עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Tov_Tov,

אוקיי אז ככה אני עומד לקנות מחשב ואני עוד לא סגור על המארז והספק ! אני צריך ספק לפחות 400w כי המחשב הולך כנראה לעבור OC וגם אני רוצה להיות רגוע במחשבה שיש לי ספק כזה ! התקציב שלי הוא בסביבות ה500 שקל למארז + ספק אני רוצה מארז שיהיה MID TOWER ועם חלון בצד חשבתי על הRAIDMAX SCORPIO 868 אבל אני יודע שיש לו ספק חרא אז גם חשבתי להשקיע עוד קצת כסף לקבל החזר כספי על הספק שRAIDMAX מביאים ולקנות את הספק Thermaltake Silent PurePower 420W שעולה 350 שקל ! סוג המארזים שאני מחפש הוא MID TOWER עם ספק לפחות 400w עדיף עם חלון בסגנון המארזים של Supertalent Aluminium CA-601UFB הבעיה היא שזה קצת יקר המארז עולה כ470 שקל וגם הוא בא בלי ספק אני מחפש בסגנון הזה רק ביותר זול כדי …

• 13 תגובות
    • 874 צפיות
  2. שלום, אני מתכנן מפרט מבוסס קונרו (עליו יתבצע OC בסיסי - העלאת BUS ל 333MHZ), ויש לי התלבטות לגבי מארז + ספק: כרגע יש לי ספק FSP350-60THN. השאלה היא האם הוא יחזיק את המערכת כולל ה OC, ואז רק לקנות מארז (כנראה COMPUCASE CI-6A19 BLACK), או שהספק הנ"ל לא יחזיק, ואז לקנות את המארז הנ"ל הכולל ספק 400W (של HEC אם אני לא טועה). דיעות והמלצות יתקבלו בברכה.... המפרט המתוכנן כולל את הרכיבים הבאים: מעבד E6400 / E6600 לוח DFI DELUXE 975X זכרון 2X1GB PQI TURBO DDR2 667MHZ כרטיס מסך 7600GS OC (של BFG) HD 200GB SATA1 MAXTOR HD 80GB SATA2 W.D DVD-RW NEC 3550

• 7 תגובות
    • 606 צפיות
  3. Started by TONY23,

מעוניין במארז +ספק כח איכותי

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  4. Started by syberpuppy,

אני כרגע קונה מחשב חדש בתקציב 5000-5600 שח (ללא OC, לעבודה, הורדות, צפיה בהורדות וגם למישחקים) רציתי לדעת מה כלכך עקרוני בין מארזים ולמה ההפרשים ביניהם כלכך רציניים, קיבלתי המלצות ל: hec compucase ci-6a21 400W 400שח hec compucase ci-6946 400W 460שח והרבה יותר יקרים: antec slk3800b 400W 700 שח hec compucase 6a19 250 שח שצריך גם ספק, קיבלתי הצעות: 370W - Enermax - ATX 2.01 - Noisetaker P 2.0 - EG375P-VE - 20+4Pin - PCX 400W - FSP Group - ATX 2.01 - Green PS - 400-60GLN - 20+4Pin - pcx שני הספקים 380 שח למה יש הבדלים מאוד רציניים בין מארזים, ומה עדיף מהיקרים ומהזולים? והאם עדיף להוסיף מאוורר נוסף? בתודה syberpuppy

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  5. Started by Night,

אני רוצה לקנות מארז יפה ומעוצב.. מה האפשרויות שלי? על איזה מארז תמליצו לי? איפה אני יכול לראות מארזים יפים למכירה? תודה

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Ohad19,

יש לי התלבטות ספציפית בנוגע לבחירת מארז וספק למערכת מבוססת AMD מה יותר כדאי ? Hec Compucase 6A19 עם הספק שבא עם המארז או Raidmax Scorpio 868 עם ספק Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply המפרט הוא: AMD Athlon 64 3200+ Venice DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D THERMALTAKE BIGTYPHOON 2X TWINMOS SPEED PREMIUM 433MHZ 512MB DDR Hitachi 160GB 7200RPM 8MB SATAII SAPPHIRE X800GTO2 256MB NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X מיועד בעיקר למשחקים, שימוש כללי ואפשרות ל OC

• 12 תגובות
    • 780 צפיות
  7. Started by 8-Ball,

יש לי התלבטות בין שני מארזים (התקציב מאוד מצומצם אך עם זאת גם הדרישות) אני צריך שיהיה קטן ופשוט ושיהיה לו ספק אמין (מספיק 300W), המארזים שביניהם אני מתלבט הם: Compucase 6C29 Black 300W ו- Foxconn TLA570A USB Front True Power 300W FSP Case הקומפיוקייס עולה 255 ואילו הפוקסקון עולה 230. ההפרש לא רציני, השאלה מי מהם יותר טוב. תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 643 צפיות
  8. Started by wooper,

הי אני מעונין לקנות מדפסת ליזר דופלקס לבית מצאתי 3 מדפסות ואני מתלבט מה עדיף brother 5250dn samsung 3051nd lexmark e350d המלצות בבקשה

9. Started by davidpi,

שלום, אני מחפש מדפסת משולבת בתקציב של עד 600 שקל. למישהו יש הצעות?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום לחברי הפורום, איזו מדפסת עדיפה לשימוש ביתי ומספקת את התמורה הטובה מבין השתיים: Brother MFC-425CN Brother MFC-5460CN שני ההבדלים שאליהם שמתי לב הם: 1. הגודל - השניה גבוהה יותר בגלל הפידר 2. רזולוציית הסריקה - הרזולוציה של השנייה גבוהה יותר אילו עוד הבדלים יש ביניהן? האם המדפסת השניה היא מסידרה "עיסקית" ולכן אמורה להיות עמידה ואמינה יותר? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  11. אשמח לחוות דעת שימוש למשרד קטן מי שיכול להתיחס לעלות דיו אשמח

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  12. Started by si,

אני מתלבט בין המדפסות brotehr dcp115c ו- hp c3183 או מדפסת משולבת אחרת במחיר הנ"ל. http://p.zap.co.il/model.asp?model_id=401066 http://p.zap.co.il/model.asp?model_id=425221 איזו מדפסת יותר חסכונית בדיו ויותר משתלמת?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אני רוצה לקנות מדפסת חדשה לבית חשוב לי שהמדפסת תהיה טובה, אמינה וחסכונית כמה שניתן בדיו\טונר. בהתחלה שקלתי לקנות מדפסות "זולות" ב200-250 שקל, אבל כשראיתי שיש מדפסות לייזר ב400 שקל החלטתי שעדיף לי כבר ללכת עליהן, כי בכל מצב אני אשלם את הכסף הזה אחר כך על דיו. חיפשתי בפורום וראיתי המלצה על 2 מדפסת XEROX 3122 וHP1020. המדפסת האלו דיי קרובות לסכום שלי, אבל לבנאדם שהתחיל מ250 לעלות ל600 זה לא בחשבון. שאלתי היא מה ההבדל בין המדפסות הנ"ל לXEROX 3117 וHP 1018 שזולות יותר בכ100-150 שקל, והאם שווה להשקיע בהבדל הזה. תודה רבה לעונים.

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  14. Started by BornExtreme,

שלום אני רוצה לקנות מחשב כף יד למטרות ניווט(GPS) יומן ווורד בגירסא כמה שיותר מורחבת + תמיכה בעברית. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  15. Started by Sargon,

איזה ציוד אני צריך בשביל לשים אחת עד ארבע מצלמות בבית שיקליטו 24 שעות ווידאו? אני מניח שהיום יותר זול ויותר הגיוני פשוט להקליט את הווידאו על מחשב ולא על קלטות ווידאו מגנטיות, כפי שעשו בעידן שבו רוב המשתמשים באתר הזה עוד לא נולדו. (סתם צוחק, נא לא להעלב). אז אני רוצה מחשב יעודי למטרה הזו. כלומר המחשב צריך להקליט את הווידאו, וגם לאפשר לצפות בו, מקסימום שיהיה ניתן לצפות בווידאו על מחשב אחר. אז צריך מחשב, צריך ציוד מיוחד להקלטה, צריך מצלמות (נתחיל עם אחת) וצריך את התוכנה המתאימה. אני מתכוון לקנות הכל, כולל התוכנה, אז להוריד דברים לא חוקיים זה לא רלוונטי. אני פשוט לא יודע מה צריך לעשות כדי שדבר כזה יעבוד כמו שצריך. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  16. Started by marinazl,

אני מעוניינת לקנות מצלמת רשת שתיתן את איכות הסקייפ הכי טובה. באתר של סקייפ יש רשימת מצלמות http://shop.skype.com/intl/en-il/webcams/ האם מצלמות אלו באמת הכי טובות לשיחות וידאו וכדאי לקנות משם? מחיר לא מהווה פקטור תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by tront,

המקלדת שלי לא עובדת ורציתי לקנות חדשה בסביבות ה100 ש"ח אני חשבתי על זו של Microsoft רק בצבע שחור http://www.microsoft.com/products/info/product.aspx?view=22&type=ovr&pcid=9a3df2fa-9966-4e55-b28d-cc6e156ccf1a יש משהו יותר טוב בסביבות ה100 ש"ח?

• 8 תגובות
    • 960 צפיות
  18. Started by dennis14,

אני מעוניין במקלדת למשחקים ואינטרנט (בעיקר משחקים). חשוב לי שהכפתורים במקלדת יהיו רכים ויגיבו גם לחצאי לחיצות ושהמקלדת תגיב מהר לכל לחיצה וכמובן שיהיו כל מיני כפתורים לקיצורי דרך לתוכנות וגלישה באינטרנט. כרגע אני מתלבט בין 3 מקלדות: 1) LOGITECH MEDIA ELITE KEYBOARD שעולה 149 ש"ח. לינק - http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=12116 2) Microsoft® Digital Media Pro Keyboard BX1-00035 שעולה 154 ש"ח. לינק - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_210_1341&products_id=10640 3) Genius Ergomedia Full Ergonomic Keyboard שעולה 154 ש"ח. לינק - http://tms.co.il/product_info.php?cPath=84_62&products_id=2334 איזו מקלדת הכי טובה מביניהן ? (אם יש מקלדת א…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by PeaS,

אני מעוניין לקנות מקלדת ועכבר של לוג'יטק. פחות משנה לי אם הם אלחוטיים או לא. בקשר לעכבר חשבתי על הMX510/518 ורציתי לשאול אם ההבדל בינהם הוא רק ברזולוצייה של הזריקה והרוחב פס (הדיוק, בקיצור), ואם כן, אם זה באמת משנה. בקשר למקלדת, הסתכלתי באתר של לוג'יטק, ויש שם גם טבלה של השוואה בין המקלדות, אבל בגדול, לא הבנתי את ההבדלים. לי זה נראה כאילו רק הכפתורים של המולטימדיה מסודרים במקומות שונים (לי רק חשוב שתהיה שליטה על הווליום ויהיו כפתורים של פליי פאוס וכו', לא יותר מזה), אז מה בעצם אני מפסיד אם אני קונה מקלדת זולה? איזה פיצ'רים? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  20. Started by Sleepy-T,

הי. המקלדת הנוכחית שלי נורא ישנה, מלוכלכת ומלאה פרורים. הגיע הזמן לקנות חדשה...! יש הבדל בין מקלדת למישהו שמשחק כל הזמן במשחקים, ולמישהו שלא משחק? אני מחפשת מקלדת עד 550 ש"ח, אלחוטית. אני לא יודעת מיהן החברות הנחשבות שיש כיום בשוק. חשוב לי שהיא תיהיה עם עיצוב גלי ולא מרובע, שתראה חדשנית ן"מעניינת"... לגבי העכבר, פה אין לי כל כך מה לרשום, שכן כולם אותו הדבר, רצוי גם אלחוטי אבל נוח. אני לא רוצה עכברים בסגנון הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=523239 השתמשתי בזה פעם וזה זוועה..! אני יותר מתכוונת לכאלה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=454963 מהעכברים הפשוטים שבדרך כלל באים עם חוט- רק שזה לא יהיה עם חוט. לגבי העיצוב אין לי מה לומר, כי אין פה הרבה מה לבקש. ל…

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by rom2311,

שלום, אני מחפש מקלדת לגיימינג במחיר של עד ל500 ש"ח. בנוסף אשמח לדעת מה זה switches?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני מבקש המלצה על מקלדת לפי מה שרשום בכותרת ( רצוי מניסיון).

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  23. Started by liortaib,

אני רוצה לקנות מקלדת למחשב שלי בתקציב של כ-100 שח על איזה מקלדות נוחות וטובות את ממליצים?

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  24. אני מחפש משטח לעכבר גיימיג, איך לבחור? מה חשוב שיהיה במשטח?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by zag_zag,

אני מחפש סורק לסריקת תמונות (איכות בינונית, לא משהו רציני מדי) ומסמכים. עריכה: ההודעה נמחקה, נא להסתכל בהודעה הבאה. סליחה על הבלגן

• 1 תגובה
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים