ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות הגה למחשב ואני לא יודע איזה אני מחפש משהוא אם 3 דוושות והילוכים ואני לא מוצא יש רק אם 2 דוושות יש למשהוא המלצה לכזה הגה ושיהיה טוב?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה עדיף? אני נוטה לכיוון האנטק...
-
- 8 תגובות
- 748 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! אני מזמין מחר את מחשב שלי (מפרט בצד) ויש לי הזדמנות להחליף את הספק כוח לספק הזה: Cooler Master eXtreme Power 430wRS-430-PMAR קישור לאתר יצרן: http://www.coolermaster-europe.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=RS-430-PMAR/P&other_title=0 קישור לחנות: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1758 שווה לי לקחת אותו במקום הספק כוח שבמפרט? (אותו מחיר). אם לא איזה ספק לקחת? רק בחנות הנ"ל. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש את המקלדת והעכבר האלה מקלדתוCordless Desktop MX5000וLogitech והתחילו לי כאבים ביד, אני רוצה לקנות פד לעכבר יש משהו מומלץ? אין תקציב כי לא יודע כמה זה אמור לעלות, אבל משהו טוב
-
- 8 תגובות
- 964 צפיות
-
-
תמיד אומרים שלא רואים אותי טוב ויש קוביות כאלה של טשטוש.. אבל אני רואה את עצמי פרפקט!! מה עושים? ;]
-
- 8 תגובות
- 748 צפיות
-
-
טוב אז ככה...שמתי לוח אם חדש IS7 ואיזה ג'מפר אחד לא היה במקום אז לא ידענו מה הבעייה ועשינו איזה 540975 פעמים ריסט למחשב עד שעלינו על הבעיה. ואז אחרי כמה זמן הספק התחמם ונישרף (ספק ג'נרי 300W ;D) עכשיו יש לי שתי שאלות: 1. האם יכול ליקרות משהו ללוח אם? (טכנאי אמר לי שבטוח לא קרה כלום) כי לדעתי זה כאילו אתה מכבה סתם את המחשב באמצע שהוא פועל. 2. הזמנתי ספק HEC 300ART מנועה מחשבים האם הוא ספק טוב ??? תודה לעוזרים...
-
- 8 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היי חברים, קונסולת ה-PS3 שלי הולכת ומזדקנת ולכן החלטתי שבמקום לקנות קונסולה חדשה, הפיתרון יהיה לחבר את ה-PC לטלויזיה ולשחק עליה באמצעות gamepad. רציתי לדעת אם ישנה דרך לחבר את המחשב לטלויזיה (HDMI) בצורה אלחוטית למטרת גיימינג. אני יודע שישנן אפשרויות לחבר את המחשב אלחוטית על מנת להזרים מדיה אבל כאשר מדובר בגיימינג יש צורך ב-latency נמוך ולכן העניין שונה. מישהו מודע לפתרון או מוצר שיכול לענות על הצרכים האלו?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תגידו לי מה ההבדל בין אופטי לליזר, אומרים שלליזר יש יותר יתרונות, אם אתם יודעים תפרטו את מה ההבדל....
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את לוח האם שלי,איזה לוח עדיף? MSI K7T266Pro2-RU (VIA KT266A chipset) הלוח הזה תומך ב USB2. או לוח של ASUS A7V266-E כמובן ששתי הלוחות מצויינם,אבל איזה יותר כדאי?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה.. איפה אפשר לקנות שלט אקס-בוקס למחשב שתואם לוינדוס ויסטה... מהארץ ואיזה הבדלי מחירים יש בין אל-חוטי לחוטי?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למארז וספק למחשב הזה P4 2.8 512 RDRAM ati radeon 9800xt sound blaster live 5.1 ולוח אם משהו של אסוס... משהו טוב בכל מקרה אני לא זוכר במדוייק... איזה ספק אני צריך ואיזה מארז הכי ממולץ למחשב שלי בשביל לקבל תוצאות מקסימליות? וסתם לדעת איזה מארז הכי טוב שיש בשוק כרגע? (P160?)
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת, מבחינת ביצועים מה יותר טוב? מקניטוש או פיסי?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עורך וידאו, עובד שעות רבות מאוד מול המחשב, משמע - חשוב לי נוחות . עכשיו יש לי משרד חדש,מעוצב עם ריהוט כהה. אני רוצה סט מקלדת ועכבר אלחוטי, לא מחייב בסט אחד. חשוב לי : 1. שיהיה נוחות לידיים. 2. צבע שחור (אפשרות שילוב כסף) 3. אורך חיים ,שלא תגמר הבטרייה שאמצע עבודה שוטפת של עריכה, אפשרות ל"נטען", ונכבה לבד כשהמחשב נכבה. 4. חשוב ביותר: אני עובד דרך KVM דיגיטלי שיש לו חיבור נפרד לעכבר וחיבור נפרד למקלדת. אם אני אקנה סט יחד של מקלדת ועכבר, אני מניח שיהיה להם חיבור USB אחד, ויש מצב שתיהיה בעיה עם החיבור ל KVM (אני לא בקיא בנושא הזה ואין לי נסיון בזה). אני נוטה לכיוון של לוגיטק. חשבתי על עכבר MX1000. חשבתי גם על Logitech cordless desktop S510 , האם העכבר הזה טוב? יש גם את ה…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מכבה את המחשב האור של העכבר לא נכבה אולי מישהו יודע מה הבעיה? תודה. בן
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, העכבר שלי נדפק LOGITECH MX 518 ואני צריך עכבר ברמה שלו. התקציב הוא 200 ש"ח +- (תלוי אם שווה את התוספת) ההתלבטות שלי היא,האם לקנות שוב את ה518(כי הוא סיפק אותי) או לקנות את הG5 שברמה שלו פחות או יותר. או שיש עכבר של RAZER שמשתלם בתקציב הזה.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום איזה ספק צריך למערכת מבוססת AMD Athlon 64 3200 Socket 939 6800GS הרד דיסק 200G יש למישהו המלצה למארז+ספק בסביבות ה-400 שקל ?
-
- 8 תגובות
- 674 צפיות
-
-
ATX סלרון 433 כ. מסך ATI AGP RAGE IIC GA-6VX7-4X (לוח חדש שהחליף את הקודם שנדפק) בבדיקה מחוץ למחשב הכל עובד חלק כאשר יש בלוח מעבד זיכרון כ. מסך -חיבורים: עכבר מקלדת דיסק קשיח לאחר הרכבת הלוח יש בעיות באיתחול לאחר הפוסט הוא נעצר ולפעמים גם ממשיך באיטיות להעלות את חלונות וגם מתחיל לזהות את הרכיבים וחלונות מתחילה להתקין בכל השלבים מדי פעם המחשב מאותחל או נכנס למצב השהייה פתרונות יתקבלו בשמחה מאד דחוף עוד הערב
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך עושים את זה?!?!?! אני אל רוצה את האור האדום המעצבן הזה דולק כל הזמן... מה עושים?!?!?! תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום וברכה אני קניתי את הסט של לוגיטק MK320 מKSP המקלדת אני מרוצה אבל העכבר הוא קטן יחסית למה שהיה לי בעכבר הקודם הכריות של הידיים היו נמצאות על העכבר ואילו בעכבר של הMK320 הכריות של הידיים בכלל לא עליו בתמונות זה נראה גדול אבל שפתחתי ראיתי שהעכבר קטן יחסית 1. השאלה היא אם זה משהו שמתרגלים אליו? וזה לא דופק את היד? הנה הדגם והמפרט קניתי ב145 שח מKSP http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11875 לינק לזאפ http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=775659 לינק לאמזון קיבל 4.5 כוכבים http://www.amazon.com/Logitech-Wireless-Desktop-MK320-Keyboard/dp/B003VAGXZC אמרתי אולי אני אשדרג לדגם MK520 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=775661 אבל אצטרך להוסיף עוד 80 שח כי הו…
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי MICROSOFT INTELLI MOUSE EXPLORER ונקרע לי החוט שלו, אפשר לקנות חוט בנפרד? או שאני חייב עכבר חדש? (אין אחריות על העכבר)
-
- 8 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום. במחשב המשני שלי יש את הלוח אם הזה: MS-6154VA הלוח הוא של MSI. רציתי להחליף את הכרטיס המסך למחשב הנ"ל במקום הכרטיס הדרעק שמורכב עליו(TNT2) בכרטיס מסך אחר, חשבתי על ה-Geforce 2 TI של הרקולס, הוא נראה לי הכרטיס שהכי מתאים למחשב זה(P3 733), עכשיו השאלה שלי היא, האם יכול להיווצר מצב, שמכל סיבה שהיא הכרטיס לא יתאים ל-AGP בלוח(X2)?
-
- 8 תגובות
- 879 צפיות
-
-
החלטתי לקנות מחשב חדש לגמרי (חוץ ממסך) אבל אני רוצה שיהיה בו את כרטיס המסך החדש של ATI הRADEON 9700. ההתלבטות שלי היא אם כדאי לקנות את המחשב עכשיו אם כרטיס מסך זול חלופי עד שיגיע הRADEON 9700, או לחכות כמה חודשים ולקנות את כל המחשב ביחד, אולי גם יגיע איזשהו רכיב חומרה חדש קריטי אחר עד אז?
-
- 8 תגובות
- 941 צפיות
-
-
כן כן נשבע לכם לא יודע למה זה, מדי פעם הוא מתפקד כמו הכפתור הימני בעכבר ולא השמאלי. אלוהים כמה שזה מעצבן אותי , איך אני יכול לפתור את זה?
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש לי ספק גנרי של 400W ורציתי לדעת יש סיכוי שהוא יחזיק X800GTO?
-
- 8 תגובות
- 883 צפיות
-