עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by nec5e,

מחפש סט מקלדת+עכבר אלחוטי עבור מחושב קולנוע ביתי (משמש לכתיבת מסמכים, צפייה בטלויזיה וקצת משחקים). עד היום היה לי microsoft entertainment 7000 והייתי מאד מרוצה ממנה (טווח קליטה מדהים. אין בעיות הקלדה ואפילו אפשר לשחק איתה משחקים ברמה סבירה). העכבר התקלקל ואין אפשרות להחליף אותו (היא באחריות אבל מיקרוסופט כבר לא מייצרים אותה) אז קיבלתי זיכוי של 700 ש"ח. לכן אני מחפש סט שיש לו קליטה מאד טובה (הבנתי שסט bluetooth עדיף בגלל קליטה יותר טובה). ממה שקראתי להמון סטים יש בעיות קליטה אבל הסט Logitech Cordless Desktop MX5500 Laser USB RETIAL (שהוא יקר מאד) עומד בדרישות. קיוויתי למצוא משהו במחיר שפוי יותר. תודה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  2. Started by ashbit_q,

אני מעוניין לקנות לאחי מקלדת גיימינג אלחוטית לצערי הרב הרבה מהם ללא עברית אז הייתי שמח אם תוכלו לעזור לי לימצא מקלדת טובה בעברית הסכום הוא 300-350 עם סטיה קלה אני רוצה שתמליצו על מקלדת כגון G15 או Saitek Cyborg. המון תודות!!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. המדפסת מיועדת למשרד קטן של אדם אחת שמדפיס ברמה בינונית, זאת אומרת לא תמיד נמצא בהדפסה אך הבנאדם מדפיס הרבה כשצריך. אפשר לחרוג עד 400 שקל אם צריך במקרה שהתחזוקה של המדפסת טובה (לא מתקלקל לעתים קרובותת צריכת דיו נמוכה וכדומה). תודה על זמנכם.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by tom123p,

היי, בעבודה יש לי את SAMSUNG-SCX-6345N שאני מאוד מרוצה ממנו. הבעיה שהוא מעט יקר לכיס שלי. חשוב לי שהפידר של המדפסת יהיה מספיק חזק לא להתקע על כל שטות ולהצליח להריץ 20-30 דפים בלי בעיה. יש הצעות? תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  5. אני יודע שיש חיבור פרללי לUSB השאלה שלי מה זה הכבל בלינק להלן, איך הוא נקרא והאם הוא יתאים למדפסת? http://www.google.co.il/imgres?imgurl=http://ecx.images-amazon.com/images/I/31V1S1ZV-FL._SL500_AA300_.jpg&imgrefurl=http://www.amazon.co.uk/printer-Deskjet-450cbi-Printers-GFS/dp/B003LKG50K&usg=__kFJixPpa16nN3l_HjXS0kClTMws=&h=300&w=300&sz=10&hl=iw&start=28&sig2=B4SaR4DQkPlmSUvSuKr8yg&zoom=1&um=1&itbs=1&tbnid=3-c3SFu0f6LNuM:&tbnh=116&tbnw=116&prev=/images%3Fq%3Dhp%2B840C%2Bcable%26start%3D20%26um%3D1%26hl%3Diw%26sa%3DN%26rls%3Dcom.microsoft:he:IE-SearchBox%26rlz%3D1I7_____iw%26ndsp%3D20%26tbs%3Disch:1&ei=SBH8TPH…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היי חבר'ה, אני קונה מחשב חדש ואני מעוניין להתחדש גם במקלדת ועכבר. התקציב הוא עד 180 ש"ח. אני לא מרחיק את המקלדת/עכבר יותר מדי.. אני פשוט רוצה שולחן עבודה "נקי מחוטים". מצאתי את 2 הדגמים הבאים שויזואלית מצאו חן בעיניי ומתאימים לי לכיס: 1. Logitech MK300 Cordless Desktop USB - עולה באיזור ה160 ש"ח 2. Microsoft Wireless Laser Desktop 3000 USB - עולה 180 ש"ח ב KSP ראיתי המון ביקורות חיוביות ושליליות על שני הסטים (בעיקר ביקורות שליליות על הסט של Microsoft) כרגע אני נוטה יותר לסט של Logitech (נראה אלגנטי יותר בעיניי ורוב הביקורות עליו היו חיוביות) מישהו פה יכול לשפוך קצת אור בנושא? אני ממש מבולבל..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by 11GnR,

מה העכבר הכי מומלץ עד 160-170 שקל ? אם יש משהו שעדיף בהרבה בעוד קצת כסף אז תאמרו לי גם עליו... עכשיו אני עם העכבר הזה http://www.parisiconsulting.com/computer/mouse_l.jpg אני משחק בFPS, לפעמים כסנייפר גם, אז אני חושב שיהיה לי שיפור משמעותי עם עכבר טוב. אני באמת ארגיש שיפור משמעותי או שאני זורק כסף ? תודה !

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. הייתי צריך מקלדת אינטגרלית עם עכבר עבור ה- HTPC. הופתעתי לנוכח מיעוט האופציות המוצעות ע"י החברות הגדולות (תקנו אותי אם אני טועה, אבל המוצר היחיד בסקטור הזה הוא ה- dinovo המתפלצן) ולכן ניגשתי לחברות ה- nonames בידיעה שיש פה פוטנציאל ג'אנק רציני. אסייג ואומר שמה שיש לי לומר מתמקד רק במעטפת כי המקלדת שקיבלתי פשוט לא עבדה (לא זוהתה ב- XP, 7 ואובונטו). בלי קשר, הכפתורים מרגישים זולים, הטראקבול מרגיש מאוד לא איכותי ותא הבטריות אינו גדול מספיק כדי לאפשר הכנסה של הבטריות (כן, כן. מדובר ממש במאבק). בקיצור - ג'אנק. בכל זאת מדובר במקלדת שעולה 400 ש"ח והציפייה היא ליותר. ניגשתי ל- KSP להחזיר את המוצר ולהפתעתי קיבלתי זיכוי מלא, למרות שזה בניגוד לנהלים

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. אני מחפש מדפסת לייזר ביתית משולבת, כוללת פקס וסורק, יש חיה כזאת? התקציב הוא גג 1000 ש"ח. תוד רבה ושבוע טוב.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. אני מעוניין לקנות עכבר אלחוטי באם לקנות עכבר אינפרה או בלוטוס ? מה ההבדל בביצועים שלהם? מי יותר איכותי? ואם אפשר המלצות לעכבר עד 200 שח ....אם אפשר לינק . תודה רבה .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. יש סט בטווח המחירים שלו (עד 250 ש"ח) שמתעלה עליו (מבחינת הקלדה רציפה, משחקים, נוחות, עמידות)? איך הסט של Logitech Wireless Desktop MK250 לעומתו?

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. שלום לכולם, אני מחפש המלצה למקלדת עם יכולות מאקרו. חשוב שיהיה נוח להקליט את הפקודות וגם לגשת לפקודות כשצריך להפעיל אותן. אמנם אני משחק על המחשב (בעיקר סטראקראפט וFPS למיניהם) אבל פקודות המאקרו נועדו דווקא בשביל העבודה שלי בתוכנות שונות כמו מאיה וזיבראש למשל. ראיתי שבKSP הG110 עולה קצת יותר מהG15 שמגיעה עם מסך, אבל לG15 יש פחות כפתורי מאקרו נגישים. עם המבצע שלהם לחגים אני שוקל ללכת על זה ולקנות את ה Logitech G110 + משהו האם יש לכם הערות או המלצות אחרות או שזו המקלדת שתשרת אותי הכי טוב? תודה רבה וחג שמח

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. היי אני צריך מקלדת אלחוטית עם עבר מובנה לשליטה על מדיה סנטר הייתי שמח אם היה עכבר מובנה בצורת סטיק קטן כמו בניידים של lenovo או לפחות טאץ פד קטן ... ממה שחיפשתי במקלדות של לוג'יטק ומקרוסופט אין דבר כזה .. למעט מקלדת אחת של לוג'יטק בסכום אסטרונומי עם עוד כמה פיצ'רים מיותרים.. התקציב הוא 400-500 שקל

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  14. זה תמיד נשאר על ג'נרל. הורדתי את הדרייבר המעודכן המאתר שלהם. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by mazinya,

מבקש המלצה לעכבר אלחוטי טוב ולא יקר לשימוש במחשב הנייד שלי. עדיף אחד שלא מצריך סוללה אבל אם אין ברירה אז אין בעיה עם זה תודה

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. אם אני מחבר רק אחד אז יש תגובה אבל אם אני מנסה לחבר את שתיהם ביחד אז או שאחד עובד או ששתיהם לא עובדים כרגע אפילו כשאני מחבר אחד גם לא עובד. על הגו'ייסטיק: מהבהב בקצב איטי ללא הפסקה בשתיהם...ואם אני עושה את החיפוש על השדר כדי שימצא את הגוייסטיק, הוא מוצא ולאחר מכן שוב מתחיל להבהב לסרוגין הצעות?

17. שלום, קניתי מקלדת/עכבר אלחוטיים מדגם MK250 של לוג'יטק. לפי הנתונים על האריזה, המקלדת והעכבר משדרים לטווח של 10 מ' בתדר 2.4 ג'יגה הרץ. כמה שאלות: 1. האות ייחודי לכל מקלדת? האם מישהו שרכש מקלדת מדגם זהה לשלי ונמצא בטווח השידור יוכל לקלוט את האות של המקלדת שלי? 2. אני צריך טווח של לכל היותר 5 מ'. אפשר להחליש את האות כך שיגיע לטווח זה בלבד? 3. בטווח השידור של המקלדת/עכבר יושבים אצלי טלפון ושני ראוטרים חוטיים, האם השידור יכול להפריע לאחד מהם? ובמידה ואני עובר לטלפון/ראטור אלחוטיים? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by greenvector,

מישהו מכיר\ניסיון עם שלושת המקלדות ויודע איזו עדיפה? תודה

• 16 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. Started by gilad121,

שלום לכולם . הדרישות שלי הם שיהיה אלחוטי , רצוי נטען והכי חשוב שיעבוד על פורמייקה , ספות עור בקיצור כל משטח מבריק.

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. או מקלדת דומה עם תאורה אחורית ועברית?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by grich,

אז ככה... כמו שכולכם יודעים מחר נגמר המבצע של הBLACK FRIDAY בבאג... בKSP המבצע נמשך מה שקורה זה שאני מתלבט איזה מקלדת ועכבר לקחת... מקלדות מה שכרגע ראיתי שקורץ לי זה הן: 1. הLG WAVE שיש בבאג http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6070&perur=1&t=9 2. הMICROSOFT NATURAL שיש בKSP (ואולי גם בבאג.. לא בדקתי) http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=6685 מה עדיף משתיהן? או שאולי אתם ממליצים בכלל על מקלדת אחרת? אני פתוח להצעות ובעכברים כרגע המתמודדים הבולטים שאני רואה הם: 1. Razer DeathAdder 3.5G שיש בKSP (בבאג לא כתוב איזה גירסאת חיישן יש... לא שאני ראיתי לפחות והבנתי שה3.5 טוב משמעותית מה3) http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&am…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by smoke_man,

למטרות גיימינג וגלישה עכבר חוטי וחשוב שיהיה מותאם לשני הידיים תודה והמשך ערב טוב

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Styx,

אתמול קיבלתי הגה LOGITECH FORMULA VIBRATION FEEDBACK התקנתי והכול בסדר אך מה המישחק שקיבלתי(NFS:SHIFT) לא מכיר ואני ניכנס לתוכנה עצמה אז זה כותב שאין בקרים מחוברים ולא מצאתי דריבר תומך או משהו כזה למרות שהוינודס כן רואה את ההגה זז על הצירים והכפתורים עובדים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by shedox,

מה המקלדת הכי טובה שאני יכול לקנות מבאג עד 260 שקל ? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. מחפש עכבר חוטי טוב בסביבות ה100 שקל, שימושים: משחקים ואינטרנט.. למישהו יש ניסיון עם ה 4500 של microsoft. או יכול להציע עכבר אחר, אבל אני מוגבל למבצעים של KSP או BUG.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.