ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
יש לי ספק של אנטק 24 פינים 550W, שאני מחבר אותו ללוח (K8NXP-SLI) המחשב נדלק לשניה ונכבה מיד, ושאני מחבר לו את הספק הישן של 20 פינים המחשב עובד חוץ מזה כל שאר החיבורים נשארו כמו שהם... מה זה יכול להיות? תודה
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ויש לי תקציב של יותר מ-5500 ש"ח אז אני רוצה עצות על חלקי המחשב ובעיקר על מעבדים מה כדאי? INTEL 1700,1800 או AMD ATHLON XP 1800+,1900? תודה!
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מדפסת מסוג Brother MFC-215C אמא שלי אמרה שהיא שיחקה עם ההגדרות של המדפסת וככל הנראה מאז היא נדפקה לא מוציא דיו, ולפעמים כשבא לו הוא מוציא רק שחור אבל דהוי.. קנינו מיכלי דיו חדשים מקוריים אבל לא עזר.. יש אפשרות לתקן את זה? או לפחות איך להחזיר את הגדרות ברירת המחדל של המדפסת?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הוא לא מגיב בכלל לפעמיים שאני לוחץ כמה פעמים הוא מדליק אור והוא מחובר טוב מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
כבר דיברתי עם התמיכה, שיניתי את ההגדרות לפי מה שהם אמרו (למרות שכבר השתמשתי בהגדרות אלו עוד לפני), העברתי את המדפסת מהחיבור למרכזיה לקו ישיר (בזק). הפקס של המדפסת הקודמת עבד כמו שצריך (במרכזיה), המדפסת הנוכחית 470MX CANON פשוט גיהנום, אחרי 20 דקות בשיחה נכנסת הפקס עולה על השיחה ומכריח אותך לסגור את הטלפון. המדפסת פגומה אני מניח, מה עושים אם בחנות ממנה המוצר נקנה יסרבו לתקן ויגידו שהכל בסדר? כבר ניסיתי הכל..
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב Athlon 1600 לוח Gigabyte 7VTXH ודיסק MAXTOR (לא ה-133) בקיצור ה-WIN XP כל הזמן עושה לי Restart. בהתחלה זה היה הרבה פעמים שהפעלתי משחקים אז חשדתי בכרטיס מסך. אבל עכשיו אני רואה שהרבה פעמים שאני מעתיק דברים לכונן D בדרך כלל (מחולק לשניים) אז זה עושה לי Restart (לאחר שזה מראה מסך כחול עם הרבה דברים שכתוב) אז אני חושד שזה ההרדיסק או אפילו הלוח אם דפוק. זה יכול להיות בכל זאת הכרטיס מסך? (RADEON 8500 של XpertVision כי עוד לא החליפו לי) מה אתם חושבים הבעיה? תודה.
-
- 35 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1007361079&start=0]תוכנה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
יש לי את המקלדת הנ"ל (כחלק מסט - סדרה 1000 אם אני לא טועה אבל העכבר עובד תיקן, רק המקלדת בעייתית). הבעיה מתרחשת כשאר מחברים אותה למחשב השולחני (ויסטה +ga-p35-ds3l) : מידי כמה זמן המקלדת אינה מגיבה כלל, למעט מקש F lock. כאשר אני מחבר אותה למחשב נייד (אפילו ללא התקנת הדריבר מהדיסק המצורף) הכל עובד חלק. עוד יותר מוזר כשעכשיו גיליתי שכאשר המקלדת מחוברת למחשב השולחני דרך הפאנל הקדמי היא עובדת. כלומר הבעיה היא רק כאשר המקלט של המקלדת מחובר לפאנל האחורי בלוח האם... התקנתי דריברים עדכניים ללוח האם, לא נפתרה הבעייה... עזרה תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש בשעה טובה (המפרט בחתימה) ועכשיו כל פעם שאני מפעיל את הוינדווס המקלדת שלי לא עובדת ומנהל ההתקנים מראה שיש שגיאה במקלדת ועד שאני לא עושה למקלדת Uninstall ואז חיפוש חומרה חדשה במנהל התקנים המקלדת לא עובדת :bash: אפילו הורדתי דריברים מהאתר של לוג'יטק והבעיה לא נפתרה אנשים בבקשה תעזרו לי אני לא יודע יותר מה לעשות...
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
יש לי KVM מהדגם הבא: http://www.lamir.co.il/?category=169 http://i6.ebayimg.com/04/i/04/58/da/10_12_sb.JPG מעולה, אף פעם לא עושה בעיות,אמין ואיכותי. כרגע מחובר אליו עכבר חוטי, של מיקרוסופט. חוט העכבר הו USB, וכניסת הKVM היא PS2, אז שמתי מפצל פשוט, שכולם מכירים אותו. עכשיו אני לפני הזמנה של עכבר חדש, MX1000. חיברתי עכבר של לוגיטק, אלחוטי, של אחי- http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6142 חיבור המשדר הוא USB, אז חיברתי אותו למפצל, כמו חיבור עכבר רגיל. הKVM מסרב לזהות את העכבר. אני חושש שמא אני יקנה עכבר MX1000, וישקיע הו, ואז הוא לא יהיה לי טוב, וחבל על המאמץ והכסף. מדוע זה קורה? מה הבעיה? אשמח לתשובה, מהירה. תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
לאחי יש מחשב פנטיום 3 עם הארד דיסק מקסטור 40 גיגה וזיכרון 256 לוח אם לא ידוע עכשיו המחשב עבד לו מצויין על וינדוס אקס פי היום היה לו קצר בבית וכל הבית נכבה המחשב כמובן גם , אחרי שהחשמל חזר הוא המחשב לא נדלק הוא אמר שנדלק רק אור ירוק ורשום לו לפנות אל היצרן או משהו כזה, עכשיו אני לא ראיתי את זה אז ביקשתי ממנו שיבדוק אם משהו נשרף , שום גבר לא הריח שרוף או נראה חשוד פשוט המחשב לא נדלק ולא מגיב מה לעשות???????? תודה מראש אלירן
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אוזניות ומתוכם יוצא המיקרופון עכשיו האוזניות עובדות והמיקרופון לא. עד אתמול בשעה 8 בערב הם עבדו מה עושים ?? אתמול בזמן שעבדו הייתה הפסקת חשמל אם חשוב לציין זאת
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
העברתי H.D שגודלו 60 גיגהצ ממשב אחד לשני MAXTOR 5T060H6 בביוס בכל מחשב הוא זוהה באופן שונה בכל מקרה סיכום שתי המחיצות של הכונן =57 גיגהצ כך הדבר בשני המחשבים כך נראה הדיסק בביוס של בשני המחשבים SIZE CYL HEADS PRE LANDZ SECTOR MODE P-2 61496 7476 255 0 29436 63 LBA AMD 61493 29437 16 0 29437 255 ON מה עושים ?האם בכלל קימת בעיה? תודה
-
-
- 0 תגובות
- 413 צפיות
-
-
ללא עיכובים נגיע לענין, הקיצר יש לי קובץ image ששוקל 750 מגה, והקיבולת של הדיסקים הכי גדולים שלי היא 700 מה לעשות? הנה תמונה שאולי תעזור לכם לפתור את הבעיה. יש לכם אולי עצה אייך לחלק את הקובץ הנ''ל, או משהו אחר? בתודה, מאיר. לכל העונים הקובץ מובטח משרת מהיר. (ובכן אני יודע שזה נשמע קצת לא מוסרי אבל אעשה הכל שאתם תחכימו, גם אם זה אומר לתת לכם כתובת עסיסית בתמורה.)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש מדפסת HP 1315 משולב סורק. פעם בשבוע מנסה להדפיס דף טסט נסיון. מתחיל הדפסה אבל לא מושך נייר ותוך שנייה מקבל הודעה שגיאה.ולא הבנתי מה זה אומר ההודעה הזאת? אני הוספתי נייר קצת.והחלפתי מזמן כבל חדש USB וזה עבד. בתוכנה מדפסת עשיתי ניקויי ראש וכמה שניות נותן לי אותו הודעה שגיאה. אבל אינו כשורה לא מדפיס לי מקבל הודעה שגיאה. יש לי נסיו ןקצת במדפסות .מסוג מדפסת כזה זה שונה.אולי אני רוצה לפרק את מדפסת כוונה לא הכל פירוק. אני רוצה לנקות גלגלים אולי יש אבק לילכוך וגם יש חיישן שבודק נייר קיים ומושך דפים להדפיס אני רוצה לנקות אותו. אולי חיישן ניתקע משהו בנייר קטן.אתם מבינים? אני לא יודע איפה חיישן,ואיך מפרקים מדפסת לנקות גלגלים. מישהו יודע.כתובת האתר HP אם הורדה קובץ וי…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא כ"כ יודע לאיזה פורום זה קשור, אבל האות פ' שלי הפסיקה לתפקד והבעיה היא לא במקלדת. ניסיתי להחליף מקלדות ובכולן אין תגובה למקש הזה :\ מה זה יכול להיות?
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
בכל משחק באשר הוא, תמיד פועל לי רק ציר אחד-הציר השמאלי. בקיצור, למדתי לחיות עם זה (אולי כי אני לא יודע להגדיר). אתמול התקנתי את הגרסה החדשה של LOGITECH PROFILER בגלל שבכמה משחקים הכפתורים לא עובדים חשבתי שהתקנת גרסא חדש תעזור לי לפתור את הבעיה. לפני התקנת התוכנה, שני משחקים היו מותקנים אצלי (DMC3 וDMC4), בשניהם תמיד הציר השמאלי עבד,זה היה די נוח כי הוא רחוק מ4 הלחצנים העליונים. לאחר התקנת התוכנה, פסק הציר השמאלי מלתפקד וכעת רק הציר הימני מתפקד. כמובן זה לא נוח במיוחד כי זה כמעט בלתי אפשרי ילנוע ולעשות פעולות בו זמנית בגלל הקירוב בין הציר הימני ללחצנים. הציר השמאלי לא מתפקד בשני המשחקים. השאלה שלי היא איך מחליפים בין תפקוד הצירים?, לא ממש אכפת לי מהציר הימני, העיקר שהציר ה…
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קרתה לי בעיה שמנהל המתקנים מראה שיש לי בעיה עם הסידירום והצורב והתקנתי את הדרייברים והכל מחדש........... והוא נותן את הודעת השגיאה הבאה: Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19) גם לצורב וגם לסי די רום... יש לי הכל מעודכן במחשב.... ככה שלא דרייברים או משהו הכל התקנתי מחדש והכי מעודכן שיש אם למישהו יש רעיון אני אודה לו...... בתודה מראש יועד.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש בעיה די מוזרה במדפסת. לפני לא הרבה זמן קניתי דיו שחור למדפסת. בהתחלה הוא הדפיס בסדר גמור אבל יום אחד קרתה בעיה. הצבע השחור התחיל להיות חלש, ודומה יותר לאפור. לאחר עוד כמה זמן קרתה בעיה חמורה עוד יותר. אם אני מדפיס מסמך שהוא רק בצבע שחור אז זה לא מדפיס לי בכלל (זה עושה קולות של כאילו הדפסה אבל לא מוציא צבא בכלל). מה שמוזר הוא שאם אני מדפיס מסמך שיש בו גם צבעוני וגם שחור אז זה מדפיס גם את השחור, כלומר הצבע השחור לא נגמר. מישהו יודע איך אני יכול לפתור את הבעיה המוזרה הזאת?
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם =) יש לי את המדפסת הבאה : http://www.comtec.ca/images/printer/fax-Brother-MFC210C.jpg החלפתי לה דיו לאדום! והוא פשוט לא מדפיס לי באדום ובשאר הצבעים הוא כן מדפיס עשיתי CLEANING הוצאתי הכנסתי הוצאתי הכנסתי לא עזר .. מה עושים ?
-
- 5 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
קניתי מדפסת DeskJet D2563 HP ויש לי בעיה. התקנתי את הדרייברים ואת התוכנה של HP. המדפסת מוגדרת וגם התוכנה של HP כותבת שהכל בסדר, אבל שאני מנסה להדפיס, לא משנה אם זה תמונה מהאינטרנט, מסך אופיס או כל דבר אחר, המדפסת רק לוקחת דף ולא מדפיסה. גם ה TEST שזה מדפיס שמגדירים את המדפסת לא הודפס. הדבר היחיד שהודפס זה דף alignment אחרי שהכנסתי את הראשי דיו. חשבתי שהמדפסת תקולה ולכן החלפתי אותה בחדשה אבל עדיין זה לא עובד! מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי מקלדת חדשה: Microsoft multimedia keybaord 1.0A ויש לי בעיה בעיקר כאשר אני משחק וצריך ללחוץ על יותר משני כפתורים בבת אחת לא קורה כלום,יש מין צליל מהכונן ודבר לא קורה אני יכול ללחוץ לכל היותר על שני כפתורים. ניסיתי לשנות את ההגדרות בלוח הבקרה של מקשים דביקים וכל זה אבל כלום לא עוזר אשמח לקצת עזרה כי אני לא רוצה להחליף אותה,היא נראית לי אחלה מקלדת תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום בערך מאתמול אחר הצוהרים יש לי בעיה מוזרה ביותר. איכשהו המקלדת לא מגיבה לשתי לחצנים שאני מקיש פעמים. אני אתן דוגמא זה בא לידי ביטוי בעיקר במשחקים שאני צריך ללחוץ על שתי מקשים כדי ליצור מצב כלשהו אך בלתי אפשרי והמקלדת מגיבה לי רק למקש אחד. אם לדוגמא אני צריך C+D אז זה יגיב רק לאחד. ניסיתי לשים מקלדת אחרת אך ישנה אותה הבעיה. נסיתי להסיר את המקלדת לחבר מחדש , להתקין .. ממש הכל. אך ללא פתרון. אני חייב גם לציין שעוד באותו יום הכל עבד מצויין ולא התקנתי או הסרתי שום דבר. אם מישהו יודע אולי מה צריך לעשות אני ממש יעריך את זה. תודה [br]פורסם בתאריך: 6.01.2007 בשעה 17:22:46 עוד משהו גם תמיד יכלתי ללחוץ על ה NUM LOCK בלי שום קשר ל F LOCKאבל עכשיו כדי ללחוץ עליו אני חייב …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחדשיתי במקלדת הזאת ו... משום מה מקשי ה-F הכוונה לקיצור הדרך לא מגיבים וכל שאר הקיצורים כמו כיבוי המחשב וכו' עובד. מה לדעתם הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-