לקבל הזמנה מהארץ.. החלטתי שכנראה שאני יקנה פה... בהתחלה היתיי מעונין בלוח Epox 8KHA+ המבוסס על ה KT266A אך הוא לא נמצא כן בשום חנות למען האמת, לוח ה KT266A היחיד שמצתי פה הוא ה GA-7VTX-E ו GA-7VTX-H שניהם כמובן של Gigabyte לא יכולתי למצוא עליו שום ביקורת ולכן באתי לפה כדי שתעזרו לי... אז בבקשה ממכם רשמו לי אם יש לכם מקום לביקורת, או סיפרו מניסיון אישי. דבר שני זה מאיפה לקנות בארץ... את פנדה אני לא סובל... אז נשארו לי אפשרויות שהם zigzag200 פלונטר ו KSP אם יש לכם עוד מקומות רשמו בבקשה גם אותם, הכי טוב יהיה אם תרשמו איפה יש את ה XP 1900+. תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by WizMaster,

הכוונה בלוחות אם מן הסתם...

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by mega,

נא למחוק

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום, אני רוצה לשים כרטיס כזה אצלי במחשב ע"מ להגדיל את נפח האכסון הכללי שלי. כרגע יש לי HDD 1 במחשב של 20GB . כמובן אני יכול לשרשר לאותו כבל IDE עוד HDD אחד. אני רוצה לדעת אם יש יתרון בכלל בכרטיס כזה, שהרי הוא תופס חריץ PCI ובטח צריך כל מיני הגדרות מעצבנות. אם אני מתכוון להוסיף HDD 1 בלבד, מה הייתם ממליצים לי לעשות? לשרשר לקיים או לחבר על הכרטיס הזה? אם אני מוסיף עוד 2 אז אני חייב לחבר אותם לכרטיס. איך אני צריך להגדיר אותם לאחר החיבור? תודה רבה!!

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by ThE_BesT,

מה אתם אומרים על סט הרמקולים הזה??? והאם הוא יעבוד טוב עם Live! value???

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Haflo,

מישהו יודע מה תפקידו של ה Scroll Lock במקלדת? ? ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by cr,

האם שווה ליקנות מניורון ולשלם עוד 300 שקל?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. איך הרמקולים האלה klipsch ProMedia 4.1? שווים את ה300 דולר??? איזה עוד דגמים של אלטק יש באותה עוצמה/איכות/מחיר של ADA890 ??? (נגמר הADA890 בכל החנויות) . אודה לתשובה מהירה כי ביום שני אני טס חזרה לארץ.... נ.ב. קניתי גם את ה Audigy MP3.....

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים