ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
קניתי שלשום ה-Logitech mx500 optical mouse, בגלל שאמרו לי שהוא מעולה. שילמתי עליו 280ש"ח ועוד משלוח 40ש"ח, אם חישבתם נכון קיבלתם 320ש"ח. אני מקווה שהמחיר שלו ישתלם. הוא אמור להגיע תחילת שבוע הבא או מחר. למישהו יש משהו להגיע לי על העכבר הזה?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה.... ברשותי מדפסת HP [שעד היום אני לא יודע מה הדגם שלה - על המדפסת עצמה רשום 1110, בעוד שבמחשב רשום 1200], והכנסתי מחסנית דיו חדשה בצבע שחור [מספר 56]. כאשר הכנסתי את המחסנית זה הדפיס לי אוטומטית דף כזה שבו מצוייר לי שאני להכניס את הדף איפה שסורקים / מצלמים ומסומן לי ללחוץ על איזשהו כפתור שאני לא יודע מהו, אבל לפי השרטוט זה מראה שזה הכפתור הכי תחתון והכפתור הוא הזה הוא כפתור "סריקה". לחצתי עליו וחשבתי שנגמר הסיפור אבל כשבאתי להדפיס זה רשם לי הודעה שכדי לקבל את איכות ההדפסה הטובה ביותר מומלץ לי לבטל את ההדפסה וללחוץ על כפתור "כיול" במדפסת עצמה. אז שאלתי היא מה בעצם אני צריך לעשות כעת ומה זה כפתור הכיול? האם פשוט אני צריך לצלם את הדף? או שיש כפתור אחר? צירפתי תמונ…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש אוזניות בשביל גיימינג סרטים ומוזיקה, מאוד חשוב לי שיהיו נוחות במיוחד לשימוש ארוך, שיהיה סאונד איכותי וברור כרטיס הקול הנוכחי שלי הוא המובנה בלוח האם שלי gigabyte GA-P35-DS3
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אם אני מדפיס ברצף אין בעיות אבל אם אני לא מדפיס כמה ימים אי אפשר. אני חייב לנתק ולחבר את החיבור למחשב כדי שזה יעבוד. זאת תקלה נפוצה בדגם הזה?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
V8200-T2 DELUX - Geforec 3 Ti200 175Mhz ,TV out ,Video in,S/W DVD, 64 MB DDR - AGP (300 דולר) V7700 Deluxe - GeForce 2 GTS - 200 MHz - Video IN/OUT - S/W DVD - 64 MB DDR - AGP (260 דולר) ???
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי עכבר מיושן של GENIOUS כבר בערך 8 שנים והגיע הזמן להחליפו. אני מחפש עכבד זול, חוטי, בעל כמה שיותר אפשרויות [כפתורים שניתנים לתכנות ושינוי רגישות העכבר] ושיהיה מיועד לגיימינג ושימוש טפוסי במחשב.. העכבר הנ"ל, ב180 שקל בKSP, מומלץ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. בימים הקרובים יבוצע קנייה של מחשב חדש למשחקים ומעוניין בהמלצה על מקלדת ועכבר. חיפשתי קצת בחנויות ומצאתי סט של מקלדת ועכבר למשחקים באייבורי. הסט הוא של קולר מאסטר CM Storm Devastator במחיר של 230 ש"ח. זה הלינק באייבורי - http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11521 לא מצאתי את הסט הזה בחנויות אחרות. לפי ביקורות ביוטוב וגוגל, הסט נשמע סט לא רע בכלל.. אבל רציתי לשמוע חוות דעת נוספת מכם וכמובן המלצות לעכבר ומקלדת\סט סביב המחיר הזה (עד כ-400 ש"ח - מחיר כולל למקלדת+עכבר). תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי אחלה גיים פאד שאני דיי אוהב, אבל באף מלוחות ה-ABIT שהיו לי בשנים האחרונות, אין להם GAME PORT. אני יודע שיש כאלה באי-ביי, אבל רציתי לדעת אם יש כאלה בארץ, כמה הם עולים, והאם הם עובדים? (גם בשביל כל הכפתורים שצריך דרייברים בשבילם)?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר שנה וחצי אני משתמש ב G500 (הדגם הישן) של לוג'יטק- עכבר מעולה ובנוי טוב אבל עם בעיה שנתקלתי בה לא מזמן שהרסה לי את העכבר. http://youtu.be/dWJk4EWfyOA אני מתלבת אם לקנות את הדגם החדש של הG500 (למרות שכמו ששמעתי זה רק שינוים מינוריים חיצוניים), או G400 או שאולי Mad catz rat 7. אני פשוט צריך עכבר אחיזת PALM עדיפות לליזר אבל לא פוסל אופטי שיהיה נוח ל FPS. כמובן שאני לא רוצה להגזים ולהשקיע בו יותר מ 500 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה זה? 2. בלי שום קשר: אם מקס עולה אצלי אז גם 3DMark2001 יעלה אצלי(Banshee AKA Banshit) ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בדקתי עם תוכנה שמראה את תכולת המחשב והיא הציגה לי את חלוקת ה IRQ שלי. ראיתי שיש יותר מידי דברים על IRQ 11 לדוגמא " הכרטיס מסך, קול, 2 USB, מודם. זה תקין? אם לא איך מתקנים זאת יש לי לוח של ELITEGROUP K7VZA
-
אהלן, מישהו שמע על הזכרון הזה? Transcend DDR 2700 256MB? זה מה שאני מקבל בבנדל של זיגזג. תודה
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
כולם כאן משבחים את איי אם די אבל לכמה באמת יש כזה כל מי שיש לו איי אם די והוא מרוצה ממנו שירשום כאן כמה זמן יש לו אותו ואיזה אחד יש לו
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בבית רשת מחשבים של PC וMAC ברצוני לקנות מדפסת לייזר שתואמת את שני סוגי המחשבים הללו המצב האידאלי שפשוט יתחברו אליה בויירלס אבל אם אין כזהדבר אז הכי פשוט שהיא תהיה תואמת גם MAC וגם PC בחיבור רגיל.. המלצות?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש לקנות עכבר, רק שאני לא נעול על התקציב שלו. הצעות בין 100 ל-300 יתקבלו בברכה, וגם סטים שבאים עם מקלדת. העכבר לא חייב להיות אלחוטי (ואם הוא כבר כן אלחוטי, אז שיתפקד כמו שצריך במשחקים), הוא צריך לשבת נוח בכף היד (כלומר לא קטן מידי), ותוספות של כפתורי מולטימדיה מאד רצויה - במיוחד כפתורים שניתנים לתכנות במשחקים ותוכנות שונות. הוא אמור לשמש להכל, החל מגלישה בסיסית באינטרנט וישומי אופיס ועד משחקים. עדיפות כמובן לעכברים של מיקרוסופט ולוגיטק, אבל אני גם לא נרתע מג'יניוס וA4TECH שיש לי ניסיון עבר טוב איתם.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה חודשים ניקיתי את המקלדת כי נשפך עליה קצת מים. כאשר ניקיתי את המקשים (פירוק מלא של המקלדת) כנראה שהיה עליהם חומר לובריקציה (שימון) היום המקלדת עובדת (ונקיה ) אלב המקשים לא זורמים טוב. יש הצעות איזה חומר לא מזיק לשים ? (אולי מישהו יודע מה החומר המקורי המשמן מקלדות ) מדובר על MX5500 אם זה משנה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבל , אני שומע פה רק G Force G Force נכון היבואן המקולל אזטק לא מייבא אותם עדיין, אבל בקרוב הם ינחתו פה (פחות מחודש). תנו לאנשים להבין שיש כרטיס high end במחיר מצוין שמשתווה בביצועים ואף עוקף את ה G Force 3 TI 500 ולפעמים הוא טיפה אבל ממש טיפה יותר איטי) עדיין זהו כרטיס מצוין במחיר מצוין עוד יותר למה לשלם 1800 1900 על GF3 שיש כרטיס כזה בהרבה פחות . נ.ב הרזולוציה של האתר הזאת "סטינק". וטוב שחזרתם.
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת חסכונית בדיו, בתקציב עד 600 ש"ח. לסטודנט שמדפיס הרבה. שתהיה חסכונית בעלות דיו חדש. חשובה מהירות גבוהה בהדפסה. תודה מראש. .swg
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הייתי רוצה לנסות להטעין בטריות Alkaline רגילות, אבל הבעיה היא שאין לי מטען מיותר (חבל לי על ה- Gp ). מה עלול לקרות?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה מדפסת ממולצת יותר? שימוש בייתי בלבד... מה יותר חסכוני? [h=1]HP Deskjet Ink Advantage 4645 B4L10C [/h]או [h=1]Brother MFCJ470DW [/h]
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לדוגמא שבמפרט במדפסת משולבת כתוב "פוטו סנטר", מה זה? והאם נחיצותה של הפוטו משמעותית במדפסת? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
http://www.thermaltake.com/xaserCase/lanfire/vm1000a.htm האם המארז מגיע עם ספק? אם כן האם הוא יוכל להחזיק מערכת כמו שאני מתכנן לקנות?(ראה מפרט) ובנוגע לקירור לא תהיה בעיה אני צודק?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי מדפסת לייזר ש/ל מקצועית (samsung scx-6320f) ממנה אני מרוצה מאוד. אני זקוק מידי פעם בפעם להדפסות צבעוניות - לא תמונות - אלה דפים שכוללים אלמנטים צבעוניים (הדפסת דפי אינטרנט לדוגמא). מה מומלץ? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-