ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני עוד מעט יהיה בחנות בחו"ל ואני הולך לקנות שם כמה דברים, אחד מהם הוא ה Death Adder עכשיו אני קצת מבולבל לגבי הגירסאות שלו: יש את הגירסה הזאת: GuildWars edition http://www.compusa.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3321428&CatId=539 ויש את זאת: שלפי מה שאני הבנתי היא הגירסה הרגילה של העכבר.. http://www.compusa.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=2823951&CatId=539 שתי הגירסאות ממש זולות (פחות מ 200 ש"ח) והן בהפרש של 5 דולר.. מה ההבדלים בין 2 העכברים האלה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יחזיק תמחשב הזה http://i1.tinypic.com/wtinvt.jpg ?
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
הי חברה, התפלאתי לא למצוא כאן איזשהו מדריך למדפסות המומלצות (כמו שיש מדריך לכרטיסי מסך לדוגמה) ולכן השאלה בכותרת. הייתי אתמול באופיס דיפו וראיתי שתי מדפסות משולבות ממש זולות HP6510 שעולה איזה 440 ש"ח ואפסון CX4300 שעולה איזה 250 ש"ח. האם אחת מהן נחשבת למומלצת? כרגיל, תודה מראש לעונים
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
מישהו יודע כמה כל אחד שוקל - ? אני משתמש ב INTELLI שמתחיל לזייף וצריך החלפה אבל אני לא רוצה לרכוש עכבר כבד יותר... אז אני שוקל להשקיע ב RAZER שאני יודע שהוא קליל... לעומת זאת הMX הרבה יותר זמין מיידי וזול .
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מקלדת [רק מקלדת, בלי עכבר] ואני צריך המלצה למקלדת טובה. השימושים העיקריים שלי הם הקלדה בתוכנות כמו מסנג'ר ובאינטרנט, אני לא גיימר או משהו כזה... המחיר המקסימלי: 200 שקל.
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שמעו יש לי Siberia v1 כבר איזה שנתיים ונמאס לי מהאוזניות האלה יש חיסרון ענק וזה המיקרופון , בגלל שהוא נפרד.הוא נדפק לי לגמרי כבר, והאוזניות עצמן כבר דפוקות וחשבתי לקנות חדשות, עכשיו אני יודע שיש הבדל ענק במחיר, ה5Hv2 עולות 350 שקל והMegalodon עולות 500. ובגלל בהתחלה חשבתי ללכת על המגלודון , אבל אני לא בטוח. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3252390,00.html מחשב נייד לכל דבר, אבל פצפון...
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לקנות את העכבר הזה ללפטופ שלי, יש לציין כי איני גיימר או משהו בסגנון אלא פשוט מחפש עכבר נייד טוב, אמין וכמה שפחות מסורבל [מחפש להמנע מדונגלים בולטים על הלפטופ או כבלים מיותרים] ולכן מצאתי את העכבר בלותות' הזה כאופציה ראויה, רציתי לדעת האם אכן כך הדבר. תודה.
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכם, אני לאחרונה שדרגתי את המקלדת שלי בבית לDaskeyboard 4 ultimate עם סוויצ'ים חומים, הייתי שמח לשדרג את המקלדת שלי בעבודה למקלדת בסגנון דומה. אני לא רוצה להוציא עוד כ750 ש"ח על מקלדת ולכן הייתי שמח למקלדת זולה יותר (אבל איכותית) ואם אפשר דעה גם לגבי רעש סביבתי שהמקלדת יוצרת (אני בטוח לא רוצה סוויצ'ים כחולים, שהרי הם מאד מרעישים) אני אציין שאני כן מאד מרצה מהמקשים החומים שלי, אבל הם לפעמים קצת רועשים הייתי אומר... תודה רבה מראש!
-
- 33 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש אבל אין לי עדיין מספיק כסף לכרטיס מסך אז השאלה היא אם אני יצטרך בשביל התפריט הזה ספק כוח או אני לא יצטרך אני יודע שיש פה מעבד קונור ושהוא לא יצא עדיין אבלא אני מתכוון לקנות את המחשב כשהקונור יצא עם לוח אם מתאים אז מה אתם חושבים למעבד הקונור וכל מה שרשמתי יצטרכו ספק? או שאני יוכל להסתדר חודש חודשיים בלי ספק?? 1800# מעבד: Intel Conroe E6600 2.4Ghz 4MB 1066MHz Dual Core 1200# זיכרון: lPQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL 800# לוח אם: ASUS P5ND2-SLI LGA775 nForce4 DDR2 + 1000 LAN Motherboard 2300# מסך: LG LCD 19 L1970HR 350# עכבר: Logitech G5 250# צורב: LG GSA-4167B D Dual Layer 200# מקלדת: Logitech Media Elite PS2 I USB Keyboard 550# כובן ק…
-
- 9 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכם, מישהו מכיר את הבקר שמצוין בכותרת? האם הוא כולל גם פאן בס (שליטה על מהירת המאווררים)? תודה רבה. עדן
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות את אחת המדפסות להלן: 1. brother dcp330c - 2. brother dcp540cn שתיהן עולות אותו הדבר (500 ש"ח) או שונות (אני לא כך בטוח) לינקים לראשונה: http://www.brother-usa.com/MFC/modeldetail.aspx?PRODUCTID=DCP330c&tab=spec http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=6012&perur=2&t=6&c=208 לינקים לשנייה: http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000fPFYW4tpzgK5grDgFScG4d9:12bbi68k5?sgID=7&N=2+534+30224&pr=QJ5&id=3917432 לינק באתר העולמי לא מצאתי. בבקשה עזרו לי להחליט !!
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום ! אז ככה : אני מתלבט בין 2 ספקים של TT שלפי הביקורת אמורים להיות ספקים מצוינים במחירים טובים ! 1. Thermaltake Silent PurePower 420W Active PFC 2. Thermaltake Silent PurePower Xaser Edition (Black) 480W (peak at 550W) Active PFC הראשון מחירו 330 ש"ח והשני 480 ש"ח.... לא מצאתי באתר של TT זכר ל-Combined Power אבל באתרים אחרים מצאתי (אני לא בטוח עד כמה זה מדויק) של-480 יש 235W ול-420 יש 220W....מישהו נתקל בזה במקרה ? כמו כן אני לא רואה שום הבדלים בטבלאות של האמפרים פר וולט....! אז רציתי לדעת בגדול אם מישהו מוצא הבדלים בין הספקים (חוץ מהמראה וזה שכתוב 420 לעומת 480).....אני אשמח לשמוע! תודה רבה רבה !
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
לקחנו לבדיקה את חביב הסטרימרים אשר מסוגל להקליט ממחשבים וקונסולות באיכות גבוהה ולשדר להמונים. האם הפופולריות שלו מוצדקת או מוגזמת? תשובות בפנים לכתבה: http://hwzone.co.il/לשחק-ולשדר-להמונים-avermedia-live-gamer-extreme-בביקורת/
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
איזה ספק יתאים למפרט הבא? מעבד 2.8 כפול ליבה מסדרה 820 לוח אינטל מסדרה 945 זיכרון 1 ג'יגה 677 כרטיס מסך FX 7300 512 MB PCI 2 צורבי DVD הרד דיסק250 ג'יגה SATA2 הרד דיסק 160 ג'יגה SATA 2\ הרד דיסק 80 ג'יגה IDE לעיקר העיבוד תמונות ווידאו עובד 24 שעות היממה צריך שיהיה שקט ככל הניתן לא רוצה לעבור את ה400 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
ה-wave ממש נוחה (הריפוד לשורש כף היד והמבנה הכללי), אך לאחר כשנתיים שיש לי אותה, המקשים לא הולכים ממש חלק, ואחרי שניקיתי אותה המצב נהיה משום מה יותר גרוע. היות ואני לא חושב שיש דרך כלשהי לפתור זאת, מחפש מקלדת אחרת, בתקווה איכותית יותר ונוחה לא פחות. עדיפות למקלדת חוטית (זולה יותר). תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה בכותרת ... תודה נ.ב אפשר הזמנות מחו"ל דרך אתרים נורמליים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לעוזרים הגיע כנראה הזמן להחליף מדפסת השימושיים שלי הם בייתים לחלוטין ולא בתדירות יומיומית, אני כמעט לא עושה שימוש בצבע כך ששחור לבן יכול להתאים ואין לי צורך בפקס. צילום וסריקה יכולים להיות נחמדים אך גם בלעדיהם אני יכול להסתדר. בעיקרון חשבתי על ליזר, למרות שאני לא מדפיס הרבה, האם יש מניעה להחזיק טונר הרבה זמן ? אם אתם חושבים שמדפסת דיו עדיפה לשימושים שלי, אני מוכן לשקול בתנאי שמדובר במדפסת חסכונית ( יש לי ניסיון רע עם HP ) תנאי אחרון, המדפסות צריכות להיות יחסית קטנות ! תודה מראש וממתין לדגמים
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברה, אני קונה מחשב חדש לסלון מחשב מולטימדיה. בתכנון רציתי לקנות מקלדת ועכבר אופטימליים רגילים של LOGITECH אבל מהר מאוד הבנתי שהמרחק שלהם הוא רק 2.5 - 3.5 מטר המרחק שאני צריך לסלון זה לערך 5-6 מטר. אם למישהו יש המלצה לגבי מקלדת ועכבר שמתאים לי אני אשמח לקבל שם. - אם אפשר משהו יותר זול מ BLUETHOOTH אני ישמח... כי ממה שהבנתי הBT זה ללפחות 9 מטר אבל לא מצאתי BT פחות מ600 ש"ח וזה כבר מוגזם בשביל מקלדת ועכבר... תודה מראש לכל עוזר !!!
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום! היה לי ויכוח עם חבר שלי. הוא השתמש באיזו אפליקציה קטנה של שעון מעורר משוכלל (בלינוקס), ובשביל שזה יעבוד, המחשב שלו צריך להשאר דלוק כל הזמן. אמרתי לו שחבל על הכסף והחשמל לא בחינם. כדי לבדוק כמה זה באמת עולה, ערכנו ניסוי. הוא לא היה מוכן לסכן את המחשב שלו בקצרים ותקלות, לכן המחשב שלי היה הקורבן. המחשב שלי (ראו מפרט) אמנם לא מתקרב למחשבים של היום מבחינת הביצועים (וצריכת החשמל), אבל בשלב זה הוא מספיק. שימו לב שהמסך אינו משתתף במדידה. חיברנו מד זרם דיגיטלי בטור עם כבל החשמל של המחשב ובדקנו את הזרמים השונים בתנאים שונים. להלן התוצאות: כבוי לחלוטין: 0.013 A בזמן מנוחה (ללא פעולה): 0.16 A בזמן העלייה של הביוס: 0.19 A בזמן ש-prime95 רץ: 0.21 A בזמן משחק: 0.23 A ועכשיו לחישוב…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מנסה לשלוח לאבא שלי פקס צבעוני, זה שולח לו את זה בשחור לבן ובLCD הירוק רשום No Color Fax - Page sent in Black and White. המוצר הוא HP Officejet J6300, לאבא שלי יש פקס שכן מקבל פקסים צבעוניים. עשיתי את השליחה תחת Error Correction Mode כפי שאמרו בHP.
-
- 8 תגובות
- 935 צפיות
-
-
יש לי בעיה במקלדת שמתבטאת בעיקר במשחקים של כדורגל כמו PRO או FIFA.. כשאני לוחץ למשל על חץ למטה+חץ הצידה+מסירה אז הוא לא מוסר אלא ממשיך לרוץ. יש דרך לתקן את זה, או שחייב להחליף מקלדת? איזה מקלדת תומכת בבעיה הזאת?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ואם כן, אשמח לקבל קישור לקניית אחת. נגיד עד 1,500¤. ואחרי שיש את ההגה, איזה משחק מרוצים \ סימולטור נהיגה נותן הרגשה "אמיתית"? תודה, בז'נגלו.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי, אני צריך עכבר טוב לBF2. קראתי את הדיונים שהיו כבר לגבי שני העכברים האלה ולא ראיתי מסקנה ברורה. מה שדווקא קוסם לי ב518 הוא שאין גלגלת אופקית ויש שני כפתורים בצד. האם הG5 באמת שווה 100 שקל יותר ? ממה שאני קורא מעל 800 DPI כבר לא רואים הבדל בעבודה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי את העכבר הזה ליפני כמה ימים, יש לי בעיה, בכל פעם שאני מפעיל את המחשב אני חייבל לחוץ על הכפתור שעל המשדר ועל הכפתור שעל העכבר בשביל שהעכבר יסתכרן, ככה זה אמור להיות??
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-