ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש AMD XP 1700 אבל יש בעיה...!! הטמפרטורה של המחשב היא 60 מעלות!!!! והמחשב נתקע כל הזמן!!!! למישהו יש רעיון<<?????
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך עדיף לקנות? ATI RADEON VE 64MB DDR + TV GeForce 2 Titanium 32Mb GeForce MX400 64Mb + TV 3dfx Voodoo 3500 16Mb + TV
-
- 8 תגובות
- 834 צפיות
-
-
איך המארז הזה? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=6437 תודה!
-
- 8 תגובות
- 761 צפיות
-
-
צריך המלצה לספק (לא ג'נרי) מתחת ל 300 ש"ח או בדיוק. (אפשר להוסיף אולי איזה עוד כמה שקלים..)
-
- 8 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, אני לפני קניית מחשב חדש. האם שווה לחכות עד סוף החודש לפני הקנייה, לכניסה של הבלו-טות'? האם תהיה לכך משמעות? האם בכלל כדאי לקנות עכבר, מקלדת, מסך וכו' מתקשרים בבלו-טות'? האם בכלל יהיו מוצרים בעלות שווה עד סוף השנה? אשמח לתשובות / להפניה לת'רד. תודה
-
- 8 תגובות
- 836 צפיות
-
-
לשימוש ביתי אני רוצה מכשיר אמין ומהיר שיענה על הדרישות הביתיות עם מינימום תקלות
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מינימום 3.3 MP אופטיקה מתחלפת טווח רגישות גבוה לאור (100-800 אסא מינימום) מהירות צילום גבוהה שינוי זמן חשיפה תודה...
-
- 8 תגובות
- 845 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מדפסת ביתית (אולי גם כזו שתשלב סורק / מכונת צילום), והייתי שמח לקבל את ההמלצות שלכם (שייקחו בחשבון גם את העלות השוטפת שמעבר לעלות הקנייה, כמו למשל אם ליצרן מסויים יש דיו יקר מדיי וכו'), כרגע אין לי מגבלת תקציב קונקרטית, אני לא בקיא בכלל במחירים כ"כ, אז אני מניח שבסביבות המחיר הסביר שקיים בשוק בימינו... בגדול פשוט הייתי רוצה שתהיה תמורה טובה עבור המחיר... תודה!
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב. אני מחפש עכבר אופטי אל חוטי למחשב, העכבר לא אמור לשמש למשחקים יותר מידי, מידי פעם פה ושם. דבר נוסף שאני לא יודע כמה הוא חשוב (פה אני רוצה את דעתכם) הוא המעמד של העכבר שגם טוען אותו. הבנתי שהמחירים לעכברי עם מעמד יקרים בהרבה יותר מהאלחוטיים הפשוטים יותר, עד כמה זה משנה אם יש לו טעינה או לא ? כמה זמן מחזיק עכבר עם סוללות רגילות ? אין לי תקציב גדול ואני לא מתכוון להשקיע יותר מ-200 ש"ח. חשוב שהעכבר יהיה נוח במידה סבירה (לא רוצה מסאז'ים ושטויות). העכבר שאני עובד איתו כרגע הוא INTLI MOUSE של MICROSFT, הכי פשוט שיש, 2 כפתורים וגלגלת, אין לי צורך ביותר מזה, אבל יש לי צורך ביותר נוח מימנו, הוא פשוט קטן לי. כל הצעה תתקבל בברכה.
-
- 8 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכבר חדש...חשבתי ללכת על MX518 יש עכבר יותר טוב בטווח המחירים של הזה?
-
- 8 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום, בגלל הפסקות החשמל שהיו היום, כנראה שנשרף לי הספק. רציתי לשאול איזה ספק טוב ניתן לקנות במחירים הללו? אין לי צורך במשהו מיוחד פשוט שיהיה אמין, ושקט. המפרט שלי: אמד 3200+, לוח K8NF9, זיכרון 512 , 6600 GT .... האם ניתן לפנות לחברת החשמל על מנת לקבל פיצוי על הנזק?
-
- 8 תגובות
- 816 צפיות
-
-
מחפש מקלדת למשחקים, חשוב לי שהמקשים יהיו שקטים ומוארים. וכמו כן חשוב עברית במקלדת. כמו שציינתי התקציב הוא בסביבות ה300 תודה רבה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש את המלצתכם ל 2 גייםפאד למשחקים ב PC,משהו שישמש גם במשחקים אחד על אחד (מכוניות כדורגל) וגם באחד נגד המחשב. התקציב עבור שניהם 300~. אודה מאוד לעיצתכם!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אמרו לי שבעכברים האלה הגלגלת לא משוננת (חלקה) זה באמת ככה ???
-
- 8 תגובות
- 792 צפיות
-
-
http://www.handshoemouse.com/ נראה מדבים - רק אפא כפתורי ה BACK/FORWARD?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נהרס לי הכבל בכמה נקודות. אני מחפש כבל חדש, חפשתי בגוגל אבל לא מצאתי שום דבר. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם שווה להשקיע עוד 400 שקל ולהגיע ך7000 שקל מחשב ולקחת את המארז השחור הזה של טרמלטייק? מדגם ?Thermaltake Xaser III VM-3000A midi?
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב חדש. אני לא רוצה שהוא יהרס לי בשניה אחת של קצר חשמלי. לי אישית לא אכפת שהמחשב יכבה בהפסקת חשמל. הדבר היחידי שכן חשוב לי שלא יקרה נזק ולא יהרס. איך זה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=10481 ? או שזה מספיק: http://www.mediagalaxy.co.il/files/power-protector-hyundai.jpg
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לא מצליח בשום אופן שהוא להרכיב שם את הצורב שלי, יש שני חתיכות מתכת שחוסומות לא הגיוני בחיים לפרק אותם ישבתי על זה שעות :s05: עכשיו אני עובד שהמחשב פתוח והצורב נמצא על ספרים (התמונה בהודעה שלי למטה)
-
- 8 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מחיר שאני מוכן להקציב לציוד מקסימלי: 850 ש"ח מה אני צריך: מקלדת, עכבר, פד (רק אם זה משפיע בצורה משמעותית על הביצועים) מאפיינים לעכבר: Palm grip, עדיפות לארגונומי ליד ימין, גיימינג (RTS, RPG FPS), עדיף אל חוטי ונטען - עד 400 ש"ח מאפיינים למקלדת: עדיפות לחוטי, נוח להשתמש בה ולהקליד בה, לגיימינג כמו שפירטתי קודם - עד 350 ש"ח פד: (במידה וזה באמת משפר את הביצועים), נוח לשימוש, נראה טוב (מה לעשות...) - עד 100 ש"ח כיוון - אני אשמח לחו"ד על מה שאני חשבתי לקנות: -עכבר: Mionix Naos 5000 -מקלדת: לא חשבתי על משהו ספציפי -פד: Razer Vespula (רק בגלל מראה ושהחברה ידועה, אין סיבה אחרת) הערה: - נניח והעכבר עולה 300 אז אפשר להוסיף 50 למקלדת ו50 לפד (באופן תיאורטי, כל עוד לא חורג את ה850, …
-
- 8 תגובות
- 933 צפיות
-
-
קניתי את זה בזיג זג עלה לי 62 ש"ח שווה ? או להחזיר ? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44_1057&products_id=5584
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למרות שקיבלתי חוות דעת לגבי המפרט וכן לגבי הספק ברצוני לברר שנית האם הספק יעמוד במכלול רכיבי המערכת היות ונוספו מספר רכיבים וקיבלתי חוות דעת מחברים שיכולה להיות בעיה לגבי הספק המערכת: Corsair Value Select 2GB 2*1GB PC3200 DDR400 C3 Zalman CNPS9500 LED 92MM Fan AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX Western Digital SATA 74GB 10000 RPM XFX GeForce 7900GTX 512MB PV-T71F-YDFR Akasa ALLINONE 21 FUNCTION PANEL Black DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D ANTEC P180 Advanced Super Mid Tower Akasa 80MM AMBER SERIES CASE FAN AK-182-L2B AK-182-L2B Akasa 120MM AMBER SERIES CASE FAN AK-183-L2B AK-183-L2B NEC ND-4571 Dual Lay…
-
- 8 תגובות
- 680 צפיות
-
-
עדיף כמה שפחות כמובן. קניתי את העכבר Mx518 ואני זקוק לפד לעכבר. משהו שיעבוד חלק עם העכבר.. עוד לא הספקתי להתרשם מהעכבר כי אני לא בבית כרגע
-
- 8 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אהלן, אני אשמח לדעת אם למישהו יש את הבעיה והצליח לנטרל אותה ע"י שימוש בעכבר ארגונומי? ואשמח לקבל המלצות.. כמובן שלכל אחד זה מגיע בחומרה שונה אבל אשמח לדעת ולקבל המלצות על עכברים טובים תודה רבה עמית
-
- 8 תגובות
- 4.6k צפיות
-