עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. בשעה טובה Canon היום הכריזה על מספר מצלמות (מתוך 40 אם אני לא טועה שהיא מתכננת להוציא השנה - מספר אסטרונומי ! ) Canon PowerShot A310 - מצלמת "כוון וצלם" בסיסית Canon PowerShot A75 - ממשיכת ה-A70 Canon PowerShot S430 - קומפקטית Canon PowerShot S500 - קומפקטית Canon PowerShot SD110 - קומפקטית Canon PowerShot S1 IS - ממשיכת ה-Pro90 IS שהוצגה ב-2001 - אופטי x10 Canon PowerShot Pro1 - מתקדמת דיגיטלית - אופטי x7 8) I just love Canon :-* אתם מוזמנים להתעדכן כאן: http://www.dpreview.com http://www.steves-digicams.com

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by dorin93,

הי אני מחפשת מקלדת ועכבר אלחוטיים (סט או כל אחד לחוד - לא משנה לי) בארבע השנים האחרונות אני משתמשת ב logitech cordless desktop wave והייתי מאד מרוצה חשבתי לחדש ולקנות משהו של חברת לוג'יטק גם כן, כי לא התאכזבתי מהמוצרים והשירות שלהם. השימושים שלי הם להקלדה, גלישה... (לא גיימינג ולא משהו רציני) לא חשוב לי שהמקלדת/עכבר יהיו ארגונומיים, חשוב לי שיהיו אלחוטיים (ואם לא מדובר בסט אז ששניהם יוכלו להתחבר לרסיבר אחד, אני יודעת שיש אפשרות כזו בחלק מהמכשירים של לוג'יטק) ושהעכבר יהיה עם כפתורים צדדיים תזרימו הצעות בתודה, דורין

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Shmuel Cohen,

אני כן משחק במשחקים אבל עד היום הסתדרתי עם מקלדת סטנדרטית (משתמש בה אולי כבר 7 שנים ) והיא ולא מיוחדת או משהו כזה. ראיתי פה בפורום כמה אשכולות על מקלדת וזה עשה לי חשק להחליף אותה. השימושים העיקריים הם גלישה ופה ושם משחקים. מה שחשוב לי בה שההקלדה תיהיה נוחה כי אני משתמש יחסית הרבה בהקלדה. לא אכפת לי להזמין מ EBAY (בידיעה שהיא לא תגיע עם עברית .. כי בכל מקרה אני מקליד בצורה עיוורת אז זה לא כזה משנה לי אם יהיה עברית או לא) התקציב הוא סביבות ה 100-150 שקל. תודה רבה לכם !

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. קודם כל זו ההודעה הראשונה שלי אז שלום לכולם. זה אתר וגם פורום מצויין אני לומד פה המון עד עכשיו. אני רוצה לנגן קבצי מוסיקה בלפטופ ולשמוע אותם במערכת. להריץ כבל בחדר זה קצת מסורבל אז אני מעוניין בפתרונות אם יש לכם הצעות מענינות. זה יכול להיות כל דבר, משדר fm או bluetooth או כל דבר שלא העליתי על דעתי אשמח לשמוע. תודה מראש, גלעד נב. עדיף כמובן תוך כדי התחשבות במחיר לא לשכוח שעבדכם סטודנט מצוי

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. Started by MasterYoda,

יש משחק שאני רוצה להתקין שמו Paris-Dakar Rally על מחשב: windows 98 hebrew, geforce3 64mb, 196 ram directx 8a, detonator 21.83 וכשאני לוחץ "browse" אני לא יכול ללחוץ על תיקיות כי תוכן החלון נמצא מחוצה לו... מצורפת תמונה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. הגיע הזמן להחליף ספק! יש התלבטות דיי קשה בין כמה ספקים מחברות איכותיות הדרישות: 1) יציבות גבוהה ככל האפשר 2) כח כמה שיותר, יותר טוב 3) לא משנה לי עם הספק הוא שקט או לא, אני לא רוצה להשקיע בשביל זה יותר כשהמחשב שלי ממילא עושה רעש ששומעים גם מהמסדרון בבניין וזה לא מפריע לי. אלה הספקים שאני מתלבט ביניהם 1: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_98&products_id=1572 2: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_856&products_id=7353 3: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_856&products_id=4367 אני נוטה יותר לכיוון אנטק בגלל הוותק שלהם בשוק. בקשר לאפשרות השניה שנתתי, האם הספק הזה הוא ה butterfly או שזאת טעות בתמונה של פנדס…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by H.I.V,

שלום בקרוב מאוד אני מזמין את המארז הזה: http://www.pch.co.il/docs/pd-1407300484.htm מה דעתכם עליו, ולא משנה לי המחיר הגבוהה למישהו יש אותו והוא יכול להגיד מה דעתו עליו? מה היתרונות ומה החסרונות שלו? תודה רבה

8. Started by RX7,

לדוגמא שבמפרט במדפסת משולבת כתוב "פוטו סנטר", מה זה? והאם נחיצותה של הפוטו משמעותית במדפסת? תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום אני מעוניין לקנות mx-518 השאלה שלי היא: איפה כדאי לקנות את העכבר באזור המרכז במחיר סביר? 200+- אני מעוניין בחנות אמינה ולכן לא בטוח שכדאי ללכת על אייבורי... תודה מראש ערן. עריכה: אולי עדיף את הG5 ראיתי שהוא יותר מדוייק וגם יש לו התאמה למשקל של העכבר. לעומת זאת יש לו פחות כפתור, מה הוא עושה הכפתור הזה? אז מה כדאי, האפרש הוא זניח 20 שקל. ויש לי עוד שאלה: האם אחד מהעכברים מונע זעה או שלא מזיעים עליו? תודה מראש ערן

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by gulmer,

שלום לכולם. אני מחפש לקנות עכבר, רק שאני לא נעול על התקציב שלו. הצעות בין 100 ל-300 יתקבלו בברכה, וגם סטים שבאים עם מקלדת. העכבר לא חייב להיות אלחוטי (ואם הוא כבר כן אלחוטי, אז שיתפקד כמו שצריך במשחקים), הוא צריך לשבת נוח בכף היד (כלומר לא קטן מידי), ותוספות של כפתורי מולטימדיה מאד רצויה - במיוחד כפתורים שניתנים לתכנות במשחקים ותוכנות שונות. הוא אמור לשמש להכל, החל מגלישה בסיסית באינטרנט וישומי אופיס ועד משחקים. עדיפות כמובן לעכברים של מיקרוסופט ולוגיטק, אבל אני גם לא נרתע מג'יניוס וA4TECH שיש לי ניסיון עבר טוב איתם.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by zivgev,

טופס המלצה למקלדת: מדריך לבחירת מקלדת מכנית תקציבכם: 250 חריגה: אין מה השימושים שלכם במקלדת? שימוש כללי וגימינג אם בחרת בגיימינג ציין איזה משחקים הינך משחק? לא משהו ספציפי. בקשות מיוחדות: לא חובה אך אפשר מקשי שליטה במולטימדיה ואם אפשר ויהיה נחמד תאורה. מחו"ל או מהארץ? KSP מוצר א' להשוואה: Roccat Arvo Compact Gaming מוצרה ב' להשוואה: Logitech Gaming Keyboard G105 Retail תודה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. היי, בדיוק קניתי מחשב חדש למשחקים ואני מחפש גם עכבר ומקלדת לרכישה בארץ. כשאני מסתכל על האחיזה שלי בעכבר זה בד"כ כלל Finger Tip, אבל אני חושב שלפעמים אני מחליף גם ל-Claw (כך שממש החלק האחורי ביותר של העכבר נוגע במרכז היד), במיוחד עם עכברים גדולים יותר. התקציב של הוא בערך 800 ש"ח, אבל הוא גמיש ואפשר לחרוג לכאן או לכאן. המשחקים הם משחקי RTS, RPG, FPS בד"כ. מעולם לא היו ברשותי מקלדת ועכבר גיימינג - אודה לכם מאד אם תייעצו לי ברכישה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  13. Started by GodLike,

לחבר שלי יש מחשב נייד של 1400 Compaq presario והוא מעוניין למכור אותו . אני צריך את עזרתכם בהערכת מחיר : זה המפרט : Pentium 3 733 Mgh 192 sdram hard disk 15 gb hitachi dvdrom X 8 lcd 13.3 tft unipac מאיץ גרפי : Trident video accelerator Cyberblade i1 . נראה לי שבינתיים זהו . כמה שווה המחשב הזה ? תודה .

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Or_s2006,

שלום, אני מעוניין לרכוש אוזניות בשביל גיימינג סרטים ומוזיקה, מאוד חשוב לי שיהיו נוחות במיוחד לשימוש ארוך, שיהיה סאונד איכותי וברור כרטיס הקול הנוכחי שלי הוא המובנה בלוח האם שלי gigabyte GA-P35-DS3

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  15. Started by yagelk,

קניתי את הסט bluetrack 3000 והעכבר שמגיע עם זה הוא microsoft 5000. כמה דברים: 1. העכבר הזה פשוט ענק ולא נוח! 2. הוא כל הזמן כאילו נתקע טיפה ואז נזכר שהוזזתי אותו וכך נוצר מצב שהוא כל הזמן קופץ. זו בעיה נפוצה? מישהו נתקל בזה? וחשבתי אולי משטח לעכבר יצליח לעזור לי לפני שאני רץ לקנות עכבר חדש. יש איזשהו משטח מומלץ לעכבר הזה?

16. Started by xMenta,

אני מעוניין ברכישת הגה למחשב שלי, אמור להיות איכותי תקציב 350 שקל בערך. חשבתי על ההגה הבא: http://www.enjoystick.co.il/Product.asp?Pid=917&Cat2Cat1ID=&Cat2ID=&aff=Zap〈=he איך הוא? תומך PC? מומלץ בשבילי? אשמח אם תתנו לי כמה שיותר מידע

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by loopital,

המחיר הטב ביותר שמצאתי ברשת הישראלית: Seagate Barracuda ATA III (ST360021) 60GB/UATA100/7200rpm/9.5ms/2MB-Cache מחיר:699 ש"ח יש לי נסיון טוב איתם, והביקורות טובות מאוד, המחיר לפי דעתי שגוי אבל... קניתי אחד, למרות שאני לא יודע איך ecomputers בתור ספק. בכל מקרה, האתר עשוי טוב ועשה עליי רושם של אתר רציני: https://www.ecomputers.co.il/shop/product_list.asp?category=19 מומלץ!!!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אני מעונין לקנות כבל המחבר את המחשב עם יציאת VGA, למסך שבו יש רק כניסת HDMI המוכר מזהיר עם סימני קריאה - !!!!!!!!!! אתה צריך לקנות את מפענח בעצמך, או המכשיר מגיע עם מפענח.אחרת כבל זה לא יעבוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני באמת צריך מפענח - ממחשב למסך? ואם כן - מה זה? המוצר נמצא :

19. שלום לכם רציתי לדעת איזה עכבר יותר טוב למשחקים? RAZER DEATHADDER 3500 או ZOWIE GEAR EC2

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by sandra,

אני רוצה לקנות מארז חדש לAMD אבל שהיה מקורר הייטב . אם אתם יכולים להמליץ לי על מארז לAMD מאוורר ביותר אני ישמח לקבל..........

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. העדפה לאנגלית בלבד , תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Dubek,

שלום. קניתי היום ערכה של מקלדת ועכבר אלחוטיים מסוג Microsoft Wireless Optical Desktop 700 כשהגעתי הביתה וחיברתי את הערכה, המקלט זיהה את המקלדת בלי בעיות אבל העכבר לא עובד (העינית לא מוציאה אור והמקלט לא מזהה את העכבר. אחרי ששיחקתי קצת עם הכפתורים של עכבר, העינית הוציאה אור למספר שניות. בכל זאת, המקלט עדיין לא הצליח לזהות את העכבר. למישהו יש מושג אם ניתן לסדר את הבעיה, או שאני צריך להחליף את כל הערכה?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. מצלמת אינטרנט Logitech Webcam C905 | מצלמות - באג מחשבים באג מוכרים את Logitech Webcam C905 ב249 ש"ח. משיטוט בגוגל הבנתי שזאת אחת מהמצלמות אינטרנט האיכותיות בשוק היום, והמחיר הזול ביותר אחרי באג למצלמה הזו הוא באיזור ה500 ש"ח לפי מצלמת רשת Logitech QuickCam C905 - זאפ. כדאי לקנות אותה בבאג או שיש דיל משתלם יותר עם מצלמה טובה יותר? יש לכם מושג למה המחיר בבאג כל כך זול ואם יש פה קאץ'?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. האם בקרוב נזדקק להתרגל לפריסה מעודכנת של השפה העברית במקלדות ה-QWERTY המוכרות לכולנו? לכתבה

25. Started by llnakash,

שלום לכולם, לאחרונה התחדשתי במדפסת תמונות הנ"ל של חברת sagem (קיבלתי מתנה עם מצלמה שקניתי) העניין הוא, שאני לא מבין איפה אמורים לקנות למדפסת סרט דיו נוסף. (עפ"י חוברת היצרן זה מגיע סרט דיו + דפי תמונה בערכה אחת) מישהו יודע??? אולי יש סרט דיו של חברה אחרת שמתאים גם??? (בדקתי בחנויות סטנדרטיות ובאינטרנט ולא הצלחתי למצוא בכלל איזכור לחברה הזאתי)

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים