עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני מתכוון לעכבר שאין בו כפתור שיכול לעבור מרגישות מסויימת לרגישות אחרת בהנחה וה- DPI קבוע ולא ניתן לשינוי

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  2. שלום רב, אני מעוניין לשדר מוזיקה מאחד המחשבים בכל רחבי הבית. הפתרון שחשבתי עליו הוא לחבר משדר FM ליציאת הסאונד של המחשב, לכייל אותו לתחנה "נקיה" ובעזרת מקלטי רדיו לקלוט את התדר ברחבי הבית. השאלות הן: 1. האם יש למישהו פתרון יעיל יותר / זול יותר / הגיוני יותר? 2. אם לא, האם מישהו יכול להמליץ על משדר מספיק טוב שאני אוכל לשמוע איתו באיכות טובה ברחבי הבית? אני די בטוח שהמכשירים שמוכרים ב3-4 דולר בebay, שעובדים על סוללות ומתוכננים לרכב לא יעשו עבודה טובה... מצאתי מספר מכשירים שמשדרים ברמות שונות של וואטים, השאלה היא כמה אני צריך במקרה זה (ואני מניח שממש לא הרבה). תודה, לירן.

• 8 תגובות
    • 990 צפיות
  3. שלום כולם יש לי את המקלדת הנ"ל ואתמול קניתי עכבר אלחוטי גם של לוגיטק והוא משתמש במקלט אחר הכל עבד יופי עד שפתאום כל המחשב שלי איכשהו נהרס הACRONIS OS SELECTOR השתגע והייתי צריך להתקין ווינדוס מחדש, מאז המקלדת לא עובדת אני מחבר את המקלט והכל נראה טוב אבל כשלוחצים על המקלדת לא קורה כלום וכשלוחצים על הF KEY הנורה במקלט משתנה אבל זה כל מה שהמקלדת יודעת לעשות, חייב את עזרתכם עמית

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  4. Started by OmerNeu,

שלום אני מעוניין לדעת איזה מהעכברים הנ"ל מומלצים יותר משום מה בביקורת בינהם באתר הזה Habu ייצא טוב יותר בביקורת אבל מקריאה של הודעות קודמות כאן בפורום אני רואה שdeathadder יותר מומלץ אשמח לדעת למה נ"ב יש לי יד גדולה יחסית ואני ימני אז תמליצו לי מהעכברים הנ"ל לפי הנתונים ??? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by jj516,

קודם כל למי שיש את המארז או מכיר אותו (המארז בצבע כחול מוזהב) או בעל ניסיון איתו אשמח לקבל תגובות/מחמאות/הערות הכול... אך השאלה שלי היא מה המידות המדויקות של המארז, עם הרגליים וגם בלי, אני מבין שאפשר לנתק את הרגליות (אני צודק?). בקשה עם למישהוא יש מידע כזה או אחר אז בשמחה! תודה, מראש! נ.ב. לינק למארז - http://www.pch.co.il/docs/pd1397175414.htm (ואגב אני יודע שכתוב שם המידות אבל אני לא יודע עם הם עם הרגליים או לא)

• 8 תגובות
    • 886 צפיות
  6. Started by MW,

יש לי שאלה בקשר למארז הבא: THERMALTAKE TSUNAMI V3000 SILVER 400W האם מישהו יודע איזה ספק כוח מגיע איתו? ועוד שאלה האם הוא מארז טוב יחסית למחיר שלו (960 ש"ח) או שאני יכול למצוא משהו טוב יותר באותו המחיר או פחות ממנו? תודה

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  7. Started by Svensk.il,

אני מחפש לקנות את המדפסת הנ"ל אך היא חסרה כרגע במלאי בכל המקומות. מישהו יודע מה הסיבה ואם יש סיכוי שהיא תחזור למלאי? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. אני מחפש כבל בין המחשב לטלוויזיה שלי (FHD כמובן). 3 מטרים עם תקציב של 350 שקל פחות או יותר. מה מומלץ? מהבלאגן שיש בזאפ לא הצלחתי להבין כל כך מה שווה מה. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. . תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית העכבר):300 2. חריגה מקסימאלית (החריגה המקסימאלית - התקציב המקסימאלי אותו אי אפשר יהיה לעבור): 360 3. כיצד אתם מחזיקים את העכבר? - כדי שנדע לתת לכם את המוצר הנוח ביותר לכם, סמנו את הצורה בה אתם מחזיקים את העכבר: Claw 4. במידה ויש כבר משטח לעכבר, אנא ציינו את שמו של המשטח כדי שנדע להתאים לכם את העכבר גם במבחינת תפקוד החיישן וגם מבחינת הרגליות של העכבר: אין משטח לא משתמש 5. בקשות מיוחדות - עכבר לימיניים / שמאליים וכדומה. ימיני כמובן. 6. מהם השימושים של הציוד שתרצו לקנות?: גיימינג וגלישה. 7. הערות נוספות: תביאו לי קישורים מKSP בלבד תודה!

• 36 תגובות
    • 4.1k צפיות
  10. Started by Ice_m@n,

שלום אני חדש פה ואני לא מבין ממש בסורקים אבל אני צריך המלצה על אחד שיסרוק ממש מהר... האיכות לא ממש חשובה (כי אני סורק מסמכים) והמחיר גם... אז אם למישהו יש רעיון אני אשמח לקבל! תודה!!! ??? ??? ???

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by oriki9999,

שלום לכולם! רציתי לשאול, במה בדיוק באים לידי ביטוי ההבדלים בין דגם - Abyssus של Razer, לדגם DeathAdder ? האם מדובר בהבדל מהותי שמצדיק הוספה של 100 שקלים או לא?

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  12. Started by vald95,

Had a Siberia V1 for a couple of years, to be honest I'm not very fond with SS after trying that shit ESPECIALLY THE MICROPHONE but I read a lot of good reviews on the Siberia V2, and the Gamecom 780 also.. so what do u guys recommend, (I wanted to buy the 777 at first)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by pergola,

איזה ספק לדעתם יספיק לכרטיס מסך Radeon X1900XT 512MB ולמעבד קונור ביחד?! עדיף כמה שפחות כסף בסביבות ה300..

• 13 תגובות
    • 761 צפיות
  14. Started by ran_ga85,

היי, אשמח אם תוכלו בבקשה להמליץ לי על מדפסת משולבת, לא יקרה במיוחד (עדיפות ל400 ש"ח, אם ניתן אפילו פחות), כי לא הצלחתי להגיע למסקנות מפוסטים דומים בפורום: צרכים: אני סטודנט ולכן אשמח למכשיר שיכול לשלב גם סורק וגם פקס, כמויות ההדפסה שלי משתנות בין עמודים בודדים בחודש למאות עמודים בחודש. העדיפות שלי היא למדפסת לייזר, אבל בגלל מגבלת המחיר אני לא יודע אם זה אפשרי... וכמובן שתהיה אלחוטית לחיבור למחשבים ניידים (יש יותר מאחד ובחדרים שונים). תודה רבה לעונים, רן.

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  15. Started by ggg123,

איזה עכבר עדיף מבין: 1. logitech G5 2. logitech MX518 3. Razer DeathAdder Gaming Mouse מבחינת נוחות ליד (חשוב), איכות במשחקים, גלישה באינטרנט ועבודה שותפת במחשב.

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  16. Started by X-TeNDeR,

שאלה זריזה לפני רכישה היום.. איזה ספק עדיף? SP-TECH PS-05 BIG FAN 420W (12cm Fan) http://www.jsp-tech.com/_english/2_product...D=13&hProdID=58 או Spire RockeTeer II 400W Silent http://www.spirecoolers.com/psu.asp?ProdID=4 שניהם באותו המחיר, והמערכת שהם יעבדו עליה היא P4 פשוטה ולא באוברקלוק או משהו כזה, הקטע החשוב פה הוא אמינות. מה דעתכם?

• 9 תגובות
    • 696 צפיות
  17. Started by sos,

שלום, אני עובד בחברה חדשה (לא משנה איזו) ויש לנו שרת קבצים. השרת עצמו מכיל כ-160 גיגה אך זהו לא מספיק. אנחנו מעונינים להגדיל את הנפח בצורה מאוד משמעותית. השרת הוא שרת של IBM ומשום מה נכנסתי לאתר שלהם והם לא מספקים הארד דיסק בנפח גדול מאוד. לכן רציתי לדעת האם חוות הארדיסקים (storage) יכולה לעשות את העבודה? אם כן אני צריך שתמליצו לי על אחד טוב אמין וחזק בעל נפח גדול מאוד (כסף לא מדבר במקרה הזה מדובר על איכות). בנוסף רציתי לדעת האם אפשרי לעשות שימוש בחוות הארדיסקים לא רק בשרת אחד אלה בעוד כמה שרתים אבל ברשת שונה. בנוסף האם אפשר להשתמש בחווה בנוסף למטרה של להגדיל את נפח השרת אלה גם לשמש לגיבויים? או צריך חווה נוספת? זה מאוד חשוב לי ואם מישהו יכול לעזור לי פה או פרטנית אני הו…

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  18. אני קונה מהחנות ksp מארז supertalent הבעיה היא, שהמארז מגיע עם ספק ואין לי מושג אם זה ספק טוב או לא, יש לכם מושג? זה המארז ותוכניו הרבים: ?ATX FullTower Supertalent 500W alum.? מבנה Workstation Tower (אלומיניום) ספק 500W כונני "5.25 4 כונני "3.5 2, 4 פנימיים לוח אם ATX, (Dual Xeon)12in x 13in USB USB 2.0 + 1394 מאוורר קדמי- 8*2 ס"מ, אחורי- 8*2 ס"מ, צדדי- 8*1 ס"מ (Ledfan כחול) חלון צד מלבני שקוף

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  19. יש לי סוני אריקסון K800I, אני רוצה להשתמש בו בתור שלט למחשב. קניתי מתאם BT למחשב. אני מצליח לגלות את הטלפון במחשב ואת המחשב בטלפון. אני מצליח ליצור חיבור. ואני מצליח לשלוח קבצים מהטלפון למחשב. אבל אני לא מצליח לשלוח קובץ מהמחשב לטלפון. ואני לא מצליח להפעיל את שירות ה-HID במאפייני ה-BT של הטלפון במחשב. למישהו יש עיצה או כיוון לתת לי?

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  20. שלום, אני צריך המלצה לקורא כרטיס זיכרון מסוג של חברת פוג'י. טווח מחירים בין 50-120 ש"ח. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  21. Started by ben060,

מאז שעשיתי מילוי דיו בעצמי יש בעיות עם ההדפס- העלתי תמונה. לפעמים הוא לא היה מדפיס בכלל, לפעמים היה מדפיס חלק (בעיקר מיד אחרי המילוי) ובד"כ המצב הוא כמו בתמונה. עכשיו אני שם לב שאני יכול לצלם מסמכים (זה מכשיר משולב), והוא מדפיס אותם חלק. עד עכשיו הייתי בטוח שהבעיה עם הדיו, אבל זה כבר לא הגיוני. מה זה יכול להיות? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by ofer40,

היי יש לי עכבר אלחוטי של לוג'יטק דגם MX700 אבל יש לי מקלדת ענתיקה ואני רוצה להחליף את המקלדת לאלחוטית. משום מה לקנות מקלדת לבד עולה יותר מלקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים. מכיוון שאין לי כוונה להחליף את העכבר אני חושב לקנות מקלדת אלחוטית כסט עם עכבר פשוט והשאלה שלי האם לא יהיו הפרעות מהמקלדת האלחוטית לעכבר וההיפך. האם אני יכול לקנות מקלדת אלחוטית ללא חשש. תודה

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  23. Started by Bar_B_q,

אני רוצה לקנות בלוטות למחשב שלי כדי לחבר את ה אנג'ייג' מה אני צריך לדעת שאני קונה בלוטות? שאני לא יקבל איזה משהו שלא יהיה לי טוב כי ראיתי שיש הרבה סוגים עם אנטנטה בלי אנטנה mini לא מיני וראיתי שהרוב זה 2.4 GHZ זה מה שצריך להיות? צריך להיות משהו מיוחד שאני צריך לבדוק שיש?

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  24. מתלבט בין הG5 של לוגטי'ק לבין הG9 לבין הDEATHADDER של רייזר לבין ה MX518. מה אומרים? לכל אחד יש היתרונות וחסרונות משלו, לדוגמא הG9 מכיל צורה קצת יותר קטנה שפחות נוחה ליידים גדולות. יש לי ידיים גדולות ומחפש עכבר סופר נוח גם לעבודה יום יומית, וכמובן שצריך להיות מאוד מדוייק ומהיר (למשחקים).

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by arik100,

אז ככה מישהו מפה פעם קנה מNOACOMP.COM ויכול להמליץ עליהם? כי אני פשוט לא רוצה רכיבים ממוחזרים וג'נריים אני רוצה לקנות אצליהם את העכבר MX 518 קיצר איך החנות תנו חוות דעת

• 3 תגובות
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.