עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. העדפה לאנגלית בלבד , תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום ותודה שנכנסתם ;D אני עומד לקנות כמה דברים למחשב שלי (כרטיס קול הרקולס פוטריסמו, עכבר לוג'יטק מאוסמן אופטי והארדיסק מקסטור 60 ג'יגה), מכיוון שהמחירים בחו"ל הרבה(!) יותר זולים, חשבתי על לקנות דרך האינטרנט לשלוח לחבר שלי שגר בניו יורק ושהוא ישלח לי לארץ. אילו תשלומים אני אצטרך לשלם מעבר למשלוח ? האם יש מכס על זה ? (אני ממש דפ"ר בכל הנוגע לזה) טיפים? דעות ? תודה רבה לכל העוזרים

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום לכם רציתי לדעת איזה עכבר יותר טוב למשחקים? RAZER DEATHADDER 3500 או ZOWIE GEAR EC2

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. תקציב באזור 1000 שח מוכן לסטות אם יש באמת הצדקה להעלאה. לא משנה לי אם האוזניות אלחוטיות או לא. כרגע משתמש ברמקולים של מונסטר, אבל ממה שהבנתי משחקנים במשחק rainbow six siege כנראה שאני לא מצליח לשמוע את כל מה שצריך... (למשל אם שחקן אחר מתקרב אלי ומאיפה הוא בא) האם יש לאוזניות גיימינג מעבר למיקרופון באמת יתרון כלשהו מבחינת סאונד במשחקים? או שזה אותו דבר אוזניות רגילות למוזיקה ולמשחקים וההבדל זה רק המיקרופון? עכבר גם הייתי שמח להחליף למשהו חוטי מומלץ תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by zivgev,

טופס המלצה למקלדת: מדריך לבחירת מקלדת מכנית תקציבכם: 250 חריגה: אין מה השימושים שלכם במקלדת? שימוש כללי וגימינג אם בחרת בגיימינג ציין איזה משחקים הינך משחק? לא משהו ספציפי. בקשות מיוחדות: לא חובה אך אפשר מקשי שליטה במולטימדיה ואם אפשר ויהיה נחמד תאורה. מחו"ל או מהארץ? KSP מוצר א' להשוואה: Roccat Arvo Compact Gaming מוצרה ב' להשוואה: Logitech Gaming Keyboard G105 Retail תודה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. מה דעתכם על ערכות מילוי דיו לhp ? זה טוב או לא ?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by DJO,

אהלן, מישהו שמע על הזכרון הזה? Transcend DDR 2700 256MB? זה מה שאני מקבל בבנדל של זיגזג. תודה

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. תעברו בבקשה על המפרט המצורף ותאמרו לי האם הכל תקין , חסר משהו , משהו מיותר וכו'.. כדי שאני לא אעשה שטויות... תודה.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום: עד לפעם הראשונה שהמדפסת שלי מדגם Canon iP5300, התקלקלה, הייתי אחת לכמה חודשים מנקה את תחתית ראש ההדפסה שלה (איפה שהחורים שהדיו מותז מהם)(הוא ניתן להסרה מהמדפסת למרות שמחסניות הדיו נפרדות ממנו) ידנית עם נייר טואלט וכמובן מוודא שהוא לא משאיר סיבים עליו. אחרי כמה שנים, לאחר שניקיתי את ראש ההדפסה, כאשר רציתי להדפיס, פתאום הדרייבר הציג הודעת שגיאה לא ברורה על תקלה טכנית (לא זוכר איך היא נראית), במדפסת נורית ההפעלה דלקה קבוע והנורית הכתומה שמתחתיה הבהבה, והמדפסת סרבה להדפיס. כיבוי והדלקה מחדש לא עזרו. מאחר וזה התרחש מיד אחרי שניקיתי ידנית את ראש ההדפסה, חשבתי שיש קשר בין שני המקרים. אז כאשר שלחתי את המדפסת לניופאן (דרך Fedex), אמרתי להם להחליף את ראש ההדפסה וזה עלה 400 ש"…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. יש לי בבית רשת מחשבים של PC וMAC ברצוני לקנות מדפסת לייזר שתואמת את שני סוגי המחשבים הללו המצב האידאלי שפשוט יתחברו אליה בויירלס אבל אם אין כזהדבר אז הכי פשוט שהיא תהיה תואמת גם MAC וגם PC בחיבור רגיל.. המלצות?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. האם בקרוב נזדקק להתרגל לפריסה מעודכנת של השפה העברית במקלדות ה-QWERTY המוכרות לכולנו? לכתבה

12. הגיע הזמן להחליף ספק! יש התלבטות דיי קשה בין כמה ספקים מחברות איכותיות הדרישות: 1) יציבות גבוהה ככל האפשר 2) כח כמה שיותר, יותר טוב 3) לא משנה לי עם הספק הוא שקט או לא, אני לא רוצה להשקיע בשביל זה יותר כשהמחשב שלי ממילא עושה רעש ששומעים גם מהמסדרון בבניין וזה לא מפריע לי. אלה הספקים שאני מתלבט ביניהם 1: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_98&products_id=1572 2: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_856&products_id=7353 3: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_856&products_id=4367 אני נוטה יותר לכיוון אנטק בגלל הוותק שלהם בשוק. בקשר לאפשרות השניה שנתתי, האם הספק הזה הוא ה butterfly או שזאת טעות בתמונה של פנדס…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by gulmer,

שלום לכולם. אני מחפש לקנות עכבר, רק שאני לא נעול על התקציב שלו. הצעות בין 100 ל-300 יתקבלו בברכה, וגם סטים שבאים עם מקלדת. העכבר לא חייב להיות אלחוטי (ואם הוא כבר כן אלחוטי, אז שיתפקד כמו שצריך במשחקים), הוא צריך לשבת נוח בכף היד (כלומר לא קטן מידי), ותוספות של כפתורי מולטימדיה מאד רצויה - במיוחד כפתורים שניתנים לתכנות במשחקים ותוכנות שונות. הוא אמור לשמש להכל, החל מגלישה בסיסית באינטרנט וישומי אופיס ועד משחקים. עדיפות כמובן לעכברים של מיקרוסופט ולוגיטק, אבל אני גם לא נרתע מג'יניוס וA4TECH שיש לי ניסיון עבר טוב איתם.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. מתוצרת ATI לארץ? ???

15. Started by broshg,

שלום חברים, אני מחפש לקנות מצלמת רשת כדי לדבר בסקייפ. ראיתי שההבדלים לא גדולים אבל המון חברות שונות וסוגים שונים בכל חברה. דרישות (לפי סדר חשיבות): 1. אחריות הכי ארוכה שאפשר. 2. איכותית: לא מבקש HD אבל גם לא האיכות של המצלמות הראשונות של הפלאפונים. 3. עד 200 שקל. 4. עדיף עם מיקרופון, לא חובה. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by H.I.V,

שלום בקרוב מאוד אני מזמין את המארז הזה: http://www.pch.co.il/docs/pd-1407300484.htm מה דעתכם עליו, ולא משנה לי המחיר הגבוהה למישהו יש אותו והוא יכול להגיד מה דעתו עליו? מה היתרונות ומה החסרונות שלו? תודה רבה

17. שלום, יש לי עכבר ZOWIE AM שהתקלקל. העכבר נקנה ברשת אייבורי, והיום פניתי למעבדה של הסניף שבוא הוא נרכש. הנציג שדיברתי איתו אמר שמאושר להחליף לי את העכבר אבל אין להם במלאי עכבר כמו שלי ואני יכול לבחור עכבר אחר בטווח מחיר שבוא קניתי את העכבר, מדובר על 205 ש"ח. אני אשמח לקבל המלצות לעכבר שיכול להחליף את ה- ZOWIE AM. אהבתי את רוב המאפיינים של ה- AM והייתי שמח לראות אותם במחליף שלו: 1) חיישן בלי prediction ובלי accelaration. 2) הגודל של העכבר היה כמעט מושלם - היה יכול להיות נחמד אם היה טיפה יותר קטן כי יש לי יד קטנה (בשביל להגיע עם האגודל לכפתור צד המרוחק הייתי צריך להרים את כף היד ומכיוון שלא אהבתי לעשות זאת פשוט לא הייתי משתמש בכפתור צד המרוחק). תודה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Pc_Master,

זה אומר שהמהירות של הלוח שלי היא 266FSB?

19. Started by John Nash,

אני מחפש דרייבר למצלמה SILVER LINE DC6120 אני מצליך למצוא .אבל שאני נכנס לאתר אני לא מוצא . אז מי שיכול לעזור בבקשה לינק להורדה ממש . תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by pazlazar,

אהלן, אשמח לקבל המלצה למקלדת עד איזור ה-500 ש"ח שתהיה ממש ממש טובה. אני לא גיימר אבל בא לי ככה להתפנק במשהו איכותי ליום הולדת ולא לקנות איזו מקלדת ג'נרית מאייס... אפשר גם בתקציב יותר גבוה...

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  21. אני צריך פד במקסימום 100-200 שקל שיהיה לי נוח בשביל לקבל מהירות עם העכבר אפילו עם תזוזות קטנות, לשימוש יומיומי ושלא יהיה גדול מידי (30 ס"מ לרוחב+- מקסימום) תודה.. צריך תשובה בהקדם

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Lord_Northakh,

שלום. אני צריך מתאם שיאפשר לי לחבר מקלדת PS2 לחיבור USB. קיים מתאם כזה? אני יודע שיש מתאם הפוך למשל.. אם כן, איפה ניתן להשיג? תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Ice_m@n,

שלום אני חדש פה ואני לא מבין ממש בסורקים אבל אני צריך המלצה על אחד שיסרוק ממש מהר... האיכות לא ממש חשובה (כי אני סורק מסמכים) והמחיר גם... אז אם למישהו יש רעיון אני אשמח לקבל! תודה!!! ??? ??? ???

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by frenzy,

מישהו יודע אם יש מכס על מארזים ? ???

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים