ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי מחשב פרסקוט 3G עם לוח P4P800-E DELUX, שני דיסקים קשיחים וכרטיס מסך 9200 (בעתיד מתוכננת קניה של X800GT או דומה). המארז והספק שניהם ג'נריים והקירור למעבד הוא קירור סטוק. יש לי בעיה רצינית של קירור (נכון להיום מעבד:70 ולוח: 36) ורעש. אני מעוניין לקרר את כל המערכת ועם זאת להשתיק אותה שלא יהיה אפשר לשמוע אותה. התקציב לכל העניין הוא ¤1000+-. מארז: חשבתי על המארז הידוע COMPUCASE CI-6A19 ולהוסיף לו מאוורר שקט במיוחד (אולי גם להחליף את הקיים בשקט). איזה מאווררי 120 שקטים אפשר להשיג? :s05: ספק: חשבתי על ENERMAX 420W NOISETAKER. הבנתי שהוא שקט ועושה את העבודה. למה ספק בלי מאווררים עולה בארץ פי 2 מבחו"ל? קירור למעבד: המאוורר המקורי עושה מלא רעש …
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני משתמש כרגע בעכבר DeathAdder של RAZER והוא מתחיל לזייף לי לאחר כמעט שנה וחצי.. חשבתי לקנות או את ה-DeathAdder החדש של 2013 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10034 או את ה- Lachesis http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8381 יש איזו סיבה קריטית להוציא עוד כמעט 100 שקל על ה- DEATHADDER החדש או שהשני גם מוצלח? יש לכם המלצה לעכבר מסוים שטוב יותר משניהם וקרוב במחיר? תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Hey guys, someone heard about this case? he`s very nice and got psu and ports and also very cheap (380nis be`ereh be Aus), someone know something about him or about him and his psu? thanks ! P.S Here his pic :
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לסט פשוט ונוח לשימוש כללי / משרדי (לא משחקים). הסתכלתי על הסטים האלחוטיים של לוג'יטק (EX110) ומייקרוסופט (Optical Wireless Desktop 3.0 AKA 4000) אבל לצערי הביקורות קצת שליליות. על הסט של לוג'יטק מתלוננים שהעכבר זולל סוללות, ועל הסט של מייקרוסופט מתלוננים שהמקלדת מתפקדת בצורה גרועה מול הרסיבר, ושאם לוחצים על מקש לזמן ממושך הוא משתחרר מעצמו. בדקתי אפשרות לקנות סט חוטי, אבל לא ראיתי משהו מעניין. אני חושב שעדיף כבר לקנות את שני המוצרים בנפרד. אלה האפשרויות שלי.. מקלדת Logitech Media Elite - ביקורות חיוביות. האם היא נוחה להקלדה? Microsoft Wired Keyboard 500 Microsoft Comfort Curve 2000 - נפסלה בגלל שהמקשים בפרופיל נמוך. עכבר Logitech LX3 Optical - נשמע עכ…
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
לא מוצא... אם אין אז אולי יש כאלה שמדמים את הג'ויסטיק של המכונות משחק הישנות?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
הקטע של הכרית נוח לי אבל בכל הפדים שקניתי עד עכשיו הכרית שוקעת אחרי כמה שבועות. כמובן, אפשר להמשיך ולקנות אותן (הן זולות מאד, דולרים בודדים) אבל תהיתי אם יש משהו יותר עמיד. כמובן מאליו אני מוכן לשלם יותר אבל לא יותר מדי. נניח, מתחת ל-50 ש"ח. זה רף סביר? להבהרה, אני לא מחפש פדים ב-150 ש"ח לגיימינג או משהו כזה (ראיתי פוסט כזה). זה רק לגלישה ועבודת אופיס. רק משהו שיגביה את היד שלי וזהו. יש כזו חיה?
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין במדפסת משולבת צבעונית (כוללת פקס וסורק) עבור המשרד של אבי. המחיר למדפסת יחסית גמיש (300-800 ש"ח), אבל רצוי שהדיו/טונרים יהיו זולים ו/או שמסוגל לעבוד עם לא מקוריים (כי תאכלס, מה שעולה בסופו של דבר זה הצבע). כמות הדפסות לא גדולה יחסית למשרד - כמה עשרות דפים ביום, אבל רצוי שלא איטי מדי. אשמח להצעות, רצוי מנסיון אישי. בתודה מראש לכל העוזרים, אורן
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעוניין לקנות גויסטיק לסימולטורים. למישהו יש את הגויסטיק הזה ויכול לתת חוות דעת? Thrustmaster Top Gun Fox 2 Pro USB http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_175_176_1138&products_id=6453 האפשרות השנייה היא LogitechוExtreme 3Dו http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=29826
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום. אני מעוניין לקנות מדפסת לייזר משולבת (מדפסת + סורק), לא חייב פקס משולב (מקסימום אני אוסיף כרטיס מודם למחשב). השימוש יהיה ללימודים (הדפסת עבודות וכד'). עשיתי חיפוש פה בפורום, בדקתי את כל המדפסות שהוצעו, ובסוף נשארתי עם ה Brother DCP7010 (כל שאר המדפסות היו משולבות אבל לא לייזר, או יקרות מדי). המדפסת עולה כ 700 ש"ח באופיס דיפו, כאשר טונר חדש (TN2000) עולה כ 300-350 ש"ח וחלופי כ 200 ש"ח. הבעיה שלי היא התוף הדפסה (DR2000), שעולה בין 400 ל 600 ש"ח ויש להחליפו פעם ב 12 אלף הדפסות (בממוצע, כאשר מדפיסים על 5% מהדף) - האם שאר החברות נוהגות בשיטה הזו (תוף הדפסה נפרד מהטונר)? האם שיטה זו לא מוסיפה סיבוך נוסף למשתמש? האם ההפרדה הזו משתלמת בטווח הארוך (לפי חישוב שלי,…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי,שבת שלום יש לי עכבר MX620 כמעט שנה. אני מרוצה מאוד מהעכבר,הוא אלחוטי וזה נוח מאוד,זה נותן חופש תנועה ונוחות. הבעייה היא,שהעכבר לפעמים קצת נדפק,אני לוחץ על כפתורים והוא לא מגיב.פשוט צריך ללחוץ כמה פעמים כדי שהוא יגיב... ניסיתי כל מיני אפשרויות כמו קירוב המקלט,כיבוי והדלקת העכבר למשך כמה שניות ולראות אם זה עוזר,וזהו בינתיים הכיבוי וההדלקה עזר,אבל אני מפחד שזה יחזור על עצמו,ולא שאני מפחד אלא אני די בטוח שבסוף זה יחזור על עצמו... זה די מפריע לי כי אינ רוצה לגלוש בצורה רציפה באינטרנט וכו',וזה יהיה יותר קריטי במשחקים,אם פתאום העכבר נתקע לי ואני בקטע של יריות אז בגלל זה יכולים להרוג אותי מה אפשר לעשות?כדאי לפנות ללוג'יטק ולספר להם על הבעייה שיש לי? תודה!
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
Mother Board: A7M266-D (AMD760MPX) CPUs: 2 * Athlon MP 1900+ Memory: 2 * 512 MB 333MHZ DDR-SDRAM Mushkin Enhenced Cas 2.5 Graphic Card: ATi All In Wonder Radeon 8500 Hard Drive: 4 * 120GB MaXtor DiamondMAX D540X Sound Card: AUDIGY Platinum זה נראה לי הבסיס...
-
- 39 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
ושתהיה כמה שיותר חסכונית בדיו. תודה אתם גדולים ;D
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש את ASUS X 16 מצד אחד ואת AOPEN X 16 + POWER DVD (RETAIL מצד שני... תסבירו לי פשוט למה כדאי ללכת על אסוס? בגלל הפירמה פשוט? השם של החרבה? הוא שיש באמת איזשהו הבדל? כי האאופן בא בגרסת RETAIL ועם תוכנת ניגון בעוד שהאסוס לא בא עם כלום. אז בבקשה שמישהו יסביר רק למה זה ולא זה?
-
-
העכבר ישמש גם למשחקים וגם לעבודה שוטפת חשבתי על הG7 והMX1000 או הרבולשן .... יש הצעות אחרות?... ודרך אגב ....מה ההבדל בין הMX 1000 לG7 ?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
Hello, אני רוצה לקבל כמה דיעות / Feedbacks , לגבי כל הסיפור הזה של ADSL . האם כדאי להתחבר? מהו הקצב תעבורה אשר מתקבל בפועל או שבזק מתחמנת גם פה ע"י צימוד / הצלבה/ הלבשת קו על קו וכו'...? ולמי שיש כבר... האם אתם מרוצים? עומד בציפיות? תודה רבה!!!
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי הרד דיסק אחד, סידירום וצורב. הסידירום היה מחובר בתור Primary Slave והצורב בתור Primary Master. ההרד דיסק היה המאסטר הראשי. היום הפכתי את הסידירום לSecondary Slave והשארתי את ההרד דיסק לבד. הסידירום מזוהה בביוס אבל לא מזוהה בווינדוס (XP). רק הצורב מזוהה. חוץ מזה סדר הכוננים לא השתנה למרות שהסידירום "נעלם". יש דרך לסדר את זה? w00t לא משנה, תיקנתי את זה כבר בעצמי ;D
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
ולא משנה איזה מודם של USR פנימי כאילו PCI או שכן משנה? כי אמרו לי שמודם חיצוני יותר מתחבר מהר ויותר גולש ומוריד מהר מאשר מודם פנימי PCI : : : אז האם זה נכון???? הנה התמונה של המודם החיצוני המודם הוא V92 חדש ;D ;D והנה הדגם של המודם 56K* V.92 External Faxmodem USR ואני יודע שכולם יגידו לי ADSL לי יש ADSL בבית זה בשביל חבר שלי שההורים שלו לא מסכימים להוציא מהפה שלהם את המילה ADSL . ותודה למי שיעזור :saint: :saint:
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כנראה אני קונה מחשב השבוע מKSP הבעייה העיקרית היא המארז.. אז כנראה אני לוקח את הCOMPUCASE CI-6919 אצל KSP הוא בא עם שני מאווררים לא אחד.. הבעייה היא בספק אני כנראה לוקח זיכוי על הספק שבא עם המארז וקונה ספק ג'נרי של KSP 500W המוכר אמר לי שהספק הזה יחזיק את המערכת: Amd 64 3000+ Epox kda3J Leadtec 6800GT אני חושב שהוא דיי אמין אבל אני חושש... אם אפשר דעות והמלצות אני יודה.. הסיבה לזה שאני לא לוקח ספק כח מחנות אחרת ונותן לKSP להרכיב היא משום שגם צריך לשכנע את KSP או לשחד אותם : כי הם לא מתקינים מחשבים בלי הספק כח שלהם.. וגם בגלל שאני רוצה שכל האחריות תהיה תחת קורת גג אחת חוץ מה LEADTEC 6800GT שזה משהו מיוחד שאני לוקח מזיגזג תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה על סורק תמונות שולחני שיתמוך בדרישות הבאות: - יתמך ב- XP וב- WIN7 - סריקת תמונות ברזולוציות גבוהות - שימוש עיקרי בצורב - סריקת מסמכים - שימוש עיקרי בצורב. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מכריז בזאת כי: הלוח של ASUS A7V 133 מהדורת חומרה 1.05 הוא הלוח הנכון, המוצלח ביותר והבשל ביותר ל מעבדי AMD העובד על SDRAM ואפילו עובד עים מעבדי XP2100+ . לוח מושלם שלמרות גילו המופלג (מהדורת החומרה הראשונה צאה כבר לפני שנתיים) עדיין משתבח עים הזמן וזוכה לתמיכה מלאה ורישמית של אסוס (לאחרונה יצא ללוח ביוס 1008 סופי ולא BETA ) לוח משובח וכולי הערכה ליוצריו. אינני חושב שאף יצרן לוחות אם משקעי כל כך הבה מחשבה חומרים ומיכה בלוח אם כל שהוא כמו ה A7V133 וחבל שכך....... הלוח פשוט יצירת מופת. דן
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני מחפש CD_ROM טוב ואני לא מצליח להשיג אקטימה 52X. מה אתם ממליצים עוד? נדמה לי שהיה כאן פעם מאמר שמשווה בין CD-ROMS. מישהו יכול לתת לי את הלינק אולי?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש ואני עוזר לו להרכיב מפרט כבר רצינו לקחת AMD 1700 אבל בום באותו יום HWZONE נותנים לינק לכתבה מצולמת שבה בחור אחד מאיץ את הפנטיום החדש 1.6A ליבת NORTHWOOD ל 2.4 ג'יגה דבר שמעורר עינין רב. לאחר סקר שוק קטן התברר שהאינטל יותר זול מAMD בערך ב 80 שקל (האינטל 1.6 לעומת AMD 1700). הבעיה שנוצרה היא שהבחור בכתבה אמר שהוא השתמש בזכרונות של חברת OCZ שהם PC3000 כמו כן הבחור ההוא אמר שלא כל אינטל 1.6 יכול להגיעה ל2.4 (ושזה דבר שצלוי במזל) אבל זה לא כל כך משנה כי חבר שלי יכול להסתפק ב 2.1 . אבל לאחר סקר שוק נוסף התברר שהזכרונות העלה עולים (ה OCZ PC3000) בסביבות ה 800 שקל 256 RAM טזה ממש ממש לא משתלם לעומת ה AMD. אבל היום מצאתי חנות שמוכרת PC2700 של סמסונג ב 5…
-
- 93 תגובות
- 10.3k צפיות
-
-
האם זה נכון שמעבדי אינטל פנטיום 4 עברו אופטימיזציה עבור ווינדווס XP ושAMD נופלים הרבה עם מערכת הפעלה זו?
-
- 10 תגובות
- 996 צפיות
-