עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ProMeR,

הזמנתי אוזניות: Tt Shock One. הזמנתי מ- KSP, ועלה לי 279 ש"ח במקום 470 ש"ח. איך האוזניות ביחס למחיר ? איך הסיבירה V2 USB ביחס לשוק וואן ? ההבדל מחירים הוא 150 ש"ח. היה עדיף לקנות סיבירה ?

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  2. Started by Frequency,

הי, אשמח להמלצה לרמקולים לסלון בעלות של כ300-400 ש"ח. בנוסף, אם אני מחבר את הטלוויזיה ל HTPC בחיבור HDMI ואני רוצה שדרך הרמקולים הנוספים יהיה אפשר לשמוע גם שידורים וגם את מה שה HTPC מנגן אז כל מה שאני צריך לעשות זה לחבר את הרמקולים לטלוויזיה? ואם אני מחבר ישירות ל HTPC, זה עלול ליצור בעיה בגלל שיש גם חיבור HDMI באותו זמן? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  3. Started by Floze,

האם לסיבריה v1 יש 5.1 (וירטואלי) או שיש להם רק 2.1 או 2.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני צריך עזרה, אני קונה בקרוב מחשב חדש, יש לי כרגע 1 נייח ולפטופ. שאני יקנה יהיה לי 2 נייחים והלפטופ, עכשיו את הנוכחי אני יהפוך למחשב גיבויים ואינטרנט, והחדש לעבודה. עכשיו אני רוצה לחבר למסך 1 (שזה המסך המרכזי בשולחן) את 3 המחשבים, ככה שאם אני צריך משהו מהלפטופ אני לא צריך להזיז את המסך לשים אותו, כנ"ל לגבי המחשב האחר. הבנתי שצריך קופסת מיתוג משהו כזה.. מצאתי באתרים ישראלים קופסאות של 4-6 יציאות (4 זה מספיק לי) השאלה שלי זה קודם כל יש דרישה מסויימת מהמסך שתהיה יציאה מיוחדת או משהו? או שפשוט מחברים וזהו? והנושא של ההעברת השליטה, אני יוכל בלחיצת כפתור לעבור ממחשב למחשב או שזה שונה? ונניח אני עובד על מחשב X ועובר למחשב Y המחשב X לא נכבה או משהו כזה נכון? כאילו הכל נשאר שמה…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by rroonnii,

מחפש מקלדת משהו נחמד ולא יקר במחיר עד 120 שח. מה מומלץ ונוח עד סכום זה?

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  6. Started by Floze,

שלום לכם אתמול קניתי G9X חדש, ואני רוצה לדעת איזה פאד הכי יתאים לו.

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  7. Started by ofer40,

היי אני מחפש מצלמת רשת HD ושמתי את עיני על שתי מצלמות. LOGITECH WEBCAM PRO 9000 ו C510 ההפרש במחיר זניח וה C510 חדישה יותר. ל 9000 יש עדשת צייס לא יודע מה להחליט. תודה מראש

8. שלום רב, ברצוני לשאות / לברר האם יש תוכנה או האם יש פונקציה שיודעת לספור הדפסות במדפסת של גסטטנר בדגם להלן: Gestetner DSm725 מאוד חשוב לי. תודה מראש, מ

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by --Adidas,

יש עכשיו מבצע חדש וחשבתי לקנות לי עכבר מקלדת ומשטח לעכבר . המבצע הוא רק על מוצרי thermaltake אז אם מישהו יכול לתת חוות דעת על המוצרים אני ישמח תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. וגם.. מה ההבדל בין 6500Plus לבין 8500plus? תודה לעונים.

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. האם הם נותנות חווית סראונד אמיתית ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Ad1r,

אני מחפש אוזניוות עד 400 שקלים תודה לעוזרים עריכה אוזניות נטו לגיימינג

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  13. Started by X7-007,

הבנתי שיש בזה הרבה יותר מסתם אנרכיה והעדפות, אבל כרגע מה שמוכרים בארץ כי אני לא יודע מתי יקפוץ לי כפתור כמו שקרה לי ב 2 מקלדות של RAZER אני מעדיף לא לקחת את BLACK WIDOW הבנתי שיש להם מלא בעיות ב ULTIMATE ולא בטוח מה קורה עם הרגיל אם כפתורים יוצאים או אותיות נמחקות או ש ALT נדבק עם הרווח אני מחפש מקלדת שיהיה כיף לכתוב, לשחק, עדיף שיהיה נוחות מקסימלית וללא הקשר לרעש. השניים שראיתי שהם מובילים הם ה RAZER BW ו DAS. אם כבר אני מעדיף שיהיה לי מקלדת עם אור אני משחק די בחושך ועדיף הבעיה זה שלא מצאתי את DAS שמוכרים פה אז הבחירות הם BW ULTIMATE או הרגיל אם אני אהיה בטוח שתיקנו את הבעיות בגירסאות באץ' חדשות Thermaltake Meka G1או DAS שאני לא מוצא לקנות בישראל מה שיש לי כרגע זה Steel…

14. Started by shalom123,

שלום רבכ מתלבט בין קיי 350 לקיי 800 של לוגיטק. אחד עולה בישראל 260 ש"ח והשני עולה בארה"C 80 דולר מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by rroonnii,

בסביבות ה-500 שח MicroLad x16 ,הכי מומלצים? ועוד שאלה .הם הרבה יותר טובים (איכות קול ) מלוג'יטק X530 ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. כרגע אני מחבר את המגבר למחשב בכבל RCA שמתפצל לשני חיבורים אנלוגיים (RCA למחשב ושני חיבורים אנלוגיים למגבר). סטריאו כמובן. אם אני יוציא כבל אודיו דיגיטלי אופטי מהמגבר למחשב האיכות תשתפר ? אין בעיה של כניסת אודיו דיגיטלית במחשב / מגבר.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום לכולם! אני מחפש סורק כמה שיותר קטן שיבצע סריקה של דף אחד וישלח אותו ישירות לאימייל ללא צורך בחיבור למחשב. אני אשמח אם משהו יכול לתת לי דגם של מכשיר כזה. אני גר בארה"ב אז אין שום בעיה אם מוצרים שמשווקים רק בחו"ל תודה רן

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. כל הדגמים של KVM השונים שראיתי כוללים גם חיבור CRT. האם חייבים לחבר גם את המסך על מנת שה KVM יעבוד? אני רוצה לשמור על השימוש ב DVI למחשב המשחקים, כנראה להשתמש ב HDMI בהמשך. המחשב השני הוא נייד eeePC עם חיבור CRT בלבד. למסך חיבור CRT, DVI HDMI. תודה.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by orenweb,

לאחרונה קניתי מחשב חדש עם מסך Dell U2311H . ראיתי שקיים דגם יעודי שמתחבר למסך זה. (דגם AX510) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8477 רציתי לדעת עם מישהו מכיר את הרמקולים האלה ויכול לתת חוות דעת לגביהם. המחשב משמש בעיקר לצרכים משרדיים ואני לא צריך סאונד מדהים אבל השאלה היא האם הרמקולים נשמעים סביר ++ או כמו טרנזיסטור ישן. בנוסף אשמח לשמוע המלצה לרמקולים טובים עד אזור ה 250 ש"ח חשבתי על Logitech Z323 מה דעתכם עליהם? http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=Z323&Cat2Cat1ID=170&Cat2ID=801&aff=Zap〈=he

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  20. שלום אפשר לשים במארז הזה קירור מים? http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?S=1308&ID=1967

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  21. Started by Moor,

שלום חברים, אני מחפש כבל HDMI To HDMI Cable 10m Male מהמחשב לטלויזיה באורך 10 מטר באיכות FLH. מוכן להשקיע כמה שצריך העיקר שהכבל יהיה טוב!! אשמח לקבל ייעוץ תודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  22. Started by yirmio,

שלום לכולם! יש לי סט של מקלדת ועכבר של לוגיטק מדגם EX110 שעושים מלאכתם נאמנה כבר 3 שנים טפו טפו טפו... אני רוצה להוסיף עכבר אלחוטי נוסף, שיהיה מחובר במקביל, חשבתי על לוגיטק M705 שנמכר במבצע בבאג ב150 ש"ח ואולי אני יכול לקבל עוד הנחה. או על מיקרוסופט wireless laser 7000 שנמכר במחיר דומה. השאלה שלי היא האם לא תהיה התנגשות ביניהם? דבר נוסף - מה דעתכם על הבחירה שלי?

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  23. Started by GhostHunters,

עזרה | מחפש המלצות לוח גרפי לעבודה עם PHOTOSHOP תווך מחיר שאני מוכן לשם זה מקסימום 400 שקל

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  24. Started by rbaron,

שלום, אני מחפש מצלמת אינטרנט עד 130 ש"ח, חשוב שיהיה מיקרופון מובנה, בתודה

25. אני מעוניין להזמין מחו"ל את האוזניות HD555 מamazon והן מגיעות יחד אם אחריות. האם אפשר לממש את האחריות הזאת פה בארץ? ואם כן איפה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.