ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. חשבתי על משהו שראיתי בכמה מקלדות שממש היה עוזר לי. חוגה לשליטה בווליום של המחשב, אני פשוט ממש אוהב נוחות ובמקלדת שלי הREZAR זה לא ממש נוח ללחוץ על שני כפתורים וככה להגביר ולהנמיך. מה גם שנתקלתי במשחקים כמו METRO 2033 שלא היה ניתן לשלוט בעוצמת הווליום בתוך המשחק. מישהו מכיר אולי כזו חוגה שניתן להזמין מאיבי למשל?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים אחרי חקירות וחפירות ארוכות, קניתי את הכרטיס הזה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6386 והתקנתי במחשב קליטת שידורים דיגיטאליים עובדת לא רע, אבל לכידת וידאו אנאלוגי מקלטות קצת מאכזבת... דבר ראשון, ההקלטה היא בפורמט MPEG בלבד ונראה שאין דחיסה - מתקבלים קבצים ענקיים למרות גודל הקבצים, הם ניתנים לצפייה בחלון קטן בלבד, הגדלה למסך מלא נותנת איכות גרועה מאוד. האם מישהו נתקל בבעיות כאלו ויכול לתת טיפים לתיקון (אם בכלל אפשרי) ? תודה למגיבים
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לשים את זה,אז כאן זה נראה טוב אני צריך לרכוש פאלם,תקציב אני משער של 2500 אפשר עד 3000 אבל עדיף שלא. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 729 צפיות
-
-
ראיתי באיביי שיש המון מכירות של כרטיסי טלוויזיה במחירים ממש זולים אבל אני לא בטוח שהם מתאימים לארץ. הנה כרטיס לדוגמה: Digital USB 2.0 DVB-T HDTV TV Tuner Recorder & Receive http://cgi.ebay.com/Digital-USB-2-0-DVB-T-HDTV-TV-Tuner-Recorder-Receiver-/250559263020?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a567ef12c מידע חיוני שכתוב שם: Full DVB-T bandwidth reception (6/7/8 MHz). Support only MPEG2 format לפי מידע על השידורים בארץ: השידורים בתדר UHF 26 במרכז הארץ ודרומה ובתדר UHF 29 מחיפה צפונה ובאזור אילת ( ראו למטה). כ 40 משדרים קיימים אנלוגיים יוסרו עם תום שלב המעבר המלא לשידורים דיגטליים שימשך כשנה וחצי ובחודש ינואר 2011 ייפסקו השידורים האנלוגיים סופית . הש…
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני עוד מעט מזמין את המחשב החדש שלי והייתי רוצה גם איזה פד נחמד לעכבר \מקלדת. מפאת חוסר בכסף עקב קניית המחשב אין הרבה תקציב ואני צריך את זה ממש ממש זול בסביבות 30-65 שקל? (לא צריך איזה משהו יקר של מייקרו$ופט\לוג'יטק וכאלה-אני לא גיימר ) תודה! ד"א אני צריך הצעה אחת לעכבר ואחת למקלדת כן (אני לא באמת חושב שיש גם לעכבר וגם למקלדת ב65 שקל ) CYA לילה טוב.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ליתר דיוק, כיום אני משתמש באוזניות ע"י כבל 3.5mm אך אני רוצה להשתמש בהן גם במצב אלחוטי. מה עלי לקנות בדיוק?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ של HP ואני רוצה לקנות תחנת עגינה, ראיתי שלושה דגמים אבל אני לא כל כך הבנתי מה ההבדלים ביניהם, אם מישהו יוכל לעזור זה יהיה מעולה תודה. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=21762#details http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5564&perur=2&t=16&c=296 http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=3261
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה אני אגיד מה לא צריך שיהיה בה: מהירות, איכות , עיצוב מה שצריך : כמה שיותר זול, , טונר זול, אמינות. מצאתי משהו די זול ב- 355, אני לא יודע אם המחיר הגיוני .. מה אתם אומרים? http://zap.co.il/model.asp?model_id=18985
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
איזה פד הכי טוב אני יכול להוציא ב 70-80 ש''ח? משהו חלק טוב למשחקים.. מנועה מחשבים תביאו משהו
-
- 8 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום חברים רציתי לשאול אם קיים מוצר כזה: ג'ויסטיק שנראה כמו של PS2 עם אןתם הכפתורים שניתן לחבר לPC עם USB ולשחק בפיפא 2009 או PES 09 במחשב או NBA או כל משחק ספורט זתומרת שאני על המקלדת ומי שנגדי בג'ויסטיק קיים מוצר כזה בחנויות בארץ???ואם כן איפה??ומה כדאי??כמה עולה?? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום וערב טוב לכולם, אני מעוניין לקנות הגה+דוושות+ידית הילוכים בצד ההגה שעדיף מחברת לוג'יטק שתומך בכל המשחקים (אני קונה אותו במיוחד בשביל GRID!), שיהיה אמין וחזק, מדוייק, נוח לשימוש וכו'..... אז על איזה הגה אתם ממליצים??? ראיתי את Logitech MOMO אבל אמרו לי שהוא לא תומך בGRID והדוושות שלו חרא... ראיתי גם Logitech Driving Force Pro שניראה לי אחלה אבל הוא יקר... וכל השאר שראיתי הם עולים 300 שקל ולא ניראים לא כל כך טובים... בקשר להגה מחול זה לא כל כך הגיוני כי אין הרבה מקומות ששולחים לארץ ואם שולחים אז זה יקר מאוד ומי שטס לארה"ב בקרוב זה עוד 3 חודשים ואין לי כוח לחכות כל כך... אשמח להמלצות על הגאים טובים ואיכותיים ואשמח לשמוע על איזה הגאים יש לכם בבית ומה אתם אומרים עלי…
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איזה מבין שתי החברות יש הארדיסק יותר אמין, מהיר ושקט?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
העברתי H.D שגודלו 60 גיגהצ ממשב אחד לשני MAXTOR 5T060H6 בביוס בכל מחשב הוא זוהה באופן שונה בכל מקרה סיכום שתי המחיצות של הכונן =57 גיגהצ כך הדבר בשני המחשבים כך נראה הדיסק בביוס של בשני המחשבים SIZE CYL HEADS PRE LANDZ SECTOR MODE P-2 61496 7476 255 0 29436 63 LBA AMD 61493 29437 16 0 29437 255 ON מה עושים ?האם בכלל קימת בעיה? תודה
-
אני רוצה לקנות מארז חדש. השימושים של המחשב הם בעיקר משחקים. אני לא צריך מארז שיהייה מאוד גדול- אני לא יכול שהמארז יהייה בגובה של יותר מ 0.5 מטר. התקציב הוא בערך 500 שקל שלדעתי זה הרבה מדיי אז אם אתם יכולים בפחות כסף זה עדיף בהרבה אני לא צריך ספק, יש לי TT420 ועדיף מאוד מאוד שיהייה למארז חלון אז מה כדאי לי לקחת? תודה
-
- 8 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני צריך למצוא מדפסת לסטודנטית. אני חושב שעדיף לייזר, אבל אני מתאר לעצמי שיש פה אנשים שמבינים יותר טוב... הדרישות: 1. אין צורך בצבעוני 2. אורך חיים ארוך 3. אחזקה זולה 4. המדפסת תתדפיס כ1600 דפים בסימסטר 5. אם אפשר, אפשרות לחבר שני מחשבים (יש ראוטר אם זה משנה) מה לדעתכם צריך? אני חושב שלייזר. יש לכם הצעות למדפסת טובה? אשמח למדפסות מתחת ל500 שקל. תודה :]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחיר דיי גמיש, אפשר לרדת מה800 ואפשר גם לעלות קצת לכיוון ה1000. אני מחפש מדפסת משולבת , לא חייבת לכלול פקס, אבל אני יודע שרב המדפסות מסדר גודל כזה בגאות עם פקס בכל מקרה(מה שלא נראה לי שאמור להוות בעיה, גם אם לא משתמשים בפונקציה) בכל מקרה, הנטייה היא למדפסת דיו, מכיוון שאנחנו לא מדפיסים הרבה דפים, וגם ברב הדפים שאנחנו כבר מדפיסים יש שימוש כלשהוא בצבע, וקניית מדפסת ליזר צבעונית לא נראה לי חכם פה. אני מחפש מדפסת שקטה, יעילה ,חסכונית יחסית, שמדפיסה באיכות טובה, ואם אפשר גם מהירה יחסית(לא נראה לי שיש מדפסות ממש איטיות בימינו) שיהיה ניתן לסרוק יותר מדף אחד ברצף, ולשמור כקובץ מאוחד(בד"כ PDF ממה שאני יודע) בנוסף שלא תהיה גדולה מדי (למרות שכמכשיר משולב מהסוג שאני מחפש,ברור ל…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הספק שלי הגיע כחלק מהמארז. רשום על המדבקה שהוא 400W אבל המדבקה היא של KSP איך אני יודע שהוא באמת 400W ?? מצורפת תמונה :
-
- 8 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם . הדרישות שלי הם שיהיה אלחוטי , רצוי נטען והכי חשוב שיעבוד על פורמייקה , ספות עור בקיצור כל משטח מבריק.
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מדפסת, ליייזר, שחור לבן, עם הדפסה דו"צ אוטומטית. אין צורך בהדפסה צבעונית/מדפסת משולבת עם סורק וכו'. צריך משהו קטן ואמין. בתודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השימוש הוא יותר ככלי מאשר גימנג אני הולך להשתמש בהן גם בשביל הטלויזיה בחדר וגם למחשב חשבתי על Siberia V2 אבל אני לא מוצא חנות שמוכרת אותן ככה שאני לא יודע מה המחיר התקציב שלי בסביבות ה 300 שקלים. תודה
-
- 8 תגובות
- 895 צפיות
-
-
מישהו יודע אילו חנויות מוכרות גם גרסת ה 2007 של ה G5 (עם 2 כפתורי האגודל בצדי העכבר)? עשיתי חיפוש בפורום למידע, חיפשתי בחנויות ולא מצאתי אף חנות שמוכרת את הגרסה החדשה הזו. אמור להגיע לארץ? יש מושג מה יהיה המחיר? במקרה שלא יגיע לארץ, או יימכר במחיר מופרז, האם כדאי ללכת עם ה G5 ה'ישן' (יש כמה גרסאות, אילו מהן?), או על עכבר שונה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך אל פסק שיחזיק לי את המחשב עד 5 דקות בכל פעם שיש הפסקת חשמל או קצר (לא צריך שיכבה לי אותו) מחשב רגיל עם עם מסך CRT 17. איזה אל פסק יתאים לי (מבחינת כח...)? ואיך האל פסק של גמאטרוניק? תודה לכל העוזרים.
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היי חברה, עוד מעט יש לי יומולדת וחשבתי לקנות משהו מיוחד למחשב, חשבתי על nvidia shield או 3D Vision 2 אבל לאחר כמה סיקורים ירדתי משניהם, מישהו יכול לעזור לי למצוא גאדג׳ט מגניב שישדרג את החוויה? טווח ההשקה בסביבות ה1000-1500 שקל, תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
TT Sviking או HEC 6A19?? אני קונה אותם בלי ספק...אני רוצה לדעת למי יש זרימת אויר טובה..?...מאוררים?..(איך הם??)...אופציות למאוררים נוספים?? קיצור..איך הוא יסתדר עם OC??
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-