ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
תנו לי בבקשה שם של לוח אם לפנטיום 4 שתומך בזכרונות ראמבאס RDRAM PC-1066 שיתאים לאוברקלוקינג.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז ככה... דבר ראשון נחמד להזכר בפורומים בכלל, ובפורום של HWZONE בפרט (שזה לשבחים רבים מגדולים ממני) דבר שני רציתי לבשר לכם שקניתי מצלמה דיגיטלית של חברת FUJIFILM דגם 2600Z... משהו באמת חביב ביותר. (קניתי בצרפת... אני לא פראייר.. עלתה לי (לאחי) בערך 1500 שח) קיבלתי את המצלמה עם כרטיסון של 16MB ואחי הביא לי עוד כרטיס של 8MB (אחרי שקנה לעצמו 128MB) עכשיו שאלתי היא איזה כרטיס לקנות... (אני רוצה גם כרטיס של 128MB). אני קצת מתבלבל עם כל החברות וסוגי הכרטיסים. לדוגמא נכנסתי ל SanDisk ויש פה כל כך הרבה סוגי כרטיסים שאני כבר לא יודע מה אני צריך. דבר שני באותו נושא הוא בדף מסויים בפלונטר... Plonter ... (וואו איזה לינק) אני רוצה להבין מה ההבדל בין "128MB SD (Secure Digital) Memo…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלתטי איזה מחשב אני הולך לרכוש והוצע לי הכרטיס הבא hercules 3d propet 3 geforce 3 64 mb ddr
-
- 9 תגובות
- 944 צפיות
-
-
בבבבבבבבאאאאאאאאססססססססההההההההההה!!!!!!!!!!!! ב א ס ה!!! דווקא כשקניתי את הGXP60 שלי סמכתי עליהם... אבל כשהפעלתי תמחשב אחרי שלחצתי על כפתור RESET נדהמתי לגלות שהוא באמת הלך לי!! מת לגמרי!!! הבאתי את הדיסק בחזרה ליבואן והם צריכים עכשיו לתת לי חדש... הדיסק שלהם דווקא מאוד טוב - הכי מהיר והכי שקט - אבל האמינות - א כ ז ב ה! תגובות??? ???
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם חבר'ה.. אני מתכנן מערכת קטנה לכל מני צרכים והיא דורשת לוח קטן ביותר. היא תהיה מבוססת פנטיום 4 החדש (1.8 כנראה) וזיכרון DDR. אז אלו השאלות שלי... כמדומני, אין ממש הבדל בין הביצועים של ה-845D של אינטל לעומת המתחרה של SiS645.. האם אני צודק? חוץ מהעובדה שה-SiS תומך ב-333 והרבה יותר זול וכל מני דברים.. אני אישית מעדיף לוח עם הצ'יפסט שלהם.. אבל בקושי מצאתי כאלה Micro ATX של היצרניות השונות, ובכלל בארץ לא מצאתי כלום. מישהו יודע על משהו? הלוחות שאני יודע שקיימים הם: * Asus P4S333-M * MSI MS-6533GL אבל לא מצאתי אותם בארץ עדיין.... מבחינת הצ'יפסט של אינטל: * Abit BD7m * MSI MS-6507L * ECS P4IBMD * Asus P4B-M * Gigabyte GA-8IRML אני יודע שיש את האסוס בא…
-
- 9 תגובות
- 957 צפיות
-
-
יש לי את המסך הזה כחודשיים והייתי מאד מרוצה ממנו אלא שבימים האחרונים שמתי לב לתופעה של רעד טקסט ברענון של 85 Hz. זה ניתן להבחנה רק ממש מקרוב ממרחק של כמה ס"מ. הורדתי ל-75 Hz והרעד פחת בצורה ניכרת. מכיוון שגם החלפתי כרטיס מסך לאחרונה תהיתי אם יכול להיות קשר לכך או שהבעייה היא כולה של המסך. ייתכן גם שקיבלתי יחידה פגומה וכדאי לי להחליף. רציתי לבקש ממי שיש לו את המסך הנ"ל לבדוק את עניין הרעד אצלו ולהודיעני על ממצאיו או כאן או ב-rhis_il@yahoo.com. בתודה מראש, RH
-
- 9 תגובות
- 944 צפיות
-
-
חברי קנה מחשב מבחור שעובד איתי , וכמובן בהמלצתי והמלצות באתר .... מדובר במחשב Amd 1600XP לוח אם של Gigabyt VTX-E עם כל התוספות המענינות - Dvd , Geforce 2 ... חיברנו את הצורב שלו (מהמחשב הקודם ) והכל טוב ויפה . רק שלפני חג הפסח , המחשב הודלק ע"י חברתו , ו- ריח שרוף , והמחשב מת . מהמוכר נאמר לי שזה המחשב ה-6 שנשרף לו .(הוא חושד ברשת הביתי החשמלית אבל זה לא הגיוני) ובכן הנזקים הם : לוח אם נשרף , מעבד , DVD , דיסק קשיח , הצורב (לא קנוי בקניה האחרונה ) . המוכר סיפק לו מחשב חלופי (בינתיים) ונאמר לי שהוא ינסה למכור לו צורב במחיר עלות . מה דעתכם ? האם הנזק שנגרם לדיסק הקשיח (גיבוים חומר אישי וכ.. ) והצורב שווים סוג של תביעה נגד חברת ספרי הכוח ? כל השאר באחריות חוץ מ-הצורב , …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש איזה לוח עם יותר מ2 יציאות IDE, של חיבור כוננים.? לא יצא לי לראות עד עכשיו... אם אין, מישהו יודע למה אין? אם יש, האם זה לוח לשרתים וכאלה או שיש גם למחשבים ביתיים?
-
- 9 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה זה אני חברכם הוותיק עכשיו אני בדילמה משהו משהו אני רוצה להחליף כרטיס מסך, ומחר יש לי יומולדת (מזל טוב). כרגע אני עם הוודו3 הנצחי שלי שתמיד אזכור בלבבי והגיע הזמן להחליף. המערכת שלי p3/450 20Gigs 7200 Maxtor ATA100 196SDRAM וזה כל מה שחשוב... לא? הציעו לי GF3TI200 של ABIT בערך ב500 שקל הפרנטס יכולים לקנות לי אותו אבל השאלה אם הכרטיס (והכסף) לא יתבזבזו על מחשבי העגלון? ההתלבטות עכשיו היא בין GF3TI200 של ABIT, שאין לי מושג כמה טוב הוא (ואני חושב שיש לי רק 2X AGP... אני כבר אבדוק) או איזה GF2MX400 או לא להחליף או RIVA TNT2, שיש לו דרייברים לDX8.1 (טוני הוק) ואני לא רוצה תשובות של: "קח את הג'יפורס 3" אני רוצה נימוקים [glow=red, 20, 300]תשובה לא מנומקת לא תתקבל![/g…
-
- 9 תגובות
- 919 צפיות
-
-
לא הכל חדש אבל עדיין: לוח אם: gigabyte ga-7vrxp מעבד: amd athlon xp 1700+ 1.466ghz זכרון : 256mb 333mhz OCZ כרטיס מסך: asus v8200 t2 delux geforce3 ti200 דיסקים קשיחים : maxtor 40gb 7200rpm ibm 30gb 7200rpm dvd : asus X16 צורב : hp 9200i series scsi 32*8*4 כרטיס קול : apache acs-200 בגלל היציאה האופטית למינידיסק שלי רמקולים : altec lensing avs300 מודם : 56.600 V90 כרטיס רשת על הלוח מסך : Mag 810fd 19" trinitron מדפסת: canon bjc3000 עכבר : intelimouse explorer אופטי מקלדת פשוטה וזהו נראה לי אז מה דעתכם? אני מבסוט וזה הכי חשוב :D אז תגידו לי מה אתם חושבים ושבוע טוב לכולכם.
-
- 9 תגובות
- 961 צפיות
-
-
עכשיו אני קורא על ה-IPC rating של AMD ואני רואה שמעבדי AXP =9IPC ן-p4=6IPC אז הנה כמה חישובים: הנה המעבד שהולך להיות ספינת הדגל של AMD: ה-2800+ שירוץ במהירות של 2.2Ghz 2200*9=19800 נחלק את זה ב-6 ונרא מה הפנטיום 4 המקביל לו : 19800/6=3300, שתבינו באיזה מהירות הפנטיום 4 צריך כדי להתחרות ב-2800+, AMD עוד מורידם מהקצב..... זה בעצם שווה ל-3300+ אבל שיהיה....(או שאני טועה פה...) נ.ב זהו אין סיכוי שהמעבד הבא שלי יהיה p4... בקשר לסלרון אני לא ידוע אני חושב עכשיו על ה-Duron החדש אם הוא יהיה טוב ל-O/C או על איזה 2000+..... אני יודע שזה לא חדש לחלק מכם.... ואני גם מבין עכשיו למה כולם הולכים אחרי AMD... ;D אני חוזר בי על כל דבר טוב שאמרתי על ה-p4 חוץ מיכולות ההמהרה שלו(Northwood)
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה התפתחה פה תופעה די מעצבנת של אנשים שמתחננים לעזרה. לחלק גדול מהת'רדים יש כותרות כמו:"צריך עזרה דחוף", "אנא עיזרו", "יש לי שאלה מטומטמת" ועוד כל מיני כותרות מיותרות. אני לא חושב שיש פה ת'רדים שלא נענים, צריך פשוט סבלנות זה פורום לא צ'ט ולאנשים לוקח לפעמים זמן לענות. אני לא יודע למה אבשים מתננים לעזרה, אנשים פה עוזרים ומגיבים מעל ומעבר למה שאני מכיר בארץ והעזרה בדרך כלל מקצועית ואמינה. אז אנא מכם משתמשים יקרים, לא צריך להתחנן ולדחוק במשתמשי הפורום, הם עושים את זה מרצונם החופשי.
-
- 9 תגובות
- 988 צפיות
-
-
בבקשה מצאתי את ואני עדיין לא מאמין חובה לראות: http://www.techtv.com/screensavers/supergeek/story/0,24330,3381725,00.html
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
רציתי לדעת מה הקיטריונים שצריך להסתכל עליהם שקונים מצלמה דיגיטלית ומה בדיוק משמעותם. אני מתכנן לקנות זוג מצלמות אחת בתקציב500$-1500$ והשניה עד 300$ בקירוב. אם אפשר גם דגמים של מצלמות שאתם ממליצים עליהם מניסיון או קישור להשוואה בין מצלמות או איםה ניתן לקנות. בתודה, אני עם התוכי Jim
-
- 9 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לקנות מחשב חדש אבל יש לי בעיה בלבחור חלקים , אני יתן לכם קצת רקע איזה מחשב אני רוצה... אוקי, דבר ראשון המחשב לא מיועד למשחקים!!! דבר שני איזה מעבד אתם ממליצים intel או amd !? איזה לוח אם כדי לשני סוגי המעבדים !? זכרונות מה תומך במה ?! כרטיס מסך ניראה לי שאני הולך randeon 7500 מה אתם חושבים? טוב זול מה עוד ? איזה קירור כדי לקנות או להשאיר בכלל את הקירור המקורי? איזה מארז לקנות אני רוצה big midi אבל משהו טוב מחורר כמו שצריך וגם שיהיה יפה אתם מכירים משהו ?! איזה כרטיס קול צריך זה חשוב בכלל? מודם יש המלצות ?! אני מאוד ישמח אם תענו על כל השאלות ותכינו לי מפרט של מחשב טוב ואם תענו מהר זה יהיה מצויין תודה מראש אהה..ואני מקציב לזה 3000-4000 + - אנ…
-
- 9 תגובות
- 893 צפיות
-
-
לחבר שלי יש 1400 ש"ח בערך זה המחשב שלו: pentium 4 1.3 GHz לוח אם של אינטל מבוסס על I850 64 MB RDRAM*2 creative vibra 128 genrice case+ 300W PSU newron keyb logitech - אלחוטי yamaha burner *16 DVD *16 hercules GeForce 2 MX 400 LG 17" monitor HP Scanner HP photosmart1000 HP Digital camera 2.1 Mpixel intel video conference camera quantum 60 GB WD 40 GB ADSL 1.5 Mbps הוא הזמין מארז - Enermax FS710 B + Enermax 350W PSU ו 2*128 MB RDRAM של קינגסטון. האם זו הקנייה הנכונה (מזיגזג)?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הצלחתי לסדר בעיה שהיתה לו עם הכרטיס מסך.... שמישהו ינסה פעם להסתכל לתוך מחשב כזה... איזה סיוט זה לא דומה בשום דבר ללוחות אם של פנטיום למיניהם.... הסידירום מחובר לכרטיס קול לא רק מבחינת סאונד אלא גם מבחינת ה IDE וההארד דיסק והדיסקטים מחוברים לאיזה כרטיס גם כן (SCSI??) יש שמה איזה מלא כרטיסים קטנים מאוד (זכרון??) בקיצור לא מובן לגמרי הקטע הזה.... איפה אפשר למצוא עכבר עם חיבור serial...?(כמו של מדפסת או ג'ויסטיק ישן רק קטן כזה....)
-
- 9 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המארז הנ"ל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=280_339&products_id=1768 ביקרתי באתר המוצר והוא ממש לא נוח לכן.. אני צריך עזרה! למישהוא יש אותו?! ויכול להמליץ? להאיר? יש למישהו לינק לבדיקה של המוצר? יכול לתת לינק על מפרט המוצר?! גודלו? מקומות הכוננים בו וכ"ו... אני ממש מואס במארזי החם והקטן ואשמח לתגובות תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אז ככה יש לי pentium II 350MhZ RAM:192 ויש לי כטיס מסך מובנה בתוך הלוח אם 8 מגה אני צריך כרטיס מסך של לפחות 32 מגה משהו שיריץ משחקים דיי חדישים ואני קצת מוגבל מבחינת תקציב משהו קרוב ל 400 שקל למישהו יש הצעות שיתאימו לי או שאולי לא כל המשחקים ירוצו עליו כי הוא דיי ישן ולא שווה להשקיע בו אלה לחשוב על לשדרג את כל המחשב קודם כל מה דעתכם? תודה
-
- 9 תגובות
- 734 צפיות
-
-
pentum 4 2.0 Ghz 256 RDram 800 rhz gainword ge-force 2 ti 500 64 ddr dvd toshiba 16x48 hp keboard (משוכללת עם כל הפונקציות פשוט חלום ומעוצבת ביופי אדיר...) mouse opti quantum philips 107e 17 inch modem adsl 0.5 mb motherboard intel d845 wn (הכרטיס מסך הוא בעצם כמו כרטיס טלויזיה עם פונקציות של עריכת סרטים והעתקת סרטים מדי וי די וידאו וטלוויזיה וכו')
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מאחר וה1.6A אזל, אפשר גם AMD יש בפנדה את הבנדלים האלו: EPOX 8K3A+ AMD XP 1900 + FAN CORSAIR 256MB DDR 3000 או AMD XP 1900 MSI KT3 ULTRA ARU CORSAIR XMS256 MB 3000DDR או MSI KT3-ARU AMD XP 1800 MUSHKIN 256MB DDR 3000 תוסיפו לשניהם עוד סטיק של זכרון, ומארז של אנרמקס, והארד 40GB 7200, והיטסינק טוב איזה מהבנדלים האלו יעשה לי O\C הכי טוב?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
א. מנהלים, בבקשה לא להעביר OK: אם אני קונה 3GB של RAM, והרי RAM מהיר בהרבה יותר מהארדיסק, יש אפשרות להריץ את וינדוס מהRAM? סתם עלה לי עכשיו בראש, אפילו שצריך להתקין מחדש את הוינדוס, אפשר?
-
- 9 תגובות
- 912 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני לא יודע אם השאלה שלי קשורה לגטגוריה הזאת אבל לא נראה לי שיש קטגוריה שמתאימה לשאלה כזאת אז למנהלים בבקשה אל תמחקו את השאלה. אני רוצה לקנות מחשב נייד מחו"ל והוא עולה 2600 דולר זה המחשב של טושיבה שרשום עליו באתר. כמובן שדבר כזה אי אפשר להבריח במכס אז כמה כסף הם עוד לוקחים? לפי מה הולכים החישובים האלה לפי אחוזים אם כן כמה? בבקשה תעזרו לי זה חשוב תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 843 צפיות
-