ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין במארז הכי פשוט שיש, בלי מאווררים, בלי ספק, רק ברזל נטו (או אלומיניום ) בבסיבות ה 50 שקל :>
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
קיבלתי הרגע את הספר fsp 350 thn עם המאוורר 12 בקיצר נכנסתי לוינדואס ולתוכנה שקיבלתי עם הלוח אם שמנטרת את הטמפרטורות וכל הפרטים של ספק הכוח ופתאום המחשב התחיל לצפצץ והופיעה לי התראה מישהו יודע מה זה אומר? או מה הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 937 צפיות
-
-
-
לא השתמשתי במדפסת שלי (xerox phaser 3117) בשנה האחרונה בכלל. האם לקנות טונר או מדפסת חדשה? ומה המחירים של כל אחת מהאפשרויות? קחו בחשבון שאני לא מדפיס הרבה. יש תקופות שאני צריך להדפיס, וגם כאן מדובר בסה"כ בעשרות דפים בלבד. אני חושב שהשקעה של כ-300 שקל תהיה הגיונית אבל זה גמיש מאוד
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
היי, אני מחפש עכבר אלחוטי נטען,ללא לחצנים צידיים. האם קיים? תודה מראש, עדו
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש סט מקלדת ועכבר אלחוטיים. אני צריך שחיי הסוללה יהיו ארוכים, שהמקלדת תהיה שקטה, שהעכבר יעבוד על כל סוגי המשטחים ושיהיה נוח, שהעכבר לא יהיה כבד מדיי. ובכללי שתהיה קליטה טובה ולא יהיה דילאיי בגלל שזה אלחוטי. קראתי באינטרנט שהדגם mk520 של לוגיטק הוא טוב והוא עולה בסביבות 220 ש"ח. הייתי מעוניין לשמוע למה לקחת אותו ולא להתפשר על דגם כלשהו בסביבות ה100 ש"ח? מה כל כך מיוחד בו? והאם הוא באמת מומלץ, ושווה את המחיר? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
יש לי רמקולים למחשב הנייח שלי, רמקולים ממש ישני שבפועל אני משתמש בהם רק כדי לחבר אליהם את האוזניות שלי. הבעיה שלי היא ככה, כשאני מחבר את האוזניות לרמקולים, יש רעש סטטי מעצבן, כשאני מחבר את האוזניות למחשב הרעש נעלם והכול טוב, העניין הוא שדרך המחשב העוצמה של הקול היא לא חזקה כמו שהיא כשאני מחבר את האוזניות לרמקולים, ברמקולים יש לי גלגל שאני יכול לסבוב וככה ולהגביר או להנמיך את העוצמה, ואני אוהב לשמוע מוזיקה בעוצמה חזקה מאוד, דרך המחשב אין לי את זה, אפילו שאני מעלה לעוצמה הכי חזקה דרך ההגדרות של המחשב, זה עדיין לא מספיק חזק לטעמי האישי האם אני צריך לקנות רמקולים חדשים ואיכותיים יותר ואז לחבר אליהם את האוזניות זה יפתור את הרעש הסטטי או שזה לא משנה? אני לא צרי…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
צריך לחבר את שני החיבורים? או רק את החיבור המיוחד של SATA
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני מחפש מצלמת רשת. יש לי כמה דרישות: כוללת מיקרופון. התקנה יחסית קלה, וגם כוללת דיסק התקנה (שלא יצטרכו להוריד מהאינטרנט וכו'....) עד 200 ש"ח. עדיף עם הוראות התקנה גם באנגלית. חיפשתי ומצאתי את 2 אלה: Microsoft lifecam vx1000 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=501065 Logitech QuickCam Communicate STX http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=379768 הן מומלצות? מי מהן יותר? והאם יש מצלמה טובה יותר שתתאים לדרישותיי?
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מעוניין להחליף את המקלדת שלי,היא טובה ומשמשת אותי מצוין אך כבר מלוכלכת ואינה ניתנת לניקוי. אני חסיד של לוג'יטק, כל ציוד היקפי כגון: רמקולים 5.1 מצלמת אינטרנט הם לוג'יטק. מאוד מרוצה מהאיכות,עיצוב והביצועים של החברה המעולה הזו. עכשיו: הרבה זמן שאני שם עין (לפחות 3 שנים אם לא יותר) על מקלדת של לוג'יטק מסוג DINOVO זו המקלדת: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746595 היא מגיעה עם עכבר MX1000 שקראתי עליו ביקורות משובחות במיוחד (אני לא גיימר המשקל לא מעניין אותי) שרציתי לרכוש אותו בלי שום קשר. אומנם,אין שום ביקורת על המקלדת הזו. מישהו מכיר? אני יודע שיש מספר דגמים של המקלדת,סט שעובד על אינפרא,בלוטות ואם אינני טועה עוד משהו... המקלדת השניה ששמתי על…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המארז הזה טוב? http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1530&catcode=344 ואגב הספק שבתוכו גנרי?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה בסדר שאני מטעין אותו כל פעם שהוא לא בשימוש או שזה הורס וכדאי להטעין פעם ביום? משהו על אפקט זיכרון סוללה..? מדובר בעכבר לייזר של לוגיטק MX רוולושיין. ושאלה על אל פסק אדוויס דגם PRPC750, איפה מומלץ להניח אותו? על שולחן עץ טוב? הוא מתחמם?
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
קניתי מקלדת מכאנית עם כדור עקיבה cherry g80-11800 אני רוצה להחליף מקשים, עם חריטה/הדפסה בעברית. המקשים לא סטנדרטים, הסתכלתי ב wasdkeys המומלץ והבנתי שיש מקשים שהם לא מוכרים. האם יש עוד המלצה על מקומות שמוכרים מקשים עם עברית ומוכנים לייצר קצת גדלים מיוחדים? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה מצלמות נחשבות טובות בתחום של 200-300 שקל? (או פחות אם יש) אני פשוט ממש לא מבין בזה.. תענו כמה שיותר מהר אם אפשר, זה די דחוף תודה!
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מכשיר ה-UPS שלי מתחבר למחשב בחיבור סיריאלי. במחשב החדש שלי עם לוח אם Gigabyte - H55M-S2 אין יציאה סיריאלית. קניתי פלג מתאים שבצד אחד יש חיבור סיריאלי ובצד שני חיבור USB, חיברתי את ה-UPS למחשב באמצעותו לחיבור USB, אך לא הצלחתי להביא לכך שהמחשב יזהה את ה-UPS. תוכנת הדרייבר של ה-UPS לא מדבר בכלל על אפשרות ומצב כזה. מה עושים? אין לי חשק לזרוק את ה-UPS ולנסות לחפש UPS חדש עם חיבור USB.
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הי חברים. אני מעוניין לקנות את הסט הנ"ל והייתי שמח לשמוע התרשמות ממשהו שיש לו (עדיף ממישהו שהוא גיימר כי ככה הפרופיל שלו מבחינת שימוש יהיה יותר קרוב אלי) תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין שני הג'ויסטיקים הבאים: Logitech Extreme 3D Saitek Cyborg Evo שניהם בעיקר למשחק BF, ו 2142 שעומד לצאת עומד מעט. איזה כדאי לי לקנות? ובבקשה אל תציעו דברים אחרים, זה מה יש. תודה! 8)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין כבר זמן מה לקנות גוייסטיק רציני (יש לי כרגע 2 בבית אין להם את 2 הפאדים...) לא צריך משהו "מסובך"-רק שיהיה לו 2 פאדים ובעצם יהיה לו מספיק מקשים כדי להריץ x360ce (אימולטור של שלט XBOX) (אני לא מעוניין בשלט XBOX "מקורי",יקר לי מדי). לא צריך משהו מסובך,רק שיעבוד ושיהיה זול. עדיפות לאלחוטי (אם ההפרש הוא יותר מ20 ש"ח-לא תודה). תקציב-כ100 שקל ועדיף שיעלה כמה שפחות שאפשר. יתכן שאקנה אחד נוסף בעתיד (אני רוצה לשחק בblur עם עוד חבר) כך שאני רוצה את זה כמה שיותר זול.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי. אני מחפש סט ציוד הקפי מלא למחשב: * מקלדת ועכבר נוחים * רמקולים * מיקרופון * מצלמת WEB הסט הוא לאנשים מבוגרים לאינטרנט, כך שהשימוש יהיה מוגבל, ואין צורך לציוד גיימרים כבד או סאונד HI-FI. אשמח אם תוכלו להמליץ על דיל טוב בנושא. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ! אני מעוניין לרכוש מדפסת - די בדחיפות. תקציב : כ-500 ש"ח הדפסת צבע באיכות טובה מאוד ללא גלישת דיו קצב הדפסה סהיר דיו לא יקרה שמעתי ש לקסמרק זה זבל כך שאני אקח HP/CANON/EPSON לעזרתכם אודה ניר חיפה
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1464 נראים סבבה+.. במיוחד ביחס למחיר... מה אתם אומרים עליהם? יש פה חברה עם ניסיון אישי איתם שיכולים לתת מילה עליהם? כרגע אני משתמש במקלדת quantum פשוטה שעושה בעיות במשחקים (שילוב של ALT או מקש הרווח והחץ שמאלה לא פועלים יחד בד"כ וכו'...) ועכבר סילבר ליין פשוט מפלסטיק זול ומגעיל שהיד מזיעה עליו והוא ממש לא נוח להרבה שעות שימוש. הצרכים שלי מסט מקלדת ועכבר זה שיהיו נוחים, מפלסטיק איכותי שלא יגרום ל"דביקות" מהזיעה אחרי פחות מחצי שעה של שימוש כמו בעכבר הנוכחי שלי, ושיהיו סבבה למשחקים (לא צריך משהו מקצועי יותר מידיי...) הסט הזה מתאים לי? ובכל אופן, יש לכם המלצות לסטים אחרים בטווח של עד 250 ש"ח (עדיפות לכמה שפחות)?
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התחדשתי במדפסת תמונות הנ"ל של חברת sagem (קיבלתי מתנה עם מצלמה שקניתי) העניין הוא, שאני לא מבין איפה אמורים לקנות למדפסת סרט דיו נוסף. (עפ"י חוברת היצרן זה מגיע סרט דיו + דפי תמונה בערכה אחת) מישהו יודע??? אולי יש סרט דיו של חברה אחרת שמתאים גם??? (בדקתי בחנויות סטנדרטיות ובאינטרנט ולא הצלחתי למצוא בכלל איזכור לחברה הזאתי)
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני קונה בקרוב מחשב ואני מתלבט בין שני ספקים הראשון הוא ה- Thermaltake Purepower 460W Blue light - Active PFC - ATX 2.01 והשני הוא ה- Thermaltake - Purepower Butterfly 480W (W0019) - Active PFC אני קונה את המחשב מזיגזאג כך שאל תביאו לי ספקים שלא קיימים שם בכלל .. התקציב המקסימלי הוא 550 ש"ח לספק ... ספק אחר , הערות תגובות או כל דבר אחר יתקבלו בברכה =] בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
מה המצב ?? תראו אני מחפש ג'ויסטיק למחשב שכולל הגה,ידית הילוכים(רצוי ידנית) ושימו לב 3 דוושות כן אמרתי 3.. כי אולי מי שמכיר את המשחק LIVE FOR SPEED יש שמה משחקיות עם קלאט'ץ לכן אני רוצה עוד דוושה. אולי ייש לכן הצעות??
-
- 8 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני עומד לקנות את הכרטיס מסך 6600GT וברצוני לדעת האם הספק שיש לי כרגע במחשב יתאים ואם לא אז על איזה ספק אתם ממליצים. הספק שברשותי הוא מחברת SUNSHINE והדגם הוא ATX-7P4-3 פתחתי את המחשב וראיתי שמסומן קו ליד ה 300W אז אני מניח שהוא 300W. בבקשה תגיבו ותעזרו לי!
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-