עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. לפני 3 שבועות קניתי את האוזניות האלו באיבורי: http://www.roccat.org/Products/Gaming-Sound/ROCCAT-Kave-5-1/ נהנתי מהם ממש אבל תמיד היה ברקע רעש סטטי מעצבן שבקע מהסנטר שלהם (אלו אוזניות 5.1), בקיצור הלכתי היום לאיבורי והסתבר שזה פגם. הביאו לי אחד אחר באריזה והתעקשתי לבדוק אותו במקום. הסתבר שגם לו יש את הרעש הסטטי הזה! קיצר אחרי וויכוח הסתבר שלא ניתן להחזיר לי כסף למרות ששילמתי במזומן מהסיבה שעברו יותר שבועיים. קבלתי זיכוי ואני מסונדל לקנות אצלם. אז איזו אוזניות הכי טובות ממה שיש להם לגיימינג וסרטים? צריך עזרה מהר: http://www.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=&act=cat&id=2644&filters%5B1806%5D%5B%5D=1815

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. יש לי בבית כבל USB למדפסת שאינני זוכר מאיפה הוא ואני לא בטוח אם הוא USB1.1 או 2.0. איך אוכל לבדוק את התקן שלו? והאם זה באמת רלוונטי בחיבור מדפסת...? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום רב, כבר התייעצתי בפורום לגבי מדפסת והרבה המליצו על HP 6500A PLUS. לאחר בדיקה בזאפ המחיר הזול ביותר הוא 600-650 ש"ח. באופיס דיפו המחיר שלה הוא 650 ש"ח. נאמר לי שיש את ה8500A PLUS כבר במחיר של 800 ש"ח ולמרות שראשי הדיו שלה יקרים יותר היא חסכונית יותר. האם זה נכון שהיא חסכונית יותר? והאם המחיר של 800 ש"ח אין מדפסת טובה יותר ממנה כמו הHP PHOTOSMART או משהו של חברה אחרת אולי? מצטער על הטירחה אבל אם אפשר לא לענות בשבת אני אודה לכם! תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 6.8k צפיות
  4. Started by KrustyTheKlown,

היי חברה אני מחפש המלצה למדפסת לייזר עד 400 ש"ח לשימוש בעסק מה חשוב : חסכונית אמינה תאימות ל WIN 7 פחות חשוב : גודל מהירות הדפסה איכות הדפסה (מדפיס כמעט אך ורק טקסט פשוט) הדפסה דו"צ בתודה מראש !

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by maormark,

שלום וברכה אני קניתי את הסט של לוגיטק MK320 מKSP המקלדת אני מרוצה אבל העכבר הוא קטן יחסית למה שהיה לי בעכבר הקודם הכריות של הידיים היו נמצאות על העכבר ואילו בעכבר של הMK320 הכריות של הידיים בכלל לא עליו בתמונות זה נראה גדול אבל שפתחתי ראיתי שהעכבר קטן יחסית 1. השאלה היא אם זה משהו שמתרגלים אליו? וזה לא דופק את היד? הנה הדגם והמפרט קניתי ב145 שח מKSP http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11875 לינק לזאפ http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=775659 לינק לאמזון קיבל 4.5 כוכבים http://www.amazon.com/Logitech-Wireless-Desktop-MK320-Keyboard/dp/B003VAGXZC אמרתי אולי אני אשדרג לדגם MK520 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=775661 אבל אצטרך להוסיף עוד 80 שח כי הו…

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. שאני משחק בNEED FOR SPEED אז שאני לוחץ על נייטרו שמוגדר LSHIFT אז אני לא יכול לפנות שמאלה (האני משחק בחיצים) (ימינה דווקא כן אפשרי והאוטו פונה) כאילו זה מבטל לי את החץ השמאלי שאני לוחץ LSHIFT ככה בלי שהו לחוץ הכל רגיל ואני מבסוט על המקלדת הזאת דווקא אבל רק זה קצת מעיק לפעמים יש למישהו רעיון איך אני יכול לסדר את זה? אולי משהו בהגדרות או איזה עדכון??? או שזה תקלה(למרות שלא ניראה לי כי הכפתור עובד..) תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ColorPencils,

כפי שהכותרת מבהירה, אני מחפשת עכבר גיימינג. טווח המחירים לא משנה, אבל חשוב שזה יהיה עכבר מאוד מאוד מאוד טוב (הוא צפוי להתמודד עם משחקים בקצב מאוד מאוד מהיר).... מה שכן, יש קאטצ'- אני צריכה שהמבנה שלו יהיה יחסית קטן (כלומר משהו כמו הMX518 לא בא בחשבון...) את הG9X והRAT7 אני כבר מכירה, אז אני אשמח לשמוע על דגמים אחרים בבקשה (אם קיימת חיה כזו). נ"ב: זה צריך להיות עכבר חוטי בלבד. לא אלחוטי. וכבר הצצתי בדיון מומלצים למעלה, אבל לא מצאתי משהו רלוונטי, יש משהו אחר מתאים?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. היי לכולם עושה רושם שאני אזדקק למקלדת + עכבר חדשים אלחוטיים חדשים לעבודה כללית. ייתכן בהחלט שאוכל לקנותם בארה"ב ולכן התקציב עומד על עד כ- 100$ . רצוי לחסוך ובכללאשמח אם תעזרו לי למצא דילים טובים אבל אם יש משהו טוב בהרבה ותמצאו לי דיל טוב בלא הרבה יותר מהסכום בחנות אמינה בארה"ב זו אופציה. עד כה עבדתי עם סט ה- Logitech MX 3200 Laser הכולל בו את עכבר ה- Logitech MX 600 Laser - עכבר - מאוד נהנתי מהעיצוב הארגונומי של ה- Logitech MX 600 Laser והייתי רוצה שגם בסט הבא העכבר יהיה נוח לפחות כמוהו. גם מאוד אהבתי שיש בעכבר מספר מקשי פונקציות - הדבר הועיל לי עד מאוד בעבודה ועליהם הייתי מעדיפה שלא לוותר. גודל העכבר - לפני שקניתי את הסט הוא יצא לי "למדוד" בבאג מבעד לפלסטיק את…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by ToyMan,

לא מזמן התקלקל לי העכבר LOGITECH G500 שהיה עכבר מעולה (אבל גם קצת גדול ליד שלי) וזהו אין אחריות... עכשיו אני מחפש עכבר גיימינג חדש עדיפות לחיישן ליזר (בגלל שיש לי פאד קשיח מצוין 4HD ואני לא רוצה להחליף אותו אבל אם לא תהיה לי בררה אז בסדר) התקציב הוא 300 ש"ח ואני מחזיק את העכבר PALM אז אפשר עכבר לייזר ב300 שקל או פאד טוב מבד וLogitech G400.. אני עדיין מתלבט.. (אם לא עכבר לייזר אז עכבר אופטי וגם לכלול פאד עדיף לא QCK כי שמעתי שהוא מתקלף ונהרס אחרי כמה זמן) מה אתם אומרים על G400 + Razer Goliathus Control? (ואם כן מה לקחת Fragged או רגיל)? אקסטרה כפתורים זה טוב אבל לא חייב תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by ofir_16,

היי, כבר הייתי סגור על ה-6500 הרגיל של hp והרבה אנשים וחנויות אמרו לי לא לגעת ב- hp בגלל שהם כבר לא אמינים ועושים המון בעיות. המליצו לי ללכת על מדפסות של ברדר בגלל שהם אמינים והדיו שלהם זול. המליצו לי על הדגם j430. מה אתם אומרים? ללכת על הברדר ולא על hp. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. מדפסת Brother. נדרשת תשובה מהירה. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ovadiagil,

שלום לכולם, נפרדתי היום מרייזר BLACKWIDOW ULTIMATE שלי. אני מחפש מקלדת חדשה, דרישות: אלחוטית/חוטית - לא חשוב כל כך עם עדיפות לאלחוטי מכנית - הייתה ממש נוחה אבל רועשת כך שזה לא קריטי אם כן או לא. מחיר: לכל היותר 410 ומוגבל רק לאייבורי (זיכוי על הרייזר לאחר שמתו כמה לדים). אני אוהב להרגיש שאני לוחץ על מקש אז משהו מאסיבי קצת. פיצ'רים ומקשי מאקרו - לא רלוונטי מעולם לא השתמשתי בהם. לא גיימר אלא רק סטודנט שמתכנת הרבה. ההתלבטות כרגע: לוגיטק 520 מייקרוסופט 2000/3000/X4 THERMALTEC MEKA G1 ואולי לחזור ל-רייזר שוב אני אשמח להמלצות

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by mrBezos,

מחיר שאני מוכן להקציב לציוד מקסימלי: 850 ש"ח מה אני צריך: מקלדת, עכבר, פד (רק אם זה משפיע בצורה משמעותית על הביצועים) מאפיינים לעכבר: Palm grip, עדיפות לארגונומי ליד ימין, גיימינג (RTS, RPG FPS), עדיף אל חוטי ונטען - עד 400 ש"ח מאפיינים למקלדת: עדיפות לחוטי, נוח להשתמש בה ולהקליד בה, לגיימינג כמו שפירטתי קודם - עד 350 ש"ח פד: (במידה וזה באמת משפר את הביצועים), נוח לשימוש, נראה טוב (מה לעשות...) - עד 100 ש"ח כיוון - אני אשמח לחו"ד על מה שאני חשבתי לקנות: -עכבר: Mionix Naos 5000 -מקלדת: לא חשבתי על משהו ספציפי -פד: Razer Vespula (רק בגלל מראה ושהחברה ידועה, אין סיבה אחרת) הערה: - נניח והעכבר עולה 300 אז אפשר להוסיף 50 למקלדת ו50 לפד (באופן תיאורטי, כל עוד לא חורג את ה850, …

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  14. Started by andrei21,

ראיתי פה באתר הרבה המלצות לDeathAdder אך מעט מאוד המלצות לLachesis שסוקר פה על ידי צוות האתר. ולImperator . האם מישהו התנסה בהם? או שאוליי בכלל עדיף Imperator ?? עד כמה משמעותי 5600DPI VS 3500DPI ואיזה עוד הבדלים משמעותיים יש לשלשת העכברים? מה תמליצו

• 8 תגובות
    • 957 צפיות
  15. Started by yigael_o,

היי, סדרתי את כל סביבת העבודה שלי כרצוני ונשארו לי רק 2 דברים קטנים מאוד, אני החלטתי לרכוש עכבר אלחוטי (איכותי, כזה שמגיב מהר ובמדויק ובמסגרת הזו, כמה שיותר זול) בנוסף אני רוצה לדבר בנוחות ב SKYPE ככה שאני רוצה מיקרופון אבל אחד איכותי יחסית גם שיחזיק יותר זמן וגם שישמעו באופן ברור בצד השני גם אם אני רחוק יחסית מהמיקרופון. מבחינתי עד מטר וחצי ממנו. אשמח להמלצות. תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. היי חבר'ה, אני קונה שלט של XBOX אבל למחשב שיהיה אלחוטי כזה משהו טוב של מייקרוסופט עכשיו השאלה שלי בגלל שאין לי XBOX או סוני ואני משחק עם שלט במחשב אמורה להיות בעיה כלשהי לשלט במשחק FIFA 13/12? כי הרי אני משחק במחשב עם של XBOX לא תיהיה לי בעיה של בעיטות חופשיות, סידור כפתורים, ריצה? זה שלט מקורי הרי אני קונה אותו ב-200 שקל והוא אלחוטי או חוטי מה שווה יותר? הסידור כפתורים בשלט אני צריך לסדר או אם אני מחבר את השלט המשחק קורא אותו כבר? ואם התלהבתי מפיפא 12 מאוד וחרשתי לו על החיים אז את פיפא 13 אני גם אוהב? אפילו יותר?<

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by debil,

אני רואה שאוהבים פה להמליץ לרוב על ה G700 או M705 של לוגיטק. איך עכברים של חברות פופלאריות אחרות כמו מיקרוסופט ורייזר ? אין להם משהו בקליברים הללו ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. מחפש מקלדת למשחקים, חשוב לי שהמקשים יהיו שקטים ומוארים. וכמו כן חשוב עברית במקלדת. כמו שציינתי התקציב הוא בסביבות ה300 תודה רבה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by drop_box,

שלום לכם פורום יקר, לא מזמן פירסמתי נושא לעזרה בהרכבת מפרט ועזרו לי בצורה מדהימה שם! קישור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=545577.0 כרגע יש לי עכבר של לוגיטק חמוד וקטן לנייד עם חיבור Micro-USB + מקלדת של מייקרוסופט מעולה, דקה ושקטה בחיבור USB. שאלתי היא במקרה הספציפי הזה של המחשב שאני מתכנן לקנות האם אני צריך יותר מזה? ובכל מקרה הייתי רוצה לקבל חוות דעת ממכם על עכבר+מקלדת שיהיו ללא סוללה וללא כלום (כמו חיבור WiFi לדוגמא שהבנתי שאין צורך בסוללה בכלל וזה מעולה לדעתי). וכמובן במחיר סביר ממש עד כמה שניתן... תודה רבה לכם!!!!!!!!!!

• 8 תגובות
    • 3.8k צפיות
  20. Started by maormark,

שלום וברכה חברים אני מחפש במינמום מחיר. 1. מדפסת לייזר שחור/לבן 2. שתהיה בשילוב עם פקס. 3. עליות של טונר שיהיו נמוכות 4. עדיפות למגירה 5. אין צורך בהדפסה דו צדדית. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. נהרס לי הגלגלת של הכבר mx15 ולכן אני מעדיף לקנות חדש. אני צריך עכבר ברמה של ה mx15 1600dpi שעלה לי 200 ש"ח ואין צורך ביותר טוב ממנו אם המחיר הוא בהרבה יותר יקר. האומנם הייתי רוצה להשקיע עוד קצת בשביל לקבל עכבר אלחוטי ולכן התקציב הוא 300 ש"ח +-.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by naoriko,

אני צריך המלצה למקלדת ועכבר לGAMING אין לי בעיה שזה יהיה עכבר ומקלדת בנפרד או בסט או חוטי או אל חוטי מחפש משהו טוב בבקשה המלצות תודה רבה רבה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by guylederer0,

אז אחרי התעסקות החלטתי שאני רוצה את המקלדת הזו ופשוט לא מצליח למצוא מקום נורמלי ומחיר טוב ... האם מישהו הצליח להשיג אחת ?

• 8 תגובות
    • 4.2k צפיות
  24. Started by furyanaor,

בואו פשוט נלך על סקר שכל אחד יגיד מה יש לו \ מה הוא מעדיף. בהערכה גסה אני 60% כותב ו40% משחק החומים מאוד קורצים לי בגלל הקליק והפידבק שאני מניח שיעניק לי תחושה יוצאת דופן בהשוואה למקלדת רגילה אך יחד עם זאת, אני רואה הרבה תגובות של 'בלתי אפשרי' ללחוץ כל היום על W כשהולכים קדימה עם החומים. מישהו יודע איפה האיזון @!?# מה עושים ? ? אדום או חום???

• 8 תגובות
    • 4.7k צפיות
  25. Started by roipow,

אני צריך בבקשה המלצה לעכבר ופד עם אפשר שיהיה לו גל למפרק כף יש במזון או אייבי עד 35 דולר. אחיזת claw ומשחק fps שהעכבר לא יהיה קטן מידי. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים