עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני צריך מסך בגודל 19 אינץ' גם שטוב לעיניים, גם שטוב מבחינת צבעים, כי אני מעצב גרפי, שיהיה טוב ולא יקר מדיי, אני בהתחלה חשבתי על זה... ואני עדיין חושב עליו : http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10328 מפני שהנתונים שלו מדהימים... אשמח לדיון נחמד, עכשיו, יש לי עוד שאלה, יש גם את המסך הזה: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10332 וברוטר אמרו לי שע"פ הנתונים שלו אני לא אראה כ"כ הרבה הבדלים, ושכדאי ללכת על הראשון שהצגתי. עכשיו, עוד התלבטות עלתה לי, האם לקחת את אותו המסך כמו הראשון שהצגתי כאן - עם אותם המאפיינים רק בגודל 17 אינץ' במחיר של 1600 שקלים, מה דעתכם חברים, עוד 400 שקלים מצדיקים עוד 2 אינץ' ? תודה.

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  2. הפרט הזה: מעבד- Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz LGA 775 Box- 815 ש"ח מפנדה זכרון- GEIL 1GB (2X512MB) PC2-5300 667MHz DDR2 Dual Channel 800ש"ח מפנדה לוח אם -ASUS P5LD2 Intel 945P chipset 865 ש"ח בפנדה -Leadtek Winfast PX 7900GT 256MB 256bit PCI-E VIVO-כרטיס מסך 2070 ש"ח דיסק קשיח- דיסק קשיח- Hitachi Deskstar 160GB 7.2K 8Mb Buffer SATA II ולמוכר להגיד ""T7K250"" שם דגם חדש חשובבבבב 580 ש"ח צורב- LG GSA-4167B DVDRW Bulk -240 מפנדה ש"ח מארז- Compucase 6A19-2F Midi 300 ש"ח ספק-HEC 550W WIN550 460 מזיגזג- ש"ח סך הכל 6170ש" שיהיה חזק לעוד הרבה שנים שיחזיק גם שדרוכים כבדים וזהו תודה.....

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  3. תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. ואז המחשב ידליק אותה אוטומטית? יש לי XP מדפסת 840C

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  5. שאלה בכותרת תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  6. Started by raiman1,

נשבר לי החלק שמחבר את העכבר למחשב. אפשר להחליף אותו??

7. Started by eyal491,

שלום לכם קהילת HWZONE. אני מתכנן לרכוש את העכבר DEATHADDER 3.5 אולי ! עכשיו רציתי להתייעץ אתכם , הוא שווה את המחיר? הוא איכותי? מחומרים איכותיים? ויש גם כמה דאגות לגביו, ראיתי אנשים שאמרו שלאחר שנה בערך הוא מת להם או שעושה בעיות חיישן/קליק ימני/ שמאלי/ או בעיות עם המגעים בכבל . ככה זה מה ששמעתי... אם אפשר חוות דעת עליו כולל הדברים הרעים ולא רק הטובים אני ישמח תודה רבה והמשך יום נעים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אוקיי, עכשיו אני אסביר למה אני מתכוון ומה אני רוצה: מישהו שאני מכיר אוהב לדבר עם ידיים חופשיות, אבל במקום בו הוא מרצה יש רק מיקרופון רגיל (הם לא חושבים אפילו על לקנות מדונה) הבחור, כמובן, מעביר מצגות מהמחשב הנייד שלו לכיתה. מה שאני חשבתי עליו, זה לחבר את האוזניית BT למחשב הנייד, שהוא ידבר, הסאונד יעבור למחשב הנייד וממנו ייצא דרך היציאת רמקולים, עם מינימום הפרעות/עיכוב מישהו יודע איך לסדר כזה דבר / תוכנה שמבצעת זאת בצורה טובה ללא בעיות? אודה לעזרתכם בנושא.

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  9. Started by DJO,

צהריים טובים, כבר שנים אני עובד עם העכבר האלחוטי של לוג'יטק ה MX700 ומאוד מרוצה ממנו. מזה כמה חודשים, מידי פעם, נראה שהאות של העכבר מקוטע. למשל מתי שאני מסמן קטע רחב, או גורר קובץ מתיקייה לתיקייה, פתאום הפעולה תיפסק באמצע ואאלץ לחזור עליה. ניסיתי להחליף בטריות ולנקות את העכבר אך ללא הועיל. האם יש רעיון נוסף לסידור העניין? אם לא, איזה עכבר דומה הייתם ממליצים לרכוש? העכבר הוא לשימוש עם מחשב נייד שלרוב דווקא נמצא במצב נייח על שולחן מעץ. יש לי יד גדולה כך שעכברים קטנים אינם מתאימים. אני מעוניין שהעכבר יהיה אלחוטי עם כפתורי קדימה/אחורה בצד ושיבוא עם תחנת עגינה או לחילופין יעבוד עם בטריות נטענות. אני לא גיימר. אין מגבלת תקציב ואני מעוניין שהעכבר ישמש אותי לשנים. רב תודות, דני

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by ex_,

שאלה תאורטית ואולי גם מעשית תלוי בתשובה אפשר להפוך מדפסת חוטית ל אלחוטית? האם מספיק לחבר מתאם BT ל USB במדפסת?(אני יודע שיש שרת/מתאם מיוחד לא לזה הכוונה) או כל מכשיר אחר שיודע לתקשר עם חוט למחשב(נניח שיש פיתרון לחשמל בנפרד) האם ה BT מספק תחליף מלא לחיבור USB פיזי? תודה

• 10 תגובות
    • 942 צפיות
  11. שלום. יש לי מתאם (דונגל) IR (אינפרא אדום) רציתי לדעת האם אפשרי שבעזרת מתאם זה אוכל "לקלוט" אותות IR מהשלט טלוויזיה ולהמיר אותם לקובץ כלשהוא אינני רוצה תוכנה שתשלוט על הטל' אלה רק אפשרות לקלוט את השדרים אפילו בPPC זה אפשרי אז אני מאמין שגם בPC תודה ויום טוב

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום יש לי p4 1.7ghz willamette asus p4s333-m geforce 6600gt agp דיסק קשיח 40 ג'יגה כונן תקליטורים 52X צורב רגיל וכל השטויות האלה בכל מקרה הכרטיס שלי צריך עוד חשמל אני מבין והספק שלי הוא 400 ג'נרי כרגע אין לי כסף לקנות ספק לא ג'נרי וחדש אבל לבינתיים אם אני ישאיר את דלת המארז פתוחה ויפעיל ספק נוסף כדי לחבר אותו לכצד של הכרטיס עם המולקס כדי שיהיה לו עוד חשמל זה יכול ליצור התנגשות בחשמל ולשרוף משהו?

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  13. Started by ashbit_q,

אני מעוניין לקנות אקדח שיכול להתחבר למחשב, חיפוש באנטרנט הוביל אותי למחיר יקר ואקדח מתקדם מדיי, אני מעוניין באקדח כמו שיש בקניונים משהוא קצת יותר חזק אבל לא הכי משוכלל שיענה לסכום 200 ש"ח ראיתי במקום מסוים אקדח ממש מתקדם ב300 שקל, אחרי בדיקה נוספת ראיתי אחד אחר פשוט שנותן אפקט של ירייה (החלק שמכסה את הקנה למעלה זז אחורה ) במחיר 400 ש"ח משום מה נראה לי שאני יכול למצא יותר זול ופשוט אם משהוא יכול לברר לי קצת יותר על זה אני אשמח. (יש לי רימון כך שחצי מהאפשרויות נחסמו אם אפשר שם של חנות דגם ומחיר אני יסתדר עם השאר).

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. הרשותי עכבר של גינויס דגם 520 הכפתור גלילה שלו עושה רעשים כמו שהוא צריך שימון הוא משהו כזה ... אם משהו נתקל בדבר כזה ? ואם זה אילה להפעיל את האחריות ?

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  15. Started by PeaS,

דבר ראשון, מי שעוד לא שם לב, אני טס לארצות הברית בעוד כמה ימים. כמובן שבארה"ב (ובחו"ל בכלל) המחירים בד"כ יותר זולים, לפעמים בהרבה. אני צריך להחליט מה אני הולך לקנות שם. מה שאני צריך זה כמה חלקים למחשב החדש שלי, כמה דברים שקשורים יותר לModding וקירור, ועוד משהו לא פחות חשוב, איפה לקנות. נתחיל עם הרכיבים למחשב? המעבד בחו"ל אמנם הרבה יותר זולים בחלק הזה, אבל הרבה המליצו לי לקנות אותו בארץ בגלל האחריות, שמעבד היא חשובה. מה נראה לכם, חו"ל או לא? ד"א, נראה לי שאני ילך על ה1700+. לוח אם לקנות בחו"ל או לא? לפי דעתי כן, יש שם הרבה מהלוחות המבוססים על הKT333, ונראה לי שבארץ יש איזה אחד או שניים. אני ינסה לנסח את השאלות באופן מסודר.. *לקנות בחו"ל או לא? או יותר נכון, מה השיקו…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. ראיתי הרבה רעש בעולם על המקלדות האלו. מה מיוחד בהם? ומה זה בכלל? :-\

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by yossi21,

אשמח להמלצה לאוזניות אלחוטיות איכותיות למחשב. עד 500 ש"ח תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום אשמח להמלצה לאוזניות אלחוטיות לגיימרים שיתחברו למחשב הנייח שלי. לגבי התקציב - משהו זול וטוב אשמח להמלצה תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by KickOFuture,

אשמח לקבל המלצה למכשיר משולב מדפסת + סורק + פקס + מכונת צילום. מבחינת כמות ההדפסה, היא נמוכה מאוד, מספר דפים בודדים בשבוע, חשוב שהמכשיר יהיה קטן וקומפקטי, ואם אפשר לחבר אותו ללא כבלים (יש בדירה גם רשת קווית וגם WiFi) באופן אלחוטי לדוגמא, זה עדיף. במידה ורלוונטי, זה המפרט שאליו יצטרף המכשיר שתמליצו עליו, חשוב שהמכשיר יהיה ניכן לרכישה ברשת KSP. http://tinypic.com/view.php?pic=11uw17s&s=8#.U5gGUPmSzTo תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום לכולם, בעבר כאשר הייתי משחק במחשב רכשתי את העכבר Razer Abyssus והמקלדת שלי הייתה של המחשב הנייד. רכשתי שבוע שעבר מחשב נייח ואני שואל את עצמי אם אני רוצה להשתמש בעכבר הנ"ל ולרכוש מקלדת חוטית או לקנות אל חוטית. אז לאחר שקראתי קצת הבנתי שלמשחקים עדיף חוטית. היות והמטרה של המחשב היא "רב תכליתית" והתקציב שלי הוא בסביבות 300 ש"ח. מה הכי טוב שאני יכול לרכוש? נניח ואני הולך על חוטית (וכנראה אשאר עם העכבר כרגע). האם יש מקלדת עם תאורת מקשים/תאורה אחורית בסכום הזה +-? אשמח להמלצה. תודה מראש לעונים.

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  21. Started by Alexkmr,

יש לי כרגע STEELSERIES המיני והוא כבר גוסס יש משהו מהמבצעים שיוכל להחליף אותו?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. הי. מדפסת HP OFFICEJET 6500. בת שנתיים בערך. סה"כ היינו די מרוצים (פרט לבעיה של הסורק לסרוק ישירות שלא דרך תוכנה כמו פוטושופ למשל). פתאום לא עובדת ובתמיכה טוענים שזו תקלת חומרה ויש להביא למעבדה. בדיקה עולה 100 ש"ח. כזו חדשה עולה סביב 500+. מה אתם אומרים!? שווה להמר?! ואם לא - על איזו מדפסת כדאי לי ללכת? חייבת להיות עם סורק, רצוי גם עם פקס. מדפיסים סביב 50-100 דף בחודש, צבעוני וש"ל, רצוי הדפסה איכותית יחסית. כרגע אין תקציב גבוה אז אפשר להשקיע כמה מאות ש"ח. הדפסה שקטה ומהירה - עדיפה אך לא הכרחית. כמובן שכל צבע במחסנית נפרדת - רצוי ביותר. אשמח להמלצות.

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  23. היי, בשעה טובה אני רוצה לחבר NUC לטלוויזיה, וצריך מקלדת מיני אלחוטית. מה שאני מוצא ברשת זה בעיקר rii +i8 אבל בחלק מהמקומות כתוב שהוא לא תומך ב windows 10 והוא שוחרר ב 2016 מכירים משהו מומלץ, עם אותיות עבריות, שעובד עם Windows 10? תודה רבה, אייל

• 0 תגובות
    • 736 צפיות

דיונים חדשים בפורומים