עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by franco,

לפני יומיים קיבלתי מצלמה מנטוויזן , התקנתי אותה במחשב שלי והכל היה טוב ויפה והיא עבדה כמו שצריך , אחר כך רציתי להגדיר את המצלמה במסנגר וכשנכנסתי לאשף הגדרת המצלמה הופיע לי המשפט הזה : " אין באפשרותך לשנות את הגדרות המצלמה שלך מכיוון שהמצלמה אינה מחוברת למחשב או שאתה משתמש בה בשירות וידאו או עם תוכנית אחרת " האמת היא שהמצלמה מחוברת והיא עובדת אבל במסנגר היא לא עובדת , למישהו יש מושג מה הבעייה כאן ולמה המצלמה לא עובדת במסנגר , אשמח לקבל תגובות , ואני מודה מראש........... :( :( :(

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  2. Started by Diman82,

(שיניתי את הכותרת, נראה יותר ענייני עכשיו?) הקדמה בקטנה.. רוב משתמשי המחשב יודעים איך המדפסת עובדת - מרססת צבעים בכמויות שונות בשטח מסוים, וכך מתקבלת התמונה הנדרשת.. לפני כמה ימים נתקלתי בבעייה פרקטית ולא שיגרתית: נוצר הצורך להדפיס משהו על שקופית, לאחר שהדפסתי, נזכרתי (כשהתכלתי על התוצאה) שהמדפסת לא מדפיסה בלבן!. למישהו יש מושג אם יש אפשרות להדפיס בצבע לבן?!

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  3. Started by B@By-KiLLeR,

טוב...אז ככה : כשאני מנסה לשמוע MP3 אז הוא נשמע בחלקים והוא איטי מאוד זה קורה רק בקבצי ה אמ פי 3 ניסיתי ב 3 תוכנות : winamp, soniqu, atomixMP3 אני לא כל כך יודע איפה נמצאת הבעייה..האם היה בהגדרות או בכרטיס קול או בווינדוס יש לי Creative Vibra 128 WINDOWS 98 ENABLED SECONED EDITION

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  4. במחשב הישן יש איזה ויברה 128 מעפן אבל הוא עשה עבודה טובה עם חיבור למערכת רמקולים זוגית ( ;D ), עכשיו אחרי הפירמוט וההתקנה מחדש של הכל במחשב הישן ההוא הסאונד פשוט נשמע נוראי, כמו מתוך טרנזיסטור שקבור 20 מטר באדמה... עכשיו רציתי לשאול האם זו בעיית דרייברים או בעיית חומרה והכרטיס פשוט נשרף\הלך לעולמו ? (ניסיתי מספר גדול של דרייברים שונים, ואף אחד מהם לא סידר את הבעייה...

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by nizzan7,

שלום לכולם, יש לחבר שלי מדפסת PIXMA 1500 CANON, אתמול הוא הדפיס כרגיל והיום פתאום היא מתה כלומר מדפיסה אבל כל הדפים יוצאים לבנים לגמרי. כבר עשינו ריסט למחשב ולמדפסת. הוחלפו טונרים גם כן. מה ניתן לעשות כדי להחזירה לחיים? תודה, ניצן

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  6. Started by uzi230,

שלום, לאחרונה פירמטתי את המחשב למערכת הפעלה Win 7, ומאז אני לא ממש יכול להשתמש במיקרופון. ניסיתי שלושה דגמים שונים של מיקרופונים (תקינים כמובן), ונראה שהמחשב פשוט לא מזהה אותם. ב'רשמקול' המיקרופון מופיע כ'לא מחובר'; כאשר אני לוחץ על הרשמקול "אין אפשרות למצוא התקן הקלטת שמע". אני מניח שאולי אני צריך להתקין דרייבר כלשהו, אבל אני לא ממש יודע איזה... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  7. לדוגמא נקח את BF2 שבשביל לטוס חייבים להשתמש בלפחות 4\5 מקשים בו זמנית.. לדוגמא לחיצה על A ו W כשאני מוסיף ללחוץ על החיצים ימינה ושמאלה פשוט זה לא מגיב.. אני צריך לשחרר את W ו A ואז לבצע פניה.. זה בלתי אפשרי.. מה אפשר לעשות? כי במקלדת הקודמת שלי הכל היה טוב ויפה.. אגב זאת מקלדת חדשה..

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  8. Started by יוסי כהן,

המקשים שלמעלה ושבצד לא פועלים התקנתי כבר את הדיסק ניסיתי כבר הכול אולי אתם תצליחו לעזור לי

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  9. Started by guy94,

יש לי סי די רום מסוג ASUS CD-S500/A... יש לי וינדוס XP וכשאני מנסה להפעיל את אפשרות ה - DMA (כי יש לי בעייה שזה ב PIO כשאני מנסה להעתיק קבצים מהסי די רום ולשמוע מוזיקה בו זמנית מהארד דיסק אז כל המחשב מאט פתאום ושומעים שהשיר מקרטע) אני מפעיל את ה - DMA ואז עושה RESET (למרות שהמחשב לא מבקש) וכשאני נכנס לראות האם זה נהיה DMA... זה רושם לי ש Transfer Mode: DMA If Availbale Current Transfer Mode: Pio ONly צריפתי תמונה להמחשת הבעייה... אם מישהו יותר איך לפתור את זה.. אז בבקשה תעזרו

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by flos,

אז ככה מחקתי בטעות איזה קובצ של הDRIVER של ATI (כרטיס מסך) לא יודע איך זה קשור אבל העכבר שלי(G7) לא עובד מאז, ניסיתי לסנכרן אותו, לא הולך (למרות שאני לא בטוח שעשיתי את זה כמו שצריך) ניסיתי להתקין את כל הדרייברים גם של ATI וגם של העכבר וזה לא הולך, גם שוחזרתי את המערכת וגם זה לא עובד, זה כאילו שהעכבר מת, הוא נידלק לי אבל לא מגיב בשום דרך. בבקשה אני חייב עזרה!!! תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  11. Started by Shaq Diesel,

שלום לכולם יש לי את העכבר כבר מספר שנים והוא עובד טוב יש מתחת לעכבר שלוש "מדבקות" (או איך שלא יקראו לזה) לבנות העליונה נתלשה היום(כנראה כבר העכבר זקן) בכל מקרה מישהו אולי יודע איפה אני יכול לקנות מדבקה כזאת חדשה? (מצורפת תמונה אני מדבר על מה שמוקף בעיגול) תודה רבה לכולם

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by shlomi6,

יש לי מקלדת ועכבר אלחוטיים. אתמול הם הפסיקו לעבוד, ניתקתי אותם, וחיברתי מקלדת PS2 ועכבר USB. המקלדת עובדת, והעכבר לא. כל שאר האביזרים המחוברים לUSB עובדים ללא בעייה. כאשר אני מחבר את העכבר ( יש לי כמה אז ניסיתי את כולם ובכניסות שונות ) המחשב מזהה אותו, העכבר מגיב לשניה, וכאשר המחשב מסיים להתקין את הדרייבר של העכבר, העכבר לא מגיב ( הלד למטה ממשיך לדלוק ). כאשר אני מנתק את העכבר מהמחשב, יש את הצליל של המערכת שמעיד על ניתוק של רכיב USB כל שהוא, כלומר המחשב מזהה את החיבור של העכבר וכן את הניתוק הפיזי שלו. בלוח הבקרה העכבר לא מופיע כאשר עכבר PS2 מופיע ועובד. מחקתי את כל הדרייברים של ה USB בלוח הבקרה, ולאחר האיתחול של המחשב הם הותקנו אוטומטית, ולא עזר. במצב של safe mode , אותה …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Gil28,

יש למשולבת הזאת פקס ולפקס יש כפתור auto answer. הבעייה היא שורת החיווי שלו מתכבה אחרי כשעתיים ואז לא ניתן לקבל פקסים באופן אוטומט (כשאני לא נמצא) חיפשתי קצת ברשת, למעט ביצוע reset לא מצעתי שום דבר בנושא (גם reset לא עובד)

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  14. Started by Etus,

יש לי בעייה בצריבה שהתחילה לפני זמן קצר. בכל פעם שאני מנסה לצרוב דיסקים של מוזיקה, מהירות השליחה של ה- CD-ROM כ"כ קטנה, עד שזה עושה מיידית Error, אפילו כשאני מנסה לעשות CD-Image(אין לי מושג למה יש בעייה כשאני מנסה בדרך הזו). אני יכול לצרוב מידע ללא בעייה, ואני יכול לשמוע מוזיקה דרך הכונן הזה. אף פעם לא הייתה לי את הבעייה הזו. אני משתמש ב- WinOnCD 3.7, ויש לי צורב CRW8824S Yamaha 8x8x24 SCSI. עזרה בבקשה? נ.ב. עוד בעייה קטנה: למה הצורב לא מצליח לקרוא דיסקים של 800MB(הדיסקים של GPT, החדשים)? הוא מזהה אותם כדיסקים של 650MB.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. טוב אז ככה יש לי עכבר בלוטוס מהדגם ‏BlueTooth NoteBook Laser Mouse 5000 אני מחבר אותו והבלוטוס קולט אותו יש לו סוללות חדשות והבעיה היא כזו: העכבר לא זז כמו שצריך אין לי מה להסביר בדיוק אבל הדיוק שלו גרוע ביותר נגיד אני זז לצדדים או למעלה ואני רוצה ללחוץ על נקודה קטנה במדוייק ייקח לי שענה לעמוד עליה או שאני מזיז אותו לצד או למעלה הוא זז נגיד 10 ס"מ נתקע ס"מ ואז ממשיך כלומר הוא לא זורם עם תנועת היד שלי, הבעייה העיקרית היא חוסר זרימה עם תנועת היד. העכבר חדש ולא נראה לי שיש לו בעייה תכנית עכשיו נכנסתי לאתר של מייקרוסופט רציתי להוריד לו תוכנה אבל הדבר המוזר הוא שיש להם דרייבר שתומך בכל עכברי מייקרוסופט ומשום מה אין את העכבר הזה שם זה ממש מוזר כל העניין הזה, והורדתי את הדרייב…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by guy94,

המחשב שלי פשוט לא נדלק.... כל פעם שאני מפעיל אותו הוא עובד (כל המאווררים עובדים הכל עובד אבל כל הזמן רואים מסך שחור והוא לא משתנה) כלום לא מופיע לי על הצג... וכאשאר אני מנסה להכבות את המחשב זה רק אחרי שאני לוחץ איזה 10 שניות רצופות על כפתור הכיבוי. בכל מקרה אני משער שזה קרה אחרי שעשיתי אוברקלוק (קטן מאוד) יש ברשותי מחשב AMD ATHLON XP 1600 ENERMAX S710-B GIGABYTE GA7VTX-H המעבד עבד עד לפני זה על טמפ של 43 מעלות והאוברקלוק היה הרמת הבאס - 142 במקום 133, יש לציין שלנפי זה עשייתי מ 132 ל 136 והכל עבד כמו גדול , ואחרי זה שעשיתי מ 136 ל 142 המחשב לא עבד יותר ומופיע המסך השחור כל הזמן אבל המחשב עובד (כלומר כל המאווררים הסידירומים וההארד דיסקים) עזרו לי בבקשה.... (אני כותב אליכ…

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by ski_farm,

לי יש מפצל USB אחד ל4 שקיבלתי מתנה מהבנק ואין עליו שום לוגו של יצרן בנוסף אותו התקן הוא גם גוף חימום אשר מקבל את הספקת הזרם מן פורט ה USB במחשב ההתקן עבד עד לזמן האחרון שבו המחשב אומר לי שזהו התקן לא מזוהה (בכל פעם שאני מחבר אותו למחשב) ושאין לו דרייבר ולכן לא ניתן לעבוד עם המפצל כי המחשב לא "מתחיל" לזהות את ההתקנים שחוברו למפצל. חיברתי את המפצל לחשמל חיצוני בכדי למנוע בעיות של זרם ועדיין אותה בעייה המחשב ניסה למצוא את הדרייבר באינטרנט ונכשל ממתי מפצל USB צריך דרייבר ???? מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעייה החמורה הזאת ?? תודה רבה מראש ski farm

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  18. יש אצל חברה שלי מדפסת, סורק, פקס של HP, דגם J4500. זה רושם תקלה שהמחסנית דיו השחורה לא מתאימה, זו מחסנית ממוחזרת. הצבעונית מקורית חדשה והיא עובדת, אבל כשאני מדפיס ללא המחסנית השחורה זה עדיין כן מדפיס לי בשחור וגם בצבעוני! כשאני שם את השחורה שוב המדפסת רושמת שזו מחסנית לא מתאימה ולא מוכן להדפיס...

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. שלום. אז ככה-- אתמול אבא שלי חיבר לי מערכת סטריאו לטלויזיה, כנראה במהלך העבודה הוא ניתק בטעות את הקבל של הרמקולים של המחשב שלי. הגעתי הביתה,חיברתי אותם ואין קול! דריברים תקינים, בהגדרות הקול אני רואה גרף שמראה סאונד עולה ויורד ועדיין אני לא שומע כלום! ניסיתי התקנה מחדש של הדרייברים ועדיין שום דבר. אני כבר יותר מעובד עצות אם יש לכם רעיון לתופעה הביזארית הזאת אני אשמח לשמוע. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  20. Started by faceless,

יש לי גויסטיק Logitech Wingman Attack ויש לי בעיה מעצבנת במרכוז שלו, פעם בכמה זמן המרכוז בורח לחלקיק שנייה לכיוון שמאל-מעלה(בכיול שלו ב CONTROL PANEL), גם המצערת אפילו שהיא באמצע בורחת לחלקיק שנייה ל FULL וחוזרת. זה לא כל-כך נורא שאני טס אבל כמעט כל נחיתה והמראה שלי הופכת לתאונה אווירית ניסיתי לכוון את ה DEAD BAND במשחק אבל ה"בריחה" של הגויסטיק מגיעה לכמעט אמצע המהלך כך שהדרך היחידה היא לכוון את ה DEAD BAND לרמה כזאת שאני לא אוכל לטוס בתודה :saint:

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  21. Started by davidz85,

שלום, לפני כחודש השתדרגתי בעכבר G700, הביקורות עליו היו מצויינות וגם רציתי סוף סוף עכבר אלחוטי עם ביצועים גבוהים. אחרי כמה ימים התחילו לי בעיות מעצבנות, את הרוב פתרתי אבל בעייה אחת נשארה. לפעמים כשאני באחד הדפדפנים, גוגל כרום או אקספלורר (לא ניסיתי עוד) ברגע שיש קצת "עומס" מבחינת פלאש העכבר נתקע ומגמגמם בטירוף. בהתחלה היה לי ווינדוס 8 אז אמרתי אולי בגלל שזה RTM או יכול להיות שיש חוסר תאימות, חזרתי בחזרה לווינדוס 7 שאמור להיות יציב יותר. אבל הבעייה מופיעה שם שם. במשחקים אין בעייה, ככה שלא יודע אם זה עומס על העכבר או על הUSB. נייסתי להחליף בין כל כניסות הUSB שבלוח אם ללא תועלת. הלכתי גם לKSP עם התקלה הזאת והתשובה שקיבלתי היא במילים יותר יפות לך **דיין העכבר עובד מבחינת חשמל…

• 23 תגובות
    • 4k צפיות
  22. Started by The_Moose,

יש לי בעייה עם המחשב בעת ה-Boot Sequence שלו. מיד לאחר זיהוי הדיסקים המחשב מתריע על : "I/O Conflict error Port 2F8" אני מניח שזה משהו שקשור לעכבר. זהו מחשב ישן אשר עליו מותקנת מע' הפעלה Win98se . המחשב עבד בסדר גמור עד שלא מזמן החלפתי דיסק קשיח... ואז הגיעה הבעייה הזו של הפורט הסריאלי. אם איני טועה אז יש לי 2 פורטים כאלו במחשב. אחד מהם 2F8 והשני 3F8 . מי מהם אמור להיות העכבר? עם מה יכול להיות לי Conflict בכלל? הבעייה היא שהעכבר לא מזוהה ע"י Win98 וזו בעייה קשה מאוד אודה לכם על העזרה.

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  23. קיבלתי את מכשיר כף היד הנ"ל ויש איתו בעיה, הבנתי שהוא לא עובד עם הוא לא מחובר לתחנת עגינה שלו, ברגע שאני מוציא אותו מתחנת העגינה שלו הוא לא עובד, השאלה שלי זה למה? הסוללה שלו היא אמורה להיות בסדר, הבנתי שזה משהוא שקשור לזה שהמשתמש הקודם שלו לא השתמש בו תקופה ארוכה ואז הסוללה הפסיקה לעבוד?!? (מילים לא שלי) האם יש משהוא שאני יכול לעשות להציל את הסוללה או שאני חייב לקנות חדשה?

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  24. הי חברה מדפסת HP 840 מודיע לי שחסר נייר ולא מדפיסה. בפועל יש נייר במדפסת. מה יכולה להיות הסיבה? בתודה

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  25. רכשתי לפני זמן מה את המקלדת הזאת ומפעם לפעם, אחרי שלא משתמשים בה מספר דקות, לחיצה על כל מקש שהוא נהפכת לסדרה רצופה של ] שלא מפסיקה עד שלוחצים שוב על איזשהו מקש. בעיית חומרה או תוכנה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים