ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
היום קניתי אותו התקנתי דריברים והוא הפסיק לפעול בכלל חיברתי גם למחשב אחר אותו דבר כותב לי use device not recognized מה אני עושה אכשיו הלכו 250 ש"ח? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש לי את הפלפון החדש הזה של IMOD מדגם מוטורולה עכשיו יש בו מצלמת ווידאו ואפשר לעשות סרטונים - הכול טוב ויפה קניתי לו כבל שאני יכול לחבר אותו למחשב שאני יוכל להעתיק את הסרטונים מהפלפון למחשב (זה חיבור USB) אבל זה לא מזהה לי אותו. כלומר יש תגובה המחשב מזהה שהוכנס USB הוא בה להתקין אותו ואז הוא אמור שהוא לא יכול כי הוא לא מוצא את הדרייברים המתאימים. יש למישהו פה מושג איזה דרייברים צריך? ואגב התקשרתי לכול מקום שיכולתי חנויות פלפונים וסלקום ואף אחד מהם לא תומך בפלפונים האלו :<
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
תשמעו קטע רכשתי את עכבר logitech MX-518 אני לא גיימר רכשתי אותו בגלל ריבוי הכפתורים על מנת שאוכל להשתמש בהם באפליקציות שונות כוונתי את הכפתורים בצדדים לבצע copy + paset . גיליתי כי זה עובד בכל היישומים מלבד יישומי OFFICE שלחתי את הבעיה לתמיכה של LOGITECH ולהפתעתי הם ענו לי כי העבר מיועד למשחקים ולכן לא אמור לתמוך בשון יישום אחר ???!!! איזה מן תשובה מפגרת זו האם יש לעוד משהוא את הבעיה הזו בעכבר הזה ??
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכל התותחים! יש לי מדפסת ביתית Canon Pixma MP250 לפני כמה חודשים נגמר לי הדיו לכן קניתי ערכת מילוי שכבר הוכיחה את עצמה כמה פעמים מילאתי אתמול את כל הצבעים (שחור כחול אדום וצהוב) הדפסתי אתמול דף ניסיון של צבעים לאחר "ניקוי יסודי" ויוצאים לי רק השחור והכחול (בצורה נקיה וטובה מאוד) אבל הצהוב והאדום לא יוצאים בכללללללל ז"א שהם בכלל לא מופיעים על הדף אפילו לא טיפה!! עשיתי מספר ניקיונות נוספים והם עדיין לא מופיעים בכלל לקחתי נייר טישוי נקי, הרטבתי המים חמים וניגבתי כמה פעמים את חריצי יציאת הדיו, ואני כן רואה שיש צהוב ואדום יוצאים מהחריצים!!! מה הבעיה? מה עושים??
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
יש לי בעיה ממש מוזרה שאני שם שיר mp3 אז אני שומע אותו הכל טוב ויפה פתאום שאני שם שיר אחר אז לא שומעים כלום אני מעלה את ה play control ואני רואה שה wave מונמך עד הסוף אני מגביר ושומע ואז שוב שאני מחליף שיר זה קורה כל פעם יש לכם פיתרון? תודה מראש אלירן
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 2 שלטים למחשב עם חיבור USB וכשאני מחבר אחד מהם הם לא עובדים. כל דבר אחר שאני מחבר לUSB במחשב עובד חוץ מהשלטים מה לעשות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לי בעיה אתמול כל היום היתי עסוק בבעיה הזאתי ש הקניתי USB ADAPTER שמעביר אינטרנט מ הראוטר למחשב ו עשיתי את זה אלא שהוא רחוק מדי וכל פעם המחשב מתנתק מהרשת בADAPTER כי הוא רחוק מדי מהראוטר ... ורציתי לשתפ את ה PRINTER לשני מחשבים ולא הולך עשיתי הכול ...לא הולך ... שיתפתי ועדן לא הולך .. אז החלטתי ש אני רוצה לשים אינטרנט חוטי במחשב ולא אלחוטי ולא הולך ..אומר שהכרטיס רשת מיסא רשת ...אבל איזה רשת ? כי אני שיתפתי את PRINTER אבל לא עובד אלא ש אני יכול לשתפ משם לפה ומפה לשם אבל המדפסת לא עובדת ... אז מה אני יעשה ? ובגלל חשבתי אם הוא מיבא רשת וזה לא הולך אז אולי הבעיה הנובעת בחיבור הכבל היא השיתופ שבין שניהם ? מדפסת מסוג LEXMARK X8350 יש בה כרטיס רשת ? ויש בה יכולת לעשות שיתופ ?
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
היי, קיבלתי כרגע Logitech G13 חדש. הג'ויסטיק האנלוגי, כאשר מפנים אותו שמאלה מאוד קשיח ועושה רעשי קרקוש וחיכוך כאילו משהו מפריע לו. אני רוצה לוודא עם אחרים בעלי הג'ויסטיק שאין להם בעיה כזו וזו אכן בעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה. הבאתי את הסטיק שלי וחיברתי למחשב והוינסואוס לא זיהה אותו. אחרי זה הבאתי אחד בדיוק כזה אבל מחבר והוא כן זיהה כמו שצריך. החזרתי את שלי ולא עבד שוב ואחרי זה שוב חיברתי את של חבר והוא לא זיהה כמו את הראשון. במה יכולה להיות הבעיה? הדגם הוא Microsoft SideWinder ForceFeedback 2. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
כשאני שם את המחשב על standby, אני יכול להחזיר אותו רק ע"י המקלדת, העכבר מכובה. באפשרויות העכבר אפשרתי חזרה מSTANDBY ע"י העכבר. לוקח לעכבר כ30 שניות לחזור לפעולה ולהדלק. מה הבעיה? ווינדוס XP SP2, עכבר RAZER COPPERHEAD (לייזר). תודה!
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
לא יודעת איך להגדיר את הבעיה הזאת... קיצר, מחשב פנטיום 2 200 , 32mb, 13bg hd, ההארד דיסק מחולק לשני חלקים, 3 ג'יגה ו10. שניהם בFAT32. מכניסי תקליטון איתחול, מתחילים התקנה של win98se, ומתקבלת הודעה: cannot creat temporary sirectory if you have HPFS or NTFS installed on your hd you will need to creat an MS-DOS partition to setup windows עזרה? ??? תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי את השלט,והוא לא פועל לי ב ,Crysis FarCry 2 ,Call of Duty® - World at War ועוד... המשחקים היחידים שפועלים לי עם השלט [וגם הם ללא רטט] : Prince of Persia,Tomb Raider - Anniversary איך אוכל להפעיל את השלט במשחקים,..?:\[ השקעתי על השלט הרבה כסף בשביל שיפעל לי במשחקים] *עידכנתי את התוכנה של השלט,לא עזר. * ניסיתי להפעיל בפורפיל של התוכנה של השלא - לא עזר. מה עוד אפשר לנסות?:\ תודה על העזרה=]
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה במדפסת HP DESKJET 5150 שאני לוחץ על להדפיס היא לא מדיפסה ניסיתי כמה פעמים יש דפים למה זה לא עובד?? זה תמיד עבד עכשיו פתאום זה לא עובד תודה מראש TOREF
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש לי mx1000 והיום הוא הפסיק לעבוד. הוא רק בן חודש. שלושת הנורות הירוקות דלוקות אבל העכבר לא מגיב. עשיתי rest בעכבר ובdock. לא עזר כלום. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
-
קניתי לפני כמה שבועות MX 518 ולפני כמה ימים שמתי לב שמדי פעם הלייזר בעכבר נכבה ורק אחרי שאני מוציא אותו מהUSB ומנסה כמה פעמים הוא חוזר בסוף. כשהלייזר נכבה הכפתורים עדיין עובדים. יש למישהו רעיון ממה הבעיה הזאת נובעת?
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש לי בעיה ב mx1000 שלי. הכל עובד בסדר אבל ה left click לא מגיב. מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום קניתי לפני כמה זמן מחשב חדש וגם את העכבר MX1000 אני זוכר שהיה פה לפני כזה זמן סקר כמה זמן מחזיקות הבטריות בעכבררים אלחוטיים ומישהו אמר שהוא מטעין את הMX1000 שלו פעם בשבועיים אבל שלי מחזיק בקושי יומיים שלושה! זה אמור להיות ככה או שזה בגלל שאני על המחשב 25 שעות ביממה? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי היום עכבר Razer DeathAdder בשילוב עם פד razer goliathus נכנסתי לאתר שלהם והורדתי את הדרייבר 1.28 לחצתי על התקנה ו המחשב עשה כיאלו הוא מתקין את הדרייבר ואז רשם שיש בעיה בהתקנת הדרייבר יצאתי מהתוכנה והורדתי דרייבר 1.27 ושאני לוחץ התקנה הוא רושם לי כמו בתוכנה אבל אין לי שום דרייבר מותקן ואפילו לא את הסמל של Razer למטה ליד השעון הונדאוס הוא וינדאוס 7.
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
הורדתי את הדריבר של לוגיטק לסט שלי lx500 והוא מזהה רק את המקלדת... בהתחלה גם את המקלדת הוא לא זיהה לאחר הפעלה מחדש הופיע לי לשונית חדשה בתוכנה בשם my keyboard ואין שום זכר לmy mouse אני חייב להתקין תדריבר של העכבר למה אני משתגע... שאני מוזיז את הגלגלת של העכבר זה עושה לי הקודם והבא ואני רגיל להשתמש בגלגלת של העכבר בכל אתר... איך אני יכול להוסיף את הmy mouse לתוכנה הבנתי שזאת בעיה די נפוצה.. וניסיתי כמה פיתרונות שקיבלו אנשים בגוגל ושום דבר לא הצליח
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לחבר שלי בעיה בusb אז הוא אמר לי לכתוב את ההודעה הזאת אם למשהו יש פתרון לבעיה שיגיד כי הוא מתחרפן.. תודה לעוזרים.. הUSB שלי קרס ואין לי מושג איך פתאום העכבר הפסיק לפועל וכל מה שאני מחבר אליו לא עובד (העכבר שלי מחובר לUSB) בדקתי במנהלך התקנים ורשום שמה שהכל תקין ואין שום בעיה אם החיבור ... אני לא יודע מה לעשותת אני לא יול לקנות חיבור כי זה מחובר יחד ללוח האם שלי מה אפשר לעשות תודה מאוד לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
קניתי היום Zboard התקנתי את הדרייבר שבא עם המקלדת בעברית לאחר שהתקנתי את הדרייבר לחצתי על כפתור ה"Reboot" שהיה בסיום התקנה ואז שהWindows עלה,ראיתי שהאייקון של הZboard צהוב והZboard על מצב Disabled כאשר האייקון היה צהוב פתאום ראיתי שכתוב שהוא מנסה להתקין חומרה חדשה עםUSB Hub והמקלדת לא הגיבה ואני לא יודע מה לעשות אני היתייאשתי התקנתי את הדרייברים 6 פעמים מחדש הורדת את הדרייברים הכי חדשים והתקנתי גם אותם הסרתי את הService Pack 2 בXP וראיתי שזה לא עוזר אז החזרתי בבקשה תעזרו לי ודרך אגב לקחתי את המקלדת לחנות לנגיד למוכר שהיא לא פועל אז הוא חיבר אותה למחשב ואצלו היא פעלה יכול להיות שחסרים לי קבצים במערכת או משהו כזה אם כן אז תגיד לי תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היי, קניתי אוזניות siberia v2 לבנות כאלו אבל עם חיבור שהוא מתאים לפלאפונים (לא usb) יש לו חיבור מיקרופון ואודיו. חיברתי הכל כמו שצריך והבעיה היא שאני מדבר עם מישהו בסקייפ לדוגמה או בכל מקום אחר הוא שומע את מה שאני שומע באוזניות ולא אותי. זה כאילו המיקרופון פועל הפוך. יש לי מערכת הפעלה XP. אם מישהו יודע איך לפתור את זה אני אשמח לדעת .
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, לפני כשנה קניתי מחשב נייד Dell XPS 15, עכשיו המעבר אליו יצר כמה בעיות עם הסאונד, ולאחר חיפוש גיליתי שהכרטיס קול שלו של Realtek בעייתי (היה הד למשל.. בין היתר). עכשיו לפני מספר ימים קניתי אוזניות HyperX Cloud ll (גם כי האוזניות הקודמות התחילו להתפרק) , בתקווה שהכרטיס קול החיצוני (נראה לי) יפתור את הבעיה. עכשיו הסאונד הוא מאוד טוב, אך למשל כשאני משחק באיזשהו משחק (כל אחד, בין אם זה pubg לcs) אז אני לא מצליח להבחין מאיפה יש צעדים, יריות וכו'. כלומר אם לדוגמא יש ירי מימין, אני שומע את זה ב2 האוזניות אותו דבר. עשיתי ניסיון והלכתי לסרטוני יוטיוב שאמור להיות סאונד מימין ומשמאל ובשניהם אני שומע אותו דבר, את שני הצדדים. אציין שבמחשב הנייח, עם כמה שהוא ישן, הא…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי מדפסת מהדגם הנ"ל לאחרונה עברתי לויסטה ושרציתי להוריד דרייבר באתר של HP רשום שהמערכת הפעלה כבר כווללת דרייבר ואין צורך באחד חיצוני שאני מדפיס האיכות ממש גרועה אין איזון בצבעים יש פסים לאורך הדף כל מינ אפקטים שמתראימים לחוסר בדרייבר.שהייתי עם XP ודרייבר לא היו שום בעיות תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-