עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. מה אתם אומרים על זה חרטא? שווה?

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  2. Started by Dragongk,

יש לי ספק Antec Truepower 2 480W עם שני ריילים של 12V כל אחד 18A האם הכרטיס XFX GeForce 7900 GT XXX שדורש 20A על הרייל של ה12V יפעל כמו שצריך ? בלי בעיות ואולי עם OC ?

• 8 תגובות
    • 672 צפיות
  3. Started by alfus73,

שלום, האם מחשב יכול להסתדר עם ספק גנרי. ? האם ספק גנרי כ"כ רע למחשב ? למה כולם ממליצים חד משמעית על ספקים לא גנרים? מה הבדלים בינהם? האם ספקים גנרים לא מספקים את הסחורה, כלומר לא יכולים לעבוד ימים שלמים, מתחממים בקלות, נשרפים מהר? האם ספקים גנרים כגון Ever-Power אשר מספקים 400W ב- Real יכולים לספק את הסחורה למחשב שבו יש כרטיס מסך Geforce6600 GT 128 ? אציין שהמחשב הוא לצורך משחקים כבדים ולא בשביל OverClocking וכו'. האם זו סחורה "פגומה"?

• 8 תגובות
    • 716 צפיות
  4. Started by Vatos-Locos,

בסופו של דבר, בהמלצתכם (פלוס מינוס) קניתי את ה HEC WIN 550 (זאת האופציה שהכי המלצתם שהיתה זמינה בזיגזיג). בקיצור, הגיע מתאם AMD ATXGES כזה שמתחבר ל24 פין ול8 פין ללוח (4 בלוחות הסטנדרטיים). מה זה? אגב, ב-ULTRA-D וחיבורתי ללוח רק את המולקס ולא את החיבור של הפלופי (אמרו לי שמיותר לחבר את הפלופי ללוח במידה ולא משתמשים ב SLI). סבבה? ואיזה בדיקות אפשר להריץ למחשב לבדוק את הספק אם הכל פסדר איתו? סך הכל נראה ממש נחמד, ולדעתי כבר הגיע הזמן להוציא לחפש"ש את ה HEC 300W שליווה אותי שנים (:

• 8 תגובות
    • 932 צפיות
  5. Started by kwan,

שלום, לפני שאני קונה לוח אם חדש , רציתי לדעת כמה פרטים ששמתי לב שמופיעים על הלוחות במפרטים הטכניים . 1) מה זה SPDIF ? הבנתי שזה משהו שקשור לאודיו... 2) HDTV בראקט ? 3) IEEE 1394 connectors ? 4) עוד משהו שלא כל כך קשור...האם מומלץ לקנות מאוורים לדיסק קשיח או שזה משהו שבא עם המארז (אפילו ג'נרי?) .אם לא בג'נרי , אפשר לדעת לפי מפרט המארז ? תודה לכל מי שעוזר. חג פסח שמח .

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  6. Started by iziko,

כמה וואט אתם ממליצים לספק שיחזיק טוב את המערכת הבאה: לוח אם: asus p5wd2-e primum מעבד: intel pentium D930 זכרונות: crosair DDR2 667mhz 512X2 (בעתיד שידרוג בטוח ל 2GB ואולי גם ל 4 אז קחו את זה בחשבון). כ.מסך: GeForce 7900GT כ. קול: creative audigy 2 ZS p;tinum pro (הכרטיס בא עם ראק חיצוני) כ.קשיח: WD sata2 16mb chache 250 GB (בעתיד יתווסף לו עוד כונן) כונן דיסקטים רגיל צורב : LG GSA4167B DVDRW כונן DVD קירור אחר למעבד לא הסטוק לא החלטתי איזה עוד וכנראה גם קירור לכרטיס מסך בקר מאוורים עם תצוגה וחיישנים 2 קטודות וכנראה כבלים מוארים בתוך המחשב וכמובן שטח פתוח של וואטים למקרה שארצה להוסיף דרים אחרים בעתיד אני מחפש ספק בכיוון של חברת HEC ושקט ושחור כי הוא נכנס ל…

• 8 תגובות
    • 745 צפיות
  7. שלום לכולם הנתונים: יש מחשב אחד בחדר עבודה אשר מחובר אליו מסך ובחלק מהזמן יעבדו עליו. בסמוך לו, בחדר אחר, אשר מופרד על ידי קיר, ישנו מסך ענק ( שהוא בעצם קיר לבן) שעליו אמור להקרין מקרן ("ברקו" בשפה העממית), ובחלק מהזמן יעבדו עליו. השאלה: איזה סוג של חומרה צריך על מנת לפצל את המסך גם לברקו וגם למסך של המחשב מבלי להחליף כבלים בצורה ידנית וכנ"ל לגבי מיקלדת ועכבר אלחוטיים שגם הם צריכים להיות בסלון ולעבוד בחלק מהזמן מבלי שתבוצע החלפה ידנית של הכבלים. כמו כן האם יש מ?שדר של מקלדת אל חוטית אשר יכול לעבור דרך קיר או שנחשב חזק במיוחד? תודה מראש לכל העונים אורי.

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. באתר הבית של thermaltake כתוב שהמארז הנ"ל מגיע עם ספק כוח מסוג Standart ATX PSII (או PS2), באתרי קניות בארץ כתוב גם כן שהספק מצורף. השאלות : 1. האם הספק כוח שמגיע עם המארז הנ"ל מספיק טוב ושקט? באיזה ספק מדובר בדיוק? (אני פשוט מניח שאם זה הספק הסטנדרטי שמגיע מחברת thermaltake בתור מארז המיועד ל-HTPC אז זה ספק מספיק טוב ושקט אך אני צריך להיות בטוח, אני גם מנסה להוזיל את העלויות) 2. האם ניתן להכניס למארז הנ"ל 2 כונני DVD?

• 8 תגובות
    • 742 צפיות
  9. Started by dante123,

אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול... האם יש כבל שמחבר בין שני כוננים?למשל, אם אני רוצה להעביר מידע מהכונן שיש לי במחשב (אחרי שאני יוציא אותו) למחשב חדש. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  10. Started by le011,

חג שמח לכולם האם הספק שלי HEC300ART יחזיק עם הX850 PRO או הX800XL(עוד לא החלטתי ביניהם)? שאר המערכת בחתימה תודה

• 8 תגובות
    • 804 צפיות
  11. Started by arikez,

מחפש משטח מקצועי לעכבר MX1000...

• 8 תגובות
    • 613 צפיות
  12. שלום לחבריי הפורום , יש לי מפרט מוכן כולל הכל למעט ספק כוח . להלן המפרט הרלוונטי (לצורך התאמת הספק) : מעבד 805D של אינטל ליבה כפולה +מאוורר AV PRO -> יהיה אובקלוק מתון ואולי יותר אם ניתן יהיה . לוח אם GA8I945G-Pro Gigabyte כרטיס מסך X1300PRO 256MB (אין כוונה לשדרג את הכרטיס בעתיד..) דיסק קשיח אחד וצורב DVD * קיבלתי הצעה בחנות לקחת ספק 350W (לא זכור המותג) -> פרטים : 18A על ה-12V ספק 400W (אותו ספק כמו הקודם) -> פרטים : 16A על 12V ועוד 17A על 12V ת'אמת , אני לא מבין כל כך , אבל נראה לי שהשני (400) זה עם 2 ריילים לפי מה שקראתי קצת בתרדים כאן . האם כך ? אז איזה ספק מומלץ יותר כשהמותג זהה ורק ההספק שונה והאם טוביותר רייל אחד או שניים עבור אובקלוק…

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  13. Started by X-Viper,

יש לי בעית עומס יתר ב UPS. ה-UPS שלי הוא: GamaTronic SmartCompact 650VA מחשב: לוח אם: GigaByte GA-8I945P - Pro מעבד: פנטיום D דאול קור 2.8 2*1MB כרטיס מסך: GV-NX66L256DP2 של GigaByte מבוסס ציפסט של nVidia 6600LE PCI: כרטיס טלויזיה של פשוט של Lyfe-View. מסך: Samsung SyncMaster 940B 19 אינץ' LCD. עכשיו השאלה היא ככה, המסך שלי שלי תפוס גג 32W ככה שלא נראה לי שהוא הבעיה.. הספק כח שלי הוא יכול להגיע להספק של 450W, אבל הוא לא נראה לי מנצל יותר מ-400 וגם זה לא... הבעיה שלי היא כזאת: כאשר המחשב מתאמץ(התקנת אופיס או אנטי וירוס למשל) אז UPS מדווח על עומס יתר... למה? המסך לא תופס הרבה... והספק כח לא תופס הרבה, או שהוא כן.. האם יעזור לי להחליף לספק כח של 400W שהו…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Spootnik,

ספק כח HEC 580W ACE580 FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan TOPOWER TOP-550P5 550W או איזהשהוא ספר חזק עד 450 שקל בערך שיחזיק את המערכת הבאה Amd 3800X2 / 805D dfi lan party infinty / GB 845 x1800XT / 7900GT 1 giga pqi 160 giga SEGATE תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 855 צפיות
  15. Started by Nevo,

העכבר הזה: http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=35208 או העכבר: http://zap.co.il/model.asp?model_id=150484 או בכלל זה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=29497 שימושים: גלישה באינטרנט, כתיבה באינטרנט. והאם העכברים מתאימים ללינוקס? אני לא גיימר > היה אפשר להבין את זה במשפט קודם לכן שכתבתי שיש לי לינוקס.

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  16. למרות שקיבלתי חוות דעת לגבי המפרט וכן לגבי הספק ברצוני לברר שנית האם הספק יעמוד במכלול רכיבי המערכת היות ונוספו מספר רכיבים וקיבלתי חוות דעת מחברים שיכולה להיות בעיה לגבי הספק המערכת: Corsair Value Select 2GB 2*1GB PC3200 DDR400 C3 Zalman CNPS9500 LED 92MM Fan AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX Western Digital SATA 74GB 10000 RPM XFX GeForce 7900GTX 512MB PV-T71F-YDFR Akasa ALLINONE 21 FUNCTION PANEL Black DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D ANTEC P180 Advanced Super Mid Tower Akasa 80MM AMBER SERIES CASE FAN AK-182-L2B AK-182-L2B Akasa 120MM AMBER SERIES CASE FAN AK-183-L2B AK-183-L2B NEC ND-4571 Dual Lay…

• 8 תגובות
    • 654 צפיות
  17. Started by crabrocket,

http://www.lamir.co.il/product.asp?product=9837 מיועד למשחקים(x800gto) כפי שנאמר לי הוא מותג ולא ג'נרי

• 8 תגובות
    • 855 צפיות
  18. Started by M-a-T-a-N,

אני קונה מחשב עכשיו כמו שראיתם את המפרט רק שעכשיו חסר לי מארז איך בוחרים מארז הבנתי שזה גם חלק חשוב איך בוחרים לפי מה ואיך ? מה שיש לי מבחינת דיסקים קשיחים וסידי זה 4 דיסקים קשיחים יש לי ו 2 סי די

• 8 תגובות
    • 794 צפיות
  19. מה דעתכם על המארז הזה של AEROCOOL ? האם הוא משתלם למחירו? לינק - http://newprice.shopy.co.il/products/41645 רשום שיש לו מאוורר אחד של 14 ס"מ ואחד של 25 ס"מ , לא ראיתי שום דבר דומה לזה. האם זה הגיוני בכלל?

• 8 תגובות
    • 668 צפיות
  20. Started by 8-Ball,

יש לי התלבטות בין שני מארזים (התקציב מאוד מצומצם אך עם זאת גם הדרישות) אני צריך שיהיה קטן ופשוט ושיהיה לו ספק אמין (מספיק 300W), המארזים שביניהם אני מתלבט הם: Compucase 6C29 Black 300W ו- Foxconn TLA570A USB Front True Power 300W FSP Case הקומפיוקייס עולה 255 ואילו הפוקסקון עולה 230. ההפרש לא רציני, השאלה מי מהם יותר טוב. תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 639 צפיות
  21. Started by dennis14,

מה דעתכם על העכבר הזה? האם הוא משתלם למחירו? http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=793&scat=201&tcat=30 אם מישהו קרא ביקורת/סקירה עליו שיביא לינק אליה.

• 8 תגובות
    • 706 צפיות
  22. רציתי לקבל המלצות... השימושים יהיו GPS, סינכרון עם Outlook דרך רשת אלחוטית, רצוי מאוד גם אופיס. כמו כן, רצוי BlueTooth כדי להשתמש בו בתור אוזנייה אלחוטית לפלאפון (לחבר אליו אוזנייה, הבנתי שאפשר לעשות את זה). כמו כן, לא יזיק אם הוא יוכל לנגן MP3 ולהראות תמונות. תודה

• 8 תגובות
    • 698 צפיות
  23. Started by Ronen Mars,

אני רוצה לקנות מארז בעלות של עד 500 ש"ח. בחנתי מספר מארזים ובאתי ליראות פה אצלכם ביקורת על כמה מהם. עכשיו יש לי שאלה טיפשית.. למה מארז תותח כמו סאן-בים http://hwzone.co.il/reviews/SunbeamTransformer/7 מקבל ציון יותר גרוע ממארז של רייד-מקס http://hwzone.co.il/reviews/scorpio868/6 בכל מקום שהלכתי אני קיבלתי ביקורת יותר טובה על הסאן מאשר על הרייד. אני כבר המון המון זמן פה באתר ואני מאמין שמי שכתב את הביקורות ידע מה שהוא עושה. אבל תראו ת'הבדלים ות'הבדלים בציונים..

• 8 תגובות
    • 766 צפיות
  24. מעניין אותי אחרי מה אנשם רודפים

• 8 תגובות
    • 621 צפיות
  25. Started by emperor,

שלום, בגלל הפסקות החשמל שהיו היום, כנראה שנשרף לי הספק. רציתי לשאול איזה ספק טוב ניתן לקנות במחירים הללו? אין לי צורך במשהו מיוחד פשוט שיהיה אמין, ושקט. המפרט שלי: אמד 3200+, לוח K8NF9, זיכרון 512 , 6600 GT .... האם ניתן לפנות לחברת החשמל על מנת לקבל פיצוי על הנזק?

• 8 תגובות
    • 795 צפיות

דיונים חדשים בפורומים