ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי כבל USB ששתי היציאות שלו זכר וליד יציאה אחת יש מן עיגול כזה בולט (נראה לי מגנט) קיצר זה אמור להיות כבל שאמור להעביר מידע בין שני מחשבים אבל שאני מחבר אותו שום מחשב לא מגיב אולי הוא מקולקל? או שצריך לעשות משהו לפני זה?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני צריך מדפסת שתעשה את העבודה, שתיהיה עם חיבור אל חוטי וצבע לא יקר(גם לא מקורי חח) חשוב שיהיה כבר משולבת. אם אפשר לדעת את ההבדל בין לייזר לדיו ומה הבדלי המחירים תודה:]
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ראיתי שיש פאנק סרפייס, יש אייסמט, יש סטילפד אצל סטילפד יש בערך 5-6 סוגים שנעים בין 170 ל300 שקל מה בעצם ההבדל בינהם חבר שלי רוצה לקנות סטילפד כי הוא גיימר רציני, השאלה אם קניה של נגיד פאנק תיהיה נפילה מורגשת? וסתם לידע כללי מה בעצם ההבדל (בתחלס.. לא פרטים טכניים) בין הסטיל של 170 שקל לבין הסטיל של ה 300 שקל ועד כמה זה משפיע לגיימרים תודה (:
-
- 9 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכבר חדש טוב ונוח: עכבר אופטי כמובן עכבר שיהייה נוח גם לשחק איתו משחקי פעולה מגוף ראשון וגוף שלישי אז שלא יהייה מגושם מאוד וגדול אבל אני רוצה שיהייה לו לחצן נוסף או יותר מלחצן אחד ממש לא חשוב ולא צריך שהוא יהייה אלחוטי כי זה לא עוזר לי איזה עכבר כדאי?? לגבי תקציב עד 200 שקל בערך
-
- 9 תגובות
- 943 צפיות
-
-
ספק ג'נרי 400 וואט לא יכול להספיק ? יש לי מחשב בבית 5 שנים (!) עם ג'נרי אז מה הקטע של ה"מותג" של הספקים?
-
- 9 תגובות
- 776 צפיות
-
-
ערכות של מקלדות ועכבר.....האם תוכלו לעזור לי להחליט בבקשה אני מתלבט בי Genius Twintouch+ Office Wireless Optical Rechargeable Kit לבין Microsoft Wireless Optical Desktop 3 או שיש לכם המלצה יותר טובה ....... אגב אני יכול גג להוציא עד 450 ש"ח.... אז אם בא לכם לעזור לי אתם מוזמנים..... ותודה מראש לאלה שיעזרו לי בבחירה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום על מקלדת הלפטופ שלי יש לחצן FN שממוקם בציד הכי שמאלי למטה ... איך אוכל לעשות אותו כך שישמש כ-CTRL ? בתודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ככה, יש לי במחשב הארדיסק כונן קומבו של ריקו שהוא גם CD רגיל גם DVD וגם צורב, וכונן CD של LG. עכשיו השאלה היא, איך הכי כדאי לחבר אותם ללוח האם, כלומר מי צריך להיות מחובר לאיזה IDE, מאסטר או סלייב? אני מאוד אשמח להסבר מפורט, כדי שאני לא רק אדע מה לחבר לאיפה אלא גם למה. תודה רבה לכל העונים, ושוב, אני מבקש רק מי שבאמת מבין, אני לא רוצה לעשות טעיות שיגרמו לי "נזקים".
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ספק 230V, ואני חוסך לכרטיס מסך חדש, הRadeons החדשים ידועים כזוללי אנרגיה, האם תהיה לי בעיה עם הכרטיס Radeon9500pro בספק הנוכחי? לא הייתי בטוח איפה לשים את הthread... תודה לעוזרים דרך אגב, את המסך אני מחבר לספק, כדאי לחבר אותו במקום לספק לחשמל? אני מתכוון אם כבל מהמסך לשקע ולא כמו שיש לי עכשיו מהמסך לספק
-
- 9 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אני מחפש ספק עם Active PFC ו - 2 מאווררים.. שיחזיק מעמד כמו הספק הז"ל שלי Enermax 350W... אני מתלבט בין כמה דגמים של ספקים: Thermaltake XP480 400W (בעל 2 מאווררים אבל אני לא יודע אם הוא מכיל ActivePFC..?) כמו כן הוא לא מופיע באתר של החברה.. Thermaltake PurePower 460W 120mm Fan Blue LED ActivePFC http://www.thermaltake.com/purepower/w006768/w006768.htm FSP 400-60GLN 400W - 120mm Fan + ActivePFC http://www.fsp-group.com.tw/english/1_product/2_detail.asp?mainid=1&fid=50&proid=123 מה הכי מומלץ???? תודה.. <-------------- המפרט שלי מופיע בתפריט מצד ימין...
-
- 9 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אהלן פורם נכבד, המליצו לי לקנות מארז של CHENBO Gamming Bomb PC 61166 וספק כוח Thermaltake TT480 PFC 2 FAN 480 WATT מה דעתכם? תודה מראש, גל.
-
- 9 תגובות
- 753 צפיות
-
-
http://www.jscustompcs.com/power_supply/ לא ראיתי לינק אליו אף פעם, ונראה ממש חביב... סימנתי את המפרט שלי, ואני צריך מינימום של 265 WATT (מזל שיש לי ספק 300 ). מקווה שיעזור לאחרים.
-
- 9 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום. בגלל שיש לי גם נייד וגם נייח על השולחן העכברים מתבלגנים לא אז החלטתי ללכת על עכבר אלחוטי למחשב הנייד שלי.. עכשיו שמעתי שיש גם עכבר בלוטוט אז רציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם חסרונות יתרונות וכו', ואם יש לכם המלצות לעכבר בטווח מחירים שציינתי. חשוב מאוד שהעכבר יתאים גם לשמאליים.
-
- 9 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אני קונה עכבר חדש הלכתי על הMX510 כי הוא בתקציב שלי וקראתי ביקורות עליו והוא ניראה טוב! עכשיו הלכתי לזאפ ובדקתי מה המחיר הכי זול שאפשר למצוא אותו ומצאתי אותו באתר הזה: http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=2178 עכשיו השאלה שלי אם מישהו מכיר את החנות הזאת ויש לו ביקורות עליה (אני לא מת"א ככה שאיני מכיר את החנות הזאת) תגיבו בכל מקרה גם אם אתם לא מכירים את החנות.. אני רוצה לראות אם מכירים אותה בכלל :s05: תודה מראש..
-
- 9 תגובות
- 953 צפיות
-
-
איך אני יכול להקליט סרט וידיאו אל תוך המחשב? וזה עוד לפני שהזכרתי את נושא האיכות.....
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
סופסוף עכשיו לי יש בעיה אחת,וזה הספק! אני פותח תמחשב ולתהדמתי הרבה אני רואה שהספק 250W!!! ועוד ג'נרי אז השאלה שלי היא אם אני אחבר את הכרטיס יש סכנה שיקרה משהו? או שמקסימום הספק לא יחזיק ותהיה הודעה על כך. יש איזה סיכון? תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 701 צפיות
-
-
האם הוא סופג מים?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אין לי שמץ מה הכי טוב לא ניסיתי אף אחת מהן ובטח שלא אקנה את כולן כדי לנסות.... אז בתודה מראש שלחו הצעות
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! הזמנתי לחבר שלי מאייבי ממיר דיגיטלי (USB) מסוג כלשהוא, והממיר לא קולט שום ערוץ (המחשב מזהה את מנהל ההתקן וכו'). ניסיתי לחבר אותו למחשב שלי (שכבר יש לו ממיר שעובד, שגם הוא הוזמן מאייבי) אבל הממיר החדש שהזמנתי עדיין לא מוצא כלום. השאלה שלי היא: האם יש סוגים שונים של ממירים שכאלה שלא קולטים במדינות מסוימות וכאלה שכן.. ואם כן איך אפשר לדעת מה יקלוט בישראל ומה לא? תודה ויום נעים... קישור לממיר שהזמנתי: http://www.ebay.com/itm/310982064632?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שמעו אני מחפש צורב כונן לא יודע איך שקוראים לזה שעושה תמונות על דיסקים אבל מהיר אני צריך לעשות כמויות גדולות של דיסיקים איזה מכונה זאות בדיוק ? אפשר המלצה על מכונה כזאות ?
-
- 9 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום רב, האם מוכרים מארזים בסגנון Alienware Zone 51 ALX בארץ? חבר טוב מעוניין - והמחיר נראה לי פשוט מטורף - אחרי הקונפיגורציה ששלח לי : http://www.alienware.com/Configurator_Pages/area-51_alx_sli.aspx?SysCode=PC-AREA51-ALX-R3-D&SubCode=SKU-DEFAULT אשמח לתגובה מהירה,שכן הבחור טס לארה"ב בשבוע הבא,ואם אומר לו כי אין בארץ - יקנה שם.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך Gf 2 ti של inno3d, ויש לו יציאת tv out. ניסיתי להפעיל את היציאה ע"י חיבור כבל מתאים(לקחתי מחבר שלי - אצלו הכבל עובד עם וודו 3), הכבל מתחבר ליציאה ומשם לטלויזיה ע"י חיבור מלבני עם קודקוד אחד אלכסוני (אם זה 21 פינים למה יש לו רק 20?). כשחיברתי את הכבל נוצר בווינדוס אופציה לסימון ה Tv out, סימנתי ובחרתי שיטת שידור Pal -n (אני לא בטוח אבל בחרתי את השיטה שעובדת אצל חבר שלי). וכלום לא קרה! למישהו יש רעיונות לפתרון הבעיה? אולי צריך להשתמש בכבל שונה? באיזה שיטת שידור אני אמור לבחור?
-
- 9 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אוקי שאלתי היא כזאת איזה מסך חזק יותר מבחינת ביצועים IIYAMA 451 PRO IIYAMA 454 PRO ?????
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-