עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by shogi,

שלום. יש לי את הסט שבנושא. אחרי שאני מכבה את המחשב ומדליקה שוב לפעמים קורה שהרסיבר של הסט נדלק, אני לוחצת על הכפתור שקולט את המקלדת והעכבר והוא מהבהב אבל כשאני לוחצת על אותו כפתור בעכבר או במקלדת כשי שיקלטו הרסיבר נכבה ולא מגיב. (כשהוא קולט נדלקת נורה שמסמנת שיש חיבור, ומיותר לציין שהעכבר או המקלדת לא מגיבים אם הרסיבר כבוי). ניסיתי לנתק ולחבר שוב את הUSB שלו למקומות אחרים, לאותו מקום, ורק אחרי 10000000 נסיונות זה מצליח. כל הדרייברים המעודכנים מותקנים. מה עושים?? :s05:

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  2. Started by mega,

נא למחוק

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by eliXir,

יש לי את ה USB של Bluetooth שבעזרתו מעבירים מידע בין המחשב לפלאפון והפוך.. לפני הפירמוט זה עבד לי מצויין, ועכשיו אחרי הפירמוט אני מחבר אותו למחשב, זה מאתר את הדרייברים מתקין הכל, הפלאפון מוצא את המחשב שלי, המחשב שלי מוצא את הפלאפון. הכל טוב ויפה. אבל מה, אני לא יכול לשלוח קבצים מהפלאפון למחשב, רק הפוך. כשאני מנסה מהפלאפון לאתר קבצים במחשב זה עושה התחברות נכשלה, וכאשר אני מנסה דרך המחשב להתחבר לפלאפון זה פשוט לא עושה כלום.. אני רק מצליח לשלוח מהמחשב לפלאפון. מישהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  4. Started by prozaq,

שלום חברה ! אז ככה אני בבעיה ... התקנתי אקס פי 64 ביט ואין דרייברים למערכת הזאת ! יש למישהו מושג מה אני עושה ? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  5. יש לי בעיה עם הכרטיס קול החדש שלי, חיברתי אותו לרסיבר (Kenwood KRF-V5050D) עם כבל קוקסיאלי (coxial) דרך ה SPDIF שבפאנל של הכרטיס קול. הכל עובד טוב ויפה חוץ מהפעמים שיש שינויים במתח בבית (כתוצאה מהדלקת אור והפעלת מכשירים חשמליים), ברגע שיש שינוי במתח הסאונד מפסיק לאיזה שתי שניות וממשיך. שלחתי אימייל לקריאיטיב עם הבעיה שלי: Creative Product Information ----------------------------- Country: Israel Self Description: Advanced PC User Problem Type: My Creative hardware stopped functioning correctly Sound Card Internal: Sound Blaster® AudigyT Platinum Sound Card External: Not Specified Graphics/Video Card: Not Specified CD/DVD/CD-RW Drive: Not Specified Modem/Telephony: Not S…

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  6. Started by neogod,

יש לי data switch (מחליף בין מסך מקלדת ועכבר לשני מחשבים) כאשר אני מדליק את שני המחשבים שניהם נדלקים ועושים פוסט, אבל כאשר מגיע שלב העלעת הווינדוס אז המסך מתכבה ולא עובד כאילו המחשבים כבויים!! מה יכולה להיות הבעיה? (ד"א זהו סוויץ' דיי ישן של HAMA לפי מה שאינ יודע)

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  7. Started by AmL1,

כשאני לוחץ F9 על תיבת טקסט כלשהי הוא מעלה לי הודעת שגיאה to use photo editing,install the photo editing software that came with the keyboard הוא פותח מלא כאלה הוא מעלה את החלון של השעון כאילו לכוון את השעה פותח את האקסל והוורד שלוש פעמים כל אחד מה קורה פה?!@ תודה=][br]פורסם בתאריך: 26.10.2007 בשעה 15:37:40 הסתדרתי אפשר לנעול=]

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  8. Started by joniar,

יש לי dongle של que למחשב עם אנטנה והכל.. רק שהמחשב קורא אותו מישום מה בתור מקלדת.. http://www.que-electronics.com/catalog/product.aspx?PId=12 זה הדבר.. השאלה אם אני צריך דייבר או רק איזה מדיה פלייר כזה בשביל שיריץ אותו..?

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by yovel,

שלום, יש לי בעיה עם הDPI של הG5 שלי. הבעיה היא שלפעמים הוא זז נורמלי על נכי קטן ולפעמים הוא זז ממש מממש לאט על ההכי קטן ואז אני צריך לשחק על ההכי גדול. מישהו יודע איך אפשר לעשות שהמהירות שלו לא תשנה כל פעם?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by STRENGTH,

קניתי שלט XBOX360 חוטי למחשב.הגיימפאד מצויין מאד נוח לידיים יש לחצנים שממש מיועדים למשחקי יריות ומשחקי מרוצים (L2 ו R2) וגם מעוצב מאד יפה לדעתי.. :xyxthumbs: אבל אם כל זה יש לי בעיה איתו ה D-PAD גרוע ובכלל לא נוח זה כאילו שעשו אותו מחומר שונה משאר החלקים בגיימפאד אני יכול לסבול את זה אבל שאני משתמש איתו במשחקי מכות כמו סטרייט פייטר 4 זה לא מגיב כמו שהוא צריך להגיב, שאני לוחץ נגיד על הצד הימני של ה D-PAD זה מזהה את זה כאילו שלחצתי גם על הצד העליון, וככה זה עושה הפרעות בתנועה,זה בלתי אפשר לבצע תרגיל אחד נורמלי. אותו דבר קורה שאני לוחץ גם על הצד השמאלי ולפעמים אפילו על החלק העליון. וזה לא קורה רק במשחק הזה ספציפי גם שאני משתמש PCSXE2 שאני רוצה ללכת ימינה בתפריטים זה עו…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by okwstavka,

שלום. החלטתי לחבר למחשב גויסטיק ישן שמצאתי שעובד עם GAMEPORT ,יש לי כרטיס קול על הלוח אם-אז ניסיתי להתקין 2 כרטיסי קול שונים:של קריאיטיב ושל אפאצי,הבעיה שאחרי ההתקנה שתיהם נמצאים במנהל ההתקנים ם סימן קריאה על הGAME PORT .....ויש את הודעת השגיאה הבאה: this device cannot find enough free resources that it can use חרשתי את האינטרנט וניסיתי להתקין כל דריוור שמצאתי-אך ללא הצלחה,יש למישהו מושג איך מסדרים את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  12. Started by cganir,

שלום לכווווווולם. יש לי כרטיס Geforce 2MX400 של חברת PowerColor (אני יודע - כרטיס דפוק - אבל עושה את העבודה). התקנתי לו את הדריברים האחרונים (27.41), וכשאני מנסה להפעיל את תוכנת ה NVRefFix , התוכנה לא מזהה את הכרטיס מסך שלי בכלל, ולא מאפשרת לי לתקן את קצבי הרענון ! התוכנה כן מציינת את שמו של הכרטיס , והוא אפילו מופיע ברשימת הכרטיסים המזוהים, אבל היא לא נותנת לי להתקדם לשלב ההגדרות, בטענה שהכרטיס לא נתמך. למישהו יש רעיונות ?

13. Started by shimon23,

לחבר שלי יש מחשב p2 350 עם כרטיס מסך riva tnt ו win 98. ואי אפשר פתאום(לפני כן היה אפשר) להעלות את הרזולוציה מעל 640x480, בדקתי ומצאתי שהכרטיס קול והמודם יושבים על אותו Irq - 10 . יתכן שזה משפיע על הכרטיס מסך? או שיש לכם איזה פיתרון אחר לפתור את הבעיה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום, יש לי את העכבר שנה וחצי, ובחודשים האחרונים הוא מתחיל לפשל. אני מטעין אותו יום שלם, ואז אחרי חצי שעה עבודה, הוא מתרוקן. העם זו בעיה מוכרת? יש הצעות לפתרונות? תודה, יונתן.

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  15. Started by RazorJunior,

(אם זה לפורום תמיכה טכנית - תעבירו.. התלבטתי...) אז ככה, חבר שלי קנה את הנגן Mp3 הבא: http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=1&sec=3∏=66857&saleNo=471973 עכשיו היה לו ווינדווס 98.. שלא הסכים לקבל את הנגן... כלומר הנגן הראה שהוא מחובר למחשב, אבל לווינדווס לא הייתה גישה אליו.. אחרי שהוא שיחק קצת עם הדרייברים הווינדווס פשוט קרס.. בלית ברירה, התקנתי לו XP HOME EDITION(לא היה לי פרופשיונל בהישג יד) עכשיו כשמחברים את הנגן, לחלקיק שנייה הוא מראה על המסך שהוא מחובר ואז חוזר למצב רגיל כאילו הוא לא מחובר. הווינדווס כמובן גם לא מזהה אותו, אחרת לא הייתה בעיה... על מחשבים אחרים עם XP הנגן כן עובד, והבעיה לא במגעים(בדקתי בעזרת עוד כמה מכשירי USB שמתפקדים בסדר גמור על או…

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  16. Started by arkadur,

רכשתי את העכבר הנ"ל לפני כמה ימים יש לי איתו בעיה די מעצבנת מידי פעם העכבר מאבד את הקשר ו"קופא" לכמה שניות בנוסף, בחדר יש לי MX700 (שלא אמור לעשות בעיות, שכן הוא עובד על RF, וטראק בול אלחוטי נוסף) הMX REV והTB מחוברים למחשב אחד, בעוד הMX700 למחשב השני חוץ מהבעיה הנ"ל, אפשר להגיד שאהבתי את העכבר.. (בייחוד את הגלגלת) ------- עריכה: חיברתי את הדונגל לUSB שבG15, בינתיים הכל עובד כשורה

17. Started by DJO2,

אהלן, קניתי לפני שנתיים MX1100 והייתי מרוצה מאוד. לאחרונה (אולי עקב כמה נפילות אבל לא בטוח) הוא מקרטע. לפעמים קצת לא זז, לפעמים קצת לא מגיב או מגיב יתר ללחיצות. האם לעכברים של לוגיטק יש תמיד אחריות של 3 שנים? איך אני מממש את האחריות? פונה לחנות בה קניתי (אראסאם)? לא חושב שיש לי קבלה. אולי שווה כבר להתחדש בעכבר חדש באותו הסגנון? אני לא גיימר אבל עובד מהבית ונמצא על המחשב רוב היום - יש לי מחשב נייח כרגע. יש לי יד יחסית גדולה והייתי מרוצה מה-1100. תודה רבה ושנה טובה, דני

18. Started by Component,

ברשותי צורב philips 32*12*8 שכאני מפעיל את נרו, המחשב עושה סימן כיאילו שהוא טוען אבל אחרי כמה שניות הוא מפסיק. התוכנה עבדה מציון עם win Me עד שהתחילה הבעיה. פירמטתי (גם מסיבות אחרות) והתקנתי win 98 אבל הבעיה חזרה. לא בדקתי תוכנות צריבה אחרות. בבקשה עזרו לי בתודה מראש, עדי רובין

19. Started by gabbay,

קניתי את העכבר לפני כמה ימים ושמתי לב שלפעמים העכבר קופץ למעלה תוך כדי משחק או סתם בעבודה ב WINDOWS. יש למישהו מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  20. קניתי היום ואת העכבר וכשאני מחבר את הכבל USB ל-CHARGING DOCK קודם כל זה לא ממש נכנס וננעל אלא יש הרגשה שזה כזה רופף. עכשיו שכהעכבר מחובר בכבל הוא עובד והכל טוב אבל כשהכבל מחובר ל-CHARGING DOCK אני אמור ללחוץ על הכפתור גם בעכבר וגם ב-CHARGING DOCK וזה אמור לדלוק ולקלוט את העכבר עלמנת שיעבוד בלי כבל אבל כלום לא קורה. גם כשהכבל מחובר לעמדת הטענה והעכבר מוטען על לא דולקת שום נורה. בתמונה של התוכנה של העכבר (מעודכנת וגם הגרסת פרימוור שלו) יש מקום שבוא אני (נראה לי ככה) אמור לשים את ה-CHARGING DOCK על ON (ככה זה לפחות בתמונה במדריך של העכבר) אבל כפי שאתם רואים אני לא יכול לשים את הכפתור של שום אפשרות. יכול להיות שזה דפוק ?

21. אהלן. יש לי את האוזניות כבר שנה+ ומידיי פעם יש לי רעש רקע שמצאתי שנשיפה חזקה מפסיקה אותן. היום עשיתי זאת ופתאום המיקרופון חדל לעבוד. ניסיתי לנשוף וראיתי ששומעים רק אם אני נושף ממש חזק וקרוב, וגם שומעים אותי רק אם אני מדבר ממש חזק וקרוב למיק. מה אני עושה עם זה? הלך המיק? - - - תגובה אוחדה: - - - עכשיו שומעים פיקס רק אם אני מדבר ממש ממש מקרוב.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by BenB,

שלום, יש לי (Asus V7700 Deluxe(=GeForce II Gts 32MB with TV Out/In אך כשאני מחבר בכבל וידאו מהמחשב לטלוויזיה, ומעביר את הטלוויזיה למצב Video, צג הטלווזיזיה מראה רק כחול, כפי שהראה לפני כן... הכבל נבדק בצורה אחרת והוא פועל, אם כן מה הבעיה? או שיש פעולה כלשהי שאמורים לבצע בכדי להפעיל את שליחת המידע? תודה רבה...

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  23. Started by X-Viper,

יש לי בעית עומס יתר ב UPS. ה-UPS שלי הוא: GamaTronic SmartCompact 650VA מחשב: לוח אם: GigaByte GA-8I945P - Pro מעבד: פנטיום D דאול קור 2.8 2*1MB כרטיס מסך: GV-NX66L256DP2 של GigaByte מבוסס ציפסט של nVidia 6600LE PCI: כרטיס טלויזיה של פשוט של Lyfe-View. מסך: Samsung SyncMaster 940B 19 אינץ' LCD. עכשיו השאלה היא ככה, המסך שלי שלי תפוס גג 32W ככה שלא נראה לי שהוא הבעיה.. הספק כח שלי הוא יכול להגיע להספק של 450W, אבל הוא לא נראה לי מנצל יותר מ-400 וגם זה לא... הבעיה שלי היא כזאת: כאשר המחשב מתאמץ(התקנת אופיס או אנטי וירוס למשל) אז UPS מדווח על עומס יתר... למה? המסך לא תופס הרבה... והספק כח לא תופס הרבה, או שהוא כן.. האם יעזור לי להחליף לספק כח של 400W שהו…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Damien11,

יש לי מצלמת אינטרנט. שעד לפני שבוע עבדה מצויין. ניתקתי את המצלמה מהUSB, רציתי לחבר אותה לכבל מאריך, של USB, וכשחיברתי מחדש המחשב לא זיהה את המצלמה. ניתקתי שוב וחיברתי שוב בלי המאריך. עדיין לא זיהה. מחקתי את הדרייבר, והתקנתי מחדש, מהדיסק המקורי. עדיין לא זיהה. חזרתי על התהליך מספר פעמים. עדיין לא זיהה. עשיתי חיפוש קצר באינטרנט, לא ממש ידעתי איפה, עשיתי דרך גוגל, מצאתי 2 דרייברים אפשריים שאולי יעבדו. לא עבדו. עכשיו לגבי איזו מצלמה יש לי.. על המצלמה לא כתוב כלום, שום דגם שום כלום. על הדיסק של הדרייבר כתוב Dr.Byte Digital PC camera וזהו.. כתוב גם בממש קטן www.zriha.com דרך שם אני חשוב שהורדתי את הדרייברים. (שלא עזרו) אגב, ניסיתי גם לנתק ולחבר את הUSB מחדש. אני יודע שמ…

25. Started by carock,

יש ברשותי את המסך L1953TR.. הצבעים ממש לא חדים וגם האיכות בצפיה בסרטים די ירודה.. הבנתי שצריך לשחק עם ההגדרות ולהוריד דרייברים.. מישהו יכול להסביר לי איך לכוון את המסך ומאיפה להוריד דרייברים..?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים