ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
ספק כח HEC 580W ACE580 FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan TOPOWER TOP-550P5 550W או איזהשהוא ספר חזק עד 450 שקל בערך שיחזיק את המערכת הבאה Amd 3800X2 / 805D dfi lan party infinty / GB 845 x1800XT / 7900GT 1 giga pqi 160 giga SEGATE תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 874 צפיות
-
-
איזה עדיף Razer Lycosa או Razer Tarantula או משהו אחר בכלל במחירים האלה +- תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום,אני רוצה המלצה למדפסת חדשה בתקציב של 500 ש"ח, המדפסת היא לא לי, היא לחבר, והוא דיי סגור על HP, פשוט הוא לא מבין במדפסות אז הוא רוצה המלצה על דגם טוב. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני צריך לקנות לי סורק שלא יעלה יותר מדיי, בסגנון ה300 שקל +- אני פשוט לא יודע איזה לקנות: דגם. ראיתי סורקים בp1000 (האתר), מחירים טובים אבל אני מתלבט איזה לקנות. הסורק יעודו יהיה לסריקת מסמכים ותמונות ולא בכמויות רק "מדי פעם", אני לא צריך משהוא איכותי , רק שייתן תוצאות טובות. תודה מראש לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש עכבר גיימינג עד 500 ש''ח ראיתי עכבר של לוג'יטק G502 Proteus Core האם כדאי לי לקנות את העכבר הזה ? אם לא, תמליצו על משהו תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך ספק איכותי או שאחד ג'נרי יספיק? והאם 300 וואט יספיקו לי למפרט הנ"ל, או שאני צריך 400? מעבד- ATHLON XP 2400+ גוף קירור- Thermalright SLK-600 לוח אם- EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 כרטיס מסך- Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO זיכרון- Winbond DDR 512MB 3200/400Mhz דיסק קשיח- WD 40GB 7200rpm 8Mb Buffer Special Edition מסך- IIYAMA 17 VISION MASTER PRO 413 COLOR רמקולים- Altec lansing ATP-3 ושאלה אחרונה, שלא ממש קשורה - איזה מאוורר אני צריך לגוף קירור?
-
- 8 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את העכבר G5 והוא מצויין! לאחרונה נתקלתי בבעיה בגלגלת, שכשאני נגיד מגלגל את הגלגלת למטה אז יש כזה "קליק" כזה בסוף הסיבוב ואז למשל הדף של האינטרנט נגלל. עכשיו הבעיה היא: כשאני גולל את הגלגלת למעלה עוד לפני שהיא משלימה את הסיבוב ויש את ה"קליק", הדף נגלל למעלה. ממש אם אני מזיז את הגלגלת טיפה למעלה זה ישר משפיע על הדף ומעלה אותו למעלה, במקום שהוא ישלים את הסיבוב ואחרי ה"קליק" הזה הוא ישפיע על הדף ויגלול אותו למעלה. אני מקווה שהבנתם למה אני מתכוון... מה לעשות? אני לא יודע אם יש לי עדיין אחריות, אז מה אתם מציעים לי לעשות? זה ממש מפריע... בברכה, טל.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי כולם יש לי 2 דיסקים חיצוניים שהיתי רוצה לחבר לרשת האם קיים HUB שמתחבר לנתב? האם יהיה אפשר גם לחבר את המדפסת אליו ? המון תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם לסיבריה v1 יש 5.1 (וירטואלי) או שיש להם רק 2.1 או 2.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי כבר נכבה הרבה פעמים בגלל הפסקות חשמל שהיו לי בבית. אני צריך המלצה לאל פסק טוב שהמחשב ישאר דלוק גם אחרי שיש הפסקת חשמל בבית. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כפי שהבנתם מהכותרת, ברשותי 2 ספקי ATX המחוברים למחשב. כרגע, באופן זמני, חיברתי את הספק החדש למפסק נפרד, כך שאני צריך להפעילו ידנית ולכבותו ידנית - לעומת הספק הישן, שמחובר ללוח, שנכבה אוטומטית ונדלק דרך מתג ההפעלה של המחשב. רציתי לדעת אם קיימת אפשרות לגרום ל-2 הספקים להידלק ע"י מתג הפעלה אחד אך שהם גם יתכבו יחדיו כאשר אני מבצע כיבוי למחשב. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי רעיון כלשהוו והוא מצריך מארז שחור ישר חשבתי על המארזים של Compucase - HEC יש לי שאלהה מה כדאי יותר ( לא להתייחס לספק שמגיע) את הסוג הזה : CI-6A19 או הסוג הזה : CI-6919 אני יודע שהשני הוא Super Mid Tower , יותר גבוהה אבל שראיתי תמונות הוא בפנים לא אלומיניום והראשון בפנים אלומיניום מה כדאי יותר ?
-
- 8 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אחרי שחרשתי את החיפוש בפורום ולא מצאתי (פרט להסבר של את'לון עליהם אבל לא איך לברר...), אני משחרר את השאלה הזו. זה מאוד מעניין אותי,כי אני קורא הרבה בנצ'ים ומבין שיש ל CAS חשיבות רבה. האם גם בזכרונות קבר ("תודה רבה" לאייבורי :hanged: ) כמו שיש לי ניתן לברר או לשנות אותם (כלומר את ה CAS) ? ואם כן,כיצד ? (אני יודע שאין סיכוי בעולם שיש לי CAS 2 אבל אני רוצה לדעת מה בכל זאת יש לי...) תודה HF
-
היי לכולם, העכבר שאני משתמש בו כ-3 שנים הוא Logitech M305 והוא מושלם בשבילי. הכפתורים לא רגישים מדיי(כמו לדוגמא בעכברי גיימינג), לגלגלת יש כפתורים שמאלה \ ימינה(בהטיית הגלגלת) שזה נוח. הבעיה היא כזאת: http://hwzone.co.il/communityyE4 וכנראה שזה קורה בגלל העכבר. החלפתי מספר מערכות הפעלה(ווינדוס 8, 7) ניסיתי לתקן ע"פ המדריכים האלה: http://www.sevenforums.com/hardware-devices/156622-logitech-wireless-mouse-problem.html http://forums.logitech.com/t5/Mice-Hardware/FOUND-SOLUTION-TO-WIRELESS-MOUSE-DRIVER-ISSUE/td-p/255814 ללא הצלחה. כשהחלפתי את העכבר, לעכבר מעפן ולא נוח בעליל, שהיה לי בבית, הבעיה חלפה לה. עכשיו כנראה שאצטרך לוותר על העכבר, על איזה מחליף מתאים ודומה תמליצו ?
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
התיכנון היה שאני יחכה כמה חודשיים עד שיצאו כ. מסך תומכי DX10 אבל אין לי כוח לחכות אז חשבתי לקנות את המפרט שיש לי בצד (עם הSOON כן?) חוץ מהכ. מסך וכ. מסך אני יקח את של אחותי יש לה Geforce 6200 128MB אם אני לא טועה... עכשיו אני קונה את הליברטי 500, אתם אומרים זה יחזיק כ. מסך תומך DX10?
-
- 8 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי אני צריך מדפסת פשוטה שתתאים להדפסת טקסט, אין צורך בצבעוני (סטודנט) מה חשוב : חסכונית - יש עדיפות ללייזר ? אמינה קומפקטית מצאתי כמה דגמים בתקציב בזאפ הייתי שמח לשמוע חוו"ד : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692166 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=711387 תודה נתי
-
- 8 תגובות
- 901 צפיות
-
-
לדעתי יצרני מדבקות למקלדת עושים מונופול/דופול, כי הרכה עולה 25 ש''ח לפחות. ומה אם ירדה מדבקה אחת או נשחקה? לקנות שוב הרכה חדשה? אצלי מדבקה עם אות "ש" התחילה לרדת ולזוז ואני מחפש פתרון לזה. האם אתם יכולים להמליץ על משהו?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בכלליות איזה חברה מיצרת עכברים טובים יותר, כי ראיתי את הנושא שפתחו פה, ויש אנשים שאומרים כך ויש אנשים שאונרים אחרת... אז הינה סקר שיראה (אולי) מי היא היצרנית הכי טובה של עכברים. אני אישית עם לוגיטק
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך עכבר לגיימינג שיש לו לפחות 2 כפתורי מאקרו חשבתי על ה Razer Imperator כי הוא נוח ויש לו חיישן טוב מקלדת: אני יכול להתפשר על משהו לא יקר מידי אבל שתהיה בעברית ופאד אני חושב על ה4D כי הוא דו צדדי ואין לי כוח לבחור עם אני רוצה Speed או Control
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, נפרדתי היום מרייזר BLACKWIDOW ULTIMATE שלי. אני מחפש מקלדת חדשה, דרישות: אלחוטית/חוטית - לא חשוב כל כך עם עדיפות לאלחוטי מכנית - הייתה ממש נוחה אבל רועשת כך שזה לא קריטי אם כן או לא. מחיר: לכל היותר 410 ומוגבל רק לאייבורי (זיכוי על הרייזר לאחר שמתו כמה לדים). אני אוהב להרגיש שאני לוחץ על מקש אז משהו מאסיבי קצת. פיצ'רים ומקשי מאקרו - לא רלוונטי מעולם לא השתמשתי בהם. לא גיימר אלא רק סטודנט שמתכנת הרבה. ההתלבטות כרגע: לוגיטק 520 מייקרוסופט 2000/3000/X4 THERMALTEC MEKA G1 ואולי לחזור ל-רייזר שוב אני אשמח להמלצות
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, מה קורה לספק כוח שאינו ג'נרי שמועמס יתר על המידה, ונדרש להספק גבוה מזה שאליו הוא מיועד? נשרף פיוז טרמי בפנים (כמו במכוניות)? קופץ איזשהו פיוז אלקטרומגנטי (כמו בלוחות חשמל)? סתם נשרף איזשהו מוליך והולך הספק? במקרה של עומס יתר עלול להיווצר נזק לרכיבים אחרים חוץ מאשר לספק? תודה
-
- 8 תגובות
- 650 צפיות
-
-
ככל הנראה AMD מקדמת את צעד השיוק של מחשב ה-PIC וכעת הוא מוכרז באתר שלהם: http://www.amd.com/us-en/Weblets/0,,7832_12095,00.html
-
- 8 תגובות
- 917 צפיות
-
-
לא רק שהיא יקרה, אלא היא גם מעפנה. פשוט מעפנה. לעתים קרובות מדי העכבר לא מגיב לכמה שניות, והכוונה ב"לעתים קרובות מדי" היא פעם בדקה. המקלדת בכלל צרה. אמנם היא מאוד נוחה, אבל לשחק איתה במשחקים זה סיוט. אי אפשר ללכת בלי שיהיו תקיעות כל 10 שניות (הכוונה ללחוץ על המקש "W"). מה שבטוח הוא שאף גיימר שמשחק במשחק יריות לא ירצה את הסט הזה. למשחקים כמו oblivion זה עוד נסבל בקושי. בקיצור- אל תקנו את החרא הזה.
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות מדפסת חדשה,שתהיה איכותית וטובה ושיהיו לה כמה ראשי דיו ,כי הבנתי שזה די טוב. התקציב הוא 500 שקל בערך אפשר למעלה טיפה אפשר גם למטה.. יום טוב
-
- 8 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP שיש לה תקלה ואני צריך לפתוח אותה אבל אין לי מברג מתאים , האם מברג כזה ניתן לקנות בכל מקום ואם כן איך קוראים לו ? ואם לא יש מישהו שמוכן להלוות מברג כזה (או מקסימום אני מוכן לקפוץ אליו ורק לפתוח את הברגים ולסגור עם נורמליים) ? תקלה ממש מרגיזה החיישן מכסה של המדפסת התקלקל והתוכנה מזהה את המכסה במצב פתוח ולא נותנת להדפיס .
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-