עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. טוב אז ככה... דבר ראשון נחמד להזכר בפורומים בכלל, ובפורום של HWZONE בפרט (שזה לשבחים רבים מגדולים ממני) דבר שני רציתי לבשר לכם שקניתי מצלמה דיגיטלית של חברת FUJIFILM דגם 2600Z... משהו באמת חביב ביותר. (קניתי בצרפת... אני לא פראייר.. עלתה לי (לאחי) בערך 1500 שח) קיבלתי את המצלמה עם כרטיסון של 16MB ואחי הביא לי עוד כרטיס של 8MB (אחרי שקנה לעצמו 128MB) עכשיו שאלתי היא איזה כרטיס לקנות... (אני רוצה גם כרטיס של 128MB). אני קצת מתבלבל עם כל החברות וסוגי הכרטיסים. לדוגמא נכנסתי ל SanDisk ויש פה כל כך הרבה סוגי כרטיסים שאני כבר לא יודע מה אני צריך. דבר שני באותו נושא הוא בדף מסויים בפלונטר... Plonter ... (וואו איזה לינק) אני רוצה להבין מה ההבדל בין "128MB SD (Secure Digital) Memo…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by le011,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4263 איך הספק הזה? האם הוא שווה את המחיר-530 ש"ח? אני מעוניין בספק מודולרי תודה

• 9 תגובות
    • 753 צפיות
  3. דבר ראשון - איך המשחק לגיימינג? ושנית, בשתי החנויות שהזכרתי העכבר עולה 280ש"ח בעוד שבאחרות לא פחות ב-430ש"ח - אין הדבר נראה תמוהה? מה כבר יכול להיות שבגללו המחיר כ"כ נמוך? כתוב שהעכבר בא ריטייל עם כל הבאנדל. למישהו יש עצות/דעות בנושא? רציתי לדעת האם העכבר הנ"ל מאפשר את אופצצית "פלאג אנד פליי" האם אני אוכל אחרי שהתקנתי את הדרייברים לנתק ולחברו לעיתים קרובות למחשב ופשוט ישר להשתמש בו?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני מחפש כרטיס PCI שקולט רדיו FM באיכות טובה ובסטריאו עם דרייברים מעודכנים שתומכים בXP או לפחות משהו שיפעל, ובשילוב עם תוכנה כלשהי שיכולה להקליט את שידורי הרדיו באיכות גבוהה. אפשר למצוא כרטיס כזה בארץ ? אני יודע שיש גם כרטיסי טלויזיה בשילוב עם רדיו אבל אני לא יודע אם האיכות שלו מספקת וגם לא נראה לי חכם לשלם סתם לכרטיס טלויזיה שאין מצב שאני אעשה בו שימוש, אבל אם מישהו יודע על כרטיס כלשהו, אפילו טלויזיה שלא עולה יותר מ250 שקל ומסוגל להקליט רדיו למחשב ולנגן דרך הרקמולים את השידורים בו זמנית וגם בסטריאו אני ממש ממש ממש... ממש, אשמח. תודה רבה מראש. נ.ב שכחתי לציין שהOUTPUT צריך להיות מכרטיס הקול, אין מצב שאני אתחיל לחבר ולנתק את החיבורים כל פעם שאני ארצה לשמוע רדיו או MP3 או ל…

• 9 תגובות
    • 739 צפיות
  5. הכל בכותרת, תיק איכותי למחשב נייד שיהיה כמובן גם מקום ל HDD נייד ועוד כל מיני חלקים מתווספים..בקיצור שיהיה טוב תודה רבה

• 9 תגובות
    • 5.8k צפיות
  6. אהלן אני מחפש מקלדת גיימרים ואני מצאתי 4 דגמים שמוצאים חן בעיניי איזה הכי כדי לקחת תודה לעוזרים Razer דגם Arctosa Gaming http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7671&CatCode=415 Roccat דגם ISKU http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8536&CatCode=415 Microsoft Sidewinder X6 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6322&CatCode=415 Thermaltake דגם Pro Challenger http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8637&CatCode=415 תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. למי שלא שמע, Nixi היא חנות אלקטרוניקה מחשבים וקולנוע ביתי חדשה, שנפתחה בהשקעה ענקית של כמליון וחצי שקל (או דולר?) אתמול הייתי החנות Nixi החדשה שנפתחה ברעננה, ואלו הרמשים הראשונים שלי ממנה: א' כל, החנות נראת מדהים, העיצוב הכי טוב שראיתי בחיי... יש שילוב של מראות וזכוכית, וכל החנות נבנתה כמין ספרה מדהימה. החנות מושקעת ביותר וניכרת התחשבות רבה בעיצוב החיצוני. ב) כאשר מגיעים לחנות הדלתות נפתחות לבדם (נפתחות פנימה לא לצדדים ) ומרגישים כמו מלכים. ברגע שנכנסים ניגש עובד שלבוש בחליפה ועליה תג עם שם העובד ודגלים של מדינות (אמריקה= מדבר אנגלית, ישראל= מדבר עברית).. ההרגשה יוצאת מן הכלל כאשר היחס אלינו היינו לקוחות עסקיים לכל דבר. ג) הצורה בה מסודרת החנות היא מעניינת מאד, ולא ה…

• 9 תגובות
    • 697 צפיות
  8. Started by BH20062,

התקנתי את השלט,והוא לא פועל לי ב ,Crysis FarCry 2 ,Call of Duty® - World at War ועוד... המשחקים היחידים שפועלים לי עם השלט [וגם הם ללא רטט] : Prince of Persia,Tomb Raider - Anniversary איך אוכל להפעיל את השלט במשחקים,..?:\[ השקעתי על השלט הרבה כסף בשביל שיפעל לי במשחקים] *עידכנתי את התוכנה של השלט,לא עזר. * ניסיתי להפעיל בפורפיל של התוכנה של השלא - לא עזר. מה עוד אפשר לנסות?:\ תודה על העזרה=]

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. כרגע ב - DOK שלי מוגדר FAT, וכל פעם שאני שם מלא קבצים, הוא תופס יותר מקום ( למיטב זכרוני ב - Fat הוא מוסיף לכל קובץ עוד 16k או משהו כזה ), האם אפשרי ומומלץ להעביר את ה - DOK ל - FAT32 או ל - NTFS ?

• 9 תגובות
    • 895 צפיות
  10. Started by ShadowFlame,

שלום לכולם. העכבר הוותיק שלי - IntelliMouse Optical 1.0A - מתחיל לעשות בעיות בחודשים האחרונים, ואני חושב - די ברצינות - לקנות בקרוב עכבר חדש. ספציפית אני חושב לעבור לטראקבול - גם בגלל הדיוק וגם בגלל הבריאות. קודם כל הייתי רוצה לשמוע מאנשים שהשתמשו/משתמשים בטראקבול, אם הם ממליצים לעבור לטראקבול או להשאר בתחום העכברים. דבר שני, הייתי שמח מאוד לקבל המלצות על דגמים ספציפיים של טראקבול. תודה רבה מראש, מיכאל ספיר

11. שלום. קראתי את הכתבה שפורסמה בעמוד הראשי של האתר על האדם שבנה מחשב בווידאו, ולא יכולתי שלא להתפעל. עכשיו אני מחפש לבנות משהו דומה (אם כי לא כזה מדהים, אבל אני חושב שיש מצב למארז שדומה קצת לרסיבר, אם אחלץ אחד...) ואני צריך אחד כזה. התוכלו להמליץ לי על אחד שיש להשיג בארץ? וגם אדם במשפחתי מתחיל לעבוד עכשיו בautoCAD, והוא צריך לוח גרפי, ואני בתחום הזה לא יודע ולא מכיר, התוכלו להאיר את עיני? בתודה ענקית, עצומה, אמיר.

• 9 תגובות
    • 784 צפיות
  12. מה כדאי לקנות מבחינת עלות המכשיר + עלויות דיו?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by pini k,

שלום ביקשו ממני לחפש עכבר trackball ליד ימין. אני מניח שהתקציב פתוח. בחנויות שבהם הסתכלתי קיימים רק העכברים הללו: http://www.logitech.com/en-us/mice-pointers/trackballs אשמח לחוות דעת ו\או המלצות לעכברים טובים נוספים. תודה

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. מדפסת לייזר: 1.האם מאוד לא כדאי לקנות טונר דיו לא מקורי? 2. מהו התוף במדפסת שצריך להחליפו כל הרבה זמן? איך מחליפים אותו? קניתי את המדפסת לייזר MFC7420 Brother ורציתי תשובות לשאלות אלו.

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. איזה מארז הייתם ממליצים לי שהוא עד 450 שקל שהוא לגיימרים כבדים (קירור טוב,יופי,)? מארז שהוא גם יפה גם מקרר טוב אני מדבר על מחשב לגיימרים כבדים וגם זול ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Polonian,

אהלן, אני צריך לקנות מדפסת משולבת, כלומר שכוללת פקס וסורק במחיר סביר. שמתי עין על 3 דגמים: HP Officejet 5610, Lexmark X7350 ו-Brother MFC5440CN. לגבי ה-HP אמרו לי שאיכות ההדפסה שלה לא משהו, אבל זה לא כל כך חשוב לי כי אני בעיקר צריך אותה בשביל הדפסת מסמכים ופקסים (בכל זאת אני רוצה שתהיה צבעונית אם מישהו הולך להציע לי לייזר עכשיו) וגם ניתן להשיג לה ראשי דיו חלופיים זולים שזה גם חשוב. לפי מה שהבנתי, הלקסמרק יותר טובה מבחינת איכות ההדפסה והסריקה אבל אמרו לי שאין אפשרות לקנות ראשי דיו חלופיים אלא רק מקוריים, שזה חיסרון גדול. והאחרונה חביבה, ה-Brother, נראית לי בסדר, אבל אמרו לי שהיא בזבזנית דיו. השאלה האם ניתן להשיג ראשי דיו חלופיים במחיר סביר עבורה. אז על מה אתם ממליצים מבין …

17. משהו פשוט יחסית, לסרטים וסדרות, עד 150-200 ש"ח. תודה

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by sharonbh,

היי לכולם רציתי לשאול מה עדיף לקנות מבין השניים: GEFORCE-2-MX400 64MB GeForce 4 MX-440 64Mb DDR Memory AGP המחירים שלהם די דומים בעוד שהמחיר של הג'יפורס 3 הרבה הרבה יותר יקר (מישהו יודע למה ה - 3 יקר יותר מה - 4 שבא אחריו?) התקציב שלי נע עד 700 ש"ח תודה רבה שרון

• 9 תגובות
    • 908 צפיות
  19. Started by Green,

שלום לכולם אני צריך המלצה לעל פסק חזק ואמין במיוחד שישמור על מערכת יקרה מאוד. המערכת: מחשב שולחני, מסך LCD 37, רסיבר + 5 רמקולים רציניים, דיוידי, וידיו, ראוטר אלחוטי ולפעמים גם מחשב נייד. ואני צריך עוד על פסק אחד קטן ואמין רק למחשב הנייד (בלי סוללת גיבוי כי את זה כבר יש במחשב הנייד עצמו) תודה.

• 9 תגובות
    • 727 צפיות
  20. Started by jambo,

החלתטי איזה מחשב אני הולך לרכוש והוצע לי הכרטיס הבא hercules 3d propet 3 geforce 3 64 mb ddr

• 9 תגובות
    • 958 צפיות
  21. יש לי שני מחשבים שלכל אחד מהם יש מקלדת ועכבר משלו, ואני רוצה לחבר את שניהם למסך אחד באמצעות כבל DVI. אני לא רוצה להשתמש בKVM, מכיוון שהם גדולים ומגושמים, ובעיקר בגלל שKVMים עם חיבור DVI הם די יקרים. בנוסף לכך, יש לי מקלדת ועכבר בנפרד עבור כל מחשב, ורק המסך אמור להיות משותף. מה שאני מחפש, ואני לא בטוח אם יש בכלל אפשרות כזאת, זה כבל DVI שמתחבר למסך ומתפצל לשני כבלים DVI שכל אחד מהם מתחבר למחשב אחר. הכבל הזה צריך לכלול איזשהו מפסק שקובע דרך איזה כבל המסך יקבל תמונה (ממחשב א' או ממחשב ב'). מישהו יודע אם יש חיה כזאת? :

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. Started by speakspeak288,

היי, לאחרונה התקנתי וינדוס 10, ומאז ההתקנה, כל פעם שהמחשב כבוי, ואני בטעות לוחץ על מקש במקלדת (כל מקש), המחשב נדלק פתאום. כיצד אני משנה בהגדרות, כך שהמקלדת לא תפעיל לי את המחשב? אני מעוניין שהוא יופעל רק דרך כפתור ההדלקה. אודה לעזרה.

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by mic,

הצורב הוא: RICOH MP7240A 24X10X40 רציתי לדעת האם הוא טוב?

• 9 תגובות
    • 806 צפיות
  24. Started by Static,

אין בעיה שתפנו אותי ללינקים של מארזים גם ב 450 שח, כי אני יוריד את המחיר של הספק ואז יצא 400 תודה מראש לכל מי שעוזר

• 9 תגובות
    • 830 צפיות
  25. Started by Classify,

אפשר לקבל המלצה לעכבר למחשב נייד. יש לי עכשיו את : http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=099 אבל הוא הולך למות בקרוב, וגם כשהוא עבד טוב משום מה כל כמה זמן הוא הפסיק להגיב לאיזה 3 שניות והיה צריך לחכות קצת עד שהוא חוזר לעצמו. חשבתי אולי ללכת על: http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=012

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.