ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום .. יש לי תמכונה המשולבת שמצויינת בכותרת - התקנתי את הדרייברים המטורפים שלה (לוקח הרבה זמן להתקין אותם והם 700 מגה ) לבעיה... אחרי שאני מתקין את הדרייברים המכונה עובדת נפלא.. עד שאני מכבה את המחשב ומדליק מחדש... אז כל פעם שאני מנסה להשתמש במכונה המחשב אומר שהמכונה לא מחוברת ויש לבדוק את החיבורים - והיא מחוברת היטב ודולקת! ... אז התקנתי את הדרייברים שוב מחדש (לאחר הסרה כמובן) ועוד פעם המכונה עובדת נפלא עד כיבוי של המחשב ושוב אחרי הפעלה מחדש היא לא עובדת! מישהו נתקל בבעיה מסוג כזה? תודה לכולם!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי את המדפסת המשולבת הנ"ל כבר כמעט שנה ועד עכשיו ללא כל בעיות. לאחרונה נגמר הדיו במדפסת. אם זה רלוונטי - המדפסת משתמשת בארבעה ראשים - שחור, ציאן, מג'נטה וצהוב. כל הראשים הגיעו לטיפות האחרונות שלהם, והמדפסת קצת התמרמרה על כך וסירבה להדפיס . נכון לעכשיו אין צורך בהדפסה צבעונית, והסתפקתי בקניית ראש דיו שחור מקורי של Brother. החלפתי את המחסנית :2gunsfiring: וניסיתי לעשות הדפסת מבחן, אבל המדפסת פשוט לא מוכנה להוציא כלום. היא רק מודיעה על זה שחסרים לה הראשים האחרים. יותר מזה, כשרק הכנסתי את המחסנית החדשה, המדפסת הציגה שאלה אם החלפתי את המחסנית, סימנתי כן ואז פשוט הופיעה הודעה "אין מחסנית" ניסיתי כל מיני דברים, התקנת דרייברים מחדש, כיבוי והדלקה ועוד כל מיני שטו…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! קיבלתי מדוד מכשיר משולב שלא השתמשו בו הרבה זמן... הבעיה היא כשאני מפעיל את המכשיר זה רושם כך: self-test זה מהבהב כמה פעמים,נכבה לחצי שניה וחוזר על הכל שוב... ניסיתי הכול אולי מישהו יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם. כפי שבטח חלקכם כבר יודעים, קיבלתי את המחשב החדש שלי. רק היום הבחנתי בבעיה די רצינית במסך. דרך אגב, הוא iiyama VM Pro 451. אז ככה, בכל פעם שמופיע במסך הצבע הלבן, הוא כאילו יוצר הילה מסביבו שבוהקת בזגוגית המרקע. דבר זה מופיע בסמן העכבר כאשר מזיזים אותו ובסרגל גלילת העמוד בעיקר. האם למישהו יש הצעה איך לפתור את הבעיה? האם זו תקלה במסך? דרך אגב, יש לי כרטיס של הרקולס שידוע לפחות כבעל פילטרים מצויינים. תודה, עומר
-
- 36 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מערכת 2.1 ישנה יחסית של GENIUS, בחודש האחרון צצה לי בעיה מעצבנת, מדי פעם הסאבוופר מפסיק להוציא את הבאס ורק אחרי כמה בעיטות( ) או הגברת הווליום הבאס חוזר, ובאופן רנדומאלי הוא יכול להיעלם שוב. תופעה מאוד מעצבנת וחוששני שמדובר פה בנפילת מתח בסאבוופר או משהו בסגנון. בדקתי את הכבלים, הכול מחובר כראוי... יש רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
היי, חיברתי מגש USB ובו כונן קשיח מסוג WD. מערכת ההפעלה מסוג win2003 Server זיהתה את החומרה החדשה והתקינה + זיהתה את הכונן. למרות זאת, ולמרות הפעלה מחדש של המחשב, אני לא מוצא את אות הכונן. יש לכם איזה שהיא עצה? תודה, שלומי
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מצלמת אינטרנט של GPT כשאני רוצה להפעיל אותה במסנג'ר זה לא נותן לי וכשאני הולך לאשף מצלמה הוא כן מראה לי אבל כשאני הולך להגדרות או רושם לי שהמצלמה לא מחוברת או שהיא נמצאת בשימוש בתוכנה אחרת, ושום תוכנה לא פועל עם המצלמה הנטמיטינג אומנם פעל אבל הוא נסגר.
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי מצלמה של חברת -Dynamode וגירסה - vga model : M6215 הבעיה : כשאני סתם מצלם את עצמי ( לא מצתלם מסתכל על המצלמה והיא מראה אותי ) אז ... זה נורא איטי כל תנועה שאני עושה זה לוקח זמן ... המצלמה עלתה בסביסות 350 ש"ח מה לעשות ?!?!?
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני לא מצליח לראות ברור עם המצלמה, כל תמונה יוצאת מאוד מטושטש וגם ב LCD רואים מטושטש. יש למישהו מושג מדוע וכיצד ניתן לפתור את זה ? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמת אינטרנט של teac ואין לי את הדריבר וחיפשתי אמון באינטרנט ולא מצאתי . תודה לעוזרים וחג שמח , שנה טובה . http://img11.imageshack.us/img11/3170/428j.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=mmmwm2nmijyr.jpg
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
תמיד אומרים שלא רואים אותי טוב ויש קוביות כאלה של טשטוש.. אבל אני רואה את עצמי פרפקט!! מה עושים? ;]
-
- 8 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היי קניתי מצלמת רשת Qcam 310 וחיברתי אותה והכל עבד. הבעיה היחידה שאין ממש פוקוס בתמונה, איך אני פותר את זה ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
שלום קניתי מצלמת רשת של חברת chicony דגם icam 6185- מצלמה+מיקרופון מובנה המחשב שלי עונה לדרישות מערכת מינימום שלהם. התקנתי את הדרייבר שקיבלתי עם המצלמה- מזהה וידאו אך לא קול במיקרופון המובנה. במנהל התקנים רשום תחת התקנים אחרים: usb2.0 audio device בסימן שאלה צהוב (כשאני מוציא את הכבל הוא כמובן נעלם) במחשב אחר זה תקין- ז"א הבעיה לא במצלמה. ניסיתי להחליף ל- usb אחרים- לא תקין התקנתי sp3 – לא תקין ניסיתי להוריד דרייברים אחרים דרך האינטרנט- ללא הצלחה. אני כבר מיואש ולא מוצא פיתרונות..... יש הצעות??? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום, המקלדת שלי מגיבה אחרי לחיצה ארוכה של 2 שניות. למישהו יש פיתרון.?
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היי. יש לי ווינדוס 8.1 ויש לי בעיה במשחקים מסוימים כשאני לוחץ הרבה זמן ברצף על מקש מסוים [לדוגמה הליכה ] אני שומע צליל והשחקן שבמשחק ממשיך ללכת למרות שאני לא נוגע במקלדת. לפי מה שבדקתי בהגדרות צלילים של המחשב הצליל הזה אומר device disconnect אשמח אם ישהו יוכל לעזור תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי מקלדת מולטימדיה של microsoft מivory ויש לי שתי בעיות.. קודם כל היא לא פועלת כאשר לוחצים על יותר משלושה כפתורים ביחד,יש צליל מהכונן שנית כל מקשי ה F לא עובדים בכלל.. ניסיתי מקשים דביקים,שיחקתי קצת עם ההגדרות שם אבל לא עזר למישהו יש מושג?
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון לכתוב בו אז ככה יש ברשותי מחשב נייד של ג'יגה בייט פתאום כל האותיות בצד ימין של המקלדת "התבלבלו" במקום ם זה ם רושם 6 במקום ל זה רושם 2 במקום פ זה ם רושם * וכו... יש לציין שבמקלדת הוירטואלית זה עובד טוב המערכת הפעלה שלי זה ויסטה 64 תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
ברשותי סט עכבר + מקלדת אלחוטיים Microsoft K51-00138 Wireless Optical Desktop - Comfort Edition (מחוברים ל-PS2). וכשאני לוחץ על SHIFT מספר שניות כדי לכתוב באותיות גדולות הוא פתאום מפסיק לעבוד והאצבע שלי עדיין לחוצת. או לחילופין משחק ב-NFS ולוחץ על החץ קדימה אחרי כמה שניות הרכב במשחק נעצר כאילו הורדתי את האצבע מהחץ, בפועל האצבע שלי עדיין לוחצת. אני אובד עצות :s05:
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז לאחר חודש ומשהו שקניתי אותה פתאום אני רואה שאין לי אור על המקש E ניסיתי לנתק את המקלדת מהמחשב ולהחזיר לא עזר.. כנראה שהמנורה נשרפה יש למישהו מושג מזה? בכל כך קצת זמן? אני בכל מקרה ילך להחליף אותה כי עדיין יש לי אחריות אבל יש למישהו מושג למה זה בכלל קורה?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום קניתי את המקלדת החדשה של לוגיטק dinovo edge עכשיו סתכלו הכול עבד יפה חלק עד שהוצאתי את החיברו בלווטוס שמקבלים עם זה חיברתי אותו שוב ופיתאום לא עובד המחשב שלי מזה את החיבור בלווטוס ב USB בתור USB hub גינרי ולעומת זאת במחשב אחר זה מזהה את זה כמו שצריך בתור usb bluetooth מה אני יכול לעשות במחשב שלי כדי שזה יזהה תודה רבה לעוזרים !!
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
הכל טוב ויפה מקלדת פשוט פצצה אבל כל הכפתורים של הקיצורי דרך לא עובדים לי .. אני לא יכול להגביר ולהנמיך דרך המקלדת ויש לי SetPoint הגרסא הכי מעודכנת והגדרתי את המקשים והכל וניסיתי למחוק ולהתקין מחדש ועדיין המקלדת לא מגיבה לקיצורי הדרך... מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
אני משחק ב GTA IV והוא תמיד עבד אצלי בסדר גמור.. התקנתי לאחרונה WIN7 והאמת שלא ראיתי הבדל במשחקים. (מזערי עד לא מורגש) אבל שמתי לב לדבר מוזר! בGTA IV הכל עובד חלק אבל ברגע שאני לוחץ על המקשים של המקלדת המשחק עושה פריזים :-\ אם אני לא נוגע במקלדת הכל עובד חלק, וכמה שאני לוחץ יותר מהר על מקשים ככה הפריימים יורדים יותר מהר ולזמן ממושך.. שיניתי מאפייני גרפיקה ואין שום הבדל גרפיקה נמוכה, המשחק עובד גם על 30FPS ויותר אבל ברגע שאני לוחץ זה נופל ל12-7 ואפילו פחות FPS אז רציתי רק להיות בטוח אם זה המקלדת או לא? השאלה אם זה גם בגלל מקלדת USB? כאילו יש מצב שאם אקנה חיבור PS2 זה יפסיק? אני חשבתי לקנות מקלדת זולה ולנסות אבל העדפתי לשאול פה ולפני שאני סתם זורק כסף.. יש לי מקדלת ADESSO…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
עריכה: מישהו יודע למה גם שאני משנה מקשים במשחק אז עדיין יש לי מעגל משותף? אשמח להסבר קטן על מעגלים משותפים ותשובה לשאלה שלמעלה.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מקלדת X6 של מיקרוסופת היא עובדת מצויין ישלה בעיה אחת שממש מציקה במשחקים שהיא לא נותנת לי לשלב הליכה ומקש ביחד לדוגמה קול אוף דיוטי אני לא יכול ללכת ולקפוץ בו זמנית בנסיל הפרסי וספיידרמן החדש אותו דבר אבל לחצנים אחרים שהם לא חצים זה לא עושה בעיות וגם אין בעיה עם לוחצים על שניהם לדוגמה ב RESIDENT EVIL 5 אם אני הולך ולוחץ מקש הוא מוציא סכין בלי בעיה מה שאומר שאם אני לוחץ על WASD ללכת הוא עדיין קולט יש למישהו מושג אם זו בעיה במקלדת עצמה או בהגדרות שלה?(וכמובן אם אפשר פיטרון). נא ליקרא לפחות את הקטעים שמפרטים את הבעיה הספציפית!!!! תודה מראש לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני כמה ימים מקלדת ועכבר אלחוטיים של TEAC, דגם SX-60. הם פעלו סבבה רק שבמקלדת אחד הCTRL היה קצת דפוק היה קשה ללחוץ עליו. אז היום החליפו לי מקלדת לאותו הדגם בידיוק אבל משום מה היא לא פועלת. יש סוללות, התקנתי שוב את הדרייברים, אבל במקלדת הנורות האדומות בצד ימין מהבהבות איזה 5 שניות ומפסיקות ושום דבר לא פועל. ניסיתי להזיז את המקלט לUSB אחר אבל זה לא עוזר..מה גם שהעכבר כן פועל. בחוברת הפעלה לא רשום משהו שיכול לעזור..למישהו יש הצעה מה לעשות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-